Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

günaydın kızlarrr
kokett coşturmuşsun topiği hızına yetişebilene aşkolsun sabah sabah fazla yazan yoktur hızla okurum diodum kiiiiii

boll barışmanıza sevindimmm

elfi yaa bana da sağlık ocağındaki ebe bol su iç dedi die habire tıkıom şimdilik bi ufak şişe bitirdim akşama kadar 2 lt.buluo heralde. şimdi yazın daha çok içilir ama.

birde tatili 1 gün olanları düşün

adaşımm o kadar su içebiliyor olman harika. inşallah hep böyle devam edersin. ben de hala suyla problemliyim. günde 1 lt. içsem öpüp başıma koyuyorum. artık eşim koşturuyor peşimden. akşam küçük şişeyi doldurup getiriyor bana. işyerinde de küçük şişem var. ama çoğunlukla içemiyorum. önce folik asit sonra kan ilacı sudan soğuttu beni resmen ya.

yok artık O kız yine mi gelmedi ? Ben bile daha az kaytarıyorum işten
ben de Oldum
birde bişi demedi hiç dün, ama söylendim çok sabah
gittim dedim fin. Müd. "ben çok yoğunum, maaş haftası bu hep böyle mi olucak? Ben mi paslaşıcam onunla? Başka birine öğretsek artık işi?"
"doğru söylüyosun, napalım artık.. Benim hatam ben izin verdim, bana aktar telefonları" diyo duygu sömürür gibi.
Her hafta 1 gün yok dedim

Son düzenleme:
birde tatili 1 gün olanları düşün

düşünmez miyim kuzum hep aklıma sizler geliyorsunuz hele sen bi de gidip akşam akşam temizliğe girişiyorsun filan yardımcı alabilsen keşke. Dün gece okudum ama yazamadım eltilerine sinir oldum içlerinde tek çalışan senken hep sana sana yıkılmalarına; bi de çocuğuna bakmamasına gıcık oldum. En sinir olduğum şeydir sohbete dalıp oturduğu yerden kalkmadan "yapmaaa yavruuuum" diye bağıran anneler. Aman kızlar biz dikkat edelim öyle olmayalım.

inşallah cnm gönlünden geçen olsun:)cnm belden iğne vuruyorlar işte hiçbişe hissetmiyorsun ama doğum anında ağladığı anda duyuyorsun sesini ayy allahım çok güzel bi an karşımda temizliyorlar falan sonra yanına getiryorlar herşey gözünün önünde sırf merakımdan spinal yaptırdım hemen görim diye:)) güzeldi yani ama dediğim gibi ilk günler çoooooooooook zor 2 hafta baya zorlanıyorsun sonra daha ii oluyosun tabi..

nekim beni alsınlar oraya ya valla haftada birgün tatil bedavadan süper yani..

iyi olmuş canım olmuo tabi 2 kişi evin içinin huzuru kaçıo
80 iyi olmuş bizim burdakiler biraz tok ya
mutfak dolaplarına falan bulaşmak istemioum bazen
bende asıl oraları istioum perdeler yine yıkanacak koltuklarıda silmek lazım halıları yıkadılar derken sildiler mi yıkadılar mı nerde yıkadılar ki

yine mi yaa nası oluo bu kadar izin yaa

evet kuzum sarı hala çok bi sarılığı kalmadı da
dip boya falan lazım hatta bu aralar
kestane yapim dedim kuaför yaz gelio mahvedersin dedi
zaten işten evden artık pek bakamıoum kendime valla
sabah eşime dioum saçımı sürekli tepemde topuz yapıoum sıkıldın mı dedim gülüo bana

evt bende soğumuştum o topikten kızlarla ne kadar iyi olsamda şimdi daha iyi ve rahatım valla

parisssli günlerine az kalmış ya sık dişini

bana folik vermedi multivitamin verdi onda folik de demir de vitamin de ne ararsan varmış.

cnm oralar da ısınıo artık sen de başlarsın çok içmeye.bi de gözünün önüne mutlaka bi şişe koy işteyken,çok farkediyor emin ol gördükçe içiyorum ben.

ben de inş. spinal düşünücem heralde.yani bu kist için hamileyken amiliyat olmayı seçmezsek sezaryen olmam lazım ki doğumda kisti de alsınlar.ama o durumda yani şimdi kist alıncak falan spinal yaparlar mı bilmiom.
çok da normal doğurasım vardı yaa,üff sezeryan hiç istemiodum ama mecbur kalcak gibiyim.....

bana 12. haftadan sonra verdi multivitamin ve kan ilacını. ilk 3 ay folik asit dışında birşey vermemişti. gözümün önünde tutmaya çalışıyorum zaten şişeleri canım. ağzım bi acayip oluyor içince

sirken bak şu topike göz attın mı canım, bu egzersizleri sevdim ben
yapılabilir yani dans gibii

sirken bak şu topike göz attın mı canım, bu egzersizleri sevdim ben
yapılabilir yani dans gibii

linki eklememişsin ki yada bende mi görünmüyor ki?

bu arada benim twister ım hala gelmedi eşime sordum bugün bakacaz şimdi arasam hocasının yanındadır öğlen bir sorayım bak yine aklıma geldi. Ben de callaneticse başlayacam başlangıç videosunu indirdim ama bilgisayar kardeşte olunca video da orda kaldı yapamadım 3 gündür benim yürüyüşler aksadı yine

çok pardon canım, eklememişim evet
http://www.kadinlarkulubu.com/spor-...bek-eritme-bel-sekillenirme-icin-birebir.html
bu topik...

ben dün tartıldığımda 57,8 olmuştum.
herkesde çok zayıfladın diyo..mutlu oluyorum
hedefim 56 ama du bakalım.

süper gidiyorsun durmak yok devam devam :)))
ben de pazar günü tartıldım 58,6 çıktım ama hem teyzemlerde hem de dün kayınvalidemlerde çokazıcık kaçamak yaptım onun etkileri vardır şimdi.Bana da eşim zayıflamaya başladın belli oluyor diyor bilmem gerçekten öyle bilmem beni motive etmek için söylüyor.

Son düzenleme:

yıkadılar cnm balkonum geniş benim balkonda çeşmede var rahat oluyor öyle neyseki havada güneşliydi 2 günde kurudu rahatça ii oldu kaldırdım zaten halılarıda ama şimdi daha zor olacak yere ne düşse hemen belli oluyor sürekli süpürmek gerek napim artık haftasonları yaparım sadece doğru dürüst evde değilim zaten..
ya bende haftasonu abarttım yemeyi resmen tartıldım almamışım yine başladım az yemeye bugün allah kerim göbek önde sallanıp duruyo eşimde dalga geçiyor hep gıcık benimkini geçti diye eritmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…