- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
elfi nerde ???
zuzuda kalpleri uçuştura uçuştura gitti
kızlar ben uyuklamaya gidioum berbat durumdayım valla
hoşgeldin kokiş :)
Senin yine iyi zamana denk geliyor havalar ısınmadan doğum yapacan gerçi sizin oralarda çok sıcak oluyor. bakalım ben napıcam şimdiden uykum bölünmeye başladı dönemiyorum geceleri. mecburen kalkıyorum uykusuz kalıyorum
elfi nerde ???
zuzuda kalpleri uçuştura uçuştura gitti
kızlar ben uyuklamaya gidioum berbat durumdayım valla
senin kızın resmine bakarken görümce yanımdaydı ayy dio gerçekmi bu dedim evet arkdaşımın kuzusu PC yi yicektik nerdeyse ...ama kızın senin kopyan yanii bu kadar olur kendine çokmu baktın kızzz eşin seni çok sevmiş derler :)
biz erkeğiz bilyosun ben süsleyemicem ama yakışıklı ederim artık napalımmm sen adanadaydın dimi tam sıcak zmanlardı evet hatrlıyorum ....
35 ayrılcam yeter yaa burdakiler sinirimi bozuyor bide 4 ay yokum diye bana 4 aylık işleri yıkmaya kalkana bir cadı vardı burda verdim ağzının payını neymiş excel bilmiyomuş memur olmasaymış gitsin yerine okuyan bu işleri bilen biri gelsin öle çay kahve dedikodu gün bitiriyolar burdaaaişe geldimi word excel bilmiommm valla bende gidiom baksınlar başlarının çarelerine uyuz ettiler....
sen sezeryan olmuştun dimi seda bana doktor normal diyip duruyor şuan herşey normale doğru gidiyor bişi çıkmazsa normal yaparsın sende o göz var dio
sancısız doğum epidurali önermiyorum dedi çatır çatır ağrılı normal doğurcakmışım diğerinde riskli oluyor bebek kanala sıkışabilyo ve vakumla çekmek bebeğin kafasına zarar verebilyo ben yapmam bunu dedi...
sez olursa sipinal yaparım dedi...
burası 50 dereceye kadar çıkyo inan elfimm burda olsaydın daha zordu sen yine istanbuldasın kendine dikkat et susuz kalma bol bol su iç...
şimdiden uykun bölünmeye başladı diosun yaa bende öyle diyodum aahhh en güzel zmanlarımmış onlar son aylar yok belin yok toton yok başın yok çişin derken perşembeden beri izinliyim hergün 8 bçuk bazen 6 larda kalktım gecede kalkmalar cabası bu güzel günlerin değerlendir bilyon sürtmeyide sverim dışarda evde oturamam afakanlar basar ama artık yemiyooo her akşma evdeyim gezemiyorum süsleniyorum diyorum çıkıyıum şunu alırım belim sızlıyo yürümemde lazım bakalım izne çıkınca yürücem inşallah miskin gibi oluyorsun pattesi çuvalı gibi beni bura bıraksalrda dokunmasalar diyorum bazen...
Yazamıyorummmmmmmmmmmm
özet geçip geliyorum
dileğim yüzüğün niye öyle olmuş, tamturlar nasıl büyütülür kuyumcuda hiç bilemedim şimdi, az büyük alsaydın keşke :26:
bolumm, barışmanıza çok sevindimm.. nasıl oldu, smsle mi barıştınız? geçmiş olsun bebişe, iyi dimmi şimdi
miroş, benim kociş yeni mağazaya geçti, şimdi yine geç geliyo canım
yazamıyorum, okuyorum şefim ve bilgi işlem müd. tepemde
sirken ben seni tanıyodum dimi ama hatrlamadım nedense????:44::44::44:
valla bende bugün okuoum yazamıoumKuzum Kdv yi vereyim bugün son gün. dönücem tekrar aranıza. arada bakıyorum ama..
