Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

amma yazmışsıınız hee..
ayşecim kızlarda demiş zaten telaş yapma olabilir böle şeyler öenmli olan çok yoğun şekilden gelmesi.. gerçi 4 ayı kanmalı geçiren bile var yani..

ayy 3 günde bir nevresim değişmeyi düşünemiyorum bile mümkün değil hele bide ütülemek benim için imkansız bişe benimde ortalama 2 hafta zaten haftanın bi kaç günüde evde yatmadığınız için ancak kirleniyor.

ayyyy utandırdı ya kocam beniiiii
çiçek yollamış odama şoklardayım

ben çıkıom kızlaar derse,odaya da dönmicem ulen bu çiçeği elimde mi taşıcam şimdi haydaaaaa:26:

görüşürüzzzzzzz

maşallah kocişinee
benmki de şimdi gitti bize foto. mak. sattı

Son düzenleme:
hosbulduk sekerler ben iyiiym cok sükür elvinde uyuyor bir bakim dedim kizlar ne yapiyor ?

Siz nASilsiniz ?

Nasil gidiyor.

beni ne sen sor ne ben söliim
genel olarak iiyiz olumsuz bişe yok
elvinin fotosunu eklesen de biz de sevsekkk

dilşad sabah yazamadım nevresim takımın çok güzelmiş benim çok hoşuma gitti sen onu öyle örtü niyetine de mi kullanıyorsun? Yoksa üzerine yatak örtüsü de örtüyor musun?

Allah başka acılar yaşatmasın

aminn canım aminnn

dilşad sabah yazamadım nevresim takımın çok güzelmiş benim çok hoşuma gitti sen onu öyle örtü niyetine de mi kullanıyorsun? Yoksa üzerine yatak örtüsü de örtüyor musun?

tşk ederim sirkencim dün aldım zaten, size göstermek için foto çektim eşimden de bi sürü laf işittim yatak odamızın bile özeli kalmadı tövbee tövbeee dedi, foto çektikten sonra yatak örtümü örttüm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…