- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
kelebekli olan vardı ya kızlar ondan da sipariş verdim daha gelmemiş, 2 tane olacak birini doğumumda falan yanımda kalan en yakın arkadaşıma alıcam, dün netten gösterdim beğendi,biri bize.
çok ince bir düşünce.
aaaaayyyy utandırdı ya kocam beniiiii
çiçek yollamış odama şoklardayım
ben çıkıom kızlaar derse,odaya da dönmicem ulen bu çiçeği elimde mi taşıcam şimdi haydaaaaa:26:
görüşürüzzzzzzz
sirken bir kez daha bahsetmiştin bu çocuktan, sizin işyeri servisinde çocuk ne arıyo hep sorucam unutuyorum :26:işler daha yeni bitti ama ben de bittim bir kahve aldım kendime uyku da nasıl bastırdı.
Dün akşam giderken servisi kullandım cumadan beri kullanmıyordum serviste 4 yaşında bir çocuk vardı. Servis geldi geçti en arkaya oturdu ismimle seslenerek gelsene buraya sana yer ayırdım dedigeçtim annesiyle yanlarına oturdum hafta sonu eşimle gezerken minik bir oyuncak araba görmüştüm onun için aldım ama daha dün yeni verebilme fırsatım oldu. Bir görseniz nasıl sevindi nasıl mutlu oldu bana diyo ki ben de doğum günümde sana bir hediye alacam ama ne biliyo musun Barbie bebek çok hoşuma gitti aklıma geldikçe hala gülüyorum
ben de yazıcaktım sabah unuttum, kız diloş nevresimi kutladık dedin ya onu yıkamadan nasıl serip uyudunuz.. ben nefret ederim yıkanmamış nevresimdendilşad sabah yazamadım nevresim takımın çok güzelmiş benim çok hoşuma gitti sen onu öyle örtü niyetine de mi kullanıyorsun? Yoksa üzerine yatak örtüsü de örtüyor musun?
terbiyesizzzzzzzzzzzzzznigar geri sayıma az kaldı Eki Görüntüle 395193
aaaakocişineee
sirken bir kez daha bahsetmiştin bu çocuktan, sizin işyeri servisinde çocuk ne arıyo hep sorucam unutuyorum :26:
ben de yazıcaktım sabah unuttum, kız diloş nevresimi kutladık dedin ya onu yıkamadan nasıl serip uyudunuz.. ben nefret ederim yıkanmamış nevresimdençok kötü kokuyo onlar, kumaş kumaş
terbiyesizzzzzzzzzzzzzz
Allah herkese böyle arkadaşlar versincanım keşke daha fazlasını yapabilsem, hamileliğimde gelip halılarımı yıkadı halı yıkama makinasını yüklendi bi de otobüsle getirdi. yine hamileliğimde haftada gelip temizliğime yardım ediyordu. doğum yaptım yanımda kaldı kimsenin yapmıycanı yaptı, hasta bezime kadar bağladı, gelene gidene ikram yaptı, bebeğimi kaybettim yine günlerce yanımdaydı.temizlik yemek.... aklına ne gelirse. annesi bile mevlütte geldi banyomu yıkadı.
şimdi bu arkadaşım bekar ama arkadaşıyla ciddiler aileleri de biliyor ben de her maaş almamda onun çeyizine bişiler alıcam. elimden başka bişe gelmiyor. maddi manevi de ne zaman bana ihtiyacı olsa yanında olacam inşallah. en zor günlerimde yanımdaydı.
afferim sananeeeek ben ütülemeden yatamam zaten yıkamayı bırak
eve 6 ya doğru gittik ya vücut kiri değil nasılsa diye attım kısa programa, balkonda rüzgarda kurumak üzereydi zaten aldığımda. nemliyken de ütülemesi kolay oluyor zaten ütüler ütülemez kullanıma geçti, üstüne atlayıverdikben yeni aldığım kıyafetleri de yıkamadan giymem annem çok kızardı direk giyersek dikilirken falan da yerlere değiyor atılıyor ediliyor diye.
ya benimde nası temizlik yapasım var bi gitseydim eve
yemekte yok ama offff yemekten çok sıkıldım artık hevesim kaçtı yapmak istemioum eşimde yapma dio ne yiceksek.
sonra randevum da var nek nie kızıosun ki gerçekleri gösteren bi smile koydum
ben de istiyorum 3 gün tatilannem hiç birini giydirmezdi ne kadar titiz oluyorlarayy bizim çocuklarımızda bizden bahsederken böyle dicek annem böyle yapardı
neek hatta ben yataktan çıkardığımız nev. leri de dün yıkadım bugün ütülenecek evde işler beni bekliyorneyseki bu hafta sonu 3 gün tatil. ütü bi biriktiki.
hadi teyze get evinde otur debi teyze geldi 5te. çok yoruldum kızım az oturayım dedi, tabii teyze ben de birazdan çıkacam zaten hemen çıkmıyorum dedim. valla çıkacak olsan da oturacam ben dedi oturdu kaldı gitmiyor, çıkacam çıkamıyorum offf
uvv ikimiz de randevudayız bu akşamya benimde nası temizlik yapasım var bi gitseydim eve
yemekte yok ama offff yemekten çok sıkıldım artık hevesim kaçtı yapmak istemioum eşimde yapma dio ne yiceksek.
sonra randevum da var nek nie kızıosun ki gerçekleri gösteren bi smile koydum
saol canım.yeni topik hayırlı uğurlu olsun kızlar.... ben nasılmıyım fena değilim valla taşındık ayın 8 inde ev çok güzel kayınvalidem söyleniyo hala ama ben çok mutluyum tertemiz yepyeni ev sonuçta sınavlarım geçtiğimiz salı bitti çarşamba da eşimin çalışmaya başladığı yerde bende başladım 4 gün gidicem işe şimdilik az para alıcam eşimle bnm maaşın 1200 yapıyo biriktirmeye bakıcaz patronum çok tatlı bi kadın bizi kurslara göndericek ingilizce photoshop gibi kendisi iç mimar kendisine yeni bi yer açtı 2 gün oldu açılalı ben oraya bakıyorum eşimde daha çok kocasıyla beraber işler yapıyo bu arada bademcik ameliyatı olucam önümüzdeki ay sizler nasılsınız sohbet etmeyi özledim sizlerle yeni hamiş olan var mı yada çalışmalara başlayan keyifleriniz nasıl
uvv ikimiz de randevudayız bu akşam
kızmıyom bebem, utanıyorum o smileyden
saol canım.
ağız tadıyla oturun inş yeni evinizde
işlerinizde hayırlı olsun
ameliyatında iyi gecer umarım
yeni hamiş alishia var en taze
zuzudan diilse çaldır beni aynı anda başlarız
değil canımhadi bakalım ozman size akşam hayırlı işler
bizde sırtımızı dönüp yatalım iştesalak kocam
nekim size pztsi tatil değilmi??
sen altını takmış mıydın sirken :44:
almıştın da görüşememiş miydiniz :26:
aaaakocişineee
sirken bir kez daha bahsetmiştin bu çocuktan, sizin işyeri servisinde çocuk ne arıyo hep sorucam unutuyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?