:26: :26: daha çok kızmasın..babamı aradım biz gelmiyoruz akşam dedim, eşime de haber vermicem gidicez die heveslensin dursun.
kızlar jinsei kolyesini duydunuzmu yaa... arkadaşım alıcak bikaçgündür araştırıyoruz, hatta kullanıp yorum yazan kişileri telefonla aradı, kimsede kötü demedi ...
hiç duymadım merak ettim şimdi, bakim nasıl bişeymiş. :44:ay inşallah diyesim var:26:
ben denge bilekliklerine inanmamıştım zaten, gerek de yoktu ...
ama bu kolye, başağrısına yorgunluğa falan nebilimm :44:
işte yorum yazanlardan birini yanımda aradı arki, adam diyo , çok faydasını gördüm gün içindeki halsizliğim gitti,daha iyi issediyorum kendimi,geceleri deliksiz /kalkmadan uyuyorum, karşımdaki kişinin negatif enerjisini hissedebiliyoum vs. dedi :26:
o gümüş almış ilk, onun etkisi düşükmüş, değişmiş titanyum almış
evet :26: ay du bakalım napıcam..
senin mutfağın artık daha da bi dağılacakkkEki Görüntüle 396122
bir ihtiyaç sahibine verim evetama k.v de kullanabilir onun ihtiyacı var ondan geri verim dedim.
sanki çok ihtiyacın var da değindiği noktaya bak ahahahpahalıda insan hemen karar veremez ki ya
ama ajdacımda kullanıomuş
cinsel performansı artıomuş zuzu
benim yufka yürekli arkadaşım kayınvalidene verirsen elbette ihtiyacı vardır kullanabilir kullanmasına ama hem kullanır hem beğenmedin verdin diye laf eder. Eğer ona vereceksen laf işitmeyi gözden çıkarmalısın
pahalıda insan hemen karar veremez ki ya
ama ajdacımda kullanıomuş
Cinsel performansı artıomuş zuzu
sanki çok ihtiyacın var da değindiği noktaya bak ahahah
evet suratını böyle yapar :99: söylenir, ay du bakim napıcam
sanki çok ihtiyacın var da değindiği noktaya bak ahahah
pisliklersen alma ozamn
Kolye kafayı yer
dilek hesapladım şimdiye kadar lazere 1870 TL ödemişim
pislikler
ben gayet uygun buldum fiyatları ve bacakta 5 seansta bitmiş yani oldukca iyi
pakette biter yakında ohh
valla iyi canım bennde bu lazerden çok memnun kaldım büyük rahatlık yani.kuzum bacağım yarım bacak bitmedi tam ama bitti gibi bir şey oldu belki 2-3 ay sonra bir kez daha gidebilirm pakette aynı bitmeye yakın oldu
valla iyi canım bennde bu lazerden çok memnun kaldım büyük rahatlık yani.
bu bana eşimi hatırlattı akşam böle yapıodu
buda sana
niye öyle yapıyoduvalla iyi canım bennde bu lazerden çok memnun kaldım büyük rahatlık yani.
bu bana eşimi hatırlattı akşam böle yapıodu
buda sana
sen çok yormasana kendinikızlar kızlarrrrrrr
okuldan dersim biter bitmez kaçtım eşimle markete uğrayıp eve geldik.yemek yedik halılar geldi temizlemeden.ortalığı süpürsük sildik hemen,halıları serdik yorulduk attık kendimizi kanepelere
dilşadcım çok kullanmıyorum ben de günlük ped haftada bi iki kere mecbur kalırsam...duymuştum o enfeksiyon olayını çünküm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?