Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

nek cantanın yanında ki ne elektrik süpürgesi mi halıyı önce süpürüp çantayı sonra mı yere koyup çektin
yok süpürge 2 gündür orda süpürmem gerektiğini hatırlatıyo bana
orası giriş bikere oda değil
halı da kaynanamın eski halısı girişe koydum, hala kırgın bana o konu yzünden yemin ederim hiç sevmiyrum şu halıyı, bitane daha var onu kıullanmıyorum alsa götürse keşke..

neden kuzu, güzel olmuyomu tavukları :26: hee yoksa dünden mi yapıldı

çanta kötü değil aslında ama dikişleri çok fazla yaa, o mafetmiş
döneri çok kötü yapıyo zuzum, sosu ağır kokuyo böyle midemi bulandırıyo
gece yapmış, burda sabahlıyo döner olunca.. dışarıda tavuk yiyemiyorum :26:

nek ben beğenmedim canım :26:
dilekk geldimm yemeğe gittim ordan da kocişe gittim atıştık geldim
turizm der. nin balosu var akşam babam bize de bilet almış, bel. baş.,eşi, babam annem ben eşim aynı masada olacaz üstümde hırka var babet var eve gidip üstümü değişmem lazım iş çıkışı diyorum gidip elbise giyersin olmaz gidemezsin dio. kızdım çıktım. beyefendiye sabah gömlek ütüleyip giydirdim dün jakamenden ceket aldık onu giydi ama onun da altında kot var değiştirmesi lazım laf anlatamıyorum.

2010 hazirandan beri devamlı gidiomusun
çok uzun diil mi nerdeyse 2 yıl olmuş arada boşluk verdin mi hiç yada şimdi 2 ayda bir falan mı gidiosun:26:

tarihlerimi yazıyorum
16.10.10
02.09.10
03.12.10
01.11.11bu zamana kadar bacak var
24.02.12 bu seansta bacak yok artık

anneme doğum günü hediyesi alıcaktım hafta sonu, bunu verip ona almaya karar verdim.
kendime de lcw de bi çanta gördüm onu alırım belkim..
evet 50 tl çok, işte kuzum mutlu etmek istemiş beni, uça uça gelmiş yaa şapşal bi sırıtmayla..ay üzülüyorum da surat yaptım diye, ben alıyım gönlünü akşam iyice

Son düzenleme:
halı da kaynanamın eski halısı girişe koydum, hala kırgın bana o konu yzünden yemin ederim hiç sevmiyrum şu halıyı, bitane daha var onu kıullanmıyorum alsa götürse keşke..

bende de balkonda ve mutfakta eski halılardan var illa girişe serilsin diye tutturdu anane bunun modeli eski evde en önemli halı giriş halısıdır sermek istemiyorum dedim balkondakiyle mutfaktaki de zaten minicik; mutfağımda kendi aldığım bi halı vardı ama üstüne azıcık domates suyu damlayınca ve onu çıkarana adar anam ağlayınca anladım ki mutfak halısı koyu renk olmalı hemen geri iade ettim bu eskilerden serdim

o zaman isabet olur annene uygun bir şey alırsın artık; eşime ben de özellikle tembih ederim sakın bana kıyafet aksesuar olark tek başına hediye alıp geçme diye.

tarihlerimi yazıyorum
16.10.10
02.09.10
03.12.10
01.11.11bu zamana kadar bacak var
24.02.12 bu seansta bacak yok artık

çok iyi 4 seansta bacak bitti yani valla iyi olmuş canım
bende 4 kez gittim bacaklar çok az şuanda
paket 4 seans yetmedi ama devam edemedim maddi durumlardan dolayı

bi kurtulsak hepimiz tümden şu tüylerden.

