Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

anneler yine tam performanslarındalar beni aradı şimdi annem kayınvalidemle buluşmuşlar alışveriş yapıyorlarmış kendi salonuna çiçek alıyormuş ne renk alayım diyor dedim sen bilirsin senin evin sakın bana almayın da ne yaparsanız yapın. Sana nevresim alıyoruz diyor

ben de istemem eşimin doğuma girmesini

polais çin mal diyen kimdi hatırlamadım da, değil bence..
burdaki kocaman fabrikasında çalışıyor halam, kendileri üretiyolar diye biliyorum ama :44:

nekim evt ii demişsin kızın maaşın yarısını sana vermeleri gerek resmen..
bol süpersin :13:
fin. müd laf attı "bugün çikolatalar sizdemiş Nek Hn."
ben de "yok yok, sizden bence, 2 kişilik çalışıyorum bugün ödüllendirilmem lazım" dedim güldüm
"ayrıcaa, ödüle A.. Hn. yarı maaşını da ekleyelim" dedim
"haklısın" diyo

ayy benimde bugün kardeşimin kermesi vardı akşam hazırlık falan yapıldı işte
annem k.validemi de çağırmış dünde aradı k.v bende kermese bişiler yapıyım die
ordan da annemler oraya gitcekmiş piknik yapcaklarmış dileklerde gelcekmi die soruo anneme
oda ben onları bilmem ben kendim gelcem dio bana hiç sölemio valla
eşim dedi annemi almaya gideriz hemde bizimkileri görürüz sen çıkınca oraya geç dedi

babamda k.pederimi almaya gitmiş hanımlar yokken fide bakmaya gitceklermiş falan fişman işte.

bende mecbur gitcem eşim babaneme gitmio die gitmiodum ama :26:
kpederim bana yavru bi köpek getirmiş bana süpriz yapcakmış gidince vercekmiş
dün kilidi açık bırakınca köpek kaçmış
k.v. hiç sevmez eşim dio ki annem bile çok üzülmüş düşün köpek o kadar güzelmiş ama gitmiş dio
800 tlymiş arkadaşından almış ama kaçmış k.pederim çok üzgünmüş
gelmez mi falan dedim hani kokuyu takip eder acıkır gelir falan
ama eşim onu kim görse çalar götürür dedi

ya o iyi bi azarı hak edio valla

afferinn çok iyi sölemişsin
biraz sinyal çakmış oldun anlayana tabii

sirkencim bilmiyorum ki arkim öle söledi ben onun yalancısıyım çin malı dedi.

koketa iiyim diyelim canım bugüne şükür çok tşk. bugün psik. a gittim, haftaya pazartesi yine seansım var

nektarcım bilmiyorum canım arkadaşım dedi,

sirkenn dilekk çok şanslısınız keşke benm annem ve kvdem babam ve kp im de ii anlaşsalardı ama bizimkilerde kültür çatışması var anlaşamıyorlar sanki ben anlaşabiliyor muyum orası da ayrı tabi kii.

elfiii kayınvalideni boğazlamak istiyorummm.ama ayıp ya insan bi işin ucundan bari tutmaz mı nası bi model bu anlamıyorummm

yemeğe çıkamadım sınav kontrolü geldi acil, tost söyledim ben de napiim ((

dilşad nası geçti cnm psikolog rahatlattı mı biraz?ilaç falan önerdi mi?

Son düzenleme:

bizimkilerde de o çatışma var ama benim ailem sağolsun çok iyi çaba harcıo ayak uydurmaya çalışıo
ama eşimin ailesi de fikirler aynı olmasada öyle samimi saygılılar ki geçinip gidiolar yani

ama bu çok nadir olur zati
yani senin üzüleceğin bişi yok bu durumlara
senin daha kötü olayların oldu onlar için böle diosun bilioum ama
o olaylar senin benim yorumuma kalmıo inan ki içini rahat tut
bu dünyanın diğer tarafıda kimsenin yaptığı kötülük yanına kar kalmıo
bu hayatta kar zannedebilirler ama ...

sen hiç üzülme yani hep inancın sağlam olsun o zaman herşeyin üstesinden gelebileceğine inanıoum ben

elfi kayınvalidene sinir oldum senin karnın burnunda yardımcı olması lazım elinden gelse de gelmese de. Ne biçim anne bu kadın çocuklarına nasıl yemek yapmış büyütmüş hiç mi evde eline bir iş almamış

dilsad iyi anlaşmaları güzel oluyor onları böyle görünce biz de çok mutlu oluyoruz

dilek köpeğe üzüldüm ya sen evde mi bakacaktın peki?

