detay alıyım
kimler var nerde ne zaman ne kadar vs. vs.
bende hfta sonları değişirim cmt akşamları eğer atlarsam salı çrş akşamı değişirim yastık kılıflarım 4lü onları da 3 günde bir değişioum takımı değişincede tümden yıkanmış oluo işte.
gelmişsinnn hiç haberim yok. bol bol eğlen aksi gibi hava da kötü ama açıcak bugünden sonra merak etmeyin.daha 2 gününüz var dimi ii eğlencelerrrrkızlar bizbugün 1 saat rötarlı indik .rüzgardan uçaklar kalmaıştı sıra gelene kadar 1 saat geçti.antalya çok rüzgarlı otelin olduğu bölge daha çok rüzgarlı .
otel çok güzel büyük devasa bişe.
geçmiş olsun cnmmkızlar günaydın...sinüzit oldum iki haftadır geçmedi gitti...çok kötüyüm naapsam yaaa?
bi de çok sinirliyim...bilgisayar oyunlarını icat edenleri boğasım var
elfişim elbise giy kalın kilotlu çorapla, kot olmaz evet :26:
dileğimm, anneme gittim ya
babamla küsmüşler evde yemek bile yapmamış o derece.
azcık oturdum pastasını kestik, eve geçtim.
evde de kendime süper bi salata yaptım, sucuklu yumurta yaptım, kornişon turşulu mayonezli yoğurtlu salata yaptım.
pasta da getirmiştim eve..
eşim de gelirken antep fıstıklı şu yemyeşil baklavadan getirmiş bana (bayılıyorum ben ona) ama yiyemedim abartmiyım diye, pastadan da yarım dilim yedim.
çok halsizdim dün gece, eşim de "hadi" modunda.. "yokum " dedim..
bu akşam kaçamam artık.
5 gündür "yokum" diyorum çünkü
siz naptınızzz
nektar ben de kutlaamamışım annenin doğum gününü nice mutlu yıllara; küsecek tam gününü bulmuşlar bi de öyle yemek pişirme filan da olmayınca umarım ciddi bir şey değildir. bugün bölük pörçük girince ne okuyorum ne yazıyorum anlayamadım pek
alisha sen de hoşgelmişsin.
dilek oyun için mesaj atacaktım ama posta kutun dolu
ya bu arada ebnim dün akşam bi iki damla pembe akıntı gelmiş sabah da vardı bi iki damla birazendileşendim eşime desöledim o benden panik zaten.
neyse doktoru aradım normaldir olur o kadar artıo mu die takip et dedi.yok dedim bitti.
elfişş sende hiç olmuş muydu cnmm?:26:
8 haftalıkken olmuştu bende çok korkmuştum hemen progestan vermişti doktor ve 3 gün yerimden kalkmadım. işyerindede hiç kalkmadım. tuvalet dışında kalkmıcaksın demişti doktor bana. sende çok hareket etmemeye bak. devam ederse hemen doktora git
inanmazsın şirket batıo die 4 çayları iptal olmuştu yeni alanda enkazı toparlamak lazım böle devam edelim demiş
çayla kar etcekler işte
su içioum bende paso şuan 1.100 ml içtim akşama kadar 2,5 yapıp gidioum
yakında damacanın yarısını da siz bitiriosunuz die onuda evden getir dicekler
benim eşimde çok seviyor bazen haberim olmuyo bi bakıyorm değiştirmiş gicık oluyo bizimki en fazla 3 gün yatar aynı nevresimle
istanbuldan gelen bir oyun varmış devlet tiyatrolarında ona bilet aldım
ya bu arada ebnim dün akşam bi iki damla pembe akıntı gelmiş sabah da vardı bi iki damla birazendileşendim eşime desöledim o benden panik zaten.
neyse doktoru aradım normaldir olur o kadar artıo mu die takip et dedi.yok dedim bitti.
3 günde bir nevresim çok az değil mi? bizde ortalama 2 haftadır.
aa hatırladım sanki şimdi. çok mu gelmişti peki? benimki bi iki damlaydı doktor telaş yapma dedi.ama dediğin gibi yorgunlukla alakalı olabilir.
