sende 2010 gelinisin ama dimi?? hangi ay?
"gözüm bir yerlerden ısırıyor" durumu yanibende de aynı
Pazar günü eşim cüzdanını evde unutmuş sınava giderken; sınav da iki oturumdu öğle yemeğinde bir şey yiyememiş; o gelesiye poğaça yapmıştım annem akşama balık var hadi bize gelin yiyelim teyzenlere maça geçecez dedi. Ben diyette olduğum için poğaçaların yeri belli oldugiderken teyzemlere götürdüm. Dün de evdeydik camları sildim akşam kayınvalideme geçtik. Keşke hafta sonları 3 gün olsa dedik hem eve hem birbirimize hem de ailelere vakit ayırabilirdik
birde tatili 1 gün olanları düşün
ben deyok artıkO kız yine mi gelmedi ? Ben bile daha az kaytarıyorum işten
birde tatili 1 gün olanları düşün
allahım inş benim oğluşta kocama benzer kız olsaydı bana benzesin derdim bende kocama hastayım hep öyle diliyorum bakalım tabii önce sağlıklı olsun....
valla memurlara hayat güzel hele büyük şehir memurlarına boş boş geçiryolar çoğu günü bazen yazdıkları tek bir evrak gün içinde onunda aynısı vardır değiştirir print alırlar...
normal gitmezse spinal diyo işte spinal nasıl oluyor çok ağrı hissetnmi kaç günde iyi oldun ?? normal gidersede nasıl dayancam o sancılara bilmem acayip korkuyorum
ben deOldum
birde bişi demedi hiç dün, ama söylendim çok sabah
gittim dedim fin. Müd. "ben çok yoğunum, maaş haftası bu hep böyle mi olucak? Ben mi psalaşıcam onunla? Başka birine öğretsek artık işi?"
"doğru söylüyosun, napalım artık.. Benim hatam ben izin verdim, bana aktar telefonları" diyo duygu sömürür gibi.
Her hafta 1 gün yok dedim
iyi olmuş canım olmuo tabi 2 kişi evin içinin huzuru kaçıoya tahmin ettim aslında ama ev işi bitmek bilmiyoki işte beide cumada kızım hasta olunca fena oldu yani..eşime kalsa daha uzatırdıda sıkıldm yani 1 haftadır napim artık konuştum yineolmuyo aynı evin içinde küs küs..
cnm bunlar 2 kişi geldiler kardeşler çabuk bitsin diye 2 kişi geliyolarmış ilk kez geldiler bana o yüzden çabuk bitti halılarımı yıkadılar koltuklar silindi,camlar,perdeler yıkandı astılar işte,yerler sil süpür,kapılar mutfak dolabını boşalttı sildi banyo tuvalet işte saat 4 bitmişti işleri ütü falan hiç aklıma gelmedi ama yorulmuşlardı zaten ben sölemezdim daha ütüyüde ayda bir alabilsem ii olur 80 tl verdim..
yine mi yaa nası oluo bu kadar izin yaakızlar ben çıkıp iş yapim, yığınla mail var
çıkış yapılacak yığınla dosya ve maaş haftası onlar kontrol edilecek
hafifletip gelim..
üstüne birde santraldeki kız bugün de yok, delirmessem iyidir
haklısın evet güzellik yarışmasında sürekli konuşmalrında anlamıştım zati hep ben bana ben güzelim tripleri
nese bu topik iyi olmuş sevdim burayı diğer topikten soğumuştum ben sizinle alakası yok biliyorsun ...
buarada avatar çok sexüüü benim çoraplara benziyooo ahhh ahh parissssli günlerrrrr
saçın sarımı hala dilekkkk senin değiştinmi cnm?
adaşımm o kadar su içebiliyor olman harika. inşallah hep böyle devam edersin. ben de hala suyla problemliyim. günde 1 lt. içsem öpüp başıma koyuyorum. artık eşim koşturuyor peşimden. akşam küçük şişeyi doldurup getiriyor bana. işyerinde de küçük şişem var. ama çoğunlukla içemiyorum. önce folik asit sonra kan ilacı sudan soğuttu beni resmen ya.
inşallah cnm gönlünden geçen olsun:)cnm belden iğne vuruyorlar işte hiçbişe hissetmiyorsun ama doğum anında ağladığı anda duyuyorsun sesini ayy allahım çok güzel bi an karşımda temizliyorlar falan sonra yanına getiryorlar herşey gözünün önünde sırf merakımdan spinal yaptırdım hemen görim diye:)) güzeldi yani ama dediğim gibi ilk günler çoooooooooook zor 2 hafta baya zorlanıyorsun sonra daha ii oluyosun tabi..
nekim beni alsınlar oraya ya valla haftada birgün tatil bedavadan süper yani..
bana folik vermedi multivitamin verdi onda folik de demir de vitamin de ne ararsan varmış.
cnm oralar da ısınıo artık sen de başlarsın çok içmeye.bi de gözünün önüne mutlaka bi şişe koy işteyken,çok farkediyor emin ol gördükçe içiyorum ben.
maşallah sizeeakşama randevu var sanki
zuzuda kalpleri uçuştura uçuştura gitti
Kuzum Kdv yi vereyim bugün son gün. dönücem tekrar aranıza. arada bakıyorum ama..
eveettt
uçuşturarak da geri geldim
kuzum uzadı onlar :) 26 sı perşembeye kadar :13:
sirken bak şu topike göz attın mı canım, bu egzersizleri sevdim ben
yapılabilir yani dans gibii
çok pardon canım, eklememişim evetlinki eklememişsin ki yada bende mi görünmüyor ki?
bu arada benim twister ım hala gelmedi eşime sordum bugün bakacaz şimdi arasam hocasının yanındadır öğlen bir sorayım bak yine aklıma geldi. Ben de callaneticse başlayacam başlangıç videosunu indirdim ama bilgisayar kardeşte olunca video da orda kaldı yapamadım 3 gündür benim yürüyüşler aksadı yine
çok pardon canım, eklememişim evet
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...bek-eritme-bel-sekillenirme-icin-birebir.html
bu topik...
ben dün tartıldığımda 57,8 olmuştum.
herkesde çok zayıfladın diyo..mutlu oluyorum
hedefim 56 ama du bakalım.
iyi olmuş canım olmuo tabi 2 kişi evin içinin huzuru kaçıo
80 iyi olmuş bizim burdakiler biraz tok ya
mutfak dolaplarına falan bulaşmak istemioum bazen
bende asıl oraları istioum perdeler yine yıkanacak koltuklarıda silmek lazım halıları yıkadılar derken sildiler mi yıkadılar mı nerde yıkadılar ki
yine mi yaa nası oluo bu kadar izin yaa
evet kuzum sarı hala çok bi sarılığı kalmadı da
dip boya falan lazım hatta bu aralar
kestane yapim dedim kuaför yaz gelio mahvedersin dedi
zaten işten evden artık pek bakamıoum kendime valla
sabah eşime dioum saçımı sürekli tepemde topuz yapıoum sıkıldın mı dedim gülüo bana
evt bende soğumuştum o topikten kızlarla ne kadar iyi olsamda şimdi daha iyi ve rahatım valla
parisssli günlerine az kalmış ya sık dişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?