ben eşimin doğuma girmesini istemem ya. beni o halde görmesinartık devlet hastanelerin de bile sezeryan için genel anestezi yapmıyorlar kızlar. ablam da belinden iğne yiyip girdi sezeryana. ama hala diyor keşke normal yapsaydım 1 günlük sancıyı çekerdim biterdi diye. hala ağrıları falan var yani. ilk doğumunda daha çabuk toparlanmıştı. şimdi zor oldu.
ya saçım uzamıo yaakuaförde sarıyken uzamasını bekleme dio ee ozaman kestane yapalım dedim yaz geldi artık olmaz dedi beklicez artık
topuzda rahat oluo hiç uğraşmıoum saçım dalgalı ama güzel bi dalga diil at kuyruğu falan iğrenç duruo ya açık yap topuz yani
sana içecekk bişiler verim bari misafirlikteşundan da ye biraz
tmm işte ay az yani yatıştırmaya çalışıoum seni napim yani
az kaldı az
elfim kayınvalidene boğazlamak lazım.insan dayanamaz bir gün patlar .en azından basit şeyleir yapsa bulaşıkları akıtıp makinaya koymak zor değil.çamaşır atmak kolay oğlunun iş yaptığını görüyor hadi kaynanalar gelinleri düşünmöyoda oğullarınıdamı düşünmez acaba./QUOTE]
ilk zamanlar eşim iş yapıyor diye kızıyordu bi kere verdim cevabını daha söylemedi. ama laf arasında erkeklerin iş yapmasından hiç hoşlanmam der durur.
iyi yapmışsın canım .o laf arasında söylenirken sende söyle canım erkeğin iş yapmasından hoşlanmıyorsa kendide iş yapsın ki erkek yapmak zorunda kalmasın.hiç korkmuyomuki kaynanan ben bunlara yardım etmiyorum .yarın bir gün beni yanlarında istemezler diye.siz ne zorluklarla ev aldınız borca girdiniz.sonuçta sizinle yaşıyor.
iyi yapmışsın canım .o laf arasında söylenirken sende söyle canım erkeğin iş yapmasından hoşlanmıyorsa kendide iş yapsın ki erkek yapmak zorunda kalmasın.hiç korkmuyomuki kaynanan ben bunlara yardım etmiyorum .yarın bir gün beni yanlarında istemezler diye.siz ne zorluklarla ev aldınız borca girdiniz.sonuçta sizinle yaşıyor.
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
yaws deme korkuyom zatiii
sirkencim bilmiyorum ki arkim öle söledi ben onun yalancısıyım çin malı dedi.
koketa iiyim diyelim canım bugüne şükür çok tşk. bugün psik. a gittim, haftaya pazartesi yine seansım var
nektarcım bilmiyorum canım arkadaşım dedi,
sirkenn dilekk çok şanslısınız keşke benm annem ve kvdem babam ve kp im de ii anlaşsalardıama bizimkilerde kültür çatışması var anlaşamıyorlar sanki ben anlaşabiliyor muyum orası da ayrı tabi kii.
enkim geçmiş olsun canım.
az önce annem aradı. dün akşam gelmişti kendi evine, ablamlardan çıkıp. bugün akşam yine dönecek büyük ihtimalle. bana enginar yemeği yapmışenginar yemeğine bayılırım ama yapmayı hiç denemedim bugüne kadar. sen eşine başka bir yemek ayarla, bunu alın sizde babanla falan yersiniz dedi. canım ya, güya evine dinlenmeye geldi, benim için yemek yapmış üşünmeyip
aman canım cmt akşamı çaya die eltim ve kuzen gelcekti tok gelceklerdi
yemeden gelmişler peşlerine ötekiler geldi
ordan erkeklerde geldi oturdular kalkmak bilmediler saat 2 oldu anca gitiler
zaten temizlikten yorgundum biliosun
halim yok uyukluoum ertesi gün pazar öğlen eşim aradı çayı kocama 1 bardak verdin
2.yi kardeşine söledin yok kapılarda karşılamadın
bi durgundur vır vır yani bizde pikniğe gitmiştik orda tlfda tartıştım :102: :99:
moralim bozuldu falan dün de aramış 23 nisanı kutlamak için aradım ama sen gaddarmışsın hala öfkeli konuşuosun falan fişman
eşimde o normal diil dio
ve bu iyi anlaştığım eltim yani
sinir tepeme çıktı işte yaa
diğerleriyle görüşmüoum her hft arıolar gelcez die bıktım ya eşime de dedim
görüşme çağırma bağır sende laf söle kavga et önemli diil dio
sen üzülme dio aman bıktım hepsinden...