şu eve klima ve tv geldiğinden beri yani 3 gündür evde hep bi misafir, eltimler kv.ler falan.ne kadar kendime dikkat etsem de yoruluyorum tabi yemek yap masa hazırla topla bulaşıkları yerleştir çay yap bilmemne.sağolsun eltim az çok yardım etti ama evde yalnız ayaklarımı uzatıp oturmaya benzemiyor haliyle.
neyse ki bugün boşuz, dersim var 15.30da ona girip çıkıp eve gidip dinlenicem.
bana kalsa değiştirmem zaten kısa programda yıkıyorum ama gene de soldu hepsi bizimkindede bu takıntı var ne yapıyım inkanı yok yatmaz beyimiz
kayınvalidenler eltinler senin bebek beklediğini bilmiyorlar mı ki? İlk dönemlerin riskli zamanlar olduğunu herkes bilir bu aralar sana neden bu kadar yüklendiler ki? Yerinde olsam kanamam olduğunu duyuyurum ki biraz gidip gelmeleri azaltsınlar.
bana kalsa değiştirmem zaten kısa programda yıkıyorum ama gene de soldu hepsi bizimkindede bu takıntı var ne yapıyım inkanı yok yatmaz beyimiz
bilmiom cnm belki de.zaten geçti inş. olmaz bi dahacanım belki yerleşme kanamasıdır. yine de dikkat et yorma kendini.
bilmezler mii. aslında yardımcı olmaya çalışıolar ama ne kadar da olsa benim misafirlerim ben daha çok iş yapıom tabi. yok artık gelmezler 3 gün heveslerini almışlardır artıkkayınvalidenler eltinler senin bebek beklediğini bilmiyorlar mı ki? İlk dönemlerin riskli zamanlar olduğunu herkes bilir bu aralar sana neden bu kadar yüklendiler ki? Yerinde olsam kanamam olduğunu duyuyurum ki biraz gidip gelmeleri azaltsınlar.
anla beni anlaaaaaaaHain domdomlar çok yazmayın, sonra okuması zor oluyo( ayşam seni çok iyi anlıyom bu konuda )
neysem çok yoğun bi gün geçiriyorum ,kaçtım ben
çok çabuk yıkatıyorsunuz o kadar yıkamaya kök boyası bile dayanmaz. Eğer kirlenecek bir durum olmadıysa sen de biraz zaman koy. Yazık günah giden suya elektriğe deterjana
Hain domdomlar çok yazmayın, sonra okuması zor oluyo( ayşam seni çok iyi anlıyom bu konuda )
neysem çok yoğun bi gün geçiriyorum ,kaçtım ben
teşekkür ederim ayşammselamlar herkeseeee
gelmişsinnn hiç haberim yok. bol bol eğlen aksi gibi hava da kötü ama açıcak bugünden sonra merak etmeyin.daha 2 gününüz var dimi ii eğlencelerrrr
geçmiş olsun cnmm
a-aaaaa küsmüşler mii tam da günündee( bu arada farkettim ki ben de kutlamamışım
ii ki doğmuş canım anneciin
:26: :26: yerleşme kanamasıdır o, bana öyle geldi ama deneyimli kızlar daha iyi bilir.ya bu arada ebnim dün akşam bi iki damla pembe akıntı gelmiş sabah da vardı bi iki damla birazendileşendim eşime desöledim o benden panik zaten.
teşekkrü ederim canımnektar ben de kutlaamamışım annenin doğum gününü nice mutlu yıllara; küsecek tam gününü bulmuşlar bi de öyle yemek pişirme filan da olmayınca umarım ciddi bir şey değildir. bugün bölük pörçük girince ne okuyorum ne yazıyorum anlayamadım pek
alisha sen de hoşgelmişsin.
dilek oyun için mesaj atacaktım ama posta kutun dolu
bilmiom cnm belki de.zaten geçti inş. olmaz bi daha
bilmezler mii. aslında yardımcı olmaya çalışıolar ama ne kadar da olsa benim misafirlerim ben daha çok iş yapıom tabi. yok artık gelmezler 3 gün heveslerini almışlardır artık
anla beni anlaaaaaaakolay gelsin zuzumm
3 günde kirlenmez ama cidden yaa. bence sen çıkardığın nevresimleri ilerleyen zamanalrda bi tur daha ser sonra yıka, tabi eşin anlamazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?