saol cnmm çok rahat die aldım ya hasır topuk da istiodum ne zamandır. bu arada bana bi para yatıcaktı ya dayanamadım eşime söyledim :))klima tv derken şuan borçluyuz bari sevinsin dedim. ama paranın küsuratı benim olmak şartıylaalışverişyapıcam kendime ona da o beğendiği ayakkabıyı alcam karar verdim
ben beğendimm, güle güle giy süslüüübenim montumu beğenmediniz mi :26:
dilek montuna baktım canım ben ama iş çıkınca yorum yapamadan çıktım. çok yakışmış tatlım iyi günlerde giy.
ayşamm o ayakkabıdan ben de istiyordum ama hamilelik ilerledi die izin çıkmadı kociştengüle güle giy canım.
ben beğendimm, güle güle giy süslüüü
benim montumu beğenmediniz mi :26:
nette benzeri yokmu canım, 20 iyi gibi ama..beğendim cnm yazmamışmıyımgüle güle giy..
nekim evt ya böle uzunlar ii oluyor hele şimdi çocuk olunca tam benlik fiyatta uygunmuş gerçekten öğlen bi mağazaya uğradım haftasonu giyebileceğim tarzda bi pantol bide tshirt aldım moralim bozuk yaaama pantolda karasızım yaa keşke ekleyebilsem bakardınız 20 tl acaba çokmu verdim diye düşünüyorum düşük bel keten gibi efil efil bişe..
canım sende giy terapi yaptın yani kendine :9.beğendim cnm yazmamışmıyımgüle güle giy..
nekim evt ya böle uzunlar ii oluyor hele şimdi çocuk olunca tam benlik fiyatta uygunmuş gerçekten öğlen bi mağazaya uğradım haftasonu giyebileceğim tarzda bi pantol bide tshirt aldım moralim bozuk yaaama pantolda karasızım yaa keşke ekleyebilsem bakardınız 20 tl acaba çokmu verdim diye düşünüyorum düşük bel keten gibi efil efil bişe..
yaa ben şu badiden istiyorumm
bayılırım düz badiye, birde uzun belim açılmiycak tam benlik
9,9 tl ayrıca
Eki Görüntüle 392796
canım sende giy terapi yaptın yani kendine :9.
ben bu rengini beğendim yaz için de uygun
ama nek tozludan arkası çapraz elbise almıştım yaa berbat yaa hiç beğenmedim kumaşını
kızlar eşime makarna yapacam erişte ama nektar hani makarna kavurması yapıyorum demişti ya nasıl olduğunu bilen var mı????
valla cnm hatırlamıyorum hiç yapmadım anlatmıştı ama:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?