Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

günaydın kızlaaaarrr...bugün çok enerjikim enerjim boşa gitmesin okula gidene kadar temizlik yapıyım arada uğrarım

günaydın kızlar
nekim bende kısa kollu triko giydim
üstüne kalın deri montumu giydim ve yanıma yedek hırka bile aldım bugün yağmurlu olcak die hırkamı sana verebilirdim aslında Eki Görüntüle 393145

bu arada dün bende apar topar çıktım k.validem aradı sonra yazcam size dr bi mail atip gelim

ay çok ihtiyacım var o hırkaya şuan, gerçi montumu çıkartmiycam ama hıra süper olurdu
noldu anlat bakim

vilin kolay gelsin :)

elfiş bebişin iyi olmasına sevindim canım, hep iyi gider inş herşey

çok şükür sevindim iyi olmanıza ilaçlar çok sıkıcı tabiii (ben ilaç kullanmadığım için) sende hastalanınca kilo verdin sanırım :26: ama toparlarsın
şeker yüklemesini her hamilelikte yapıolar mı eskiden kadınlar hamile kalır doğurur geçerdi şimdi olaylar ticarete döküldü tabii kontrollere paralar falan alınıo
artık insan bünyeside eskisi gibi diil hormonlu gıdalar sayesinde anlamıoum ben ve acaip fransız kalıoum şeker yüklemeleri folit asitler
sizlerden öğrenioum valla çevremdede yakın olduğum bi hamile olmadı hiç

günaydın kızlar..
cnm hastalandın yaa ondan verdin demekki dikkat et maşallah cimcimeyedebende magnezyum içmiştim benim bacağımada çok kramp girerdi oynatamazdım ay ne fenaydı yaa..

günaydın kızlarr...

elfimm tekrar geçmiş olsun ..

bi cee diyip gidiyom ben

noldu anlat bakim

1 aydır gitmioum ya geçen cmt de o aramıştı beni bu hftda neyse dün aradı kızım napıosun bende o ara gergindim falan sesinde bi kötü falan dedi
neyse azcık konuştuk bende görüşemiouz dimi anne dedim
evet dedi
bide u.. pazarları maç çıkarmış dedi 2 hftdır maç çıkışı kendi gidio ya
bende anne sadece pazar olsa dedim cmt arkadaşlarıyla takılıodu tmm dioum onunda hakkı tabi bunalsın istemioum dedim
ama bide bu çıktı gelio bide ayağım ağrıo şuram şöyle die yakınıo dedim
zaten bana hiç yardımcı olduğu yok ki dedim ben zor yetioum artık sinirlerim bozuk
sizede gelmedim çünkü oda 2 aydır babaneme gitmio ve kadın soruo çok yaşlı u.. git bi bak dioum ama vakti yokmuş dedim
onun bencilliği yüzünden bende size gelmedim benimde vaktim yok dedim sizinle bi ilgisi yok yani dedim
ben onunla konuşurum iki adımlık yer nie öyle yapıomuş falan dedi
sen bunalma kızım cuma günü peygamber efendiğimiz doğumu sen oku 3 gün üzerine bende burdan okuyum da o biraz düzelsin dio
tmm anne dedim artık napim o hemen babama sölemiştir u.. azarlarlar şimdi ohh sefam olsun

hıı 20 dk sonra u.. aradı aha dedim annesi kızdı oda bana kızcak :102: :99: neyse çok sakin konuştu belkide haklı olduğum için çaktırmadı hiç:26:
ayıp ya! ben en çok babaneme o benim kankam oyy kuzum falan dio ama 2 adım yere 2 aydır gitmio çok kızıoum neyse böle işte bebeyim

Teşekkür ederim kızlar

dileğim valla ticaret mi önlem mi bilemiyorum. ne derlerse yapıyoruz işte. ama o dediğini bende diyorum hep artık sağlıklı olan hiç bişey kalmadı herşey hormonlu.

Bolcum benimde öyle bacağım hiç tutmuyor bazen iyi gelir herhalde magnezyum

zuzuş kolay gelsin bende yine yoğunlaşsam iyi olurdu işe.

günaydın kızlarr...
bi cee diyip gidiyom ben
yine mi yaaa

günaydın kızlar..
cnm hastalandın yaa ondan verdin demekki dikkat et maşallah cimcimeyedebende magnezyum içmiştim benim bacağımada çok kramp girerdi oynatamazdım ay ne fenaydı yaa..

günaydın canım naptın eşinle durum ne:44:

süüper oluyo o makarna, sadesi bile yenir :) afiyet olsun canımmm

nekim sadece yağda kavurup sonra normal haşlıyomuyuz bende deneyim bigün?

afferin kız diloş ne güzel konuşmuşsun öle bak gitmediğin haldede kaynanan aramış yani ne güzel benimki hiç aramaz beni seviyo demek kadın seni ii yapmışsın inşallah eşininde aklı başına gelir..

