Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

ama 3 günde de kirlen miyorki ondan kısa prog. da yıkıyorum yoksa hayatta bişey yıkamam kısa p. da

sabah demiştim ya tanışma yıldönümümüz diye benim kocişe ne hediye alıym bilmiyom bi fikir verin bana

tipim kaydı yaa yemekten oldu heralde fazla kaçrdım fena uykum geldi ben kestircem bi 15-20dk yapabilirsem.....

gittim geldim tık yok haa, zuzu bak çok şanslısın azcık okucam geçmişi gelince

ayılamadım ben yine,türk kahvesi istedim açsa açsa o açar beni

Ayşecim bu aylarda olur o uyku. ben nerdeyse ayakta uyuyabilirdim o derece uykum geliyordu

biraz hava al iyi gelir belki.beni de çok fena uyku bastııı kafamı koysam masaya dicem ama uyuyama mı öyle de...
burda hava berbat ki

sabah demiştim ya tanışma yıldönümümüz diye benim kocişe ne hediye alıym bilmiyom bi fikir verin bana
ama biz sizi tam olarak tanımıouz ki :26:

ama ama ütü yapınca yatmak çok güzel oluyor
benim hiç ütülencek kadar kırışmıo valla gayette iyi duruo 2 takımım lastikli pamuk saten güzelce yatağa geçirince düm düz oluo

türk kahvesi istedim açsa açsa o açar beni
ayy çikolatalı türk kahvesi olsada içsem 2 akşamdır içmiouz eşimle akşam sölimde yapsın

yaaaaa bugün burası güzel.dışardan gelenler çok sıcak olduğunu sölüolar hatta birazdan çıkıcam ben de bi göriim

ulen bi benim koca iş yapmıo heeeee
ama neyse ki bu aralar yardım etmeye başladı bizi düşünen yoktu eskiden şimdi de bebişin derdinde tabi, ona bişi olmasın die yapıooo haiiiin

dilekcim ben de kırışık önlemeye de basıyorum ama ne biliim sanki ütüleyince ohhh kaymak gibi oluyo gibi :)

benimki kahve yapıo die mi bu kadann gerildin yaww :26:
benimkide iş yapmıo ki hiç yani
evin işini hiç kendine dert etmiosun dioum
kızım sen mannak mısın nie dert çıkarıyım kendine dio
muslugun contası bozuldu boşa akıo su yani yapabilirsin bana dert oluo dioum gülüo
bi yüzsüz kii

işler daha yeni bitti ama ben de bittim bir kahve aldım kendime uyku da nasıl bastırdı.

Dün akşam giderken servisi kullandım cumadan beri kullanmıyordum serviste 4 yaşında bir çocuk vardı. Servis geldi geçti en arkaya oturdu ismimle seslenerek gelsene buraya sana yer ayırdım dedi geçtim annesiyle yanlarına oturdum hafta sonu eşimle gezerken minik bir oyuncak araba görmüştüm onun için aldım ama daha dün yeni verebilme fırsatım oldu. Bir görseniz nasıl sevindi nasıl mutlu oldu bana diyo ki ben de doğum günümde sana bir hediye alacam ama ne biliyo musun Barbie bebek çok hoşuma gitti aklıma geldikçe hala gülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…