Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

günaydınnnnn
bugün 7,20 de kalktım ..kocama tereyağlı köy yumurtası kırdım,az da ben yedim, kapıda öpüştük koklaştık işe geldim

doğus gitti ve ben üzüldüm o topaloğlu ne halta yarıo acaba ya artık alpe sinir oluoum ve merveyede
nihatta yalnız kaldı ada birleşince hasanla kaynatsın bari

günaydın millet.

kuzum ben en sağdakini beğendim, yazılısını sevmedim :26:

ortadaki yazılı siyahi beğendim
ama oranın ürünleri iyi oluo mu ki :26:
evet iyi oranın ayakkabıları, benim de var 1 tane çoook rahat

günaydınnnnn
bugün 7,20 de kalktım ..kocama tereyağlı köy yumurtası kırdım,az da ben yedim, kapıda öpüştük koklaştık işe geldim
maşallah sizee akşama randevu var sanki

nekk sizin topiğe noldu???:44::44:
canım yeni sayfa açtık.
kız geçen geldin, ayşa kokoş topiğine gel deyip kaçtın ya burdan sitem ettik arkandan, bi selam yazaydın diye
nasıl oldun sen?

doğus gitti ve ben üzüldüm o topaloğlu ne halta yarıo acaba ya artık alpe sinir oluoum ve merveyede
nihatta yalnız kaldı ada birleşince hasanla kaynatsın bari

günaydın millet.
ben doğuşa: "bi saçmalık yaptım saksıyla foto çektirdim, herkesden zür diliyorum, umarım beni affederler" dedi ya orda üzüldüm.
affettim gitti

Günaydın gene servisi kaçırdım, sabah sinirden ağladım, eşim saatinin alarmını ayarlamıyo diye..kızdım ona, allahtan bana uymadı kavga ederdik yoksa sarılmış, ağlama taksiyle git diyo
bu kaç oldu son 2 hafta tüm kış hiç geç kalmamıştım oysa...

kızz burasımıydı orası nebilim ayşanın konu önemlidi die hiç topiğe bakmadım ne oldunu bile anlamadan çağırmışımdır şokummmm

yeni topik açmışsınız bende geleyim arada (doğurana kadar )çok iyi olmuş kimin fikriyse dargınlıklar üzüntüler herbişi orda kalmış temiz sayife

ben cuma ve cmteside yatarak geçirdim iyiyim ama bel ağrım akşamları şiddetleniyor bantıda çıkardım doktorum çıkar dedi dayanıyorum işte napimmm işe geldim...

buarada selam kızlar direk dalmışım yeni topiğiniz hayırlı olsun çok sevindim iyi olmuş

pohahahahahah onu bende duydum öldüm gülmektennnn ben saksıyı beğenmiştim halbukiii

accık erken kalk yafrummm yaz geliyor üzülme erken kalkarsın artık havalar sıcak olucak

günaydın kızlar

bugün salı dimi? pazartesi değil yani salı; uyandığımdan beri tek söylediğim şey bu

iki gündür bilgisayarım kardeşimde ben de ofisteki masaüstünü kullanıyorum bu bilgisayar çok ağır windows tan nefret ediyorum

ya ama o adamı normal karşılamak lazım onca şey yaşamışki çocukluğunda ben şimdi suskunları izlioum doğuşta bunların çoğunu yaşamıştır diouz eşimle.
saksı hilale göndermeydi ve gereksizdi ama o camiada insan idrak edemio dio doğru
ben sadece güçsüz olanı gonderme fikri çok doğru nihatın
ama alp neden yapıştı mustafaya anlamıoum
kızlar gerçekten sırtından vurdular özellikle merve
eşimde merve ve topaloğlu çıksaydı merve elencekti gondermiolar işte adamı gel sinirlenme dio

nekim ben bugün 8,30 kalktım eşime dedim ki sen kalk kahvaltını yap işlerini hallet beni uyandır kıyafetim çantam hazır
öyle de yaptı ama bizim yatak odasında ki saat geriden gelio pil zayıflamış muhtemeler
saat 7 ama 5 gösterio allahım dioum hava nası aydınlık
eşim dio ki bu saat doğrumu ama uyuouz yani tek gözle konuşmalar bunlar
öyle öyle uyan saate bak falan daha mı çok uyuduk ne akşamda 11,30da yatmıştık
uyandım hemen giyindim şu 5 sıra yüzüğü taktım son boğumun ordaki kemiğe oturdu yok hareket etmio parmağım sişmeye morarmaya başladı
eşim sabunla köpürtü çevire çevire sonuna kadar itekledi ama çok acıdı ağladım yani
o kadar şişmişim ki

sende yoruluosun baharında etkisi var erken yatmayı bilmiouz ya bizler şu tv yüzünden.
noluosa sanki izleyelim die kıvranıouz halk olarak böle valla.

günaydın kızlarr...
valla geçmişe bakamadım çok yazmışsınız arada okurum çok işim var..
miraycım hoşgeldin cnm sen çalışıyormusun daha??

sedanın evde interneti yok muydu ki yaaa var gibi hatırlıom sanki hiç girmedi kaç gündürrrr:44:

ben çıkıom yavaştan ii akşamlar.köfteme başliimm

hiç almadım da iyi oluo mu merak ettim
evet biraz pahalı kuzum yaa

seda evden giriodu sanki dimi izin zamanı falan yanlış mı hatırlıoum yarin gelir inş.

