öyle beğenemdiğim şeyi beğendm diye basmam ben
herkese günaydın yeniyim de ben
nası beğendirdim ama
bunu yine nerden buldun yaa bayıldım haa makyaj yapan var mı yaa bana çok lazım oluo
Günaydın kızlar
Bende dün gittim doktorum bebeğin durumunun iyi olduğunu söyledi. Kan tahlillerime baktı kansız oldğumu ilaç yazacağını söyledi bide bacağımın arada tutulduğunu söyledim onun içinde magnezyum yazdı toplamda 4 ilacım oldu hangi birini içicem :) hepsinden günde bi tane içecekmişim. kalp atışlarını dinletti bebişimin. pek bi büyümüş maşallah kızıma721 gr olmuş teyzeleri. ama ben 1 kilo vermişim. 1 ay sonra tekrar kan idrar tahlili istedi bide şeker yüklemesi yapılacakmış. 17 mayısa randevu aldım bile
1 aydır gitmioum ya geçen cmt de o aramıştı beni bu hftda neyse dün aradı kızım napıosun bende o ara gergindim falan sesinde bi kötü falan dedi
neyse azcık konuştuk bende görüşemiouz dimi anne dedim
evet dedi
bide u.. pazarları maç çıkarmış dedi 2 hftdır maç çıkışı kendi gidio ya
bende anne sadece pazar olsa dedim cmt arkadaşlarıyla takılıodu tmm dioum onunda hakkı tabi bunalsın istemioum dedim
ama bide bu çıktı gelio bide ayağım ağrıo şuram şöyle die yakınıo dedim
zaten bana hiç yardımcı olduğu yok ki dedim ben zor yetioum artık sinirlerim bozuk
sizede gelmedim çünkü oda 2 aydır babaneme gitmio ve kadın soruo çok yaşlı u.. git bi bak dioum ama vakti yokmuş dedim
onun bencilliği yüzünden bende size gelmedim benimde vaktim yok dedim sizinle bi ilgisi yok yani dedim
ben onunla konuşurum iki adımlık yer nie öyle yapıomuş falan dedi
sen bunalma kızım cuma günü peygamber efendiğimiz doğumu sen oku 3 gün üzerine bende burdan okuyum da o biraz düzelsin dio
tmm anne dedim artık napim o hemen babama sölemiştir u.. azarlarlar şimdi ohh sefam olsun
hıı 20 dk sonra u.. aradı aha dedim annesi kızdı oda bana kızcak :102: :99: neyse çok sakin konuştu belkide haklı olduğum için çaktırmadı hiç:26:
ayıp ya! ben en çok babaneme o benim kankam oyy kuzum falan dio ama 2 adım yere 2 aydır gitmio çok kızıoum neyse böle işte bebeyim
günaydın kızlar
ben kaçıyorum eşim kahvaltı hazırlıyor ben yazmaya çalışıyorum .
ben öğleden sonra gidiyorum size iyi sohbetler kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
diloş, dün nooldu :2: bir yere mi gidecektiniz?
ben kaçırdım galiba
nasıl geçti diyim madem
sanada günaydın hg
nerdensin adın sanın işin evli bekar çocuk gibi sorular birazdan sıralanacaktır sana
arkidişlerimin emeğini sağlık
canımgünaydın kızlar
ben kaçıyorum eşim kahvaltı hazırlıyor ben yazmaya çalışıyorum .
ben öğleden sonra gidiyorum size iyi sohbetler kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi
evt şirin törpü yapan bana uyuo ama ben o sarı çırtlak smile sevmioum cin çarpmış gibi derler ya öyle diğer tür daha sevimliçok şirin dimmi
makyaj yapanı yok
Eki Görüntüle 393214 - törpü yapan var dileeek
Eki Görüntüle 393215 - bol, eşi ve doğa
Eki Görüntüle 393216 - bu da sirkenin eşi :)))
hiç sormuyorsunuzdün bakım+fönden çıktım çok güzel bi geceydi
saol canım evliyim 2 yılımızı doldurmadık daha çocuğum da var 2 aylık daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?