Ben yarım saat yokum grşrs
sence sakinleşmi mi bana yazdığı cümle
bak bak ne fenasın kız ben bitek 12.30-15.00 arası yokum kızımın yanına gidiyorum onun dışında hep burdayım kimse yazmıyor sende bakıorum varsın ama yazmıyorsun bide bana diyon....
yine erkenden tüydün valla
benimkide aramadı o gün bu modeller böle kuzum salla gitsin ya
geçende brezilya fönü için kızıp sonra sana bişiler bulmamışmıydı alman için jetonları köşeli bile değil yani okadar sonradan düşüo ki
çanta aldım tlf yok ark tlf ile çektim bulanık ama iyi kötü bişi gözüküo yinede
Eki Görüntüle 392657 Eki Görüntüle 392658 Eki Görüntüle 392659
birde deri mont vardı çok ucuzlamış onuda aldım onu albüme eklioum
ay güldümgeldimmmm
evdeyimmm
dersim iptalll
çocuklar gibi sevindim duyunca
koşarken ayağım kayıodu az kalsıno tıpçılarla uğraşmıcam die bütün bu sevincim :)))
sağlık ocağına gittim ben de fırsattan istifade, gebelik kaydımı yaptırdım geldim. salonumdan sesleniyorum size şuan oda hala yeni eşya kokuyor yaaaa kullanılmadığından
ovvvvvvvvv yooooooooooo gene miii :96: :96:çanta aldım tlf yok ark tlf ile çektim bulanık ama iyi kötü bişi gözüküo yinede
Eki Görüntüle 392657 Eki Görüntüle 392658 Eki Görüntüle 392659
birde deri mont vardı çok ucuzlamış onuda aldım onu albüme eklioum
uvvv biz senle gene bu karmaşık olaydan kurtulup birlikte hamiş kalırız gibime geliyo. ikimizin de oğlu olucak gibide geliyohee bide dünn
o arada gene bebek muhabbeti
nekk demiştim ya, seneye kaldı eşim istemiyo,..... benim akıllı kocam seneye doğsun istiyomuş meğer, temmuz gibi çalışmaya başlayalım diyo, e dedim seneye istiyorum demiştin hani, tamaaamm seneye olcak işte diyo
heralde bugün başlarsak, yarın doğcak sanıyodu benim akıllı kocamzaten şurda 8 ay yıl bitimine, 8 ayın içinde tutturup da doğuramıcağıma göre
ayy benim kafam karıştı valla, ne istiyo çözemedim kocamı... bıraktım, o nezamn derse artık :))
sonrada gelip gidioum dersin zaten bende 5te çıkmak istioum yaa
ovvvvvvvvv yooooooooooo gene miii :96: :96:
güle güle kullan kuzum çok beğendimm.
Uvvv biz senle gene bu karmaşık olaydan kurtulup birlikte hamiş kalırız gibime geliyo. Ikimizin de oğlu olucak gibide geliyo
selam kızlar. ben dün ablamdaydım yine. ablama lohusa fotoları çektik, ablamı süsleyip püsledik falan. şimdi de eşimin yanındayım. sanırım burda işe başlıcam. evde oturma olayını sevemedim bir türlü. 1-2 ay çalışsam bile yeter. patronu sormuştş daha önce, ben istemedim ama artık istıyom. çok sıkıldım evde.
bolcum eşinle aranın bozuk olmasına üzüldüm canım, umarım kısa zamanda alır gönlünü.
dilek çantanı güle güle kullan tatlım, çok beğendim ben de.
enkimmmm siz ne zaman gidiyonuz tatile?
elfişi kaçırdım ama geçmiş olsun, bebiş iyidir eminim. göbişini de çokkk sevdim
ahahahahbak nekkkk çok fena güveniom senin hislerine haaa sakın yanılayım deme.yanılcaksan da başkasında yanılciciş bi kızım olsun yaaa
dilekk çantanı güle güle kullan cnm kıskandım ben de aykkaplarımı eklicemama mont falan göremedim albümde daha koymadın heralde
hayırlı zamanda kuzummmmivit geldim ve gidiyorum dicem 5 dk sonra :) kuaföre geçeceğim için erken çıkacam, sonra da dersaneye gidecem.ilk derse yetişemem zaten.
çantanı çok beğendim güle güle kullan montunu daa.
Nek de zuzuş da benden önce hamile kalacak gibime geliyo kararsızlık arasında güme gidecekler.
Alishia ohh ev keyfi başka di miii :)
..
Yemin etttErkekmi diyosun bize Hadi hayırlısı ... Başlarken haber ver .. Aynı anda başlayalım ,çaldır beni :102: Ozamn tutar belki
Yemin etttErkekmi diyosun bize Hadi hayırlısı ... Başlarken haber ver .. Aynı anda başlayalım ,çaldır beni :102: Ozamn tutar belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?