Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

OHH TERTEMİZ OLMUŞ EVİN KALANI BUGÜN YAPARSIN AMA İYİ HİSSEDERSEN KENDİNİ ...

EŞİN DE YARDIM ETMİŞ NE GÜZEL KAHVE DE YAPMIŞ

PAZAR GÜNÜ GİDİNNNN ÇOK GÜZEL OLURR

içme sigarayı da yada kızın alsın hay allahım yaa sanki kendi orda yaşamıo
borcu öderkende Allah yardımcınız olsun canım.
canım kalın tayt çoraplar oluo ya cotton onuunla elbisede giyebilirsin

Günaydın anca geldim işe
nie çaldırmadın

nekkk dileeek
bugün biz booooş arkilerle buluştuk, menemen yedik dışarda, gece geç gittik eve hemen uyuduk.

ŞAŞIRRRDIMMMM

hay maaaaaaaaaaaaaaaşşşalllaaaaaaaaaaaaaaahhh oncaaa iş yap ve sonra randevuu
hayatta kılımı kıpırdatamamzdım yaşlanıyom ben zaaar

zuzum hala küs mü k.validenler
konuşmadınız mı yemek olayını.
gerçi şu aralar yoğunsun geç gidiyosun eve, orda yemeniz daha iyi oluyodur.

yaa birde şey kızlar bizim dün gece bi kaza oldu da, ama üstünde durmuyorum çinkim reglime 2 gün var yani pazar-pazartesi
onda tutma ihtimali yok diye biliyorum öyle dimmi? :26:

içme sigarayı da yada kızın alsın hay allahım yaa sanki kendi orda yaşamıo
borcu öderkende Allah yardımcınız olsun canım.
canım kalın tayt çoraplar oluo ya cotton onuunla elbisede giyebilirsin:

Bugünkü çorabım öyle ama bi tane penye tayta ihtiyacım var. lcw ye gelmişken almam lazım karılar hemen tüketiyorlar :)

yaa birde şey kızlar bizim dün gece bi kaza oldu da, ama üstünde durmuyorum çinkim reglime 2 gün var yani pazar-pazartesi

İhtimal her zaman olurmuş ama yüzdelik oranı çok düşüktür bence. % 2 falan olsa gerek. Olacağı varsa olur hadi hayırlısı :))

ben sana hak verdim onun yaptığı ayıp

ayy evt kocası dicek ki seni tatile getirdim hala KK derdindesin :18:
hemde ne yoğunluk bolcum sen ne yaptın konuştun mu inatcı keçinle :99:

yok cnm konuşmuyoruz halaartık dayanamıyorum msjmı atsam diyorum ama ne yazacam:26::26:

dilekkk valla eline sağlık okadar işin üstüne tebrik ederim cnm seni perdelerini ütülüyomusun peki ben yarın yıkayınca güneşlikleri ütülemicem ama tüller çok kırışık durursa ütülerim arrtık kaç derecede yıkıyosun sıktırıyomusn bide?

nekim olmaz heralde büyük ihtimal bu kadar yakınmış yani..

Son düzenleme:
bu kadar emin olma tutabilir de

İhtimal her zaman olurmuş ama yüzdelik oranı çok düşüktür bence. % 2 falan olsa gerek. Olacağı varsa olur hadi hayırlısı :))

yok cnm konuşmuyoruz halaartık dayanamıyorum msjmı atsam diyorum ama ne yazacam:26::26:
nekim olmaz heralde büyük ihtimal bu kadar yakınmış yani..
ben zaten istemiyodum da eşinin oyununa geldim, bebek için ciddi düşünüyo sanırım bunu anlamış oldum.
ay ama daha bekleseydik yaa 2-3 ay. neysem hayırlısı tabi de, benim bildiğim regle çok yakınken ihtimal yok gibi bişe

bolcum, eşine ne desem bilemedim..
hep böyle mi olucak yaa hep adım mı bekliycek

Son düzenleme:
OHH TERTEMİZ OLMUŞ EVİN KALANI BUGÜN YAPARSIN AMA İYİ HİSSEDERSEN KENDİNİ ...

EŞİN DE YARDIM ETMİŞ NE GÜZEL KAHVE DE YAPMIŞ

PAZAR GÜNÜ GİDİNNNN ÇOK GÜZEL OLURR
bilmioum ki çocuk benim hem lise hemde üni. arkadaşım eşide iyi bi kız ama çok diyaloğum yok işte aylardır da görüşmüouz
gerci gecen tlf ettim :102: kozmetikcide çalışıo pudra sorcaktım canım özledim görüşemedik buluşalım falan demişti soğuk bi kız diil yani
ama ben başbaşa olmayı çok sevioum eşimle neyse bakalım hafta sonu yağmurlu olcakmış burası belkide gidilmez bize gelin derim
eviminde kalan kısmını bugün temizlersem
cmt akşamları yapıodum hep survivor'ı izleyemiodum bugünde yalan dünya var ama yarın burda izleyebilirim onu
enerjim yüksek bugün sanırım yaparım yeni deterjanda aldım ya bi heves yıkıoum perdeleriEki Görüntüle 395813
dün eşim yardım etti ama randevu uğruna yapmış olabilir bugün bilmioum ki
dün peşimde dolaşıo perde yok karşımdaki binada erkek öğrenciler kalıo ama efendiler yani kötü bişileri yok
bu ayrılmıo dibimden sen git içeri dioum
hayır ii böle zaten perde yok step yapar gibi taytıda giymişsin bluzde kısa leoparını gördüm dio
u.. evin içinde nası görsünler onu takcam işte perdeyi git dioum yok
güldüm ya akşam haline

inanmıoum nası yaa
ertesi gün hapı içsen :26:
yani sen daha hazır diilsin die dioum kuzum kısmet diosan sen bilirsin tabii