ama bi de 2011 in 5. ayında gitmiştim onda 29 mayıstaydı onu not etmemişim

bende arada ne kadar boşluk var diodum
toplamda verdiğin para ne kadar etmiştir
ben 3000 verdim herhalde 4 seans bacaklar
6 seans paket 4-5 seans koltuk altı 10 seans çene falan şeklinde ama tam tüketemedim maalesef

çok iyi 4 seansta bacak bitti yani valla iyi olmuş canım
bende 4 kez gittim bacaklar çok az şuanda
paket 4 seans yetmedi ama devam edemedim maddi durumlardan dolayı

bi kurtulsak hepimiz tümden şu tüylerden.

evet canım allah bu lazeri bulandan razı olsun ben çok memnunum param gidiyor tamam ama hiç kıl tüy derdim yok

nekk nasıl alıcaksın gönlünü
ıhh öyle değil.
dün akşam randevuluydu, bu akşam hayatta olmaz.

kesinnlikle. canım kabartmalı krem halım mutfakta mahfoldu. kaç defa yıkattaım 1,5 yılda.. en son yıkatıp akldırdım köşeye, şimdi bi açık mavi paspasımsı bişe var mutfağımda çıkartıp çırpıyorum ikidebir. taşınıcaz ya haziranda inş. o zaman mutfak halımı girişe koyucam, mutfağa da koyu alıcam. Kaynanaın halısını da geri versem ayıp olur mu

ayy benm de mutfak halımda beyaz çook rezil oluyor en çok yıkanmaya giden de evet o malesef alırken bunu düşünemiyoruz oturma odam ve mutfağım aynı halıdan. benm diğer odalar ve giriş bütün halılarım sırf krem ya canım yandı.

döneri çok kötü yapıyo zuzum, sosu ağır kokuyo böyle midemi bulandırıyo Eki Görüntüle 396088
gece yapmış, burda sabahlıyo döner olunca.. dışarıda tavuk yiyemiyorum :26:

hmm anladım canım

ama busefer daha da bozulmasın, ben sana aldım..sende anene diye...sonuçta parasal olarak aynı hesap,ama böle düşünmez onlar..şahsen benimki bozulurdu yüksek ihtimal

benimde mutfak halım kremin biraz koyusu..ama rengi kaçtı valla çok dağıtıyom ben mutfağı

evet benimki de baktım mahvolacak hemen müdahele ettim elden çıkardım bence geri verme bi şekilde yok et sorarsa da başına bir suikast geldi atmak zorunda kaldım dersin siz çünkü öyle çok sıkı fıkı görüşmüyorsunuz anlaması baya sürer

babamı aradım biz gelmiyoruz akşam dedim, eşime de haber vermicem gidicez die heveslensin dursun.

kızlar jinsei kolyesini duydunuzmu yaa... arkadaşım alıcak bikaçgündür araştırıyoruz, hatta kullanıp yorum yazan kişileri telefonla aradı, kimsede kötü demedi ...

evet :26: ay du bakalım napıcam..

senin mutfağın artık daha da bi dağılacakkk
bir ihtiyaç sahibine verim evet ama k.v de kullanabilir onun ihtiyacı var ondan geri verim dedim.

senin mutfağın artık daha da bi dağılacakkk Eki Görüntüle 396122

ay inşallah diyesim var :26:

Bir arkadaşım almış.İnanılmaz diyor ağrı sızı kalmıyo diyo.Analamdım valla.Kimileri de yalan diyo şu denge bileklikleri gibi

ben denge bilekliklerine inanmamıştım zaten, gerek de yoktu ...

ama bu kolye, başağrısına yorgunluğa falan nebilimm :44:

işte yorum yazanlardan birini yanımda aradı arki, adam diyo , çok faydasını gördüm gün içindeki halsizliğim gitti,daha iyi issediyorum kendimi,geceleri deliksiz /kalkmadan uyuyorum, karşımdaki kişinin negatif enerjisini hissedebiliyoum vs. dedi :26:
o gümüş almış ilk, onun etkisi düşükmüş, değişmiş titanyum almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…