selamlar herkeseeee
gelmişsinnn hiç haberim yok. bol bol eğlen aksi gibi hava da kötü ama açıcak bugünden sonra merak etmeyin.daha 2 gününüz var dimi ii eğlencelerrrr
geçmiş olsun cnmm
a-aaaaa küsmüşler mii tam da günündee( bu arada farkettim ki ben de kutlamamışım
ii ki doğmuş canım anneciin
yeni topik hayırlı uğurlu olsun kızlar.... ben nasılmıyım fena değilim valla taşındık ayın 8 inde ev çok güzel kayınvalidem söyleniyo hala ama ben çok mutluyum tertemiz yepyeni ev sonuçta sınavlarım geçtiğimiz salı bitti çarşamba da eşimin çalışmaya başladığı yerde bende başladım 4 gün gidicem işe şimdilik az para alıcam eşimle bnm maaşın 1200 yapıyo biriktirmeye bakıcaz patronum çok tatlı bi kadın bizi kurslara göndericek ingilizce photoshop gibi kendisi iç mimar kendisine yeni bi yer açtı 2 gün oldu açılalı ben oraya bakıyorum eşimde daha çok kocasıyla beraber işler yapıyo bu arada bademcik ameliyatı olucam önümüzdeki ay sizler nasılsınız sohbet etmeyi özledim sizlerle yeni hamiş olan var mı yada çalışmalara başlayan keyifleriniz nasıl
ben sana hak verdim onun yaptığı ayıpgünaydın kızlar...
neeeekkk ben dün akşam kırmızıları gördüm...20 gündür hastayım aslında böyle olduğu daha iyi oldu sanırım...dün akşam ilaçlarımı kullanmaya başladım hemen...inşallah çabuş iyileşirim...
sabah sabah eşime kızdım,yolcu bile etmedim kızlar...dün akşam resmen geberiyodum rahatsız etmiyim uyusun diye yanında yatmadım(o kadar çok öksürüyodum ki uyuması imkansız)...mışıl mışıl uyudu beyfendi...sabah tam kapıdan çıkarken ''off yaaa yine mi dışarda kahvaltı edicem'' diye mırıldandı...sanki ben keyfimden hazırlamadım..normalde her sabah kahvaltısını hazırlarım,yolcu ederim...ben de küstüm...oda benim küsmeme kızdı :) küsmeye bahane arıyomuşum :) abarttım mı bilmiyorum ama çok sinirlendirdi beni :113:
günaydın kızlar...
nekle dilek akşam yoğundu gelemediler heralde
vilin cnm haklısın aslında hastaymışsın bazen böyle düşüncesiz olabiliyorlar işte..
zeyneppppppp kız ordan bile yetişiyon tebrik edereim:)
o öksürük bendede var hala geçmedi ara ara oluyor allahtan
Akşama kınaya gidicem. dün akşam gardrobu boşalttım kışlıkları koliledik yarın evimizin anahtarını alıcaz. haftayada taşınırız kesin.
elbisemi makyaj eşyalarımı saç maşamı poşete koydum işyerinde hazırlanıp direk iş çıkışı gidicem kınaya.
aynen bolcum yaaa bazen çok düşüncesiz olabiliyolar gerçekten...
sirkencim adaçayı bugünden itibaren içebilirim...hamile olma şüphem vardı...ama dün kırmızıları gördüm...adaçayı hamilelikte önerilmiyo diye içmemiştimne olur ne olmaz diye...ballı zencefilli karışım var ama bir iki gün yiyip bırakmıştım ama devam edicem...
offf offf...20 gündür hastayım yaaa iyice bunaldım
ev için ekstra 3,5 milyar falan gerekmişti o noldu canım:26:
kına için buldun mu kıyafet
taşınırken çok dikkat et bak sen duramazsın şimdi zamanla yavaş yavaş yapılır birden yorma kendinibak hastalanıosun
hiç bişi şuan sizden önemli diil
ay Allahım küsmene niye kızıyogünaydın kızlar...
neeeekkk ben dün akşam kırmızıları gördüm...20 gündür hastayım aslında böyle olduğu daha iyi oldu sanırım...dün akşam ilaçlarımı kullanmaya başladım hemen...inşallah çabuş iyileşirim...
sabah sabah eşime kızdım,yolcu bile etmedim kızlar...dün akşam resmen geberiyodum rahatsız etmiyim uyusun diye yanında yatmadım(o kadar çok öksürüyodum ki uyuması imkansız)...mışıl mışıl uyudu beyfendi...sabah tam kapıdan çıkarken ''off yaaa yine mi dışarda kahvaltı edicem'' diye mırıldandı...sanki ben keyfimden hazırlamadım..normalde her sabah kahvaltısını hazırlarım,yolcu ederim...ben de küstüm...oda benim küsmeme kızdı :) küsmeye bahane arıyomuşum :) abarttım mı bilmiyorum ama çok sinirlendirdi beni :113:
günaydın kızlar...
nekle dilek akşam yoğundu gelemediler heralde
vilin cnm haklısın aslında hastaymışsın bazen böyle düşüncesiz olabiliyorlar işte..
zeyneppppppp kız ordan bile yetişiyon tebrik edereim:)
süper gidiyorsun canımkızlar seyirde 3-4 günde bir tartılayım diyordum ama sabah dayanamadım tartıldım 58.9 çıktım
hadi bakalım, gel yakınımao öksürük bendede var hala geçmedi ara ara oluyor allahtan
Akşama kınaya gidicem. dün akşam gardrobu boşalttım kışlıkları koliledik yarın evimizin anahtarını alıcaz. haftayada taşınırız kesin.
elbisemi makyaj eşyalarımı saç maşamı poşete koydum işyerinde hazırlanıp direk iş çıkışı gidicem kınaya.
azönce baktım da günlük pedde hafif açık kahve leke olmuş ama öyle ciddiye alıncak bişi diil yani inş.geçer
günaydın kızlar...
evet canım o para hala lazım haziran temmuz ağustos aylarına bölmüşler 3 taksit olarak. ilk taksit haziranda. eşim kaynanamdan yardım isticek bakalım verecekmi? biliyorsunuz kaynanam bize hiç bir maddi destekte bulunmuyo hatta bu ay eşime; o kadar maaş alıyorsun anneme bi sigara alayım demiyorsun demişti ne sinir bozucu dimi..
geçenlerde işyerinden bi elbise almıştım düğünlük değil ama kınaya uygun. onu giyicem düğün için yarın mutlaka tayt ve tunik almam lazım.
dün kaynanam herşey ortada filizin durumu belli bende yapamam bi temizlikçi bulup evinizi temizleyin dedi. bide bana soruyor sen ne diyosun diye. Hamile olmasam kendi annemle birlikte yapardık ama benimde durumum ortada dedim. kadın hiç bişeye karışmam diyor ya.
onu macun şeklinde yeme yapabiliyorsan sıcak ıhlamurun içine kat yada bal limon zencefil sıcak su karışımı yap ve iç macun şeklinde yemek zor olur.
canım bi dahaki aya ya da en hayırlı zamana olsun inşallah diyelim.
eşin konusunda da haklısın canım kızmasına gerek yokmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?