bende çıkıoum iyi akşamlar kuzum

kızlar cuma öğleden eve gidince kızımın ateşi vardı biraz kusmuş bide dişten dolayı yine çok huysuzdu bizim müdürlerde yoktu hiçbiri bende söledim gelmedim cmtside temizlikçi geldi tüm gün perdeler,halılar falan ev altüsttü resmen çok şükür bitti 2 günde annemlerdeydik genelde kardeşim gidecekti falan öle zaman geçti gelemedim eşimlede barıştık bu arada

hoşgeldin canım, uğra gel tabisi niye doğurana kadar kız, doğurunca gelmiycen mi kk ne

pohahahahahah onu bende duydum öldüm gülmektennnn ben saksıyı beğenmiştim halbukiii

accık erken kalk yafrummm yaz geliyor üzülme erken kalkarsın artık havalar sıcak olucak
eşim çok geç geliyor ya ondan hep canım, ama artık yatcam erkenden. dün gece de sitem ettim zaten, geliyo yemek ver kaldır..
hazır yemek, bari kendin koy ye.. o saatte geliyosun bana işkence oluyo

günaydın kızlarr...
valla geçmişe bakamadım çok yazmışsınız arada okurum çok işim var..
miraycım hoşgeldin cnm sen çalışıyormusun daha??

hoşbulduk bol yaa arada kızına bakıyorum ama bukadar güzel olmak haksızlık yaaa offff maşalalh 41 kere allahım boncuk gibi yorumda yapmıştım gördünmü bilmiyorum yerim ben onu görsem hergün ısırırım ne güzel bantlar etekler öyle amanınnnn öldüm öldümmmmmmmmmmmmmmmm tatlı tatlı kıskandımm

cnm çalışyorum çalışır aldım göbüş büyüdü bel ağrıları şiddetlendi geliyorum bide işleri yıkmaya başladılar benim müdürde senin müdür gibi son dakkalar coştu gidecem die karalara bağladı....

ben bu ayı bitirecem ve ayrılcam artık mayıs çalışmıcam cmtesi randevum var çalışmaz raporumu isticem mayıs beş hafta mayıs sonu gelir die düşünyo doktor bakalım ayrılıp dinleneyimmm

bacıcığımmmmm

ben doğurunca evde annem kaynana ben bebek kocamda ayrılmaz dibimden nasıl gircem kk yaa zor olur yaz gözümde büyüyor şimdiden görümcede çıkmaz evden ev kalabalık olur artık hergünnn :26::26::26: uyuyabilcek zmanım olcak mı acaba

o gelene kadar bekliyomusun yani kendi koysun sen erken kalkıyosun geç gelmeler bittti die bilyodum ben.....:44::44:

pişşşt laa ben geçmişi accık okuyumm dedimde süper son jübilesini yapmış poahahahaha sizi takip etmiyorum ama bir bakıyorum tüm olaylardan haberim oluyor ne güzel laa buuu ben pek ısınamadıydım zatiii neydi barbimi sindimi ne bebeğidi

anladın sen onuuuuu Gankaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayy cnm saol yaa gördüm evt yorumunu kız olunca süslemekte güzel oluyor öyle bıcır bıcır tam yemelik zamanları şimdi zaten:)
hım ii dayanıyosun cnm yine 35 te ayrılacaksın ozman çok zor tabi bu dönemler neyseki çok sıcak gelmeden doğuracaksın koca göbekle o sıcaklar hiç çekilmiyor çünkü ben mahvoldum elfiye zor olacak şimdi takma sende müdürünü gidince ohh miss kafan rahat edecek dinlenirsin artık:)doğumu nasıl yapacaksın?

nekim blog mu açtın sen?

elfi nerde ???

zuzuda kalpleri uçuştura uçuştura gitti

kızlar ben uyuklamaya gidioum berbat durumdayım valla

senin kızın resmine bakarken görümce yanımdaydı ayy dio gerçekmi bu dedim evet arkdaşımın kuzusu PC yi yicektik nerdeyse ...ama kızın senin kopyan yanii bu kadar olur kendine çokmu baktın kızzz eşin seni çok sevmiş derler :)

biz erkeğiz bilyosun ben süsleyemicem ama yakışıklı ederim artık napalımmm sen adanadaydın dimi tam sıcak zmanlardı evet hatrlıyorum ....

35 ayrılcam yeter yaa burdakiler sinirimi bozuyor bide 4 ay yokum diye bana 4 aylık işleri yıkmaya kalkana bir cadı vardı burda verdim ağzının payını neymiş excel bilmiyomuş memur olmasaymış gitsin yerine okuyan bu işleri bilen biri gelsin öle çay kahve dedikodu gün bitiriyolar burdaaa işe geldimi word excel bilmiommm valla bende gidiom baksınlar başlarının çarelerine uyuz ettiler....

sen sezeryan olmuştun dimi seda bana doktor normal diyip duruyor şuan herşey normale doğru gidiyor bişi çıkmazsa normal yaparsın sende o göz var dio
sancısız doğum epidurali önermiyorum dedi çatır çatır ağrılı normal doğurcakmışım diğerinde riskli oluyor bebek kanala sıkışabilyo ve vakumla çekmek bebeğin kafasına zarar verebilyo ben yapmam bunu dedi...

sez olursa sipinal yaparım dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…