slm kızlar ben de geçmişe kayıyorum, grşrs
dileek dükkandayım demin eşim avatarını gördü aa o kendi fotosunu mu koymuş dio
geçmişte pek bişe yok kızlar buraya gelin
okadar gerginim ki, yanımdan geçen insanlara bile gıcık oluyorum, geçmesinlerr!!!!
evet o eltim bende anlam veremedim bunalımda işte evde oturmaktan böle oldu gelip gün yapalım demesinden anlamıştım zatiyok artık yaaaa dilek eltine şok şok şok durumdayım manyak mıdır nedir ay problemli insan evde bunaldıkça nereye sarsam die düşünüo heralde.
ama ben şimdi bişi anlamadım hani siz bazen geziosunuz falan o eltin dimi bu? neden böle yaptı ki şimdi bi anda alla allaaaa
---
ben bittim bugün....en sounda eşimi ikna edip camlara giriştik, aynı anda da perdeler yıkandı falan.çok yorulduk ama bitmedi de yani yatak odası kaldı boşver dedim artık.onun da beli çok ağrıdı yazık kıyamadım.balkonumu falan da mis gibi yaptı yıkadı etti,şimdi dışarı çıktı ben de bi buraya uğradım.
---
güya 3 gün tatildi bi halt anlamadım ben bu işten!!!neyse ki dün annem eltim ben üçümüz 100küsur sınavkağıdım vardı okunacak onlara giriştik onu bari bitirdim kafam rahatladı
olma mııııNeyse ki okudum geldim bi çırpıda hııı bak aklıma da geldi şimdi elficim hayırlı olsun eviniz anahtarı da almışsınız çok sevindimmm
Nekk o bilmemnerden gelen inegöl harcıyla köfte yapcam ben bugün inş. Güzel olur yaaaaa
zuzum, iyi akşamlar hadi bu akşam erkenden kaç nihayet yarın da aramıza dön aktif olarak
Ayşam, çok koyma ben bi gıdım koyuyorum güzel oluyo
Yaa ayakkabım açıldıBen eve nasıl gitcem şindi, REZİL OLUCAM
sobanın sıcağından oldu galiba
psikopata bağlamadan eve ulaşırsın umarım
evet o eltim bende anlam veremedim bunalımda işte evde oturmaktan böle oldu gelip gün yapalım demesinden anlamıştım zati
ohh ne güzel evi temizlemişsiniz eşinde artık hep yardımcı olur daha rahat biter işlerin
sınav kağıtlarına sevindim yaa nası yapcam deyip duruodun iyi olmuş
zuzum, iyi akşamlar hadi bu akşam erkenden kaç nihayet yarın da aramıza dön aktif olarak
Ayşam, çok koyma ben bi gıdım koyuyorum güzel oluyo
Yaa ayakkabım açıldıBen eve nasıl gitcem şindi, REZİL OLUCAM
sobanın sıcağından oldu galiba
nası açıldı yaa 502 yapıştırıcı yok mu hemen tutar sağlamca
soba derken:26:
yaz geldidiodun
bi çimdika-aaaaaa nası açıldı yaa tabanı mı açıldııı?bi japon bişi bul civarda yok mu yapıştır idaretennn
cnm bi gıdım derken??mesela benim şöle bi elim kadar düzleşmiş kıymam var buzluktan çıkarmıştım eridi.ona ne kadar koyim sence?
kuzum yaaa bi de sen anlatmışsın ya evini rezil etmişler herşeyi geçtim de en çok ona üzüldüm.ben birinin evine gidince on kat dikkat ederim aman bişi dökülmesin döküldüyse hemen alırım falan bilmemne,insanlar ne kadar düşncesiz,yardım etmez gelir oturur yayılır dağıtır bütün evi kokutur üstüne bi de gelir laf sölicem die uğraşır
eşim inş. yardım eder artık,yavaş yavaş başlıo işte,mecbur yanikaç kere dedim ama bi cama temizlikçi alalım 20-30neyse verelim die.almadı adam yaaa inat işte
tamam cnmbi çimdikay nasıl anlatılır ki
çok baharat kokarsa da o etin tadı kaçıyo :26:
yok ayşam, yapışmıyo ayakkabım
dün pikniğe gittiğimiz arkadaşta taşınırken tutmuş çokta memnun kalmışta
benimki dioki bende tutuyum hanımıma dio
o hep sölüoda ben yok yok yapamazlar dioum ama şuan hiç temizleyesim yok kuzum valla
dursun yani öyle bide ben dağıtırım yine hafta sonuna doğru yaparım bıktım zaten yaa
dün ark ile konuşuouz benimki ne anladıysa NEEE gidince TEMİZLİK mi yapcazdedi
nerden çıkardın ya başka bişi konuşuouz dedim
adamda manyadı sayemde
tamam cnm
ama nasıl yaaaa, üff bakkallarda flan satılmaz mı o japondan,dilek dedi ya 502 mi ne iii tutar o bi baksannn:26:
oralarda kaça geliolar burda bence çok pahalı da diil 60-70 falan.arasıra alsak yani böyle büyük temizlikler için ii olur ama bakalım...
yazııık nası korkmuşturrr
ortadaki yazılı siyahi beğendim
ama oranın ürünleri iyi oluo mu ki :26:
uffff 100-150 çokmuş yaaaa
neden ki benim ordan 4-5 ayakkabım var hiçbirinde problem yaşamadım çok severim kendilerini
aksi gibi polaristen 2 ayakkabı aldım ikisi de hem çoraplarımı deliyor hem parmaklarımı mahvediyor her seferindeseviyorum die giyiyorum zorla ama mahvoluyorum o gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?