Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

inşallah topaloğlu gider ya, doğuş iyi kötü katılıyo yarışmalara, topaloğlu hiç katılmıyor. doğuş giderse mecbur o katılcak yarışlara, haliyle 1-0 geride başlamış olacak ünlüler. doğuş dediğin gibi hiç birşey beceremiyor ama en azından yarışlara girebiliyor, arada sırada da olsa 1 oyun kazanıyor. topaloğlundan bi tık daha önde bence.

survivor var, ünlüler yeniliyo bu hafta.. inş Doğuş gider
bence de inş topaloğlu gider...

düzeltioum merve 3 oy aldı
alp anıl ve topaloğlu yazdı onu alpede çok kızdık eşimle
nihatım onada dedi güçsüzü yazalım die
alp ise 2 kız fazla dio
oysa 2si de iyi performans sergilio
topaloğlunu halk göndermez büyük ihtimal yaa

yarışmaları hiç kazanamadık çok üzüldüm yaa

ay evet o açıdan bakınca öyle :18:
Ama merve gitmesin, o kız bazı oyunlara 3te3 yapıyo yaa..

Dileeeeek foto istedik, kıvırrrrrrrr

meraklı nigar
ekledim foto ama pek iyi diil zor anlaşılıo yani

avatarı da bugün içim buz gibi die ekledim

Son düzenleme:
evet ya dilekcim yeni evlenen belli olmuyor hiç. neyse boşver sıkma canını daha fazla sen. bu avatarı da değiştir bence, biz içini ısıtmıyor muyuz senin???

bugün bende çok fenayım midem fena ağrıyor .sabhtan beri su papatya çayı içtim.mide ilacı içtim .biraz iki büklüm iş yaptım yattım geri yukum var ama ağrıdan uyuyamıyorum.

bugün bende çok fenayım midem fena ağrıyor .sabhtan beri su papatya çayı içtim.mide ilacı içtim .biraz iki büklüm iş yaptım yattım geri yukum var ama ağrıdan uyuyamıyorum.
papatya çayı iyi gelir evet :26:
geçmemiş ama :26:

okadar gerginim ki, yanımdan geçen insanlara bile gıcık oluyorum, geçmesinlerr!!!!
ay nolur şu 1 saat geçsin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

slm kızlar ben de geçmişe kayıyorum, grşrs
dileek dükkandayım demin eşim avatarını gördü aa o kendi fotosunu mu koymuş dio

selam kızlar. ben iş başı yaptım bugün işleri toplayıp en kısa sürede geeliyorummmm

canımm çok sevindim hayırlı olsun.rahat bi iş gibi patron da yokmuş pek ohhh

yok artık yaaaa dilek eltine şok şok şok durumdayım manyak mıdır nedir ay problemli insan evde bunaldıkça nereye sarsam die düşünüo heralde.
ama ben şimdi bişi anlamadım hani siz bazen geziosunuz falan o eltin dimi bu? neden böle yaptı ki şimdi bi anda alla allaaaa

nekk geçmiş olsun cnm annene

ben bittim bugün....en sounda eşimi ikna edip camlara giriştik, aynı anda da perdeler yıkandı falan.çok yorulduk ama bitmedi de yani yatak odası kaldı boşver dedim artık.onun da beli çok ağrıdı yazık kıyamadım.balkonumu falan da mis gibi yaptı yıkadı etti,şimdi dışarı çıktı ben de bi buraya uğradım.

güya 3 gün tatildi bi halt anlamadım ben bu işten!!!neyse ki dün annem eltim ben üçümüz 100küsur sınavkağıdım vardı okunacak onlara giriştik onu bari bitirdim kafam rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…