bizim de 23:40 felandır canımm, ahahahaynı anda
ay birde dün akşam ne oldu
benim eşim somon alıcaktı dün akşam, geldi ben toptopumda bişi okuyorum
"gel şu balığı dolaba koy" diyo
"taam ya bırak oraya gelcem ben"
yok" illa gel hemen gel"
"hey alllllaaaam" diye kalktım
mutfak masasında bi çanta
"nerden çıktı" diyorum
"cumartesi beğendindi ya" diyo
sonra jeton düştü, cumartesi çantacıya girmiştik benim gözümü çanta bürüdü resmen çılgın atıyorum mağazada ama hep 119 tl, 99 tl felan olanları beğeniyorum
bu da bunu göstermiş bana güzel mi diye ben de "hı hı " demişim
kesin bakmadan dedim
almış kuzum yaa
ben de söylendim tabii, 50 tl verilir mi buna kaliteli değil, çok kötü
lcw den alırdım ben 35-40 a onlar süper diye
küstü..
sonra da üzüldüm öyle yaptım diye.
değiştiricem hafta sonu çantayı.. ama güzel çantalar 99 tl 109 tl orda tam kazık bir yer yani :26:
eklim fotosunu kablo bulursan, birde içinde uzun ipi çıkmadı pislikler kazıkçılar
eşim de ne diye verir 50 tl, üzüldüm paraya
ama beğenmedim :26: ve evet üzüldüm sonra, o da üzüldü.yazık kız adama...seni mutlu etmek için hediye almış...öyle yapılır mı hiç
kızlar dün sosyete gittik tek kişilik havlu çarşaf aldım misafir odasına iki tur attık eve geldim saat 8 hemen çarşaflar perdeler söküldü
migrostan kosla tül ve parlatıcısını almıştım
yatak odası ve mutfağın tül ve perdelerini attım makineye camları sildim evi süpürdüm (salon ve 2 oda tarafına hiç geçmeden) halıları sildim
silerken eşim geldi o yemek yedi annem fasulye yapmış onu ısıtıp yedi sonra balkonu yıkadı oda
perdeler bitti onları astı bende parkeleri sildim halıları serdi oda nevresimlerimizi de geçirdik tuvalet ve banyoyu cifleyip sildim.
bulaşık makinesini yerleştirdik beraber sana bi yorgunluk kahvesi yapim dedi
çikolatalı kahvemi de içtim sonra saat oldu 12 tabii ve
şimdi ise kasığımda feci bi ağrı var yine ayaklarımı üşüttüm sanırım dün temizlik yaparken
bugünde evin kalan kısmını salon ve 2 odayı halletmeyi düşünüoum bişi çıkmazsa böylelik cmt keyif yaparım pazarda işim olmaz
pazar günü arkadaşlarla pikniğe gidelim dio eşim ama bilmioum ki:26:
Evet Nekim yakın olacam sana :)
dilşad bende günlük ped kullanıyorum evde olsam kullanmamda işyerinde çamaşır değiştiremem diye kullanıyorum çünkü benim çok fazla oluyor akıntım..
bolcum darısı senin başına canım yaaa...takip ediyorum burdan kaç gündür küssünüz...bence öyle bi mesaj yazmalısın ki kendini suçlu hissedip barışmalı ama ne ? :26:
ben de temmuzda tatile gidicem :26: ve evet tatilden sonra olsun istiyorum hep yaz sonu diyordum
ama olmiycak ki zaten, yumurtlama gününde bile ihtimal çok düşük bu türlüsü hiç yok. ben boşuna stres yapmıycam kendime şimdi.
barışmanıza sevindim canım
kendini suçlu hissettirmelisin ona evet.
ne yazsak :26:
bol içmim dimmi, eşim de izin vermez zaten. bişe olmaz risk yok çünkü.
zuzum hala küs mü k.validenler
konuşmadınız mı yemek olayını.