kızlar burda pek iş yok akşama yemek de yok erken kaçayım da yemeğimi halledeyim bari görüşmek üzere iyi günler

Dilek bu titiz halinle köpekmi beslicektin. evde zor olmazmıydı?

dileğim ayşem alıştım artık valla kaynanama. bide daha 47 yaşına yeni girdi yaş itibariylede çok yaşlı değil. işyerinde harıl harıl çalışıyor bi kaç kere şahit oldum bu benim kaynanam olamaz dedim kendi kendime. ama eve gelince nede olsa yapan var diye mi düşünüyor anlamıyorum ki.

antidepresanlarını içmiyor yine başa sarmış renklileri makineye attım bugün yıkarım diye. baktı hepsini bir mi attın dedi. evet dedim kotlar varmış makinede trikosu vardı onu çıkaracakmış hepsi bir yıkanmazmış daha önce yıkıyordum ama. triko ile kotlar neden bir arada yıkanmasın ki. iş çıkarıyor bide bana. sabahta baktım namazlığı çıkarmış makineden. ne yapmak istediğini anlamadım ki.

elfinin kv de bencil. hamile gelini her işi yapıyor hanımefendi keyifte.
afiyet olsnnn.
canım psikiyatrist di gittiğim hemen ilaç yazmaya kalktı istemiyorum ilaç ben o kadar kötü değilim yeniden hamile kalıp çocuk sahibi olduğumda korku yaşamamak ve bebeğimin ruh sağlığını olumsuz etkilememek için geldim dedim o zaman beni psikologa yönlendirdi. o da hastanede değilmiş, benim çok yakın ark. var ya doğumda falan yanımda kalan onun sözlüsü hastanede teknisyen onun yanına gittim o psikologla benm durumumu konuşmuş daha önce, psikoloğu aradı, haftaya p.tesi gelsin uzun uzun konuşalım başka hasta almıycam haftaya demiş.

bi de genç yani üstelik.walla ne desek boş o kadına.az kaldı ilerde sen de elleyemiceksin bi şeyi,iyice ağırlaşıyor insan gün geçtikçe,o zaman ne yapmayı planlıyor acaba?bi yemeğin ucundan tut bişi yap yaa,oğlunu bari düşün yemek yapiim de oğlum yesin de bari

Zamanında çok çektiğini anlatıp durur kaynanam. kocasından olsun ailesinden olsun. sürekli yatılı gelirlermiş oda sürekli hizmet edermiş. sonra titizlik hastalığı yüzünden çok tedavi görmüş. görümceme çok çektirmiş kendi yapamadığı için görümceme yaptırıp başında duruyormuş kızın ellleri kanıyormuş artık o dereceymiş. şimdi bu kadına ben neden mükafat oldum bazen diyorum demekki çok büyük bi günahım varmış onu çekiyorum oda çok çekmiş mükafatıda benim.

ay çok üzüldüm köpişe yaaaa
ben de çok istiyorum köpek ama eşim almaz, köpek olan eve melekler girmiyomuş diyo ikidebir.. köpeklere bayılıyorum yaa

canım, doğru karar vermişsin ilaca gerek yok
psikolog da iyi gelir inş sana.. nezaman randevun?

merhaba kızlar

oku oku bitmedi miray baya çoşturmuş topiği.

dün midem kötüydüya bide annemi aradım göbeğim düşmüş olablr dedim.teyzemin kızı okuyormuş düşüp düşmediği iğne dik duruyormuş .aradım oda okumuş duayı göbeğim düşmüş .sonra iyi oldum .

sabahta pazara gittm.bol bol sebze ve yeşillik aldım.

dileğim köpeğe üzüldüm demekki nasip değilmiş.evde bakman zor olurdu.

nekim maşallah sizin elemana .her hafta bişeyi çıkıyor izinde veriyolar yani.

elfim kayınvalidene boğazlamak lazım.insan dayanamaz bir gün patlar .en azından basit şeyleir yapsa bulaşıkları akıtıp makinaya koymak zor değil.çamaşır atmak kolay oğlunun iş yaptığını görüyor hadi kaynanalar gelinleri düşünmöyoda oğullarınıdamı düşünmez acaba.

dilşadcığım ilaç istememen iyi olmuş.sana konuşmak iyi gelir.ilaç uyuşturur.

bn de aynen öyle düşünüyorum kv m konusunda ben büyük bir günah işlemişim ki başımda.

ben hiç sevmem evde hayvanı, gerçi dışarda da sevmem de ama yazık olmuş senin köpeğine dilekcim.
evet nektarcım ilaç içip uyuşmak istemiyorum ki ben, ruh sağlığı yerinde bi anne olmak istiyorum sadece. 30 nisan p.tesi ilk seansımız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…