kuzum ben en sağdakini beğendim, yazılısını sevmedim :26:Eki Görüntüle 398278 Eki Görüntüle 398279 Eki Görüntüle 398280
nek spor aykk diyince aklıma geldi geçen deichmann da bunları denedim düz siyah olanın beyazını beğendim ama.düz siyah ve mavili 20 tl, kenarı yazılı siyah 30 tl, çokkkkk rahatlar sizce hangisi?
evet iyi oranın ayakkabıları, benim de var 1 tane çoook rahatortadaki yazılı siyahi beğendim
ama oranın ürünleri iyi oluo mu ki :26:
maşallah sizeegünaydınnnnn
bugün 7,20 de kalktım ..kocama tereyağlı köy yumurtası kırdım,az da ben yedim, kapıda öpüştük koklaştık işe geldim
canım yeni sayfa açtık.nekk sizin topiğe noldu???:44::44:
ben doğuşa: "bi saçmalık yaptım saksıyla foto çektirdim, herkesden zür diliyorum, umarım beni affederler" dedi ya orda üzüldüm.doğus gitti ve ben üzüldüm o topaloğlu ne halta yarıo acaba ya artık alpe sinir oluoum ve merveyede
nihatta yalnız kaldı ada birleşince hasanla kaynatsın bari
günaydın millet.
kuzum ben en sağdakini beğendim, yazılısını sevmedim :26:
evet iyi oranın ayakkabıları, benim de var 1 tane çoook rahat
maşallah sizeeakşama randevu var sanki
canım yeni sayfa açtık.
kız geçen geldin, ayşa kokoş topiğine gel deyip kaçtın ya burdansitem ettik arkandan, bi selam yazaydın diye
nasıl oldun sen?
ben doğuşa: "bi saçmalık yaptım saksıyla foto çektirdim, herkesden zür diliyorum, umarım beni affederler" dedi ya orda üzüldüm.
affettim gitti
Günaydıngene servisi kaçırdım, sabah sinirden ağladım, eşim saatinin alarmını ayarlamıyo diye..kızdım ona, allahtan bana uymadı kavga ederdik yoksa sarılmış, ağlama taksiyle git diyo
bu kaç oldu son 2 haftatüm kış hiç geç kalmamıştım oysa...
ben doğuşa: "bi saçmalık yaptım saksıyla foto çektirdim, herkesden zür diliyorum, umarım beni affederler" dedi ya orda üzüldüm.
affettim gitti
Günaydıngene servisi kaçırdım, sabah sinirden ağladım, eşim saatinin alarmını ayarlamıyo diye..kızdım ona, allahtan bana uymadı kavga ederdik yoksa sarılmış, ağlama taksiyle git diyo
bu kaç oldu son 2 haftatüm kış hiç geç kalmamıştım oysa...
sedanın evde interneti yok muydu ki yaaa var gibi hatırlıom sanki hiç girmedi kaç gündürrrr:44:
ben çıkıom yavaştan ii akşamlar.köfteme başliimm
hiç almadım da iyi oluo mu merak ettim
evet biraz pahalı kuzum yaa
seda evden giriodu sanki dimi izin zamanı falan yanlış mı hatırlıoum yarin gelir inş.
bende çıkıoum iyi akşamlar kuzum
eşim çok geç geliyor ya ondan hep canım, ama artık yatcam erkenden. dün gece de sitem ettim zaten, geliyo yemek ver kaldır..pohahahahahah onu bende duydum öldüm gülmektennnn ben saksıyı beğenmiştim halbukiii
accık erken kalk yafrummm yaz geliyor üzülme erken kalkarsın artık havalar sıcak olucak
günaydın kızlarr...
valla geçmişe bakamadım çok yazmışsınız arada okurum çok işim var..
miraycım hoşgeldin cnm sen çalışıyormusun daha??
hoşgeldin canım, uğra gel tabisiniye doğurana kadar kız, doğurunca gelmiycen mi kk ne
eşim çok geç geliyor ya ondan hep canım, ama artık yatcam erkenden. dün gece de sitem ettim zaten, geliyo yemek ver kaldır..
hazır yemek, bari kendin koy ye..o saatte geliyosun bana işkence oluyo
hoşbulduk bol yaa arada kızına bakıyorum ama bukadar güzel olmak haksızlık yaaa offff maşalalh 41 kere allahım boncuk gibi yorumda yapmıştım gördünmü bilmiyorum yerim ben onu görsem hergün ısırırım ne güzel bantlar etekler öyle amanınnnn öldüm öldümmmmmmmmmmmmmmmm tatlı tatlı kıskandımm
cnm çalışyorum çalışır aldım göbüş büyüdü bel ağrıları şiddetlendi geliyorum bide işleri yıkmaya başladılar benim müdürde senin müdür gibi son dakkalar coştu gidecem die karalara bağladı....
ben bu ayı bitirecem ve ayrılcam artık mayıs çalışmıcam cmtesi randevum var çalışmaz raporumu isticem mayıs beş hafta mayıs sonu gelir die düşünyo doktor bakalım ayrılıp dinleneyimmm
koketa hoşgeldin aramıza.
ayy cnm saol yaa gördüm evt yorumunu kız olunca süslemekte güzel oluyor öyle bıcır bıcır tam yemelik zamanları şimdi zaten:)
hım ii dayanıyosun cnm yine 35 te ayrılacaksın ozman çok zor tabi bu dönemler neyseki çok sıcak gelmeden doğuracaksın koca göbekle o sıcaklar hiç çekilmiyor çünkü ben mahvoldum elfiye zor olacak şimdi takma sende müdürünü gidince ohh miss kafan rahat edecek dinlenirsin artık:)doğumu nasıl yapacaksın?
nekim blog mu açtın sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?