Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

evet geldik canım ilk gün hava çok fenaydı 6.30da indik akşam .uçak geç kalktı .aslında erkene gelsek antalya merkeze geçmek istiyordum ama olmadı.bugün hava çok güzeldi sıcaktı.belek merkeze gittik dolaştık .otellerin arasıda aksi gibi baya varmış .zamanımız ordan oraya gitmekle geçti ama çok güzel oteller yarın aspendosa gideceğiz.2günümüz var hava bugünkü gibi olsun yeter.sağol canım

sanada geçmiş olsun .lekelenme olur korkmayerleşme kanamasıdır veya yorulduysan ondan olmuştur.kendini fazla yorma .eşinede maşallah.

aydancığım hoşgeldin
evinizde güle güle oturun.işinizde hayırlı olsun.işallah sınav sonuçların iyi gelir.şimdiden geçmiş olsun çabucak toparlanırsın işallah

dilşadcığım güle güle kullan nevresimini.

günaydın kızlar...

neeeekkk ben dün akşam kırmızıları gördüm...20 gündür hastayım aslında böyle olduğu daha iyi oldu sanırım...dün akşam ilaçlarımı kullanmaya başladım hemen...inşallah çabuş iyileşirim...

sabah sabah eşime kızdım,yolcu bile etmedim kızlar...dün akşam resmen geberiyodum rahatsız etmiyim uyusun diye yanında yatmadım(o kadar çok öksürüyodum ki uyuması imkansız)...mışıl mışıl uyudu beyfendi...sabah tam kapıdan çıkarken ''off yaaa yine mi dışarda kahvaltı edicem'' diye mırıldandı...sanki ben keyfimden hazırlamadım..normalde her sabah kahvaltısını hazırlarım,yolcu ederim...ben de küstüm...oda benim küsmeme kızdı :) küsmeye bahane arıyomuşum :) abarttım mı bilmiyorum ama çok sinirlendirdi beni :113:

günaydın kızlar...
nekle dilek akşam yoğundu gelemediler heralde
vilin cnm haklısın aslında hastaymışsın bazen böyle düşüncesiz olabiliyorlar işte..
zeyneppppppp kız ordan bile yetişiyon tebrik edereim:)

Son düzenleme:
vilin öksürüğün çoksa adaçayı yapsana kendine göğsünü yumuşatır. bir de balla zencefil de iyi geliyor benim öyle bir öksürüğüm vardı ki 1 ay önce sanırsın ki insan değil de hayvan filan öksürüyor bir garipti yer gök inliyordu. Ben bu şekilde atlattım

o öksürük bendede var hala geçmedi ara ara oluyor allahtan

Akşama kınaya gidicem. dün akşam gardrobu boşalttım kışlıkları koliledik yarın evimizin anahtarını alıcaz. haftayada taşınırız kesin.

elbisemi makyaj eşyalarımı saç maşamı poşete koydum işyerinde hazırlanıp direk iş çıkışı gidicem kınaya.

ben sana hak verdim onun yaptığı ayıp

ayy evt kocası dicek ki seni tatile getirdim hala KK derdindesin :18:
hemde ne yoğunluk bolcum sen ne yaptın konuştun mu inatcı keçinle :99:

aynen bolcum yaaa bazen çok düşüncesiz olabiliyolar gerçekten...

sirkencim adaçayı bugünden itibaren içebilirim...hamile olma şüphem vardı...ama dün kırmızıları gördüm...adaçayı hamilelikte önerilmiyo diye içmemiştim ne olur ne olmaz diye...ballı zencefilli karışım var ama bir iki gün yiyip bırakmıştım ama devam edicem...

offf offf...20 gündür hastayım yaaa iyice bunaldım

ev için ekstra 3,5 milyar falan gerekmişti o noldu canım:26:
kına için buldun mu kıyafet
taşınırken çok dikkat et bak sen duramazsın şimdi zamanla yavaş yavaş yapılır birden yorma kendini bak hastalanıosun
hiç bişi şuan sizden önemli diil

onu macun şeklinde yeme yapabiliyorsan sıcak ıhlamurun içine kat yada bal limon zencefil sıcak su karışımı yap ve iç macun şeklinde yemek zor olur.

evet canım o para hala lazım haziran temmuz ağustos aylarına bölmüşler 3 taksit olarak. ilk taksit haziranda. eşim kaynanamdan yardım isticek bakalım verecekmi? biliyorsunuz kaynanam bize hiç bir maddi destekte bulunmuyo hatta bu ay eşime; o kadar maaş alıyorsun anneme bi sigara alayım demiyorsun demişti ne sinir bozucu dimi..

