kızlar dün sosyete gittik tek kişilik havlu çarşaf aldım misafir odasına iki tur attık eve geldim saat 8 hemen çarşaflar perdeler söküldü
migrostan kosla tül ve parlatıcısını almıştım
yatak odası ve mutfağın tül ve perdelerini attım makineye camları sildim evi süpürdüm (salon ve 2 oda tarafına hiç geçmeden) halıları sildim
silerken eşim geldi o yemek yedi annem fasulye yapmış onu ısıtıp yedi sonra balkonu yıkadı oda
perdeler bitti onları astı bende parkeleri sildim halıları serdi oda nevresimlerimizi de geçirdik tuvalet ve banyoyu cifleyip sildim.
bulaşık makinesini yerleştirdik beraber sana bi yorgunluk kahvesi yapim dedi
çikolatalı kahvemi de içtim sonra saat oldu 12 tabii ve
şimdi ise kasığımda feci bi ağrı var yine ayaklarımı üşüttüm sanırım dün temizlik yaparken
bugünde evin kalan kısmını salon ve 2 odayı halletmeyi düşünüoum bişi çıkmazsa böylelik cmt keyif yaparım pazarda işim olmaz
pazar günü arkadaşlarla pikniğe gidelim dio eşim ama bilmioum ki:26:
içme sigarayı da yada kızın alsın hay allahım yaa sanki kendi orda yaşamıoevet canım o para hala lazım haziran temmuz ağustos aylarına bölmüşler 3 taksit olarak. ilk taksit haziranda. eşim kaynanamdan yardım isticek bakalım verecekmi? biliyorsunuz kaynanam bize hiç bir maddi destekte bulunmuyo hatta bu ay eşime; o kadar maaş alıyorsun anneme bi sigara alayım demiyorsun demişti ne sinir bozucu dimi..
geçenlerde işyerinden bi elbise almıştım düğünlük değil ama kınaya uygun. onu giyicem düğün için yarın mutlaka tayt ve tunik almam lazım.
dün kaynanam herşey ortada filizin durumu belli bende yapamam bi temizlikçi bulup evinizi temizleyin dedi. bide bana soruyor sen ne diyosun diye. Hamile olmasam kendi annemle birlikte yapardık ama benimde durumum ortada dedim. kadın hiç bişeye karışmam diyor ya.
nie çaldırmadınGünaydın anca geldim işe
nekkk dileeek
bugün biz booooşarkilerle buluştuk, menemen yedik dışarda, gece geç gittik eve hemen uyuduk.
hay maaaaaaaaaaaaaaaşşşalllaaaaaaaaaaaaaaahhh oncaaa iş yap ve sonra randevuukızlar dün sosyete gittik tek kişilik havlu çarşaf aldım misafir odasına iki tur attık eve geldim saat 8 hemen çarşaflar perdeler söküldü
migrostan kosla tül ve parlatıcısını almıştım
yatak odası ve mutfağın tül ve perdelerini attım makineye camları sildim evi süpürdüm (salon ve 2 oda tarafına hiç geçmeden) halıları sildim
silerken eşim geldi o yemek yedi annem fasulye yapmış onu ısıtıp yedi sonra balkonu yıkadı oda
perdeler bitti onları astı bende parkeleri sildim halıları serdi oda nevresimlerimizi de geçirdik tuvalet ve banyoyu cifleyip sildim.
bulaşık makinesini yerleştirdik beraber sana bi yorgunluk kahvesi yapim dedi
çikolatalı kahvemi de içtim sonra saat oldu 12 tabii ve
şimdi ise kasığımda feci bi ağrı var yine ayaklarımı üşüttüm sanırım dün temizlik yaparken
bugünde evin kalan kısmını salon ve 2 odayı halletmeyi düşünüoum bişi çıkmazsa böylelik cmt keyif yaparım pazarda işim olmaz
pazar günü arkadaşlarla pikniğe gidelim dio eşim ama bilmioum ki:26:
zuzum hala küs mü k.validenlerGünaydın kızlarr
kaçgündür yorulmuşum çok , dün akşam 8,30 da evdeydim yemek yedik, mutfağı falan toparladım .... 11 di koltuğa uzandım uykum gelmişti, eşimde tv izliyodu "sen uyu, götürürüm ben yatağımıza" dedi.. Hemen uyumuşum, gözümü bi açtım o da uyumuşSaat 12.10 :26: Seslendim duymadı, sonra bidaa sızmışım zaten ...