Gerçi şu aralar yoğunsun geç gidiyosun eve, orda yemeniz daha iyi oluyodur.
Yaa birde şey kızlar bizim dün gece bi kaza oldu da, ama üstünde durmuyorum çinkim reglime 2 gün var yani pazar-pazartesi
onda tutma ihtimali yok diye biliyorum öyle dimmi? :26:
bizim de 23:40 felandır canımm, ahahahAynı anda
ay birde dün akşam ne oldu
benim eşim somon alıcaktı dün akşam, geldi ben toptopumda bişi okuyorum
"gel şu balığı dolaba koy" diyo
"taam ya bırak oraya gelcem ben"
yok" illa gel hemen gel"
"hey alllllaaaam" diye kalktım
mutfak masasında bi çanta
"nerden çıktı" diyorum
"cumartesi beğendindi ya" diyo
sonra jeton düştü, cumartesi çantacıya girmiştik benim gözümü çanta bürüdü resmen çılgın atıyorum mağazada ama hep 119 tl, 99 tl felan olanları beğeniyorum
bu da bunu göstermiş bana güzel mi diye ben de "hı hı " demişim
kesin bakmadan dedim
almış kuzum yaa
ben de söylendim tabii, 50 tl verilir mi buna kaliteli değil, çok kötü
lcw den alırdım ben 35-40 a onlar süper diye
küstü..
Sonra da üzüldüm öyle yaptım diye.
Değiştiricem hafta sonu çantayı.. Ama güzel çantalar 99 tl 109 tl orda tam kazık bir yer yani :26:
Eklim fotosunu kablo bulursan, birde içinde uzun ipi çıkmadı pislikler kazıkçılar
Eşim de ne diye verir 50 tl, üzüldüm paraya
nekk çantan hayırlı olsun adamcağız üzülmüştür. ekle bizde bakalım.
eet yaa keşkem çenemi tutaydım :26:ayy nek aynı ben böle yapa yapa artık adam bana bişi almıo özel gün yaklaşınca birlikte gidip sana hediye alalım mı dio
az çenemizi tutsak üzülmüştür tabii
foto ekle bakim nie beğenmedim uzun askısınıda gidip istersin yani
Senle küs olmak tüm günümü etkiliyor, sen nasıl bukadar rahatsın hiç anlamıyorumsaol cnm benimki odun yapmaz kaç gün olmuş senina dına sevindim ama:))
nekim yazık kız kocişine gerçekten sevinmiş numarası yapsaydın keşkem bidaha yapma bari:))bence bukadar yakınsa gerek yok içme ama yinnede sen bilirsin cnm..
hadi yardım edin aklıma bişe gelmiyor ne yazimm
yok istememek değil canım, daha vardı sadece.. yani 4 ay önce yada sonra farketmez tabi, olursa üzülmem.Nek ertesi gün hapları regl de değişiklik yapabiliyor. Düzenini bozabilir canım ama ya tutarsa die de içmen gerekir istemiyorsan. :26: Bilemedim
bence de bence de :13:küs değiller ama bozuklar, dün gene atışmışlar biraz
eşim sölücek bu hafta, sabah da pazargünü alışveriş yaparız diye konuştuk.. Ama bidaha uyarmıcam eşimi, sölemezse küsücem ona, öle karar verdim
Bence tutmaz
niye kızıyon adama yaa, kursağında bırakmışın hevesini Yazık
Neysem eklediysen bakayım bi ...
çıkıyom ben gene 12 oldu saatöğleden sonra çabuk gidiyo buaralar
tüy alma gününü mart ve şubatta hangi günlerde yapmıştık bilen var mı
aycangüle sölemem lazım artık oraya yazmıcak galiba
ama tarihleri doğru bilirsem bana yardımcı olcak
size yazıodum ya hatırlayan var mı eski topikte kaldı ordada sayfalarca aramam lazım
tlfa not alıodum ama servise gonderince notlarım silindi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?