Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

geçmişte pek bişe yok kızlar buraya gelin

olma mıııı neyse ki okudum geldim bi çırpıda hııı bak aklıma da geldi şimdi elficim hayırlı olsun eviniz anahtarı da almışsınız çok sevindimmm

nekk o bilmemnerden gelen inegöl harcıyla köfte yapcam ben bugün inş. güzel olur yaaaaa

Son düzenleme:
okadar gerginim ki, yanımdan geçen insanlara bile gıcık oluyorum, geçmesinlerr!!!!
psikopata bağlamadan eve ulaşırsın umarım

evet o eltim bende anlam veremedim bunalımda işte evde oturmaktan böle oldu gelip gün yapalım demesinden anlamıştım zati
ohh ne güzel evi temizlemişsiniz eşinde artık hep yardımcı olur daha rahat biter işlerin
sınav kağıtlarına sevindim yaa nası yapcam deyip duruodun iyi olmuş

zuzum, iyi akşamlar hadi bu akşam erkenden kaç nihayet yarın da aramıza dön aktif olarak

Ayşam, çok koyma ben bi gıdım koyuyorum güzel oluyo

Yaa ayakkabım açıldı Ben eve nasıl gitcem şindi, REZİL OLUCAM
sobanın sıcağından oldu galiba

nası açıldı yaa 502 yapıştırıcı yok mu hemen tutar sağlamca
soba derken:26:

yaz geldi diodun

kuzum yaaa bi de sen anlatmışsın ya evini rezil etmişler herşeyi geçtim de en çok ona üzüldüm.ben birinin evine gidince on kat dikkat ederim aman bişi dökülmesin döküldüyse hemen alırım falan bilmemne,insanlar ne kadar düşncesiz,yardım etmez gelir oturur yayılır dağıtır bütün evi kokutur üstüne bi de gelir laf sölicem die uğraşır

eşim inş. yardım eder artık,yavaş yavaş başlıo işte,mecbur yani kaç kere dedim ama bi cama temizlikçi alalım 20-30neyse verelim die.almadı adam yaaa inat işte

a-aaaaaa nası açıldı yaa tabanı mı açıldııı?bi japon bişi bul civarda yok mu yapıştır idaretennn

cnm bi gıdım derken?? mesela benim şöle bi elim kadar düzleşmiş kıymam var buzluktan çıkarmıştım eridi.ona ne kadar koyim sence?

nası açıldı yaa 502 yapıştırıcı yok mu hemen tutar sağlamca
soba derken:26:

yaz geldi diodun

yapıştırıcı aldım atölyeden, leş gibi kokuttum zaten ortalığı ama yapışmadı gibi
ay neyse eve geçince atarım çöpe çok da seviyodum bu sarı-yeşil spor ayakkaplarımı.. eve nasıl gidecem ama :/

soba açıyorum arada, bina soğuk canım dışarıda atletle gez ama içerisi serin

Son düzenleme:
bi çimdik ay nasıl anlatılır ki
çok baharat kokarsa da o etin tadı kaçıyo :26:

yok ayşam, yapışmıyo ayakkabım

dün pikniğe gittiğimiz arkadaşta taşınırken tutmuş çokta memnun kalmışta
benimki dioki bende tutuyum hanımıma dio

o hep sölüoda ben yok yok yapamazlar dioum ama şuan hiç temizleyesim yok kuzum valla
dursun yani öyle bide ben dağıtırım yine hafta sonuna doğru yaparım bıktım zaten yaa

dün ark ile konuşuouz benimki ne anladıysa NEEE gidince TEMİZLİK mi yapcaz dedi
nerden çıkardın ya başka bişi konuşuouz dedim
adamda manyadı sayemde

bi çimdik ay nasıl anlatılır ki
çok baharat kokarsa da o etin tadı kaçıyo :26:

yok ayşam, yapışmıyo ayakkabım
tamam cnm

ama nasıl yaaaa, üff bakkallarda flan satılmaz mı o japondan,dilek dedi ya 502 mi ne iii tutar o bi baksannn:26:

oralarda kaça geliolar burda bence çok pahalı da diil 60-70 falan.arasıra alsak yani böyle büyük temizlikler için ii olur ama bakalım...
yazııık nası korkmuşturrr

nek spor aykk diyince aklıma geldi geçen deichmann da bunları denedim düz siyah olanın beyazını beğendim ama.düz siyah ve mavili 20 tl, kenarı yazılı siyah 30 tl, çokkkkk rahatlar sizce hangisi?

korkuo eve gelince temizlikle karşılaşmaktan ama evde mis gibi kokuo demeyi bilio
temizlikciler 100-150 canım yani sizin oranın 2 katı maalesef bende zaten borç harç var die ona 150 vermeyim 2 kişiyiz ee iyi kötü yapıoum dioum
ama bahar temizliği için olabilirdi yani.

ortadaki yazılı siyahi beğendim
ama oranın ürünleri iyi oluo mu ki :26:

uffff 100-150 çokmuş yaaaa

neden ki benim ordan 4-5 ayakkabım var hiçbirinde problem yaşamadım çok severim kendilerini

aksi gibi polaristen 2 ayakkabı aldım ikisi de hem çoraplarımı deliyor hem parmaklarımı mahvediyor her seferinde seviyorum die giyiyorum zorla ama mahvoluyorum o gün

sedanın evde interneti yok muydu ki yaaa var gibi hatırlıom sanki hiç girmedi kaç gündürrrr:44:

ben çıkıom yavaştan ii akşamlar.köfteme başliimm

hiç almadım da iyi oluo mu merak ettim
evet biraz pahalı kuzum yaa

seda evden giriodu sanki dimi izin zamanı falan yanlış mı hatırlıoum yarin gelir inş.

bende çıkıoum iyi akşamlar kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…