ay çok ihtiyacım var o hırkaya şuan, gerçi montumu çıkartmiycam ama hıra süper olurdugünaydın kızlar
nekim bende kısa kollu triko giydim
üstüne kalın deri montumu giydim ve yanıma yedek hırka bile aldım bugün yağmurlu olcak die hırkamı sana verebilirdim aslında Eki Görüntüle 393145
bu arada dün bende apar topar çıktım k.validem aradı sonra yazcam size dr bi mail atip gelim
Günaydın kızlar
Bende dün gittim doktorum bebeğin durumunun iyi olduğunu söyledi. Kan tahlillerime baktı kansız oldğumu ilaç yazacağını söyledi bide bacağımın arada tutulduğunu söyledim onun içinde magnezyum yazdı toplamda 4 ilacım oldu hangi birini içicem :) hepsinden günde bi tane içecekmişim. kalp atışlarını dinletti bebişimin. pek bi büyümüş maşallah kızıma721 gr olmuş teyzeleri. ama ben 1 kilo vermişim. 1 ay sonra tekrar kan idrar tahlili istedi bide şeker yüklemesi yapılacakmış. 17 mayısa randevu aldım bile
Günaydın kızlar
Bende dün gittim doktorum bebeğin durumunun iyi olduğunu söyledi. Kan tahlillerime baktı kansız oldğumu ilaç yazacağını söyledi bide bacağımın arada tutulduğunu söyledim onun içinde magnezyum yazdı toplamda 4 ilacım oldu hangi birini içicem :) hepsinden günde bi tane içecekmişim. kalp atışlarını dinletti bebişimin. pek bi büyümüş maşallah kızıma721 gr olmuş teyzeleri. ama ben 1 kilo vermişim. 1 ay sonra tekrar kan idrar tahlili istedi bide şeker yüklemesi yapılacakmış. 17 mayısa randevu aldım bile
noldu anlat bakim
yine mi yaaagünaydın kızlarr...
bi ceediyip gidiyom ben
günaydın kızlar..
cnm hastalandın yaa ondan verdin demekki dikkat et maşallah cimcimeyedebende magnezyum içmiştim benim bacağımada çok kramp girerdi oynatamazdım ay ne fenaydı yaa..
süüper oluyo o makarna, sadesi bile yenir :) afiyet olsun canımmm
yine mi yaaa
günaydın canım naptın eşinle durum ne:44:
ben hiç sakınmam konuşurum ki olanı sölüoum yani kıvırmıoum ve onlarda yani özellikle k.pederim hep beni tutmuşturnekim sadece yağda kavurup sonra normal haşlıyomuyuz bende deneyim bigün?
afferin kız diloş ne güzel konuşmuşsun öle bak gitmediğin haldede kaynanan aramış yani ne güzel benimki hiç aramaz beni seviyo demek kadın seni ii yapmışsın inşallah eşininde aklı başına gelir..
biz aynıyız cnm dedim yaa konuşmayız diye daha 1 hafta dün çocuğu almaya gittim annesigile kendide bahçedeydi beni görünce açtı kapıyı ileri gitti bende hiç yüzüne bakmadan içeri girdim hemen çocuğun çantasını hazırladım annesi yemek yemicekmisin dedi hazırlamış yedik hep beraber hiç konuşma yok ama sonrada kalktım çıktık ben zaten kendi arabamla çıktım oda çıktı biyerde durdu biz geldik beyefendi 20 dk. sonra geldi markete uğramış evdede hiç konuşmadk öle işte bakalım nolacak.
şimdi size bi soru ablamlar dün gece geldiler ist.dan akşam çok geç çıkmazsam gidecemm görmeye yoksa yarına kalacak gidersem ona söleyimmi msj atıp yoksa sende bana sölemiyosn zaten bende o yüzden sölemedimmi desem ararsa?
ben hiç sakınmam konuşurum ki olanı sölüoum yani kıvırmıoum ve onlarda yani özellikle k.pederim hep beni tutmuştur
anneside kızar senin gibi huysuza katlanıo daha ne homurdanıosun pis der
yaa böle uzaması çok tatsız konuşmada olmuo aranızda
ama onun hbr vermemesiyle senin hbr vermemen kadın erkek eşitliği dışında yani onlara göre daha çok sinirlenicek napmaya çalışıosun kendini benle nası bir tutuosun falan dicek
arama diilde oldukça soğuk bi msj ablam geldi ben oraya gidioum tarzında
nekim sadece yağda kavurup sonra normal haşlıyomuyuz bende deneyim bigün?
afferin kız diloş ne güzel konuşmuşsun öle bak gitmediğin haldede kaynanan aramış yani ne güzel benimki hiç aramaz beni seviyo demek kadın seni ii yapmışsın inşallah eşininde aklı başına gelir..
bence de msj at. soğuk ve kısa bi msj ama haber ver.biz aynıyız cnm dedim yaa konuşmayız diye daha 1 hafta dün çocuğu almaya gittim annesigile kendide bahçedeydi beni görünce açtı kapıyı ileri gitti bende hiç yüzüne bakmadan içeri girdim hemen çocuğun çantasını hazırladım annesi yemek yemicekmisin dedi hazırlamış yedik hep beraber hiç konuşma yok ama sonrada kalktım çıktık ben zaten kendi arabamla çıktım oda çıktı biyerde durdu biz geldik beyefendi 20 dk. sonra geldi markete uğramış evdede hiç konuşmadk öle işte bakalım nolacak.
şimdi size bi soru ablamlar dün gece geldiler ist.dan akşam çok geç çıkmazsam gidecemm görmeye yoksa yarına kalacak gidersem ona söleyimmi msj atıp yoksa sende bana sölemiyosn zaten bende o yüzden sölemedimmi desem ararsa?
öyel beğenemdiğim şeyi beğendm diye basmam benbugün beğenimizi 4 haneli yapalım kızlar hadi mouse'lar butona :126:
akıllı bıdık seni evet bu daha iyiEvet Dilek belli kadın seviyor seni. öyle çok sık boğazda etmiyor ama ne güzel. iyi demişsin sende.
Bolcum sen yinede haber ver sonra laf arasında ben senin gibi yapmıyorum dersin. Haber veriyorum bak falan dersin
işte üstünü başını değiştirebiliosun ama huy bu can çıkmadan çıkmaz die boşuna mı demişlerevt cnm bende öle düşünüyorum yaparsam öle yazacam aramam zaten.cnm onun huyudur bu genelde b,i tartışma oldumu hiçbir zaman konuşmayı denemez en son ben patlarım artık nekadar rahatsın diye böle konuşmaya başlarız deli ediyor beni bu huyu napcam bilmiyorum
dileğim ne desem bilemedim resmen şikayet etmiş kocasını annesine yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?