yok süpürge 2 gündür orda süpürmem gerektiğini hatırlatıyo bananek cantanın yanında ki ne elektrik süpürgesi mi halıyı önce süpürüp çantayı sonra mı yere koyup çektin
döneri çok kötü yapıyo zuzum, sosu ağır kokuyo böyle midemi bulandırıyoneden kuzu, güzel olmuyomu tavukları :26: hee yoksa dünden mi yapıldı
çanta kötü değil aslında ama dikişleri çok fazla yaa, o mafetmiş
2010 hazirandan beri devamlı gidiomusun
çok uzun diil mi nerdeyse 2 yıl olmuş arada boşluk verdin mi hiç yada şimdi 2 ayda bir falan mı gidiosun:26:
anneme doğum günü hediyesi alıcaktım hafta sonu, bunu verip ona almaya karar verdim.nektar kıl tüy derdine düştüm çantana yorum yazamadım
bence dikişleri kötü adi durmuyor sadece daha spor duruyor. Değiştireceksen de bakar f/p olarak bir şey alır geçersin. ama 50 tl gerçekten çok olmuş
halı da kaynanamın eski halısıgirişe koydum, hala kırgın bana o konu yzünden yemin ederim hiç sevmiyrum şu halıyı, bitane daha var onu kıullanmıyorum alsa götürse keşke..
anneme doğum günü hediyesi alıcaktım hafta sonu, bunu verip ona almaya karar verdim.
kendime de lcw de bi çanta gördüm onu alırım belkim..
evet 50 tl çok, işte kuzum mutlu etmek istemiş beni, uça uça gelmiş yaa şapşal bi sırıtmayla..ay üzülüyorum da surat yaptım diye, ben alıyım gönlünü akşam iyice
tarihlerimi yazıyorum
16.10.10
02.09.10
03.12.10
01.11.11bu zamana kadar bacak var
24.02.12 bu seansta bacak yok artık
ama bi de 2011 in 5. ayında gitmiştim onda 29 mayıstaydı onu not etmemişim
çok iyi 4 seansta bacak bitti yani valla iyi olmuş canım
bende 4 kez gittim bacaklar çok az şuanda
paket 4 seans yetmedi ama devam edemedim maddi durumlardan dolayı
bi kurtulsak hepimiz tümden şu tüylerden.
ıhh öyle değil.nekk nasıl alıcaksın gönlünü
kesinnlikle. canım kabartmalı krem halım mutfakta mahfoldu. kaç defa yıkattaım 1,5 yılda.. en son yıkatıp akldırdım köşeye, şimdi bi açık mavi paspasımsı bişe var mutfağımda çıkartıp çırpıyorum ikidebir. taşınıcaz ya haziranda inş. o zaman mutfak halımı girişe koyucam, mutfağa da koyu alıcam. Kaynanaın halısını da geri versem ayıp olur mubende de balkonda ve mutfakta eski halılardan var illa girişe serilsin diye tutturdu anane bunun modeli eski evde en önemli halı giriş halısıdır sermek istemiyorum dedim balkondakiyle mutfaktaki de zaten minicik; mutfağımda kendi aldığım bi halı vardı ama üstüne azıcık domates suyu damlayınca ve onu çıkarana adar anam ağlayınca anladım ki mutfak halısı koyu renk olmalı hemen geri iade ettim bu eskilerden serdim
o zaman isabet olur annene uygun bir şey alırsın artık; eşime ben de özellikle tembih ederim sakın bana kıyafet aksesuar olark tek başına hediye alıp geçme diye.
döneri çok kötü yapıyo zuzum, sosu ağır kokuyo böyle midemi bulandırıyo Eki Görüntüle 396088
gece yapmış, burda sabahlıyo döner olunca.. dışarıda tavuk yiyemiyorum :26:
anneme doğum günü hediyesi alıcaktım hafta sonu, bunu verip ona almaya karar verdim.
kendime de lcw de bi çanta gördüm onu alırım belkim..
evet 50 tl çok, işte kuzum mutlu etmek istemiş beni, uça uça gelmiş yaa şapşal bi sırıtmayla..ay üzülüyorum da surat yaptım diye, ben alıyım gönlünü akşam iyice
ıhh öyle değil.
dün akşam randevuluydu, bu akşam hayatta olmaz.
kesinnlikle. canım kabartmalı krem halım mutfakta mahfoldu. kaç defa yıkattaım 1,5 yılda.. en son yıkatıp akldırdım köşeye, şimdi bi açık mavi paspasımsı bişe var mutfağımda çıkartıp çırpıyorum ikidebir. taşınıcaz ya haziranda inş. o zaman mutfak halımı girişe koyucam, mutfağa da koyu alıcam. Kaynanaın halısını da geri versem ayıp olur mu
evet :26: ay du bakalım napıcam..hmmanladım canım
ama busefer daha da bozulmasın, ben sana aldım..sende anene diye...sonuçta parasal olarak aynı hesap,ama böle düşünmez onlar..şahsen benimki bozulurdu yüksek ihtimal
benimde mutfak halım kremin biraz koyusu..ama rengi kaçtı vallaçok dağıtıyom ben mutfağı :67:
bir ihtiyaç sahibine verim evetevet benimki de baktım mahvolacak hemen müdahele ettim elden çıkardımbence geri verme bi şekilde yok et sorarsa da başına bir suikast geldi atmak zorunda kaldım dersin siz çünkü öyle çok sıkı fıkı görüşmüyorsunuz anlaması baya sürer
senin mutfağın artık daha da bi dağılacakkkEki Görüntüle 396122
Bir arkadaşım almış.İnanılmaz diyor ağrı sızı kalmıyo diyo.Analamdım valla.Kimileri de yalan diyo şu denge bileklikleri gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?