Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

dün eşimle ladese girdik yedim onu :))))

bana ve k.validelere yemek yapıcak ,ne istersek

geldimmmm
evdeyimmm
dersim iptalll
çocuklar gibi sevindim duyunca
koşarken ayağım kayıodu az kalsın o tıpçılarla uğraşmıcam die bütün bu sevincim :)))

sağlık ocağına gittim ben de fırsattan istifade, gebelik kaydımı yaptırdım geldim. salonumdan sesleniyorum size şuan oda hala yeni eşya kokuyor yaaaa kullanılmadığından

çanta aldım tlf yok ark tlf ile çektim bulanık ama iyi kötü bişi gözüküo yinede

birde deri mont vardı çok ucuzlamış onuda aldım onu albüme eklioum

hee bide dünn
o arada gene bebek muhabbeti

nekk demiştim ya, seneye kaldı eşim istemiyo,..... benim akıllı kocam seneye doğsun istiyomuş meğer, temmuz gibi çalışmaya başlayalım diyo, e dedim seneye istiyorum demiştin hani, tamaaamm seneye olcak işte diyo
heralde bugün başlarsak, yarın doğcak sanıyodu benim akıllı kocam zaten şurda 8 ay yıl bitimine, 8 ayın içinde tutturup da doğuramıcağıma göre

ayy benim kafam karıştı valla, ne istiyo çözemedim kocamı... bıraktım, o nezamn derse artık :))

evt cnmöleydi köşeli bile değil bununkinin hiç düşeceğini sanmıyorum cnm

ay güldüm hayal ettim de
çocuklar koşacağına gerçi seninkiler çocuk mocuk değil eşşek kadarlar
ovvvvvvvvv yooooooooooo gene miii :96: :96:
güle güle kullan kuzum çok beğendimm.

uvvv biz senle gene bu karmaşık olaydan kurtulup birlikte hamiş kalırız gibime geliyo. ikimizin de oğlu olucak gibide geliyo

bak nekkkk çok fena güveniom senin hislerine haaa sakın yanılayım deme.yanılcaksan da başkasında yanıl ciciş bi kızım olsun yaaa

dilekk çantanı güle güle kullan cnm kıskandım ben de aykkaplarımı eklicem ama mont falan göremedim albümde daha koymadın heralde

sonrada gelip gidioum dersin zaten bende 5te çıkmak istioum yaa

ivit geldim ve gidiyorum dicem 5 dk sonra :) kuaföre geçeceğim için erken çıkacam, sonra da dersaneye gidecem.ilk derse yetişemem zaten.
çantanı çok beğendim güle güle kullan montunu daa.
Nek de zuzuş da benden önce hamile kalacak gibime geliyo kararsızlık arasında güme gidecekler.
Alishia ohh ev keyfi başka di miii :)

ovvvvvvvvv yooooooooooo gene miii :96: :96:
güle güle kullan kuzum çok beğendimm.

Uvvv biz senle gene bu karmaşık olaydan kurtulup birlikte hamiş kalırız gibime geliyo. Ikimizin de oğlu olucak gibide geliyo

..

Yemin ettt Erkekmi diyosun bize Hadi hayırlısı ... Başlarken haber ver .. Aynı anda başlayalım ,çaldır beni :102: Ozamn tutar belki

selam kızlar. ben dün ablamdaydım yine. ablama lohusa fotoları çektik, ablamı süsleyip püsledik falan. şimdi de eşimin yanındayım. sanırım burda işe başlıcam. evde oturma olayını sevemedim bir türlü. 1-2 ay çalışsam bile yeter. patronu sormuştş daha önce, ben istemedim ama artık istıyom. çok sıkıldım evde.

bolcum eşinle aranın bozuk olmasına üzüldüm canım, umarım kısa zamanda alır gönlünü.

dilek çantanı güle güle kullan tatlım, çok beğendim ben de.

enkimmmm siz ne zaman gidiyonuz tatile?

elfişi kaçırdım ama geçmiş olsun, bebiş iyidir eminim. göbişini de çokkk sevdim

bence iyi düşünmüşsün cnm çok fazla yorulmayacaksan kafan dağılması açısından iyi olur ev bi süre sonra sıkmaya başlıyor hem daha aktif olursun vücuduna da iyi gelecektir çalışmak

ahahahah
yanılacam tabi illa da bakalım kime denk gelecek
şimdi tutanlar
bol
dilşad
yarenin ablası
luxx
elfiş
arkim
arkim
brck
miroş
kim vardı daha :26:
hayırlı zamanda kuzummmm hepimize versin Allahımm

..

Yemin ettt Erkekmi diyosun bize Hadi hayırlısı ... Başlarken haber ver .. Aynı anda başlayalım ,çaldır beni :102: Ozamn tutar belki
tamam randevuyu burdan planlar kocişlere randevu saatini tarihini bildiririz, çağrı olayına koptum şimdi

Son düzenleme:
selam kızlar. ben dün ablamdaydım yine. ablama lohusa fotoları çektik, ablamı süsleyip püsledik falan. şimdi de eşimin yanındayım. sanırım burda işe başlıcam. evde oturma olayını sevemedim bir türlü. 1-2 ay çalışsam bile yeter. patronu sormuştş daha önce, ben istemedim ama artık istıyom. çok sıkıldım evde.

bolcum eşinle aranın bozuk olmasına üzüldüm canım, umarım kısa zamanda alır gönlünü.

dilek çantanı güle güle kullan tatlım, çok beğendim ben de.

enkimmmm siz ne zaman gidiyonuz tatile?

elfişi kaçırdım ama geçmiş olsun, bebiş iyidir eminim. göbişini de çokkk sevdim

deli yaa çaldır dio bide

nek benim için bişi demedin istemio olabilirim ama olursa ne olcak sence

montu şimdi ekleyebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…