Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

hadi bakalım ozman size akşam hayırlı işler
bizde sırtımızı dönüp yatalım işte salak kocam

nekim size pztsi tatil değilmi??

ya evt barışın sen konuş
nie beni üzüosun die küçük emrah modunda başla konuşmaya
naif naif etkileyerek sonra bu çark edince naz yap

kızlaaar, kaçıyorum

beni annem aradı arka sokağımda bugün sosyete pazarı var
dilek :102: biz geldik saat 7de sende gel :99:
2 gündnür benide katıo planlarına yaww evde işim vardı :26:

sana iyi akşamlar iyi geceler bol neşeler

evime geldimmmm

hoşgeldin aydancımm iyi günelrde oturun evinizde iş olayına da çok sevindim senin için çok iyi olacak eminim.
ameliyat için de şimdiden geçmiş olun diyeyim uğra ara sıraa

anladım canım aradan çıkarmış oldun
gidersende eve bişi alırsın artık

ohh ne güzel bugün dinlen işte bişi yapma var mı kanama falan :26:

inş.dinlenmeyi düşünüom.aksi gibi de içimden habire iş yapmak gelio anlamadım gitti.yatak odası savaş alanı gibi toplanması lazım.halılarımı yıkamaya vermiştim yarın gelecek ortalığın süpürüp silinmesi lazım falan...neyse ellemicem hiçbişey.

azönce baktım da günlük pedde hafif açık kahve leke olmuş ama öyle ciddiye alıncak bişi diil yani inş.geçer

sen de git gez yaa boşver evi yaparsın yine.yeni ciciler alırsın belkim kendine

aman öyle olur zaten bende hastayken iş yapasım gelir ama sen yapma eşin geç mi gelio birlikte silseniz yarın halı gelince serersin hemen.
ya inş bişi çıkmaz ben hiç anlamam ama umarım kızların dediği gibi yerleşme kanaması falandır.

inanmazsın benim hiç gezesim yok valla sosyeteden bişi almıoum zaten artık mağazalar indirime girince daha iyi ürün almayı tercih edioum
eşimde kızıo kötü şeyler alma die

onu kotona alıştırdım kotları kazakları montlarını ordan alıo şimdi de beni beğenmio
geçen gezerken kotona girelim mi dedim bi koştu evt hadi die ama orda erkek bölümü yoktu kandırıldım dio

evet artık evlerine de bir şeyler alırım biz zaman yaratıp da gidene kadar bir sürü zaman geçer

eskişehirdelerdi dimi
bende istioum oraya gitmeyi ısınmadı hava bi türlü
önümüzde iki plan var 12 mayıs gökhan türkmen konseri
26 mayıs falanda eskişehir
gerci 2 haziranda da antalya'ya gitmemiz lazım düğün var

eşim plan yapıp gezmelere başlıcak umarım o kadann çok ağladım ki 1,5 yıldır gezelim die

ahahaaaaa

aslında en iisi yaa.ama pazardan da vazgeçemem evde giyilcek ıvır zıvır eşofman falan ii oluo, bazen marka ürünler de denk gelio şans yani

eşim burda birlikte geldik zaten cafeye birini bıraktı döncek akşam geri ama şimdi onu da yormıyım diorum.hafta sonu yapalım artık beraber.aslında biraz paramız olsaydı şu p.tesi de tatil,2 gün bi yerlere kaçsaydık....

Ben ile zuzunun salı gününe kadar süremiz var . onun için salıya kadar yoğunuz. Benim tek mükellef zuzunun daha çok düşünemiyorum şu anki halini. Yılın en yoğun ayı Nisandayız.

vay vay vayyyyy çok şükür gezdircek diosun çok sevindimmmmmm
Ben ile zuzunun salı gününe kadar süremiz var . onun için salıya kadar yoğunuz. Benim tek mükellef zuzunun daha çok düşünemiyorum şu anki halini. Yılın en yoğun ayı Nisandayız.

kolay gelsin kızlar biter inş.bi an önce

gelmedi mi senin bol küsüratlı para

kızlar gitmem lazım iyi akşamlar

hiç gelmemenizden anlıouz zaten kolay gelsin canım ya ne diim bende önümüzdeki ay yoğunlaşabilirim baskıya gitcek kitaplarım var

vay vay vayyyyy çok şükür gezdircek diosun çok sevindimmmmmm

inş bakalım ya tatillere gittik ama ekstra bişi olsun istioum inş gökhanla acıcız ikimizde çok istioduk aslında bir gün öncesinde de emre aydın var ama bilmioum ikisi çok olur da
bizde gökhan ağır basıo
neyse açılış yapalım da farketmez

evet eskişehirdeler
bizim de gitmemiz gerekn yerler var; görümcem urfada yaşıyor kayınvalidem habire söylenip duruyor bi gidin artık diye eşim de tatilde arabayla gidelim diyor ben de tatilimi oralarda harcamak hele bi de sıcaklarda gitmeyi hiç istemiyorum

bir de çerkeşte bir dr arkadaşımız var atandığından beri gidemedik ziyaretine havalar düzelsin onu da acilen aradan çıkarmamız lazım

daha tatilimizi ayarlamadık

zuzum sana kolay gelsin keşke anlasam da az ucundan tutsam

ne zamandır habeerleri izlemiodum iyi ki de izlemiomuşum bu ne yaa doktoru bıçaklayanlar öğretmeninin bıçaklayanlar allahım nerelere gidiyoruz bu ne öfke.....

ne zamandır habeerleri izlemiodum iyi ki de izlemiomuşum bu ne yaa doktoru bıçaklayanlar öğretmeninin bıçaklayanlar allahım nerelere gidiyoruz bu ne öfke.....

evet canım o kadar garip o kadar kötü şeyler oluyor ki ağzımı açsam topik kapatılır anlıyorsun dimi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…