Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

hoşgeldin kokiş :)

Senin yine iyi zamana denk geliyor havalar ısınmadan doğum yapacan gerçi sizin oralarda çok sıcak oluyor. bakalım ben napıcam şimdiden uykum bölünmeye başladı dönemiyorum geceleri. mecburen kalkıyorum uykusuz kalıyorum

Yazamıyorummmmmmmmmmmm
özet geçip geliyorum

dileğim yüzüğün niye öyle olmuş, tamturlar nasıl büyütülür kuyumcuda hiç bilemedim şimdi, az büyük alsaydın keşke :26:

bolumm, barışmanıza çok sevindimm.. nasıl oldu, smsle mi barıştınız? geçmiş olsun bebişe, iyi dimmi şimdi

miroş, benim kociş yeni mağazaya geçti, şimdi yine geç geliyo canım

yazamıyorum, okuyorum şefim ve bilgi işlem müd. tepemde

burası 50 dereceye kadar çıkyo inan elfimm burda olsaydın daha zordu sen yine istanbuldasın kendine dikkat et susuz kalma bol bol su iç...

şimdiden uykun bölünmeye başladı diosun yaa bende öyle diyodum aahhh en güzel zmanlarımmış onlar son aylar yok belin yok toton yok başın yok çişin derken perşembeden beri izinliyim hergün 8 bçuk bazen 6 larda kalktım gecede kalkmalar cabası bu güzel günlerin değerlendir bilyon sürtmeyide sverim dışarda evde oturamam afakanlar basar ama artık yemiyooo her akşma evdeyim gezemiyorum süsleniyorum diyorum çıkıyıum şunu alırım belim sızlıyo yürümemde lazım bakalım izne çıkınca yürücem inşallah miskin gibi oluyorsun pattesi çuvalı gibi beni bura bıraksalrda dokunmasalar diyorum bazen...

elfi nerde ???

zuzuda kalpleri uçuştura uçuştura gitti

kızlar ben uyuklamaya gidioum berbat durumdayım valla

noldu kıss gece mesaimi vardı yoksa

çokta bakmadım aslında kendime ama çok istedm bana benzesin diye görümcemlere benzicek diye çok korkuyodum pek güzel değiller allah gönlüme göre verdi çok şükür tabi herşeyden önemlisi sağlığı yinede ölürüm ben ona yaa:))
valla memur olmak vardı desene süper iş
ben spinal sezeryan oldum cnm ama normal olsaydı dedeim sonrası çok zor oldu ağrılar çok oluyo yani ilk 1 hafta baya zorlanıyosun sonra yavaş yavaş azalıyor normalde tabiki çok zor o sancı nasıl olur bilmiyorum ama keşke yapabilsen ii olur senin için ama bende korkuyodum normal düşündükçe

En güzel zamanlardaymışım o zaman :)) su içme problemim var içemiyorum bide günde 4 ilaç alıyorum çok sıkıcı ilaç içmek. Kan ilacı multivitamin magnezyum balık yağı... Nedir bunlar ya :))

Ben daha bişey almadım bebişime havalar ısınmadan alsam iyi olacakmış baksana bende kesin yürüyemem şimdiden tutulmaya başladım uzandım mı kalkamıyorum eşim kaldırıyor

Bende normal doğum istiyorum inş. nasip olur.

Videolardan İzleme kokişcim sakın. izleyince vazcayıyormuşsun ben doğumları izlemicem hiç..

ii cnm çok şükür hayırlısıyla çıkarsaydı dişleri rahatlardık gerçi her dişte ayrı sıkıntı olacak ama napalım hayırlısı:)
konuştuk cnm msj attım cvp vermedi beyefendi akşam evde konuştuk sürekli aynı şeyler yüzünden kavga edip aynı şeyleri konuşmak istemiyormuş sanki ben çok istiyorum neyse inşallah tekrar olmaz..

sirken ben seni tanıyodum dimi ama hatrlamadım nedense????:44::44::44:

"gözüm bir yerlerden ısırıyor" durumu yani bende de aynı

Pazar günü eşim cüzdanını evde unutmuş sınava giderken; sınav da iki oturumdu öğle yemeğinde bir şey yiyememiş; o gelesiye poğaça yapmıştım annem akşama balık var hadi bize gelin yiyelim teyzenlere maça geçecez dedi. Ben diyette olduğum için poğaçaların yeri belli oldu giderken teyzemlere götürdüm. Dün de evdeydik camları sildim akşam kayınvalideme geçtik. Keşke hafta sonları 3 gün olsa dedik hem eve hem birbirimize hem de ailelere vakit ayırabilirdik

