Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yazık kız adama...seni mutlu etmek için hediye almış...öyle yapılır mı hiç

maşallah kocişine ne güzel yardım etmiş karıcığınaa. sonra da ödülünü almış tabisiiii

Evet Nekim yakın olacam sana :)

dilşad bende günlük ped kullanıyorum evde olsam kullanmamda işyerinde çamaşır değiştiremem diye kullanıyorum çünkü benim çok fazla oluyor akıntım..

canım siz bilirsiniz ama gerekirse yanınızda temiz çamaşır bulundurun, bi de poşet

ayy nek aynı ben böle yapa yapa artık adam bana bişi almıo özel gün yaklaşınca birlikte gidip sana hediye alalım mı dio
az çenemizi tutsak üzülmüştür tabii
foto ekle bakim nie beğenmedim uzun askısınıda gidip istersin yani

bolcum darısı senin başına canım yaaa...takip ediyorum burdan kaç gündür küssünüz...bence öyle bi mesaj yazmalısın ki kendini suçlu hissedip barışmalı ama ne ? :26:

saol cnm benimki odun yapmaz kaç gün olmuş senina dına sevindim ama:))

nekim yazık kız kocişine gerçekten sevinmiş numarası yapsaydın keşkem bidaha yapma bari:))bence bukadar yakınsa gerek yok içme ama yinnede sen bilirsin cnm..

hadi yardım edin aklıma bişe gelmiyor ne yazimm

Nek ertesi gün hapları regl de değişiklik yapabiliyor. Düzenini bozabilir canım ama ya tutarsa die de içmen gerekir istemiyorsan. :26: Bilemedim

küs değiller ama bozuklar, dün gene atışmışlar biraz
eşim sölücek bu hafta, sabah da pazargünü alışveriş yaparız diye konuştuk.. Ama bidaha uyarmıcam eşimi, sölemezse küsücem ona, öle karar verdim

Bence tutmaz

niye kızıyon adama yaa , kursağında bırakmışın hevesini Yazık
Neysem eklediysen bakayım bi ...

çıkıyom ben gene 12 oldu saat öğleden sonra çabuk gidiyo buaralar

nektar bence de ertesi gün hapı alma çok çok düşük bir olasılık var ama hiiç istemem diyorsan da almalısın

nekk çantan hayırlı olsun adamcağız üzülmüştür. ekle bizde bakalım.

eet yaa keşkem çenemi tutaydım :26:
taam eklim kablo bulmalıyım ama :18:
değişcem çünkü kaliteli durmuyo ondan dileğim yaa

Senle küs olmak tüm günümü etkiliyor, sen nasıl bukadar rahatsın hiç anlamıyorum
gibi bişe yazsan, hem azcık sitem hem surat as..? :26:

Nek ertesi gün hapları regl de değişiklik yapabiliyor. Düzenini bozabilir canım ama ya tutarsa die de içmen gerekir istemiyorsan. :26: Bilemedim
yok istememek değil canım, daha vardı sadece.. yani 4 ay önce yada sonra farketmez tabi, olursa üzülmem.
eşim de kesinlikle içme dedi.. ay zaten regl olucam, panik yapmiyım :103: pembe gözlük

bence de bence de :13:

zuzummmmmmmmmmm

tüy alma gününü mart ve şubatta hangi günlerde yapmıştık bilen var mı
aycangüle sölemem lazım artık oraya yazmıcak galiba
ama tarihleri doğru bilirsem bana yardımcı olcak

size yazıodum ya hatırlayan var mı eski topikte kaldı ordada sayfalarca aramam lazım
tlfa not alıodum ama servise gonderince notlarım silindi

kuzum şöyle hatırlamaya çalışalım

ben de sizden duyup on göre lazere gitmiştim tarama için randevuyu yarına verdiler. Sanırım bir cuma gnüydü 2 hafta da önceydi şimdi bakıyorum 6 nisan olabilir mi?

Azmin zaferi buldum işte

Kızlar NİSAN AYI EPİLASYON TARİHLERİ

11 Nisan 2012 Çarşamba, saat 21:01'den
13 Nisan 2012 Cuma günü saat 19:04'ye kadar

yemekte döner var, çıkmadım bile kokusunu dahi duymak istemiyorum (tavuk)
allahtan sabah hem açma hem simit aldım, simidi öğlen yemeği yaparım artık

martı buldum direk senden altıntı yapıyorum

kızlar aycangül tarihleri verdi tüyler için

1.ALTERNATİF
08 Mart 2012 Perşembe, saat 12:39' dan
09 Mart 2012 Cuma günü saat 06:50' ye kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz..

2.ALTERNATİF
15 Mart 2012 Perşembe , saat 13:22’ den
17 Mart 2012 Cumartesi 14:00'e kadar epilasyonunuzu yapabilirsiniz.

reglden sonra yapcaz biliosunuz

sirken süpersin
şubat ve martıda bulabilirsem bu işe devam edebilcem aycangülü bilgilendirip :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…