çağrı olayına ben de çok güldüm ya
ii akşamlar kızlar. Ben kaçar
..
Yemin etttErkekmi diyosun bize Hadi hayırlısı ... Başlarken haber ver .. Aynı anda başlayalım ,çaldır beni :102: Ozamn tutar belki
hoşgeldin yarenim, bence de çalışmak sana iyi gelicekselam kızlar. ben dün ablamdaydım yine. ablama lohusa fotoları çektik, ablamı süsleyip püsledik falan. şimdi de eşimin yanındayım. sanırım burda işe başlıcam. evde oturma olayını sevemedim bir türlü. 1-2 ay çalışsam bile yeter. patronu sormuştş daha önce, ben istemedim ama artık istıyom. çok sıkıldım evde.
bolcum eşinle aranın bozuk olmasına üzüldüm canım, umarım kısa zamanda alır gönlünü.
dilek çantanı güle güle kullan tatlım, çok beğendim ben de.
enkimmmm siz ne zaman gidiyonuz tatile?
elfişi kaçırdım ama geçmiş olsun, bebiş iyidir eminim. göbişini de çokkk sevdim
sana karar veremiyom hala, zuzuya da çok emin değil de kendime eminim erkekdeli yaa çaldır dio bide
nek benim için bişi demedin istemio olabilirim ama olursa ne olcak sence
montu şimdi ekleyebildim
her gün giriyor, hamiş topiğine yazıyor sadece :))kız delisin sen yaahadi bakalım o zman kolay gelsin ikinizede..
yaren cnm valla evde olmanın kıymetini bil tabi biz zamn sıkılırsın ama ağırlaştıkça anlarsın ne güzel rahat rahat geçir şu dönemini benden sölemesi:))
kızlar luxxor hiç girmiyor heralde inşallah önemli bieş yoktur.
selam kızlar. ben dün ablamdaydım yine. ablama lohusa fotoları çektik, ablamı süsleyip püsledik falan. şimdi de eşimin yanındayım. sanırım burda işe başlıcam. evde oturma olayını sevemedim bir türlü. 1-2 ay çalışsam bile yeter. patronu sormuştş daha önce, ben istemedim ama artık istıyom. çok sıkıldım evde
dilek çantanı güle güle kullan tatlım, çok beğendim ben de.
kız delisin sen yaahadi bakalım o zman kolay gelsin ikinizede..
yaren cnm valla evde olmanın kıymetini bil tabi biz zamn sıkılırsın ama ağırlaştıkça anlarsın ne güzel rahat rahat geçir şu dönemini benden sölemesi:))
her gün giriyor, hamiş topiğine yazıyor sadece :))
Tamam randevuyu burdan planlar kocişlere randevu saatini tarihini bildiririz, çağrı olayına koptum şimdi
çağrı olayına ben de çok güldüm ya
deli yaa çaldır dio bide
kız delisin sen yaaHadi bakalım o zman kolay gelsin ikinizede..
.
kız delisin sen yaahadi bakalım o zman kolay gelsin ikinizede..
hoşgeldin yarenim, bence de çalışmak sana iyi gelicek
hem bebişine ciciler alırsın, daha rahat olur maddi açıdan :))
sana karar veremiyom hala, zuzuya da çok emin değil de kendime eminim erkek
ayşaya da emin gibiyim
yarene çok emin olamıyorum misal
tşk ederim canım daha iyileri senin olsun
çalışman iyi olur valla bencede eşinle gider gelirsin
adamda bilir zaten 2-3 aylığına çalıştığını sıkıntıda yaşanmaz (inş)
hemde elinize biraz daha fazla para geçer bebek için daha güzel şeyler yaparsın
Yarenim iyi olur senin için ya, bayaa sıkıldın sen evde
Neysem bende işime döneyim 1 saat kalmış şurda
iyi akşamlar yavrucuklar
hea olabilirben de bana iyi gelir die düşünüyorum kızlar ya. hem daha düzenli bselenirim, hem zaman daha hızlı geçer. baktım ağırlaşıyorum, zor geliyor bırakırım. sorun olmaz yani. bakalım eşimin patronu gelsin de bu hafta netleşir sanırım. ,
nekimmm ben bu aralar uzak kaldım ya sen elektrik alamadın benden bebek konusunda sanırım, ondan olabilir mi dersin?
hea olabilirkoptun bizden hissedemiyorum bebişi
ama erkek gibi, ay kız gibi de geliyo da %55 erkek
sende yanılıcam he, kariyerime son vereceksin yarenimm
hea olabilirkoptun bizden hissedemiyorum bebişi
ama erkek gibi, ay kız gibi de geliyo da %55 erkek
sende yanılıcam he, kariyerime son vereceksin yarenimm
bencede yarenin erkek gibi:)
doktorum da öyle dedi ama bakalım bir dahaki kontrolde netleşecek hayırlısıyla kızlar
ayakkabılarımm ancak bu kadar topuğa izin çıktı o da zar zorrrrbirazı halıya gömülmüş :) laci süet canlısı daha hoş ama fotoda bi değişik çıkmışş
aaa çok hoşş, şu dıştan geçen 2. dikişe gerek yokmuş aslında ama beğendim ben
güle güle giy canım
ilaç gibi gelmiştirsaol cnmm çok rahat die aldım ya hasır topuk da istiodum ne zamandır. bu arada bana bi para yatıcaktı ya dayanamadım eşime söyledim :))klima tv derken şuan borçluyuz bari sevinsin dedim. ama paranın küsuratı benim olmak şartıylaalışverişyapıcam kendime ona da o beğendiği ayakkabıyı alcam karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?