Son düzenleme:
yine mi yaaa

günaydın canım naptın eşinle durum ne:44:

biz aynıyız cnm dedim yaa konuşmayız diye daha 1 hafta dün çocuğu almaya gittim annesigile kendide bahçedeydi beni görünce açtı kapıyı ileri gitti bende hiç yüzüne bakmadan içeri girdim hemen çocuğun çantasını hazırladım annesi yemek yemicekmisin dedi hazırlamış yedik hep beraber hiç konuşma yok ama sonrada kalktım çıktık ben zaten kendi arabamla çıktım oda çıktı biyerde durdu biz geldik beyefendi 20 dk. sonra geldi markete uğramış evdede hiç konuşmadk öle işte bakalım nolacak.
şimdi size bi soru ablamlar dün gece geldiler ist.dan akşam çok geç çıkmazsam gidecemm görmeye yoksa yarına kalacak gidersem ona söleyimmi msj atıp yoksa sende bana sölemiyosn zaten bende o yüzden sölemedimmi desem ararsa?

Evet Dilek belli kadın seviyor seni. öyle çok sık boğazda etmiyor ama ne güzel. iyi demişsin sende.

Bolcum sen yinede haber ver sonra laf arasında ben senin gibi yapmıyorum dersin. Haber veriyorum bak falan dersin

ben hiç sakınmam konuşurum ki olanı sölüoum yani kıvırmıoum ve onlarda yani özellikle k.pederim hep beni tutmuştur
anneside kızar senin gibi huysuza katlanıo daha ne homurdanıosun pis der

yaa böle uzaması çok tatsız konuşmada olmuo aranızda
ama onun hbr vermemesiyle senin hbr vermemen kadın erkek eşitliği dışında yani onlara göre daha çok sinirlenicek napmaya çalışıosun kendini benle nası bir tutuosun falan dicek
arama diilde oldukça soğuk bi msj ablam geldi ben oraya gidioum tarzında

evt cnm bende öle düşünüyorum yaparsam öle yazacam aramam zaten.cnm onun huyudur bu genelde b,i tartışma oldumu hiçbir zaman konuşmayı denemez en son ben patlarım artık nekadar rahatsın diye böle konuşmaya başlarız deli ediyor beni bu huyu napcam bilmiyorum

dileğim ne desem bilemedim resmen şikayet etmiş kocasını annesine yaa

pilav tenceresinde yapıyorum ben, önce 2 kaşık sıvı yağ ile kavuruyorum azcık sonra tereyağ ekleyip kavuruyorum (tereyağ yanmasın diye geç ekliyorum)
sonra da suyunu koyuyorum ama suyu pilav gibi ayarlıyorum 1 e 2 yani. tüm suyunu çeksin vitamini de kaybolmasın hem.

sahi eşinle ne durumdasınız canım :26:

bence de msj at. soğuk ve kısa bi msj ama haber ver.
ay ben bir defa haber vermemiştim annemlere gittim delirdiii küsük ozaman inadına yapmıştım :26:
bir daha tövbe, msjımı net, kısa, soğuk yazıyorum ama.

bugün beğenimizi 4 haneli yapalım kızlar hadi mouse'lar butona :126:
öyel beğenemdiğim şeyi beğendm diye basmam ben

kızlaaar günaydın gelir gelmez bi yoğunluğun ortasında buldum kendimi ne tam okuyabildim ne yazabildim babamın odasına boya yapılıyor, benm odada oturuyor, misafirleri de buraya birikti, bunaldımmmm tüm yazışmalar da bana kaldı.

dilekcim kayınvaliden gibi bi kv benm için bi hayal maşallah size
boll bence de haber ver canım, soğuk da olsa bilsin. ben senin gibi yapmıyorum dersin.
elfişş sana da cevap yazacaktım :26:

Evet Dilek belli kadın seviyor seni. öyle çok sık boğazda etmiyor ama ne güzel. iyi demişsin sende.

Bolcum sen yinede haber ver sonra laf arasında ben senin gibi yapmıyorum dersin. Haber veriyorum bak falan dersin
akıllı bıdık seni evet bu daha iyi
sever beni ama kaynana işte bende gelin
kızım der hep ama ben biraz cingen olduğum için kadın arada napcanı bilemio birden atarlanıverioum valla
ama 8 yıldır geçiniouz yani bi şekilde beni de hemen arar tüm sülalemi de arar bekarken bile yiğenlerim sünnetine teyzemin düğününe ev görmeye mevlutlerimize
geçmiş olsunlarımıza hep borcam tabak canak alıp gelmiştim yengemleri falan arar gelin gözleme yapiyim da yiyelim die yine de Allah razı olsun dioum
bazen ben huysuzluk yapıoum bilioum eşimde dio kadın dört dönüo etrafında ne yapıyım kızım ne yersin kızım sobanın orda otur üşüme kızım ama sen surat asıosun der
ayy şimdi varya film şeridi geçti gözümün önünden utandım kendimden

işte üstünü başını değiştirebiliosun ama huy bu can çıkmadan çıkmaz die boşuna mı demişler
onu böyle sevdin üzme kendini herhallerini kabulleniouz böle yapmalıyız yoksa soğuruz bununda sonu iyi olmaz
ben bazen eşime çok yüklenirim bana çok taktın bak soğuo musun sen benden die korkar hemen:18:

dileğim ne desem bilemedim resmen şikayet etmiş kocasını annesine yaa

oda bana şöyle yapcam
annemlere gidince "anne yemeklerin çok güzel olmuş bu kızın senden bişi öğrenememiş zaten beceremioda bişi " dicek annemde ye oğlum afiyet olsun bi daha veriyim mi dicek bende kenarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…