Bida uyandım gece 3 olmuş saatHemen kalktım eşimi kaldırdım yatağımıza geçtik ...
Sabah da 7,20 de uyanım kahvaltı hazırladım birlikte yaptık
Buakşamda duruma göre ,gene kalabilirim geç saate :126:
içme sigarayı da yada kızın alsın hay allahım yaa sanki kendi orda yaşamıo
borcu öderkende Allah yardımcınız olsun canım.
canım kalın tayt çoraplar oluo ya cotton onuunla elbisede giyebilirsin:
yaa birde şey kızlar bizim dün gece bi kaza oldu da, ama üstünde durmuyorum çinkim reglime 2 gün var yani pazar-pazartesi
onda tutma ihtimali yok diye biliyorum öyle dimmi? :26:
yaa birde şey kızlar bizim dün gece bi kaza oldu da, ama üstünde durmuyorum çinkim reglime 2 gün var yani pazar-pazartesi
ben sana hak verdim onun yaptığı ayıp
ayy evt kocası dicek ki seni tatile getirdim hala KK derdindesin :18:
hemde ne yoğunluk bolcum sen ne yaptın konuştun mu inatcı keçinle :99:
hay maaaaaaaaaaaaaaaşşşalllaaaaaaaaaaaaaaahhh oncaaa iş yap ve sonra randevuu
hayatta kılımı kıpırdatamamzdımyaşlanıyom ben zaaar
zuzum hala küs mü k.validenler
konuşmadınız mı yemek olayını.
gerçi şu aralar yoğunsun geç gidiyosun eve, orda yemeniz daha iyi oluyodur.
bu kadar emin olma tutabilir de
İhtimal her zaman olurmuş ama yüzdelik oranı çok düşüktür bence. % 2 falan olsa gerek. Olacağı varsa olur hadi hayırlısı :))
ben zaten istemiyodum da eşinin oyununa geldim, bebek için ciddi düşünüyo sanırım bunu anlamış oldum.yok cnm konuşmuyoruz halaartık dayanamıyorum msjmı atsam diyorum ama ne yazacam:26::26:
nekim olmaz heralde büyük ihtimal bu kadar yakınmış yani..
bilmioum ki çocuk benim hem lise hemde üni. arkadaşım eşide iyi bi kız ama çok diyaloğum yok işte aylardır da görüşmüouzOHH TERTEMİZ OLMUŞ EVİNKALANI BUGÜN YAPARSIN AMA İYİ HİSSEDERSEN KENDİNİ ...
EŞİN DE YARDIM ETMİŞ NE GÜZELKAHVE DE YAPMIŞ
PAZAR GÜNÜ GİDİNNNNÇOK GÜZEL OLURR
inanmıoumyaa birde şey kızlar bizim dün gece bi kaza oldu da, ama üstünde durmuyorum çinkim reglime 2 gün var yani pazar-pazartesi
Bugünkü çorabım öyle ama bi tane penye tayta ihtiyacım var. lcw ye gelmişken almam lazım karılar hemen tüketiyorlar :)
ben de güldüm halinizebilmioum ki çocuk benim hem lise hemde üni. arkadaşım eşide iyi bi kız ama çok diyaloğum yok işte aylardır da görüşmüouz
gerci gecen tlf ettim :102: kozmetikcide çalışıo pudra sorcaktım canım özledim görüşemedik buluşalım falan demişti soğuk bi kız diil yani
ama ben başbaşa olmayı çok sevioum eşimle neyse bakalım hafta sonu yağmurlu olcakmış burası belkide gidilmez bize gelin derim
eviminde kalan kısmını bugün temizlersem Eki Görüntüle 395814
cmt akşamları yapıodum hep survivor'ı izleyemiodum bugünde yalan dünya var ama yarın burda izleyebilirim onu
enerjim yüksek bugün sanırım yaparım yeni deterjanda aldım ya bi heves yıkıoum perdeleriEki Görüntüle 395813
dün eşim yardım etti ama randevu uğruna yapmış olabilir bugün bilmioum ki
dün peşimde dolaşıo perde yok karşımdaki binada erkek öğrenciler kalıo ama efendiler yani kötü bişileri yok
bu ayrılmıo dibimden sen git içeri dioum
hayır ii böle zaten perde yok step yapar gibi taytıda giymişsin bluzde kısa leoparını gördüm dio
u.. evin içinde nası görsünler onu takcam işte perdeyi git dioum yok
güldüm ya akşam haline
inanmıoumnası yaa
ertesi gün hapı içsen :26:
yani sen daha hazır diilsin die dioum kuzum kısmet diosan sen bilirsin tabii
tayt senin oralarda bershka var mı orda çok güzel taytlar var tavsiye ederim. bedenli falan düğmeli lastikli düz. Pantolon tayt gibi
ben zaten istemiyodum da eşinin oyununa geldim, bebek için ciddi düşünüyo sanırım bunu anlamış oldum.
