bize de söylesin artık :26:sirken süpersin
şubat ve martıda bulabilirsem bu işe devam edebilcem aycangülü bilgilendirip :18:
22 ocak
16 şubat
16 mart
12 nisan olarak yapmışız
şimdi mayıs ne zaman olur acaba yaz gelio artık tarihleri ikiye çıkarırız belki
sirken lazer için özel özkaya polikliniği ile görüştüm çok güzel die tavsiye ettiler güvenparkın karşısındaki yer bilio musun orayı.
ben ortadoğuya gidiyorum oranın ortaklarından birisinin eşi teymzemin iş arkadaşı; onların bi de dikmende yerleri var 29 mayıs ben ortadoğu yoğun olunca 29 mayısa gidiyorum;özkayayı hiç bilmiyorum.
valla dilek genelde ayın 6-9 u arasında tüy alma tarihlerini yazmışsın o tarih aralığındaki mesajalarına göz attım
Çanta çok kötü değil ama 50 tl verilecek gibide değil..
ee sirken ben 16sı die buldum tarihi aycangülün topiğinde öyle yazılmış
nekim bilmioum ki yazar belki ama şuan bi karışıklık var eleme yapcakmış falan.
nekk
çanta çok güzel renk model ama 50 etmez haklısın
gerçi şuan revaşta ya onlar o yüzden fazla demiştir.
peki canım ben çene için gitcem
ama arkadaşımda bacak için istio
tüm ve yarım fiyatlarını bilio musun
dün orda yarım 300 tam 400 dedi
çene için 40 dedi ben başka yere 20 veriodum indirimli tüm vücut yaptırmıştım daha önce o yüzden az alıolardı işte.
oranın fiyatlarını bize sölersen olmadı bide orasıyla görüşelim.
ben fiyatlarını bilmiyorum geçen sefer merak ettim sordum düşünen arkadaşlar var size getirecem diye; gelsinler tüylerin yoğunluğuna cilt rengine göre bakarız demişlerdi. eğer istersen iletişim adresini yazayım bi ara uğra sor
orası bana uzak yaa haa deyince gidip soramam ki
ee sen ne kadar veriosun hangi bölgeye
yemekte döner var, çıkmadım bile kokusunu dahi duymak istemiyorum (tavuk)
allahtan sabah hem açma hem simit aldım, simidi öğlen yemeği yaparım artık
ben yarım bacak koltuk altı bikini bölgesi diye başladım ilk tarih 2010 hazirandı bunlara yanlış hatırlamıyorsam 500 gibi bir şey vermiştim ama hesabıma girip geçmiş işlemlere bakmam lazım. ilk verince birz fazla veriyorsun sonraki seanslarda tüyler azaldıkça ödediğin tutar da azalıyor. En son bu saydıklarıma gittiğimde 240 mı ne ödemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?