Ayşaam böyle bi tedirgin oldum sen kist mist deyince ama seni neşeli görünce rahatladım
bebişe kocaman kocamanboncuklar, maşallahlar..
ay içimden kızın olucakmış gibi geçiyo, nekadar da erken söküldümm
kuzum nedense içimde kötü bi his yok ya da ben öyle düşünmek istiyorum, doktorlar da öyle çok olumsuz konuşmayınca içim rahat gibi hissediyorum kendimi, ne bileyim bi garip işte...ama eşim takıldı biraz bu konuya, onu rahatlatmaya çalıştım biraz...
ayyy inciler dökülüverdi gece gece, hayırlısı cnm çok isterim bir kızım olsun hayırlısı inşşşş. bu arada tek kese var belli ki ikiz diil, ya da ikinci kese saklanıohala ikiz derdindeyim yalnız
bu denetimi tam anlamadım bu arada ben, çok kötü bişi diil inş.,topluca ve hızlıca okuyunca beynim bulanıo da kusura bakma((
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) ayyyy ben de ikiz istiyorum yaaa :) içimden bi his benim de hamile olduğumu söylüyo :) inşallah doğru çıkar :)
amin inşşşş.
ne zaman regl olacaksın ya da geçti mi? inş. hamilesindir sen de cnm
1o gün adetime ama hissediyorum bazı belirtiler varbu benim ilk hamileliğim değil.4-5 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj olmuştum cnm bakalım allah bu kez nasip edecek mi?ama ben de senin gibi ikiz istiyorum yaaa :) tabi allah sağlıklısını versin
topiğin ilk günaydını benden olsun kızlar
GÜNAYDIN
kuzum nedense içimde kötü bi his yok ya da ben öyle düşünmek istiyorum, doktorlar da öyle çok olumsuz konuşmayınca içim rahat gibi hissediyorum kendimi, ne bileyim bi garip işte...ama eşim takıldı biraz bu konuya, onu rahatlatmaya çalıştım biraz...
ayyy inciler dökülüverdi gece gece, hayırlısı cnm çok isterim bir kızım olsun hayırlısı inşşşş. bu arada tek kese var belli ki ikiz diil, ya da ikinci kese saklanıohala ikiz derdindeyim yalnız
bu denetimi tam anlamadım bu arada ben, çok kötü bişi diil inş.,topluca ve hızlıca okuyunca beynim bulanıo da kusura bakma((
günaydın canım seni burda görmek ne güzel nasılsın ?
günaydın baaaayaaaanlaaaar
günaydın sipaydi iyiyim ben sağol diyetteyim sen nasılsın??
iyiyim bende canım bildiğin gibi diyettesin nasıl bir diyet dukan mı senin de ?
evet dukana başladım yine ama bu sefer kararlıyım tmamlamadan bırakmayacam dün başladım bu sabah tartıldım 900 gram vermişim
o diyet çok meşhur ya gerçekten düzgün yapılırsa da iyi kilo verdirtiyor.
bende evlendkten sonra 5 kilo aldım 2 kilosunu verip geri alıyorum 53 kiloyum şimdi
merhaba
yeni yerimiz burasi sanirim
naasilsiniz nevar ne yok ?
bu arada bugün doğumşusun iyi ki doğmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?