ay ama daha bekleseydik yaa 2-3 ay. neysem hayırlısı tabi de, benim bildiğim regle çok yakınken ihtimal yok gibi bişe
bolcum, eşine ne desem bilemedim..
hep böyle mi olucak yaa hep adım mı bekliycek
bilmioum ki çocuk benim hem lise hemde üni. arkadaşım eşide iyi bi kız ama çok diyaloğum yok işte aylardır da görüşmüouz
gerci gecen tlf ettim :102: kozmetikcide çalışıo pudra sorcaktım canım özledim görüşemedik buluşalım falan demişti soğuk bi kız diil yani
ama ben başbaşa olmayı çok sevioum eşimle neyse bakalım hafta sonu yağmurlu olcakmış burası belkide gidilmez bize gelin derim
eviminde kalan kısmını bugün temizlersem Eki Görüntüle 395814
cmt akşamları yapıodum hep survivor'ı izleyemiodum bugünde yalan dünya var ama yarın burda izleyebilirim onu
enerjim yüksek bugün sanırım yaparım yeni deterjanda aldım ya bi heves yıkıoum perdeleriEki Görüntüle 395813
dün eşim yardım etti ama randevu uğruna yapmış olabilir bugün bilmioum ki
dün peşimde dolaşıo perde yok karşımdaki binada erkek öğrenciler kalıo ama efendiler yani kötü bişileri yok
bu ayrılmıo dibimden sen git içeri dioum
hayır ii böle zaten perde yok step yapar gibi taytıda giymişsin bluzde kısa leoparını gördüm dio
u.. evin içinde nası görsünler onu takcam işte perdeyi git dioum yok güldüm ya akşam haline
cnm kendisini haklı görüyorsa evt adım atmıyor haksızsa atıyor anlaşılan o ki haklı görüyor şuan sence ne yazabilirim?
cnm içme hap yaa sanmıyorum olacağını ama olsa bile hep sürpriz olsun diyodun zaten belki sürpriz olur sana:))
yok cnm konuşmuyoruz halaartık dayanamıyorum msjmı atsam diyorum ama ne yazacam:26::26:
---
dilekkk valla eline sağlık okadar işin üstüne tebrik ederim cnm seni perdelerini ütülüyomusun peki ben yarın yıkayınca güneşlikleri ütülemicem ama tüller çok kırışık durursa ütülerim arrtık kaç derecede yıkıyosun sıktırıyomusn bide?
nekim olmaz heralde büyük ihtimal bu kadar yakınmış yani..
dileeeek, çağrı atıcaktım da 23:30 da raatsız etmim dedim
ben de temmuzda tatile gidicem :26: ve evet tatilden sonra olsun istiyorum hep yaz sonu diyordumkızlaaaaar benimki arayıp özür diledibende iiiiiiiyice yalvarttım telefonda yaşasın kötülük küs kalamaz benim kocişim zaten arayacağını biliyodum
neeek benimki de bu ay bana öyle tuzak kurmuştu ama tutmadıtemmuzda tatile gidicez...ondan önce hamile kalmak istemiyorum...çok kötü oluyo benim hamileliğim sürekli midem bulanıyo...tatilden bi şey anlamam öyle olunca...
kendini suçlu hissettirmelisin ona evet.cnm kendisini haklı görüyorsa evt adım atmıyor haksızsa atıyor anlaşılan o ki haklı görüyor şuan sence ne yazabilirim?
cnm içme hap yaa sanmıyorum olacağını ama olsa bile hep sürpriz olsun diyodun zaten belki sürpriz olur sana:))
bizim de 23:40 felandır canımm, ahahahkız bi 15 dk sonra da biz başlamıştık
ben de temmuzda tatile gidicem :26: ve evet tatilden sonra olsun istiyorum hep yaz sonu diyordum
ama olmiycak ki zaten, yumurtlama gününde biel ihtimal çşok düşük bu türlüsü hiç yok ben boşuna stres yapmıycam kendime şimdi.
barışmanıza sevindim canım:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?