ya benim cmtlerim iyiymiş ya resmen yavaş yavaş tükenio gibi hissedioum kendimiyavrum yaaaa.ben düşündüm ve çok üzüldüm walla.dün üff ne zaman geçti 3 gün bi halt anlamadım ama bizim kızlar ne yapsın onlar 1 gün tatildiler dedim kendi kendime
iyi demişsin ama ne fayda yaaben deOldum
birde bişi demedi hiç dün, ama söylendim çok sabah
gittim dedim fin. Müd. "ben çok yoğunum, maaş haftası bu hep böyle mi olucak? Ben mi paslaşıcam onunla? Başka birine öğretsek artık işi?"
"doğru söylüyosun, napalım artık.. Benim hatam ben izin verdim, bana aktar telefonları" diyo duygu sömürür gibi.
Her hafta 1 gün yok dedim
evt bende söledim şuan annesini rezil edio yani dedimdüşünmez miyim kuzum hep aklıma sizler geliyorsunuz hele sen bi de gidip akşam akşam temizliğe girişiyorsun filan yardımcı alabilsen keşke. Dün gece okudum ama yazamadım eltilerine sinir oldum içlerinde tek çalışan senken hep sana sana yıkılmalarına; bi de çocuğuna bakmamasına gıcık oldum. En sinir olduğum şeydir sohbete dalıp oturduğu yerden kalkmadan "yapmaaa yavruuuum" diye bağıran anneler. Aman kızlar biz dikkat edelim öyle olmayalım.
canım senin sudan tiksinmem kötü olmuş valla yaz gelio ya daha çok ihtiyaç duycaksın ama severek içemedikten sonra eziyet gibibana 12. haftadan sonra verdi multivitamin ve kan ilacını. ilk 3 ay folik asit dışında birşey vermemişti. gözümün önünde tutmaya çalışıyorum zaten şişeleri canım. ağzım bi acayip oluyor içince
ben hiç bişi yapmıoum valla ama hergün 2,5-3 litre suyu içioum sabahları limonlu içioumsüper gidiyorsun durmak yok devam devam :)))
ben de pazar günü tartıldım 58,6 çıktım ama hem teyzemlerde hem de dün kayınvalidemlerde çokazıcık kaçamak yaptım onun etkileri vardır şimdi.Bana da eşim zayıflamaya başladın belli oluyor diyor bilmem gerçekten öyle bilmem beni motive etmek için söylüyor.
inşallah cnm gönlünden geçen olsun:)cnm belden iğne vuruyorlar işte hiçbişe hissetmiyorsun ama doğum anında ağladığı anda duyuyorsun sesini ayy allahım çok güzel bi an karşımda temizliyorlar falan sonra yanına getiryorlar herşey gözünün önünde sırf merakımdan spinal yaptırdım hemen görim diye:)) güzeldi yani ama dediğim gibi ilk günler çoooooooooook zor 2 hafta baya zorlanıyorsun sonra daha ii oluyosun tabi..
nekim beni alsınlar oraya ya valla haftada birgün tatil bedavadan süper yani..
kız dilşad buraya geleşine nie gösterion bize yaww
uffff 100-150 çokmuş yaaaa
neden ki benim ordan 4-5 ayakkabım var hiçbirinde problem yaşamadım çok severim kendilerini
aksi gibi polaristen 2 ayakkabı aldım ikisi de hem çoraplarımı deliyor hem parmaklarımı mahvediyor her seferindeseviyorum die giyiyorum zorla ama mahvoluyorum o gün
canım ben de spinal oldum çok memnunum hiç bi ağrım sızım olmadı.ben spinal sezeryan oldum cnm ama normal olsaydı dedeim sonrası çok zor oldu ağrılar çok oluyo yani ilk 1 hafta baya zorlanıyosun sonra yavaş yavaş azalıyor normalde tabiki çok zor o sancı nasıl olur bilmiyorum ama keşke yapabilsen ii olur senin için ama bende korkuyodum normal düşündükçe
yavrum yaaaa.ben düşündüm ve çok üzüldüm walla.dün üff ne zaman geçti 3 gün bi halt anlamadım ama bizim kızlar ne yapsın onlar 1 gün tatildiler dedim kendi kendime
yıkadılar cnm balkonum geniş benim balkonda çeşmede var rahat oluyor öyle neyseki havada güneşliydi 2 günde kurudu rahatça ii oldu kaldırdım zaten halılarıda ama şimdi daha zor olacak yere ne düşse hemen belli oluyor sürekli süpürmek gerek napim artık haftasonları yaparım sadece doğru dürüst evde değilim zaten..
ya bende haftasonu abarttım yemeyi resmen tartıldım almamışım yine başladım az yemeye bugün allah kerim göbek önde sallanıp duruyo eşimde dalga geçiyor hep gıcık benimkini geçti diye eritmem gerek
ya demek 2 hafta ağrılı sancılı günler
ben panik olmam dimi ayaklar uyuşursaaaavalla ben ne normale hazırım ne spinal sez. na....offff az kaldı şurda bakalım allahımdan en kolayını diliyorum .....
bebeği bende görmek istiyorum oyüzden sez. derse asla komple bayılmam ama ayaklar tutmayınca pan,k olanlar varmış ne bilim işte korkuyorum
eşin girdimi senin doğuma ben benimkinin girmesini istemiyorum
ya demek 2 hafta ağrılı sancılı günler
ben panik olmam dimi ayaklar uyuşursaaaavalla ben ne normale hazırım ne spinal sez. na....offff az kaldı şurda bakalım allahımdan en kolayını diliyorum .....
