Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

yavrum yaaaa.ben düşündüm ve çok üzüldüm walla.dün üff ne zaman geçti 3 gün bi halt anlamadım ama bizim kızlar ne yapsın onlar 1 gün tatildiler dedim kendi kendime
ya benim cmtlerim iyiymiş ya resmen yavaş yavaş tükenio gibi hissedioum kendimi

iyi demişsin ama ne fayda yaa
sende izin al kuzum para vermedikleri için laf edemiolar sanırım:26:

evt bende söledim şuan annesini rezil edio yani dedim
bişi öğretememiş çünkü
babası gibi yaa mutfağa gitmiş dolabın köşeliği var oraya süsler koyuoum onlara falan ellio karıştırıo çay almaya gittim baktım
napıosun burda gizli gizli dedim
tövbe tövbe ama işte rahat böle bi tuhaf büyümüşler
çocuklarını da öyle yetiştiriolar

ben baba tarafının hakimiyetinde büyümesini hiç istemioum valla.
çocuk küfür edio gülüolar ben annem ve babam hiç öyle şeyleri sevmeyiz
biz 2 kız olduğumuz için belkide babamdan falan küfür duymamışımdır duyuncada bizler utanırız yani.

canım senin sudan tiksinmem kötü olmuş valla yaz gelio ya daha çok ihtiyaç duycaksın ama severek içemedikten sonra eziyet gibi
ben hiç bişi yapmıoum valla ama hergün 2,5-3 litre suyu içioum sabahları limonlu içioum
ve gidio gibi kış zamanı gibi hissetmioum kendimi
yazın zaten daha hafif yiyip daha çok yürüyüp daha çok su tükettiğim için ben kilo kaybedioum

ya demek 2 hafta ağrılı sancılı günler

ben panik olmam dimi ayaklar uyuşursaaaa valla ben ne normale hazırım ne spinal sez. na....offff az kaldı şurda bakalım allahımdan en kolayını diliyorum .....

bebeği bende görmek istiyorum oyüzden sez. derse asla komple bayılmam ama ayaklar tutmayınca pan,k olanlar varmış ne bilim işte korkuyorum

eşin girdimi senin doğuma ben benimkinin girmesini istemiyorum

kız dilşad buraya gel eşine nie gösterion bize yaww

ne gösterecem sizi yanıma oturdu dükkanda gelip. dünden sonra yeni gelebildim. psikologa gittim slm herkesee.

polaris çin malıymış almayın dior benm bi ark.

canım ben de spinal oldum çok memnunum hiç bi ağrım sızım olmadı.
normal doğumu da saatlerce çeken biri olarak ii ki spinal olmuşum diyorum.

yavrum yaaaa.ben düşündüm ve çok üzüldüm walla.dün üff ne zaman geçti 3 gün bi halt anlamadım ama bizim kızlar ne yapsın onlar 1 gün tatildiler dedim kendi kendime

3 gün tatil bana da öyle ii geldi ki. cumartesi pazar tüm nevresimleri yıkadım ütüledim canım çıktı ama ii oldu, doğumdan bebeği kaybettikten sonra kalanlardan çok ellenmişti nevresimlerime. şimdi içime sindi.

evet halı olmayınca temizlik çok zor, neydeki bizim buralarda halı kalkmaz hiç.

canım inş en kolay şekilde kucağına alırsın
neden istemiosun eşini

yoo hiç panik olmadım cnm ben rahattım..
yok cnm girmedi bi yandan isterdim yanımda olmasını aslında ama biyandan istemezdim hani kötü oluyor yaa öyle görmek yani..

dileğim naptılar kızz ben okumadım valla çok sinir bi durum öle anne babalar doğru düzgün öğretmiyolar ortaya bırakıyorlar çok ayıp bişe yani insan bişede diyemiyor kendileri karışmayınca..

nekim evt ii demişsin kızın maaşın yarısını sana vermeleri gerek resmen..

yok kestane yapma cnm yaz geliyor dip yaptırırsın millet hemn burda sarıya dönyo yazın faori burda kuaförler valla dolyo taşıyo ...

benim görümce kestane şuanda resimde var benim profilde şimdi sarıya döncem dio oda ben dönemiyom tabii bişeye hamişim yazında oğlan la uğraş dur zor olur...

saçını sürekli topuz yapma arada hava alsın aç ak kuyruk topla bazen valla mahfedersin saçları

evet o topik uğurusz sevmiomdum neyse burası güzel sanki misafirliğe gelmiş kadar sevindim gerçekte

parisli günlere az mı kalmışş kızz doğuma 5 hafta var bide 40 çıkması lazım lohusa dönemi var rüyamda görüyom artık rüyamda hep parisli şeler görüyom töbee oğlanda sapık doğucak allah korusun

gün doğmadan neler doğar boşver zman var daha sana bakarsın kist yok olurrrr

ben eşimin doğuma girmesini istemem ya. beni o halde görmesin artık devlet hastanelerin de bile sezeryan için genel anestezi yapmıyorlar kızlar. ablam da belinden iğne yiyip girdi sezeryana. ama hala diyor keşke normal yapsaydım 1 günlük sancıyı çekerdim biterdi diye. hala ağrıları falan var yani. ilk doğumunda daha çabuk toparlanmıştı. şimdi zor oldu.

