Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

nası bi küsüratmış o yaww

ayşecim bende beğendim rahat bişeye benziyor güle güle giy..

ayy o ilaçtan bizede gerek keşkeeeeeee

ayşecim bende beğendim rahat bişeye benziyor güle güle giy..

ayy o ilaçtan bizede gerek keşkeeeeeee

canım güle güle giy aakkablarını güzelmiş hemde hamilelikte rahat edersin dolgu topukla

dilek montuna baktım canım ben ama iş çıkınca yorum yapamadan çıktım. çok yakışmış tatlım iyi günlerde giy.

ayşamm o ayakkabıdan ben de istiyordum ama hamilelik ilerledi die izin çıkmadı kocişten güle güle giy canım.

saol canım
spor ayakkabı falan giyiosun dimi şimdi benim kuzende yürüyüş aakkabısı almış gözü gibi bakıo başka şeyler çok zor oluo die

yaa ben şu badiden istiyorumm
bayılırım düz badiye, birde uzun belim açılmiycak tam benlik
9,9 tl ayrıca

not: oda da eklenmiş, ona da bayıldım paylaşıyım
duvar kağıdı harikaa

Son düzenleme:
benim montumu beğenmediniz mi :26:

beğendim cnm yazmamışmıyımgüle güle giy..

nekim evt ya böle uzunlar ii oluyor hele şimdi çocuk olunca tam benlik fiyatta uygunmuş gerçekten öğlen bi mağazaya uğradım haftasonu giyebileceğim tarzda bi pantol bide tshirt aldım moralim bozuk yaa ama pantolda karasızım yaa keşke ekleyebilsem bakardınız 20 tl acaba çokmu verdim diye düşünüyorum düşük bel keten gibi efil efil bişe..

nette benzeri yokmu canım, 20 iyi gibi ama..
ben Littlebig'in kotlarında çok rahat ediyorum
bi kot bi tişrt tamamdırr tane daha alsam bu yazı çıkartırım

alcam ben bu üç badiyi galiba, yarın sipariş edim..

canım sende giy terapi yaptın yani kendine :9.

yaa ben şu badiden istiyorumm
bayılırım düz badiye, birde uzun belim açılmiycak tam benlik
9,9 tl ayrıca

Eki Görüntüle 392796

ben bu rengini beğendim yaz için de uygun
ama nek tozludan arkası çapraz elbise almıştım yaa berbat yaa hiç beğenmedim kumaşını

canım sende giy terapi yaptın yani kendine :9.

ben bu rengini beğendim yaz için de uygun
ama nek tozludan arkası çapraz elbise almıştım yaa berbat yaa hiç beğenmedim kumaşını

valla para olsa terapi daha uzun sürerdi ama biyandanda pişmanım aldığıma param yok çünkü diye aman aldım artık napim

kızlar eşime makarna yapacam erişte ama nektar hani makarna kavurması yapıyorum demişti ya nasıl olduğunu bilen var mı????

valla cnm hatırlamıyorum hiç yapmadım anlatmıştı ama:26:

benim aklımda sanki pilav yapıyoruz gibi kalmıştı annem de yapar oysaki ama ona doğruyu söylemedim yemeğim var dedim şimdi sorsam neden buraya gelmedin der. Başladım bakalım yapmaya umarım kötü olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…