geçenlerde işyerinden bi elbise almıştım düğünlük değil ama kınaya uygun. onu giyicem düğün için yarın mutlaka tayt ve tunik almam lazım.

dün kaynanam herşey ortada filizin durumu belli bende yapamam bi temizlikçi bulup evinizi temizleyin dedi. bide bana soruyor sen ne diyosun diye. Hamile olmasam kendi annemle birlikte yapardık ama benimde durumum ortada dedim. kadın hiç bişeye karışmam diyor ya.

ay Allahım küsmene niye kızıyo kendisi düşüncesizlik etmiş..
çok geçmiş olsun canım, güzelce toparlan ilaçlarını iç.. bebiş olayı bir dahaki ay olur inş, hayırlı zamanda gelsin :))

aynen de öyle oldu uyanamadımm

kızlar seyirde 3-4 günde bir tartılayım diyordum ama sabah dayanamadım tartıldım 58.9 çıktım
süper gidiyorsun canım

hadi bakalım, gel yakınıma

Günaydın anca geldim işe

Son düzenleme:
azönce baktım da günlük pedde hafif açık kahve leke olmuş ama öyle ciddiye alıncak bişi diil yani inş.geçer

canım hamilelikte günlük ped kullanmasan ii olur. bakteri üretimini hızlandırdığı için enfeksiyona neden olabiliyor kullanma demişti benm doktorum.

canım bi dahaki aya ya da en hayırlı zamana olsun inşallah diyelim.
eşin konusunda da haklısın canım kızmasına gerek yokmuş.

borçlar için Allah kolaylık versin elfi
kv dene de maşallah yani yapsa nolurmuş incileri mi dökülürmüş.

nekkk dileeek
bugün biz booooş arkilerle buluştuk, menemen yedik dışarda, gece geç gittik eve hemen uyuduk.

günaydııınnnn

kızlar dün sosyete gittik tek kişilik havlu çarşaf aldım misafir odasına iki tur attık eve geldim saat 8 hemen çarşaflar perdeler söküldü
migrostan kosla tül ve parlatıcısını almıştım
yatak odası ve mutfağın tül ve perdelerini attım makineye camları sildim evi süpürdüm (salon ve 2 oda tarafına hiç geçmeden) halıları sildim
silerken eşim geldi o yemek yedi annem fasulye yapmış onu ısıtıp yedi sonra balkonu yıkadı oda
perdeler bitti onları astı bende parkeleri sildim halıları serdi oda nevresimlerimizi de geçirdik tuvalet ve banyoyu cifleyip sildim.
bulaşık makinesini yerleştirdik beraber sana bi yorgunluk kahvesi yapim dedi
çikolatalı kahvemi de içtim sonra saat oldu 12 tabii ve

şimdi ise kasığımda feci bi ağrı var yine ayaklarımı üşüttüm sanırım dün temizlik yaparken
bugünde evin kalan kısmını salon ve 2 odayı halletmeyi düşünüoum bişi çıkmazsa böylelik cmt keyif yaparım pazarda işim olmaz
pazar günü arkadaşlarla pikniğe gidelim dio eşim ama bilmioum ki:26:

Evet Nekim yakın olacam sana :)

dilşad bende günlük ped kullanıyorum evde olsam kullanmamda işyerinde çamaşır değiştiremem diye kullanıyorum çünkü benim çok fazla oluyor akıntım..

canım bi dahaki aya ya da en hayırlı zamana olsun inşallah diyelim.
eşin konusunda da haklısın canım kızmasına gerek yokmuş.

o özür dilemeden barışmam...ne olursa olsun küsmeyelim diyo ama insan kırılınca da elinde olmuyo işte küsüyo canım...bebek konusunuda ertelemeye karar verdim...iyice iyileşip toparlanmadan bi daha denemem...hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım...

Günaydın kızlarr

kaçgündür yorulmuşum çok , dün akşam 8,30 da evdeydim yemek yedik, mutfağı falan toparladım .... 11 di koltuğa uzandım uykum gelmişti, eşimde tv izliyodu "sen uyu, götürürüm ben yatağımıza" dedi.. Hemen uyumuşum, gözümü bi açtım o da uyumuş Saat 12.10 :26: Seslendim duymadı, sonra bidaa sızmışım zaten ...
Bida uyandım gece 3 olmuş saat Hemen kalktım eşimi kaldırdım yatağımıza geçtik ...
Sabah da 7,20 de uyanım kahvaltı hazırladım birlikte yaptık

Buakşamda duruma göre ,gene kalabilirim geç saate :126:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…