bebeği bende görmek istiyorum oyüzden sez. derse asla komple bayılmam ama ayaklar tutmayınca pan,k olanlar varmış ne bilim işte korkuyorum
eşin girdimi senin doğuma ben benimkinin girmesini istemiyorum
iyi olmuş canım olmuo tabi 2 kişi evin içinin huzuru kaçıo
80 iyi olmuş bizim burdakiler biraz tok ya
mutfak dolaplarına falan bulaşmak istemioum bazen
bende asıl oraları istioum perdeler yine yıkanacak koltuklarıda silmek lazım halıları yıkadılar derken sildiler mi yıkadılar mı nerde yıkadılar ki
yine mi yaa nası oluo bu kadar izin yaa
evet kuzum sarı hala çok bi sarılığı kalmadı da
dip boya falan lazım hatta bu aralar
kestane yapim dedim kuaför yaz gelio mahvedersin dedi
zaten işten evden artık pek bakamıoum kendime valla
sabah eşime dioum saçımı sürekli tepemde topuz yapıoum sıkıldın mı dedim gülüo bana
evt bende soğumuştum o topikten kızlarla ne kadar iyi olsamda şimdi daha iyi ve rahatım valla
parisssli günlerine az kalmış ya sık dişini
ben de inş. spinal düşünücem heralde.yani bu kist için hamileyken amiliyat olmayı seçmezsek sezaryen olmam lazım ki doğumda kisti de alsınlar.ama o durumda yani şimdi kist alıncak falan spinal yaparlar mı bilmiom.
çok da normal doğurasım vardı yaa,üff sezeryan hiç istemiodum ama mecbur kalcak gibiyim.....
yoo hiç panik olmadım cnm ben rahattım..
yok cnm girmedi bi yandan isterdim yanımda olmasını aslında ama biyandan istemezdim hani kötü oluyor yaa öyle görmek yani..
dileğim naptılar kızz ben okumadım valla çok sinir bi durum öle anne babalar doğru düzgün öğretmiyolar ortaya bırakıyorlar çok ayıp bişe yani insan bişede diyemiyor kendileri karışmayınca..
nekim evt ii demişsin kızın maaşın yarısını sana vermeleri gerek resmen..
canım inş en kolay şekilde kucağına alırsın
neden istemiosun eşini
ben yemeğe geçiyorum ordan da eşimin yanına uğrıcam grşrs
yoo hiç panik olmadım cnm ben rahattım..
yok cnm girmedi bi yandan isterdim yanımda olmasını aslında ama biyandan istemezdim hani kötü oluyor yaa öyle görmek yani..
dileğim naptılar kızz ben okumadım valla çok sinir bi durum öle anne babalar doğru düzgün öğretmiyolar ortaya bırakıyorlar çok ayıp bişe yani insan bişede diyemiyor kendileri karışmayınca..
nekim evt ii demişsin kızın maaşın yarısını sana vermeleri gerek resmen..
ben de doğuma eşimle birlikte girmek isterim. Koketa sen neden istemiyorsun? eşin mi istemiyor?
yok kestane yapma cnm yaz geliyor dip yaptırırsın millet hemn burda sarıya dönyo yazın faori burda kuaförler valla dolyo taşıyo ...
benim görümce kestane şuanda resimde var benim profilde şimdi sarıya döncem dio oda ben dönemiyom tabii bişeye hamişim yazında oğlan la uğraş dur zor olur...
saçını sürekli topuz yapma arada hava alsın aç ak kuyruk topla bazen valla mahfedersin saçları
evet o topik uğurusz sevmiomdum neyse burası güzel sanki misafirliğe gelmiş kadar sevindim gerçekte
parisli günlere az mı kalmışş kızz doğuma 5 hafta var bide 40 çıkması lazım lohusa dönemi var rüyamda görüyom artık rüyamda hep parisli şeler görüyom töbee oğlanda sapık doğucak allah korusun
şşşişşşşttttdaha şikayet etme bunlar güzel günlerin banada dediler dedim amannn herkes aynı olmaz attım havamı şimdi anlayabilyorumki ben çok şişmedim tuz asla yemedim annem uyardı şişlik ödem felan yok ona rağmen zorlanmaya başladım ayrıca 57 kilodayım fazla kiloda yok ama göbek basketbolu geçti resmim var profilde son halim görümcele felan bakk o bünyede zorlanyorum düşün bebek çok oynak bide eğildimmi basıyo tekmeyi bide acıyoki sorma...bel ağrısı mahfedio en fazlada yastıkla yatıyoruz hergün bacama belime yastık koyuyorum biyerim ağrımasında başka bişi istemem
sen yavaş yavaş odayı felan ayaralamaya başla elfiii bak ilerde çok gezemezsin bide sıcak olucak daha zor olurrr oda yapcan dimi?
elfi yaa bana da sağlık ocağındaki ebe bol su iç dedi die habire tıkıom şimdilik bi ufak şişe bitirdim akşama kadar 2 lt.buluo heralde. şimdi yazın daha çok içilir ama.
kuzum uzadı onlar :) 26 sı perşembeye kadar :13:
yıkadılar cnm balkonum geniş benim balkonda çeşmede var rahat oluyor öyle neyseki havada güneşliydi 2 günde kurudu rahatça ii oldu kaldırdım zaten halılarıda ama şimdi daha zor olacak yere ne düşse hemen belli oluyor sürekli süpürmek gerek napim artık haftasonları yaparım sadece doğru dürüst evde değilim zaten..
ya bende haftasonu abarttım yemeyi resmen tartıldım almamışım yine başladım az yemeye bugün allah kerim göbek önde sallanıp duruyo eşimde dalga geçiyor hep gıcık benimkini geçti diye eritmem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?