evet kuzu yaa pek iyi değil kumaşları, ama ben 2 hırka aldım misal onlar güzel çıktı.. riske giricem artık, 9,9 diye cezboluyorum..canım sende giy terapi yaptın yani kendine :9.
ben bu rengini beğendim yaz için de uygun
ama nek tozludan arkası çapraz elbise almıştım yaa berbat yaa hiç beğenmedim kumaşını
canımm, yaptın mı makarnayı hala tarif lazımmı? ama doğru hatırlamışsın pilav gibi kavur aynı miktarda (az daha fazla) su ekle. tereyağla yap ama lezzetini o veriyor :)kızlar eşime makarna yapacam erişte ama nektar hani makarna kavurması yapıyorum demişti ya nasıl olduğunu bilen var mı????
nabersin tiviti?hosbulduukkk
evet vilin hiç kaynaşamadık dahaa :))kızlar siz varken ben okuldayım,ben gelince de siz yoksunuzgeçmişi okuyorum kalıyorum öle sap gibi hiiiiiiç bişe yazamıyorum ama takipteyim bi katılamadım sohbete
canımm, yaptın mı makarnayı hala tarif lazımmı? ama doğru hatırlamışsın pilav gibi kavur aynı miktarda (az daha fazla) su ekle. tereyağla yap ama lezzetini o veriyor :)
evet canım yaptım tereyağı koydum hatta kendime de hindi pişiriyordum su olarak da onun kaynamış suyundan ekledim ben tadına bakamadım biliyorsun diyetteyim ya ama eşim bayıla bayıla yedi sen bunu nasıl yaptın böyle diye
süüper oluyo o makarna, sadesi bile yenir :) afiyet olsun canımmm
sağol nektar :) seksenler var şimdi hatırlatayım ben izliyourum ama birazdan yürüyüşe çıkacaz biz
vilin aklıma geldi bak şimdi ben sana geçenlerde bir yemek tarifi vermiştim kızarmış patatesli yoğurtlu et soteli denedin mi onu?
o gün denedim canım eşim çok beğenditeşekkür ederim...benim için farketmez zaten güzel-kötü bu ara 7-24 yiyorum...
evet evet makarnanın suyu çok faydalıymışşmmmm ben de yapıyorum öyle çok güzel oluyo...hem haşlayınca bütün vitamini suyuyla gidiyo...böyle daha faydalı...
aa ben sana ne sorucaktım.. sen regl oldun mu? gecikme var mıı?ben bu ara ne kadar çok yemek yiyorum yaa...şimdi farkettim...biri bana dur desin :)
ben de açıp izliyim, laptopumu mutfağa götürüp tivibudan açiyım barisağol nektar :) seksenler var şimdi hatırlatayım ben izliyourum ama birazdan yürüyüşe çıkacaz biz
vilin aklıma geldi bak şimdi ben sana geçenlerde bir yemek tarifi vermiştim kızarmış patatesli yoğurtlu et soteli denedin mi onu?
ben de açıp izliyim, laptopumu mutfağa götürüp tivibudan açiyım bari
selam kızlar. ben dün ablamdaydım yine. ablama lohusa fotoları çektik, ablamı süsleyip püsledik falan. şimdi de eşimin yanındayım. sanırım burda işe başlıcam. evde oturma olayını sevemedim bir türlü. 1-2 ay çalışsam bile yeter. patronu sormuştş daha önce, ben istemedim ama artık istıyom. çok sıkıldım evde.
enkimmmm siz ne zaman gidiyonuz tatile?
hadi bakalımmkızlar kusura bakmayın cevap yazamadım...annem aradı...accük dedikodu yaptık
canım yaaa maşallah ne hafıza varmış sendedaha adet olmadım...bebiş olup olmadığı haftasonu belli olur...ben de merakla bekliyorum bakalım
sirkencim bende 55 kilo oldum,biraz göbeklendim ama eşim böle seviyo,zayıflama diyoama daha fazla almaya niyetim yok
nası bi küsüratmış o yaww
herkese kapımız açık :) hoşgeldinn :)kızlar biz giremiyormuyuz sadece 2010 gelinlrimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?