Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

2 mayıs çarşamba günü akün sahnesinde antigone

selamlar herkeseeee
gelmişsinnn hiç haberim yok. bol bol eğlen aksi gibi hava da kötü ama açıcak bugünden sonra merak etmeyin.daha 2 gününüz var dimi ii eğlencelerrrr
kızlar günaydın...sinüzit oldum iki haftadır geçmedi gitti...çok kötüyüm naapsam yaaa?

bi de çok sinirliyim...bilgisayar oyunlarını icat edenleri boğasım var
geçmiş olsun cnmm

a-aaaaa küsmüşler mii tam da günündee ( bu arada farkettim ki ben de kutlamamışım
ii ki doğmuş canım anneciin

ya bu arada ebnim dün akşam bi iki damla pembe akıntı gelmiş sabah da vardı bi iki damla birazendileşendim eşime desöledim o benden panik zaten.
neyse doktoru aradım normaldir olur o kadar artıo mu die takip et dedi.yok dedim bitti.

elfişş sende hiç olmuş muydu cnmm?:26:

nektar ben de kutlaamamışım annenin doğum gününü nice mutlu yıllara; küsecek tam gününü bulmuşlar bi de öyle yemek pişirme filan da olmayınca umarım ciddi bir şey değildir. bugün bölük pörçük girince ne okuyorum ne yazıyorum anlayamadım pek

alisha sen de hoşgelmişsin.

dilek oyun için mesaj atacaktım ama posta kutun dolu

Son düzenleme:

hoşbulduk cnmm.sorma bi saattir burdayım aslında da bi yazamadım oda yol geçen hanı gibiydiçok şükür boşaldı

bu arada antigone çok severim ben eminim tiyatrosu da güzeldir iyi seyirler

8 haftalıkken olmuştu bende çok korkmuştum hemen progestan vermişti doktor ve 3 gün yerimden kalkmadım. işyerindede hiç kalkmadım. tuvalet dışında kalkmıcaksın demişti doktor bana. sende çok hareket etmemeye bak. devam ederse hemen doktora git

aa hatırladım sanki şimdi. çok mu gelmişti peki? benimki bi iki damlaydı doktor telaş yapma dedi.ama dediğin gibi yorgunlukla alakalı olabilir.
şu eve klima ve tv geldiğinden beri yani 3 gündür evde hep bi misafir, eltimler kv.ler falan.ne kadar kendime dikkat etsem de yoruluyorum tabi yemek yap masa hazırla topla bulaşıkları yerleştir çay yap bilmemne.sağolsun eltim az çok yardım etti ama evde yalnız ayaklarımı uzatıp oturmaya benzemiyor haliyle.
neyse ki bugün boşuz, dersim var 15.30da ona girip çıkıp eve gidip dinlenicem.

aptal adamlar sanki çayla kurtarıcaklar. kendi içtiklerinden vazgeçiyorlar mı acaba!

benim eşimde çok seviyor bazen haberim olmuyo bi bakıyorm değiştirmiş gicık oluyo bizimki en fazla 3 gün yatar aynı nevresimle

benm eşime de kalsa 3 günde bir değiştirecek 2 gün yatar hemen mırıldanmaya başlar bunlar da kirlendi etti, tamam değiştirsin ama yaz değil nerde kurutayım ha bire.
bi de ütülemesi yıkamaktan zor. cumartesi sabah yıkıyorum akşamüstü ütülüyorum.

istanbuldan gelen bir oyun varmış devlet tiyatrolarında ona bilet aldım

ii seyirler canım.

canım belki yerleşme kanamasıdır. yine de dikkat et yorma kendini.

kayınvalidenler eltinler senin bebek beklediğini bilmiyorlar mı ki? İlk dönemlerin riskli zamanlar olduğunu herkes bilir bu aralar sana neden bu kadar yüklendiler ki? Yerinde olsam kanamam olduğunu duyuyurum ki biraz gidip gelmeleri azaltsınlar.

Hain domdomlar çok yazmayın, sonra okuması zor oluyo ( ayşam seni çok iyi anlıyom bu konuda )

neysem çok yoğun bi gün geçiriyorum ,kaçtım ben

bana kalsa değiştirmem zaten kısa programda yıkıyorum ama gene de soldu hepsi bizimkindede bu takıntı var ne yapıyım inkanı yok yatmaz beyimiz

çok çabuk yıkatıyorsunuz o kadar yıkamaya kök boyası bile dayanmaz. Eğer kirlenecek bir durum olmadıysa sen de biraz zaman koy. Yazık günah giden suya elektriğe deterjana

ben doğum yaptım ertesi günü kaynanam eltim görümcem hepsi damladı yeni kadın gelmişti temizliğe çocukları evimin içine etti resmen yerimden kalkamıyorm zaten bişi de yapamadım gelmeseler daha hayırlı
öyle bırakıp gittiler akşam bende ağlıcam sinirden eşime söledim ne yaptı bilmiyorum ama bi daha yapmadılar tepki de koymadılar bozulmadılar heralde

bana kalsa değiştirmem zaten kısa programda yıkıyorum ama gene de soldu hepsi bizimkindede bu takıntı var ne yapıyım inkanı yok yatmaz beyimiz

ayy aynı benmki ama benm kısa programda nevresim yıkamak içime sinmiyor, ariel canlı renklerde buldum çözümü, normalde israil markası die kullanmak istemiyordum ama gerçekten fark var. koyu renklerde de perwoll kullanıyorum tavsiye ederim renklerde solma beyazlama olmuyor.

canım belki yerleşme kanamasıdır. yine de dikkat et yorma kendini.
bilmiom cnm belki de.zaten geçti inş. olmaz bi daha
bilmezler mii. aslında yardımcı olmaya çalışıolar ama ne kadar da olsa benim misafirlerim ben daha çok iş yapıom tabi. yok artık gelmezler 3 gün heveslerini almışlardır artık
Hain domdomlar çok yazmayın, sonra okuması zor oluyo ( ayşam seni çok iyi anlıyom bu konuda )

neysem çok yoğun bi gün geçiriyorum ,kaçtım ben
anla beni anlaaaaaaa kolay gelsin zuzumm

3 günde kirlenmez ama cidden yaa. bence sen çıkardığın nevresimleri ilerleyen zamanalrda bi tur daha ser sonra yıka, tabi eşin anlamazsa

çok çabuk yıkatıyorsunuz o kadar yıkamaya kök boyası bile dayanmaz. Eğer kirlenecek bir durum olmadıysa sen de biraz zaman koy. Yazık günah giden suya elektriğe deterjana

ne yapıym canım kaynanamdan alışmşher değğiştirdiğinde konuşuyorz nafile

canım ben bazen ütü gözümde büyürse dileğin dediği gibi yapıyorum yastık kılıflarını yıkıyorum sadece onları ütüleyip geçirmem 10 dk mı alıyor öyle yapabilirsin

teşekkür ederim ayşamm
:26: :26: yerleşme kanamasıdır o, bana öyle geldi ama deneyimli kızlar daha iyi bilir.
mirayda da olmuştu o, panik yapma

teşekkrü ederim canım

Son düzenleme:

zaten kirlenmiyo ki sıkıldım artık uğraşmıyom ama içim gidiyo güzelim nevresimlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…