aman canım cmt akşamı çaya die eltim ve kuzen gelcekti tok gelceklerdi
yemeden gelmişler peşlerine ötekiler geldi
ordan erkeklerde geldi oturdular kalkmak bilmediler saat 2 oldu anca gitiler
zaten temizlikten yorgundum biliosun
halim yok uyukluoum ertesi gün pazar öğlen eşim aradı çayı kocama 1 bardak verdin
2.yi kardeşine söledin yok kapılarda karşılamadın
bi durgundur vır vır yani bizde pikniğe gitmiştik orda tlfda tartıştım :102: :99:

moralim bozuldu falan dün de aramış 23 nisanı kutlamak için aradım ama sen gaddarmışsın hala öfkeli konuşuosun falan fişman
eşimde o normal diil dio
ve bu iyi anlaştığım eltim yani
sinir tepeme çıktı işte yaa

diğerleriyle görüşmüoum her hft arıolar gelcez die bıktım ya eşime de dedim
görüşme çağırma bağır sende laf söle kavga et önemli diil dio
sen üzülme dio aman bıktım hepsinden...

dilşad selam

polaris çin malı mı yoksa çin de mi üretiliyor? ikisi farklı şeyler şimdi bir çok markanın ürünleri çindeki işçiler yardımıyla üretiliyor bu da fiyatlarını daha alınabilir kılıyor.

bu arada anneler günü yaklaşıyor ne almayı düşünüyorsunuz? 2 anne 2 anane ben şimdiden düşünmeye başladım. Haftasonuna kayınvalidem görümcemin yanına gidecek onun istediği şeyler varmış biri de seramik tencereymiş görümceme alırken bana da almış çok büyük değil minik borcam tencereler kadar.

zati sende güçlü kadın tipi var bide bana bakkk fıssss anammm

neyse ben korkak ceylan gibi beklicem günü işte allahım yardım etsin

ya saçım uzamıo yaa kuaförde sarıyken uzamasını bekleme dio ee ozaman kestane yapalım dedim yaz geldi artık olmaz dedi beklicez artık
topuzda rahat oluo hiç uğraşmıoum saçım dalgalı ama güzel bi dalga diil at kuyruğu falan iğrenç duruo ya açık yap topuz yani

sana içecekk bişiler verim bari misafirlikte şundan da ye biraz

tmm işte ay az yani yatıştırmaya çalışıoum seni napim yani
az kaldı az

sirken ben o konuda çok rahatım. eşimin annesi sevmez öyle anneler günü falan. o yüzden sadece kendi annemi düşüncem. onu da henüz düşünmedim açıkçası. bakalım o zamana kadar annem çaktırmadan bi eksiğini falan söyler ben de ona yönelirim artık

Bende tuza çok dikkat ediyorum canım. öyle bi şişliğim yok 6 kilo aldım tabi.

Oda yapıcaz yeni evde.. Yakın zamandada gideriz alışverişe. çünkü yıkanıp ütülenecek onca şey anca yetişir. bi yandan da evi yerleştiricez ay gözüm korktu yine

elfi yaa bana da sağlık ocağındaki ebe bol su iç dedi die habire tıkıom şimdilik bi ufak şişe bitirdim akşama kadar 2 lt.buluo heralde. şimdi yazın daha çok içilir ama.

Her kontrole gittiğimde suyun azalmış demesinden korkuyorum çünkü sıkıntılı bi durum. bende gözümün önüne su koyuyorum ama 1 lt yi geçmiyor hatta daha az içtiğim günler oluyor.

kuzum uzadı onlar :) 26 sı perşembeye kadar :13:

Sağol canım mesajın için. bugün kdv yi yollayıp rahatlamayı düşünüyorum kurumlarda ertelendi onu cumaya kadar sarkıtıcam.

O kadınlar bizede gelse ne güzel olurmuş ya. Halıları yıkamaya verdik 70 tl onlar tutacak. boş evi temizlemesi için kadın arıyoruz şimdi. boş ev kolay olur ama benim durumum ortada. kaynanam desen tek çöp kaldırmaz. ya dün evdeydi bütün gün yatmış eve gittim çamaşırları topladım bi makine daha attım yemek yaptım eşimde ütü yaptı. yemek yediği tabağı bile tezgahın içinde bırakmış bi suya tutup makineye atamamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…