ayy aynı benmki ama benm kısa programda nevresim yıkamak içime sinmiyor, ariel canlı renklerde buldum çözümü, normalde israil markası die kullanmak istemiyordum ama gerçekten fark var. koyu renklerde de perwoll kullanıyorum tavsiye ederim renklerde solma beyazlama olmuyor.
canım ben bazen ütü gözümde büyürse dileğin dediği gibi yapıyorum yastık kılıflarını yıkıyorum sadece onları ütüleyip geçirmem 10 dk mı alıyor öyle yapabilirsin
ben deben ütü yapmıoum zaten nevresimlere
başım çok ağrıo yaa
ben ütü yapmıoum zaten nevresimlere
ama ama ütü yapınca yatmak çok güzel oluyor
:13:...........................
Ayşecim bu aylarda olur o uyku. ben nerdeyse ayakta uyuyabilirdim o derece uykum geliyordu
burda hava berbat kibiraz hava al iyi gelir belki.beni de çok fena uyku bastııı kafamı koysam masaya dicem ama uyuyama mı öyle de...
ama biz sizi tam olarak tanımıouz ki :26:sabah demiştim ya tanışma yıldönümümüz diye benim kocişe ne hediye alıym bilmiyom bi fikir verin bana
benim hiç ütülencek kadar kırışmıo valla gayette iyi duruo 2 takımım lastikli pamuk saten güzelce yatağa geçirince düm düz oluoama ama ütü yapınca yatmak çok güzel oluyor
ayy çikolatalı türk kahvesi olsada içsem 2 akşamdır içmiouz eşimle akşam sölimde yapsıntürk kahvesi istedim açsa açsa o açar beni
bana da çak bana daaa :13:
ütülemem ki ben de, çok kırışıksa beeeelki...
nası oldu cnm başın geçti mi biraz?
burda hava berbat ki
ama biz sizi tam olarak tanımıouz ki :26:
benim hiç ütülencek kadar kırışmıo valla gayette iyi duruo 2 takımım lastikli pamuk saten güzelce yatağa geçirince düm düz oluo
ayy çikolatalı türk kahvesi olsada içsem 2 akşamdır içmiouz eşimle akşam sölimde yapsın
yaaaaabugün burası güzel.dışardan gelenler çok sıcak olduğunu sölüolar hatta birazdan çıkıcam ben de bi göriim
ulen bi benim koca iş yapmıo heeeee
ama neyse ki bu aralar yardım etmeye başladı bizi düşünen yoktu eskiden şimdi de bebişin derdinde tabi, ona bişi olmasın die yapıooo haiiiin
dilekcim ben de kırışık önlemeye de basıyorum ama ne biliim sanki ütüleyince ohhh kaymak gibi oluyo gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?