Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ohhhh beee....kızlar işleri bitirdim evim mis oldu :) accük kirlenmişti size iii sohbetler akşam okurum geçmişi ben gidip hazırlanıyım artık...

dilek kaşı şekerim bi yanını ne güzel bende isterdim böle bikayınvalide bide hep arkadaş gibi olmayı böle beraber alışverişe falan çıkmayı isterdim ama kısmet napalım artık..
diğer konuda maalsf dediğin gibi keşke kıyafte gibi değişme imkanımız olsaydı
canım çook sıkılıyor azcık konuşunda kafam dağılsın kimse konuşmuyorda
ayy ne olumsuzum hep aynı smile

elfim tekrar geçmiş olsun maşallah fıstağa .ilaçlarını iç aksatma kan hapı bendede var .hamilelik boyunca genel kontroller hormonlu şeylerden yiyoruz doğal olarak hastalıklar çıkıyor

dileğim iyi yapmışsın ohhhh.en sonunda insanın canına tak ediyolar annelere kadar gidiyor

günaydın kızlar

ben kaçıyorum eşim kahvaltı hazırlıyor ben yazmaya çalışıyorum .

ben öğleden sonra gidiyorum size iyi sohbetler kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

günaydın kızlar

ben öğleden sonra gidiyorum size iyi sohbetler kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi

iyi eğlenceler,iyi tatiller bizim yerimizede eğlen canım.

nekk çok hoşmuş yaa:))

diloş, dün nooldu :2: bir yere mi gidecektiniz?
ben kaçırdım galiba

nasıl geçti diyim madem

günaydın kızlar

canım sende kendine iyi bak bende seni öpüoum kojman
Eki Görüntüle 393222

çok şirin dimmi
makyaj yapanı yok

Eki Görüntüle 393214 - törpü yapan var dileeek
Eki Görüntüle 393215 - bol, eşi ve doğa
Eki Görüntüle 393216 - bu da sirkenin eşi :)))
evt şirin törpü yapan bana uyuo ama ben o sarı çırtlak smile sevmioum cin çarpmış gibi derler ya öyle diğer tür daha sevimli
sirkenin eşi için koyduğun smile zaten bittim

hiç sormuyorsunuz dün bakım+fönden çıktım çok güzel bi geceydi

ayy pardon yaa
kızım sende kocana bi foto çektirip albüme eklesene bakalım saçına falan yorum yapalım gecenin ilerleyen saatlerini soralım
biraz feyz alsana benden herşeye foto eklioum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…