Kuzum Kdv yi vereyim bugün son gün. dönücem tekrar aranıza. arada bakıyorum ama..
valla bende bugün okuoum yazamıoum

barbiydi kendisi güzellik yarışmasına falan katıldı ya
amann valla beni bunaltıodu neke söledim söledim :99: eski topiği bırakmak istemedi ama ben ondan laf duymak istemedim bazen seviyesiz konuşmalar yapabilio

kızım ne kadar merak ettik seni yaa
temizliği bitirdin yani
bende birini tutsam dioum
kaç saatte nereleri yaptı
arkadaşım dioki saat belirlio işi önce bitirirse ütün varsa yapıyım başka bişi yapıyım diyenlerde oluo yalan şap işi erken bitirip kaçanda oluo
bende bide öyle şeylerle sorun yaşamak istemioum
canım buarada barışmanız nası oldu sevindim ya diodum bunlar uzatıcak ikiside

dileğim yüzüğün niye öyle olmuş, tamturlar nasıl büyütülür kuyumcuda hiç bilemedim şimdi, az büyük alsaydın keşke :26:
canım yüzük tam ben akşam tuzlu şeyler yediğim için şişmişim ayrıca çok uyuduğum için yorgunluktan falan puro gibi olmuş slim şeklindeki parmaklarım
şimdi inio gibi işte alyansımda öyle yani yüzükten diil

sen akşam naptın ayakkabını kayboldun birden

ooooo kötü olmuş yaaa tam rahat etmişken neyse bari işte memnunmu?

selam kızlar. herkkese hayırlı işler.

ne çok iş birikmiş burda toparlayıp da gelemedim aranıza bir türlü. gün içinde gelcem inşallah. öpüldünüz şekerler

kızlar ben çıkıp iş yapim, yığınla mail var
çıkış yapılacak yığınla dosya ve maaş haftası onlar kontrol edilecek
hafifletip gelim..
üstüne birde santraldeki kız bugün de yok, delirmessem iyidir

ya tahmin ettim aslında ama ev işi bitmek bilmiyoki işte beide cumada kızım hasta olunca fena oldu yani..eşime kalsa daha uzatırdıda sıkıldm yani 1 haftadır napim artık konuştum yineolmuyo aynı evin içinde küs küs..
cnm bunlar 2 kişi geldiler kardeşler çabuk bitsin diye 2 kişi geliyolarmış ilk kez geldiler bana o yüzden çabuk bitti halılarımı yıkadılar koltuklar silindi,camlar,perdeler yıkandı astılar işte,yerler sil süpür,kapılar mutfak dolabını boşalttı sildi banyo tuvalet işte saat 4 bitmişti işleri ütü falan hiç aklıma gelmedi ama yorulmuşlardı zaten ben sölemezdim daha ütüyüde ayda bir alabilsem ii olur 80 tl verdim..

yok artık o kız yine mi gelmedi ? ben bile daha az kaytarıyorum işten

allahım inş benim oğluşta kocama benzer kız olsaydı bana benzesin derdim bende kocama hastayım hep öyle diliyorum bakalım tabii önce sağlıklı olsun....

valla memurlara hayat güzel hele büyük şehir memurlarına boş boş geçiryolar çoğu günü bazen yazdıkları tek bir evrak gün içinde onunda aynısı vardır değiştirir print alırlar...

normal gitmezse spinal diyo işte spinal nasıl oluyor çok ağrı hissetnmi kaç günde iyi oldun ?? normal gidersede nasıl dayancam o sancılara bilmem acayip korkuyorum

şşşişşşştttt daha şikayet etme bunlar güzel günlerin banada dediler dedim amannn herkes aynı olmaz attım havamı şimdi anlayabilyorumki ben çok şişmedim tuz asla yemedim annem uyardı şişlik ödem felan yok ona rağmen zorlanmaya başladım ayrıca 57 kilodayım fazla kiloda yok ama göbek basketbolu geçti resmim var profilde son halim görümcele felan bakk o bünyede zorlanyorum düşün bebek çok oynak bide eğildimmi basıyo tekmeyi bide acıyoki sorma...bel ağrısı mahfedio en fazlada yastıkla yatıyoruz hergün bacama belime yastık koyuyorum biyerim ağrımasında başka bişi istemem

sen yavaş yavaş odayı felan ayaralamaya başla elfiii bak ilerde çok gezemezsin bide sıcak olucak daha zor olurrr oda yapcan dimi?

sende 2010 gelinisin ama dimi?? hangi ay?

haklısın evet güzellik yarışmasında sürekli konuşmalrında anlamıştım zati hep ben bana ben güzelim tripleri

nese bu topik iyi olmuş sevdim burayı diğer topikten soğumuştum ben sizinle alakası yok biliyorsun ...

buarada avatar çok sexüüü benim çoraplara benziyooo ahhh ahh parissssli günlerrrrr

saçın sarımı hala dilekkkk senin değiştinmi cnm?

haklısın evet güzellik yarışmasında sürekli konuşmalrında anlamıştım zati hep ben bana ben güzelim tripleri

nese bu topik iyi olmuş sevdim burayı diğer topikten soğumuştum ben sizinle alakası yok biliyorsun ...

buarada avatar çok sexüüü benim çoraplara benziyooo ahhh ahh parissssli günlerrrrr

saçın sarımı hala dilekkkk senin değiştinmi cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…