hadi bakalım ozman size akşam hayırlı işler
bizde sırtımızı dönüp yatalım iştesalak kocam
nekim size pztsi tatil değilmi??
kızlaaar, kaçıyorum
yeni topik hayırlı uğurlu olsun kızlar.... ben nasılmıyım fena değilim valla taşındık ayın 8 inde ev çok güzel kayınvalidem söyleniyo hala ama ben çok mutluyum tertemiz yepyeni ev sonuçta sınavlarım geçtiğimiz salı bitti çarşamba da eşimin çalışmaya başladığı yerde bende başladım 4 gün gidicem işe şimdilik az para alıcam eşimle bnm maaşın 1200 yapıyo biriktirmeye bakıcaz patronum çok tatlı bi kadın bizi kurslara göndericek ingilizce photoshop gibi kendisi iç mimar kendisine yeni bi yer açtı 2 gün oldu açılalı ben oraya bakıyorum eşimde daha çok kocasıyla beraber işler yapıyo bu arada bademcik ameliyatı olucam önümüzdeki ay sizler nasılsınız sohbet etmeyi özledim sizlerle yeni hamiş olan var mı yada çalışmalara başlayan keyifleriniz nasıl
evet canım pazar akşamı bahçeden dönünce eve uğradık ordan da arkadaşın kayınvalidesine gittik; altını taktım hala sıfatıyla bir de yarı profesyonel fotoğraf makinemizi de götürdük bebeğin annesiyle babasıyla anane dedesiyle bol bol fotoğraflarını çektik.
ohh ne güzel bugün dinlen işte bişi yapma var mı kanama falan :26:evime geldimmmm
ohh ne güzel bugün dinlen işte bişi yapma var mı kanama falan :26:
anladım canım aradan çıkarmış oldun
gidersende eve bişi alırsın artık
inş.dinlenmeyi düşünüom.aksi gibi de içimden habire iş yapmak gelio anlamadım gitti.yatak odası savaş alanı gibi toplanması lazım.halılarımı yıkamaya vermiştim yarın gelecek ortalığın süpürüp silinmesi lazım falan...neyse ellemicem hiçbişey.
azönce baktım da günlük pedde hafif açık kahve leke olmuş ama öyle ciddiye alıncak bişi diil yani inş.geçer
sen de git gez yaa boşver evi yaparsın yine.yeni ciciler alırsın belkim kendine
evet artık evlerine de bir şeyler alırım biz zaman yaratıp da gidene kadar bir sürü zaman geçer
aman öyle olur zaten bende hastayken iş yapasım gelir ama sen yapma eşin geç mi gelio birlikte silseniz yarın halı gelince serersin hemen.
ya inş bişi çıkmaz ben hiç anlamam ama umarım kızların dediği gibi yerleşme kanaması falandır.
inanmazsın benim hiç gezesim yok vallasosyeteden bişi almıoum zaten artık mağazalar indirime girince daha iyi ürün almayı tercih edioum
eşimde kızıo kötü şeyler alma die
onu kotona alıştırdım kotları kazakları montlarını ordan alıo şimdi de beni beğenmio
geçen gezerken kotona girelim mi dedim bi koştu evt hadi die ama orda erkek bölümü yoktu kandırıldımdio
vay vay vayyyyy çok şükür gezdircek diosun çok sevindimmmmmmeskişehirdelerdi dimi
bende istioum oraya gitmeyi ısınmadı hava bi türlü
önümüzde iki plan var 12 mayıs gökhan türkmen konseri
26 mayıs falanda eskişehir
gerci 2 haziranda da antalya'ya gitmemiz lazım düğün var
eşim plan yapıp gezmelere başlıcak umarım o kadann çok ağladım ki 1,5 yıldır gezelim die
Ben ile zuzunun salı gününe kadar süremiz var . onun için salıya kadar yoğunuz. Benim tek mükellef zuzunun daha çok düşünemiyorum şu anki halini. Yılın en yoğun ayı Nisandayız.
ahahaaaaa
aslında en iisi yaa.ama pazardan da vazgeçemem evde giyilcek ıvır zıvır eşofman falan ii oluo, bazen marka ürünler de denk gelio şans yani
eşim burda birlikte geldik zaten cafeye birini bıraktı döncek akşam geri ama şimdi onu da yormıyım diorum.hafta sonu yapalım artık beraber.aslında biraz paramız olsaydı şu p.tesi de tatil,2 gün bi yerlere kaçsaydık....
hiç gelmemenizden anlıouz zaten kolay gelsin canım ya ne diim bende önümüzdeki ay yoğunlaşabilirim baskıya gitcek kitaplarım varBen ile zuzunun salı gününe kadar süremiz var . onun için salıya kadar yoğunuz. Benim tek mükellef zuzunun daha çok düşünemiyorum şu anki halini. Yılın en yoğun ayı Nisandayız.
vay vay vayyyyy çok şükür gezdircek diosun çok sevindimmmmmm
gelmedi mi senin bol küsüratlı para
kızlar gitmem lazımiyi akşamlar
Kızlarrr 8e kadar bürodayım ben
eskişehirdelerdi dimi
bende istioum oraya gitmeyi ısınmadı hava bi türlü
önümüzde iki plan var 12 mayıs gökhan türkmen konseri
26 mayıs falanda eskişehir
gerci 2 haziranda da antalya'ya gitmemiz lazım düğün var
eşim plan yapıp gezmelere başlıcak umarım o kadann çok ağladım ki 1,5 yıldır gezelim die
ne zamandır habeerleri izlemiodum iyi ki de izlemiomuşum bu ne yaa doktoru bıçaklayanlar öğretmeninin bıçaklayanlar allahım nerelere gidiyoruz bu ne öfke.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?