kuzum, 2 oy doğuşa, 2 oy m. topaloğluna, 2 oy da merveye çıktı
üçü smse çıkıyolar.. inş doğuş yada topaloğlu gider
doğuş çok başarısız yaa, resmen çökmüş bitmiş adam hiç bir şey yapamıyo yarışlarda :26:
bence de inş topaloğlu gider...survivor var, ünlüler yeniliyo bu hafta.. inş Doğuş gider
kuzum, 2 oy doğuşa, 2 oy m. topaloğluna, 2 oy da merveye çıktı
üçü smse çıkıyolar.. inş doğuş yada topaloğlu gider
doğuş çok başarısız yaa, resmen çökmüş bitmiş adam hiç bir şey yapamıyo yarışlarda :26:
inşallah topaloğlu gider ya, doğuş iyi kötü katılıyo yarışmalara, topaloğlu hiç katılmıyor. doğuş giderse mecbur o katılcak yarışlara, haliyle 1-0 geride başlamış olacak ünlüler. doğuş dediğin gibi hiç birşey beceremiyor ama en azından yarışlara girebiliyor, arada sırada da olsa 1 oyun kazanıyor. topaloğlundan bi tık daha önde bence.
ay evet o açıdan bakınca öyle :18:inşallah topaloğlu gider ya, doğuş iyi kötü katılıyo yarışmalara, topaloğlu hiç katılmıyor. Doğuş giderse mecbur o katılcak yarışlara, haliyle 1-0 geride başlamış olacak ünlüler. Doğuş dediğin gibi hiç birşey beceremiyor ama en azından yarışlara girebiliyor, arada sırada da olsa 1 oyun kazanıyor. Topaloğlundan bi tık daha önde bence.
ay evet o açıdan bakınca öyle :18:
Ama merve gitmesin, o kız bazı oyunlara 3te3 yapıyo yaa..
Dileeeeek foto istedik, kıvırrrrrrrr Eki Görüntüle 398173
bu avatar olmamış kuzum, yaz geldi artıkhıı yok ki fotoları kuzum yaa
Regl olsam kurtulsam, çok gerginimmm sinirliyimm
keşke tatil olsaydın nekim yaa (tabii bende)
bu arada blogun hayırlı olsun.
papatya çayı iyi gelir evet :26:bugün bende çok fenayım midem fena ağrıyor .sabhtan beri su papatya çayı içtim.mide ilacı içtim .biraz iki büklüm iş yaptım yattım geri yukum var ama ağrıdan uyuyamıyorum.
he tam senliknekim avatarı değiştim yaz geldi die açılıp saçıldım bu oldu mu :26:
geçmişte pek bişe yok kızlar buraya gelinkızlarrrrr selammmmm
Geçmişteyim gelicemmm
slm kızlar ben de geçmişe kayıyorum, grşrs
dileek dükkandayım demin eşim avatarını gördü aa o kendi fotosunu mu koymuş dio
selam kızlar. ben iş başı yaptım bugünişleri toplayıp en kısa sürede geeliyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?