bol süpersinnekim evt ii demişsin kızın maaşın yarısını sana vermeleri gerek resmen..
anneler yine tam performanslarındalarbeni aradı şimdi annem kayınvalidemle buluşmuşlar alışveriş yapıyorlarmış kendi salonuna çiçek alıyormuş ne renk alayım diyor dedim sen bilirsin senin evin sakın bana almayın da ne yaparsanız yapın. Sana nevresim alıyoruz diyor
O kadınlar bizede gelse ne güzel olurmuş ya. Halıları yıkamaya verdik 70 tl onlar tutacak. boş evi temizlemesi için kadın arıyoruz şimdi. boş ev kolay olur ama benim durumum ortada. kaynanam desen tek çöp kaldırmaz. ya dün evdeydi bütün gün yatmış eve gittim çamaşırları topladım bi makine daha attım yemek yaptım eşimde ütü yaptı. yemek yediği tabağı bile tezgahın içinde bırakmış bi suya tutup makineye atamamış.
bol süpersin:13:
fin. müd laf attı "bugün çikolatalar sizdemiş Nek Hn."
ben de "yok yok, sizden bence, 2 kişilik çalışıyorum bugün ödüllendirilmem lazım" dedim güldüm
"ayrıcaa, ödüle A.. Hn. yarı maaşını da ekleyelim" dedim
"haklısın" diyo
sirkenn dilekk çok şanslısınız keşke benm annem ve kvdem babam ve kp im de ii anlaşsalardıama bizimkilerde kültür çatışması var anlaşamıyorlar sanki ben anlaşabiliyor muyum orası da ayrı tabi kii.
elfiii kayınvalideni boğazlamak istiyorummm.ama ayıp ya insan bi işin ucundan bari tutmaz mı nası bi model bu anlamıyorummm
yemeğe çıkamadım sınav kontrolü geldi acil, tost söyledim ben de napiim((
dilşad nası geçti cnm psikolog rahatlattı mı biraz?ilaç falan önerdi mi?
Dilek bu titiz halinle köpekmi beslicektin. evde zor olmazmıydı?
dileğim ayşem alıştım artık valla kaynanama. bide daha 47 yaşına yeni girdi yaş itibariylede çok yaşlı değil. işyerinde harıl harıl çalışıyor bi kaç kere şahit oldum bu benim kaynanam olamaz dedim kendi kendime. ama eve gelince nede olsa yapan var diye mi düşünüyor anlamıyorum ki.
antidepresanlarını içmiyor yine başa sarmış renklileri makineye attım bugün yıkarım diye. baktı hepsini bir mi attın dedi. evet dedim kotlar varmış makinede trikosu vardı onu çıkaracakmış hepsi bir yıkanmazmış daha önce yıkıyordum ama. triko ile kotlar neden bir arada yıkanmasın ki. iş çıkarıyor bide bana. sabahta baktım namazlığı çıkarmış makineden. ne yapmak istediğini anlamadım ki.
ay çok üzüldüm köpişe yaaaaayy benimde bugün kardeşimin kermesi vardı akşam hazırlık falan yapıldı işte
annem k.validemi de çağırmış dünde aradı k.v bende kermese bişiler yapıyım die
ordan da annemler oraya gitcekmiş piknik yapcaklarmış dileklerde gelcekmi die soruo anneme
oda ben onları bilmem ben kendim gelcem dio bana hiç sölemio valla
eşim dedi annemi almaya gideriz hemde bizimkileri görürüz sen çıkınca oraya geç dedi
babamda k.pederimi almaya gitmiş hanımlar yokken fide bakmaya gitceklermiş falan fişman işte.
bende mecbur gitcem eşim babaneme gitmio die gitmiodum ama :26:
kpederim bana yavru bi köpek getirmiş bana süpriz yapcakmış gidince vercekmiş
dün kilidi açık bırakınca köpek kaçmış
k.v. hiç sevmez eşim dio ki annem bile çok üzülmüş düşün köpek o kadar güzelmiş ama gitmiş dio
800 tlymiş arkadaşından almış ama kaçmış k.pederim çok üzgünmüş
gelmez mi falan dedim hani kokuyu takip eder acıkır gelir falan
ama eşim onu kim görse çalar götürür dedi
canım, doğru karar vermişsin ilaca gerek yokelfinin kv de bencil.hamile gelini her işi yapıyor hanımefendi keyifte.
afiyet olsnnn.
canım psikiyatrist di gittiğim hemen ilaç yazmaya kalktı istemiyorum ilaç ben o kadar kötü değilim yeniden hamile kalıp çocuk sahibi olduğumda korku yaşamamak ve bebeğimin ruh sağlığını olumsuz etkilememek için geldim dedim o zaman beni psikologa yönlendirdi. o da hastanede değilmiş, benim çok yakın ark. var ya doğumda falan yanımda kalan onun sözlüsü hastanede teknisyen onun yanına gittim o psikologla benm durumumu konuşmuş daha önce, psikoloğu aradı, haftaya p.tesi gelsin uzun uzun konuşalım başka hasta almıycam haftaya demiş.
Zamanında çok çektiğini anlatıp durur kaynanam. kocasından olsun ailesinden olsun. sürekli yatılı gelirlermiş oda sürekli hizmet edermiş. sonra titizlik hastalığı yüzünden çok tedavi görmüş. görümceme çok çektirmiş kendi yapamadığı için görümceme yaptırıp başında duruyormuş kızın ellleri kanıyormuş artık o dereceymiş. şimdi bu kadına ben neden mükafat oldum bazen diyorum demekki çok büyük bi günahım varmış onu çekiyorum oda çok çekmiş mükafatıda benim.
ay çok üzüldüm köpişe yaaaa
ben de çok istiyorum köpek ama eşim almaz, köpek olan eve melekler girmiyomuş diyo ikidebir.. köpeklere bayılıyorum yaa Eki Görüntüle 398727
canım, doğru karar vermişsin ilaca gerek yok
psikolog da iyi gelir inş sana.. nezaman randevun?
elfim kayınvalidene boğazlamak lazım.insan dayanamaz bir gün patlar .en azından basit şeyleir yapsa bulaşıkları akıtıp makinaya koymak zor değil.çamaşır atmak kolay oğlunun iş yaptığını görüyor hadi kaynanalar gelinleri düşünmöyoda oğullarınıdamı düşünmez acaba./QUOTE]
ilk zamanlar eşim iş yapıyor diye kızıyordu bi kere verdim cevabını daha söylemedi. ama laf arasında erkeklerin iş yapmasından hiç hoşlanmam der durur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?