Bugünkü çorabım öyle ama bi tane penye tayta ihtiyacım var. lcw ye gelmişken almam lazım karılar hemen tüketiyorlar :)

tayt senin oralarda bershka var mı orda çok güzel taytlar var tavsiye ederim. bedenli falan düğmeli lastikli düz. Pantolon tayt gibi

ben de güldüm halinize gözümde canlandı

kuzum, evet hazır değilim gel-gitlerim var çok, soru işaretlerim var
ama tutma ihtimali %1 felan, birde içim rahat içmim yaa hap felan :26:

kızlaaaaar benimki arayıp özür diledi bende iiiiiiiyice yalvarttım telefonda yaşasın kötülük küs kalamaz benim kocişim zaten arayacağını biliyodum

neeek benimki de bu ay bana öyle tuzak kurmuştu ama tutmadı temmuzda tatile gidicez...ondan önce hamile kalmak istemiyorum...çok kötü oluyo benim hamileliğim sürekli midem bulanıyo...tatilden bi şey anlamam öyle olunca...

cnm kendisini haklı görüyorsa evt adım atmıyor haksızsa atıyor anlaşılan o ki haklı görüyor şuan sence ne yazabilirim?
cnm içme hap yaa sanmıyorum olacağını ama olsa bile hep sürpriz olsun diyodun zaten belki sürpriz olur sana:))

Son düzenleme:

ne güldüm yaaa aynı benimki gelip beline hıka dolamamış iyi

bolcum darısı senin başına canım yaaa...takip ediyorum burdan kaç gündür küssünüz...bence öyle bi mesaj yazmalısın ki kendini suçlu hissedip barışmalı ama ne ? :26:

evt msj at ozaman
konuşamıosunuz çünkü siz
detaylıca yargılamadan ortak hatalarınız var şeklinde üzüldüğünü vurgulayarak
ben böle olmayı hiç istemioum sorunlu geçen günler yaşansın istemioum die duygu sömürüleriyle dolu bi msj
---
bazen temizlik aşkım gelio hiç yorulmuoum
eşimide özlemiştim zaten kıyamam ki ben ona oyyy tosunum
hı ayrıca 2. makineyi yıkamıştım gece 1de de nevresimleri beyazları mı asıp yattım
tüllerimi ütülemioum kırışan türden diil makineninde kırışık önleyicisini acıoum zaten yerine asarak kuruttuğum için sıkma devrini düşürme özelliğim de var onuda kafama göre ayarlıoum yani 1000 devirden başlıo 500e kadar düşürebilioum

ben de temmuzda tatile gidicem :26: ve evet tatilden sonra olsun istiyorum hep yaz sonu diyordum
ama olmiycak ki zaten, yumurtlama gününde bile ihtimal çok düşük bu türlüsü hiç yok. ben boşuna stres yapmıycam kendime şimdi.
barışmanıza sevindim canım

kendini suçlu hissettirmelisin ona evet.
ne yazsak :26:

bol içmim dimmi, eşim de izin vermez zaten. bişe olmaz risk yok çünkü.

Son düzenleme:
kız bi 15 dk sonra da biz başlamıştık
bizim de 23:40 felandır canımm, ahahah aynı anda

ay birde dün akşam ne oldu
benim eşim somon alıcaktı dün akşam, geldi ben toptopumda bişi okuyorum
"gel şu balığı dolaba koy" diyo
"taam ya bırak oraya gelcem ben"
yok" illa gel hemen gel"
"hey alllllaaaam" diye kalktım
mutfak masasında bi çanta
"nerden çıktı" diyorum
"cumartesi beğendindi ya" diyo
sonra jeton düştü, cumartesi çantacıya girmiştik benim gözümü çanta bürüdü resmen çılgın atıyorum mağazada ama hep 119 tl, 99 tl felan olanları beğeniyorum
bu da bunu göstermiş bana güzel mi diye ben de "hı hı " demişim
kesin bakmadan dedim
almış kuzum yaa
ben de söylendim tabii, 50 tl verilir mi buna kaliteli değil, çok kötü
lcw den alırdım ben 35-40 a onlar süper diye
küstü..
sonra da üzüldüm öyle yaptım diye.
değiştiricem hafta sonu çantayı.. ama güzel çantalar 99 tl 109 tl orda tam kazık bir yer yani :26:

eklim fotosunu kablo bulursan, birde içinde uzun ipi çıkmadı pislikler kazıkçılar
eşim de ne diye verir 50 tl, üzüldüm paraya

sağ ol canım :) ben de sevindim valla diğer türlü çok sinirli oluyorum....hakkımızda hayırlısı canım artık...
neyse ben kaçar...yavaş yavaş hazırlanıyım...görüşürüz kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…