Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

kızlar siz varken ben okuldayım,ben gelince de siz yoksunuz geçmişi okuyorum kalıyorum öle sap gibi hiiiiiiç bişe yazamıyorum ama takipteyim bi katılamadım sohbete

canım sende giy terapi yaptın yani kendine :9.

ben bu rengini beğendim yaz için de uygun
ama nek tozludan arkası çapraz elbise almıştım yaa berbat yaa hiç beğenmedim kumaşını
evet kuzu yaa pek iyi değil kumaşları, ama ben 2 hırka aldım misal onlar güzel çıktı.. riske giricem artık, 9,9 diye cezboluyorum..
kızlar eşime makarna yapacam erişte ama nektar hani makarna kavurması yapıyorum demişti ya nasıl olduğunu bilen var mı????
canımm, yaptın mı makarnayı hala tarif lazımmı? ama doğru hatırlamışsın pilav gibi kavur aynı miktarda (az daha fazla) su ekle. tereyağla yap ama lezzetini o veriyor :)
nabersin tiviti?

kızlar siz varken ben okuldayım,ben gelince de siz yoksunuz geçmişi okuyorum kalıyorum öle sap gibi hiiiiiiç bişe yazamıyorum ama takipteyim bi katılamadım sohbete
evet vilin hiç kaynaşamadık dahaa :))

canımm, yaptın mı makarnayı hala tarif lazımmı? ama doğru hatırlamışsın pilav gibi kavur aynı miktarda (az daha fazla) su ekle. tereyağla yap ama lezzetini o veriyor :)

evet canım yaptım tereyağı koydum hatta kendime de hindi pişiriyordum su olarak da onun kaynamış suyundan ekledim ben tadına bakamadım biliyorsun diyetteyim ya ama eşim bayıla bayıla yedi sen bunu nasıl yaptın böyle diye

ohhhh be kızlar karnım doydu çok şükür allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin (amin) survivordakiler napıyo acaba aç aç :44:

süüper oluyo o makarna, sadesi bile yenir :) afiyet olsun canımmm

ben bu ara ne kadar çok yemek yiyorum yaa...şimdi farkettim... biri bana dur desin :)

sağol nektar :) seksenler var şimdi hatırlatayım ben izliyourum ama birazdan yürüyüşe çıkacaz biz

vilin aklıma geldi bak şimdi ben sana geçenlerde bir yemek tarifi vermiştim kızarmış patatesli yoğurtlu et soteli denedin mi onu?

o gün denedim canım eşim çok beğendi teşekkür ederim...benim için farketmez zaten güzel-kötü bu ara 7-24 yiyorum...

o gün denedim canım eşim çok beğendi teşekkür ederim...benim için farketmez zaten güzel-kötü bu ara 7-24 yiyorum...

valla boğazına dikkat derim sonra zor oluyor vermesi ben 55 ten 62 ye kadar çıktım şimdi verecem diye diyet yapıyorum ailemden gizli

mmmm ben de yapıyorum öyle çok güzel oluyo...hem haşlayınca bütün vitamini suyuyla gidiyo...böyle daha faydalı...
evet evet makarnanın suyu çok faydalıymışş

ben bu ara ne kadar çok yemek yiyorum yaa...şimdi farkettim... biri bana dur desin :)
aa ben sana ne sorucaktım.. sen regl oldun mu? gecikme var mıı? bebiş var mı?

ben de açıp izliyim, laptopumu mutfağa götürüp tivibudan açiyım bari

kızlar kusura bakmayın cevap yazamadım...annem aradı...accük dedikodu yaptık
canım yaaa maşallah ne hafıza varmış sende daha adet olmadım...bebiş olup olmadığı haftasonu belli olur...ben de merakla bekliyorum bakalım
sirkencim bende 55 kilo oldum,biraz göbeklendim ama eşim böle seviyo,zayıflama diyo ama daha fazla almaya niyetim yok

merhaba canım senin için iyi olur işe girmek eve alışamadın sen ben pek zorluk çekmedim kurs falan derken .hamilelik ilerlediğinde çıkarsın .

yarın gidiyoruz canım öğleden sonra işallah

hadi bakalımm inş hamilesindir :))

nası bi küsüratmış o yaww

300-500 kadar ama tam bilmiomm

vilinn güzel haberlerini bekliyoruz.

bu arada pat diye çıktım kusura bakmayın tv gelmiş kargocular geldi ödemesini yaptık aldık kurduk falan.eşim işe döndü tekrar eltimle eşi kaldı yemek yedik kaynım tv'yi ayarladı gittiler az önce.ben de meyve atıştırıom bi de buraya bakim dedim.

dileeek ben daha yeni gördüm montu güzelmiş cnm ii günlerde kullan.

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
okuldayım...bu saat dersim boş,oğluşumla kahvaltımızı yaparken teyzelerimize bakalım dedik...
sabah uyandım ki saat 06:40...benim 10 dk öncesinde evden çıkmam gerekirken ben yeni uyanıyorum...dedim kasmayayım nasıl olsa 2.saat dersim boş ilk saate de geç kaldım...
evde takılayım,rahat rahat hazırlanır çıkarım...misafirim gelecek dedim ya,salonu toparladım,kırlentlerin kılıflarını çıkardım mak.ye attım çalıştırdım,kuruyan çamaşırları topladım,katladım derken eşim uyandı...hadi dedi bizim servisle gel,minübüse bineceğin yere kadar bırakırız senide...
havada serin ya dedim iyi madem,makineyi durdurdum,giyindim çıktık...okula geldim,tabi ilk ders bitiminde :))) işte şimdi de boş olan saatimdeyim ve buradayım...

kızlar biz giremiyormuyuz sadece 2010 gelinlrimi
herkese kapımız açık :) hoşgeldinn :)

Adacım günaydın
...
Uff ya, hava sıcak olur kalın giyerim, soğuk olur ince giyer çıkarım.
kısa kollu giydim bugün, ve yazlık ince mont, hava kapalı yağmurlu.
üşüyorum resmen şuan.. birde pastanede inip anneme pasta alıp öyle geçim eve diyodum, donucam o kesin.

Günaydın herkeslere

Günaydın kızlar

Bende dün gittim doktorum bebeğin durumunun iyi olduğunu söyledi. Kan tahlillerime baktı kansız oldğumu ilaç yazacağını söyledi bide bacağımın arada tutulduğunu söyledim onun içinde magnezyum yazdı toplamda 4 ilacım oldu hangi birini içicem :) hepsinden günde bi tane içecekmişim. kalp atışlarını dinletti bebişimin. pek bi büyümüş maşallah kızıma 721 gr olmuş teyzeleri. ama ben 1 kilo vermişim. 1 ay sonra tekrar kan idrar tahlili istedi bide şeker yüklemesi yapılacakmış. 17 mayısa randevu aldım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…