barbiydi kendisi güzellik yarışmasına falan katıldı yapişşşt laa ben geçmişi accık okuyumm dedimde süper son jübilesini yapmış poahahahaha sizi takip etmiyorum ama bir bakıyorum tüm olaylardan haberim oluyor ne güzel laa buuu ben pek ısınamadıydım zatiii neydi barbimi sindimi ne bebeğidi
kızım ne kadar merak ettik seni yaakızlar cuma öğleden eve gidince kızımın ateşi vardı biraz kusmuş bide dişten dolayı yine çok huysuzdu bizim müdürlerde yoktu hiçbiri bende söledim gelmedim cmtside temizlikçi geldi tüm gün perdeler,halılar falan ev altüsttü resmen çok şükür bitti 2 günde annemlerdeydik genelde kardeşim gidecekti falan öle zaman geçti gelemedim eşimlede barıştık bu arada
canım yüzük tam ben akşam tuzlu şeyler yediğim için şişmişim ayrıca çok uyuduğum için yorgunluktan falan puro gibi olmuş slim şeklindeki parmaklarımdileğim yüzüğün niye öyle olmuş, tamturlar nasıl büyütülür kuyumcuda hiç bilemedim şimdi, az büyük alsaydın keşke :26:
Yazamıyorummmmmmmmmmmm
özet geçip geliyorum
dileğim yüzüğün niye öyle olmuş, tamturlar nasıl büyütülür kuyumcuda hiç bilemedim şimdi, az büyük alsaydın keşke :26:
bolumm, barışmanıza çok sevindimm.. nasıl oldu, smsle mi barıştınız? geçmiş olsun bebişe, iyi dimmi şimdi
miroş, benim kociş yeni mağazaya geçti, şimdi yine geç geliyo canım
yazamıyorum, okuyorum şefim ve bilgi işlem müd. tepemde
valla bende bugün okuoum yazamıoum
barbiydi kendisi güzellik yarışmasına falan katıldı ya
amann valla beni bunaltıodu neke söledim söledim :99: eski topiği bırakmak istemedi ama ben ondan laf duymak istemedim bazen seviyesiz konuşmalar yapabilio
kızım ne kadar merak ettik seni yaa
temizliği bitirdin yani
bende birini tutsam dioum
kaç saatte nereleri yaptı
arkadaşım dioki saat belirlio işi önce bitirirse ütün varsa yapıyım başka bişi yapıyım diyenlerde oluo yalan şap işi erken bitirip kaçanda oluo
bende bide öyle şeylerle sorun yaşamak istemioum
canım buarada barışmanız nası oldu sevindim ya diodum bunlar uzatıcak ikiside
canım yüzük tam ben akşam tuzlu şeyler yediğim için şişmişim ayrıca çok uyuduğum için yorgunluktan falan puro gibi olmuş slim şeklindeki parmaklarım
şimdi inio gibi işte alyansımda öyle yani yüzükten diil
sen akşam naptın ayakkabını kayboldun birden
kızlar ben çıkıp iş yapim, yığınla mail var
çıkış yapılacak yığınla dosya ve maaş haftası onlar kontrol edilecek
hafifletip gelim..
üstüne birde santraldeki kız bugün de yok, delirmessem iyidir
noldu kıss gece mesaimi vardı yoksa
çokta bakmadım aslında kendime ama çok istedm bana benzesin diye görümcemlere benzicek diye çok korkuyodum pek güzel değiller allah gönlüme göre verdi çok şükür tabi herşeyden önemlisi sağlığı yinede ölürüm ben ona yaa:))
valla memur olmak vardı desene süper iş
ben spinal sezeryan oldum cnm ama normal olsaydı dedeim sonrası çok zor oldu ağrılar çok oluyo yani ilk 1 hafta baya zorlanıyosun sonra yavaş yavaş azalıyor normalde tabiki çok zor o sancı nasıl olur bilmiyorum ama keşke yapabilsen ii olur senin için ama bende korkuyodum normal düşündükçe
En güzel zamanlardaymışım o zaman :)) su içme problemim var içemiyorum bide günde 4 ilaç alıyorum çok sıkıcı ilaç içmek. Kan ilacı multivitamin magnezyum balık yağı... Nedir bunlar ya :))
Ben daha bişey almadım bebişime havalar ısınmadan alsam iyi olacakmış baksana bende kesin yürüyemem şimdiden tutulmaya başladım uzandım mı kalkamıyorum eşim kaldırıyor
"gözüm bir yerlerden ısırıyor" durumu yanibende de aynı
Pazar günü eşim cüzdanını evde unutmuş sınava giderken; sınav da iki oturumdu öğle yemeğinde bir şey yiyememiş; o gelesiye poğaça yapmıştım annem akşama balık var hadi bize gelin yiyelim teyzenlere maça geçecez dedi. Ben diyette olduğum için poğaçaların yeri belli oldugiderken teyzemlere götürdüm. Dün de evdeydik camları sildim akşam kayınvalideme geçtik. Keşke hafta sonları 3 gün olsa dedik hem eve hem birbirimize hem de ailelere vakit ayırabilirdik
amann valla beni bunaltıodu neke söledim söledim :99: eski topiği bırakmak istemedi ama ben ondan laf duymak istemedim bazen seviyesiz konuşmalar yapabilio
temizliği bitirdin yani
arkadaşım dioki saat belirlio işi önce bitirirse ütün varsa yapıyım başka bişi yapıyım diyenlerde oluo yalan şap işi erken bitirip kaçanda oluo
canım yüzük tam ben akşam tuzlu şeyler yediğim için şişmişim ayrıca çok uyuduğum için yorgunluktan falan puro gibi olmuş slim şeklindeki parmaklarım
temizliği bitirdin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?