zati sende güçlü kadın tipi var bide bana bakkk fıssss anammm
neyse ben korkak ceylan gibi beklicem günü işte allahım yardım etsin
O kadınlar bizede gelse ne güzel olurmuş ya. Halıları yıkamaya verdik 70 tl onlar tutacak. boş evi temizlemesi için kadın arıyoruz şimdi. boş ev kolay olur ama benim durumum ortada. kaynanam desen tek çöp kaldırmaz. ya dün evdeydi bütün gün yatmış eve gittim çamaşırları topladım bi makine daha attım yemek yaptım eşimde ütü yaptı. yemek yediği tabağı bile tezgahın içinde bırakmış bi suya tutup makineye atamamış.
merhaba kızlar
oku oku bitmedi miray baya çoşturmuş topiği.
dün midem kötüydüya bide annemi aradım göbeğim düşmüş olablr dedim.teyzemin kızı okuyormuş düşüp düşmediği iğne dik duruyormuş .aradım oda okumuş duayı göbeğim düşmüş .sonra iyi oldum .
sabahta pazara gittm.bol bol sebze ve yeşillik aldım.
canım benim özür dilerim ya korkutmak istememiştimablam daha öncekinde normal doğum yaptığı için bu seferki ağır gelmiş olabilir canım. bak sonuçta dilşad ve bol memnunlar hallerinden. Allah'tan hayırlısını dile, bol bol dua et canım.
canım benim özür dilerim ya korkutmak istememiştimablam daha öncekinde normal doğum yaptığı için bu seferki ağır gelmiş olabilir canım. bak sonuçta dilşad ve bol memnunlar hallerinden. Allah'tan hayırlısını dile, bol bol dua et canım.
ben bir daha hamile kaldığımda hayırlısıyla, hiç bişe almıcam hiç bi hazırlık yapmıcam, para koycaz kenara sürekli, doğumdan sonra gidip alcaz ne lazımsa topluca. dün eşimle bu kararı aldık.
evet dua ediyorum hep bol bol öyle böyle acıyacak ama en az hasarla atlatırım inşallah ...
senin nasıl gidio hamişşlik alıştınmı cinsiyet bellimi?
ben bir daha hamile kaldığımda hayırlısıyla, hiç bişe almıcam hiç bi hazırlık yapmıcam, para koycaz kenara sürekli, doğumdan sonra gidip alcaz ne lazımsa topluca. dün eşimle bu kararı aldık.
inşallah herşey yolunda gider, tüm bu korkularını unutursun tatlım. şükür alıştım canım, rahat devrelerine geldik. şuan tadını çıkartıyorum ve mümkün olduğunca iyi beslenmeye çalışıyorum. yemek konusunda biraz problemliyim de ben. o yüzden işe başladım en azından düzenli, saatli yemek yerim. herşey bebiş için
aslında en doğrusu bu bence de. ama kenara para atmak daha zor oluyor bizde. zaten benim ablamdan bebiş için çok şey gelecek. ben yatak ve bebek arabalarına bakıyorum daha çok. onlar için de zaten 7. ayı beklerim büyük ihtimalle. öncesinde birşey almayı ben de düşünmüyorum. sadece bez alayım her ay 1-2 paket diyorum.
aslında en doğrusu bu bence de. ama kenara para atmak daha zor oluyor bizde. zaten benim ablamdan bebiş için çok şey gelecek. ben yatak ve bebek arabalarına bakıyorum daha çok. onlar için de zaten 7. ayı beklerim büyük ihtimalle. öncesinde birşey almayı ben de düşünmüyorum. sadece bez alayım her ay 1-2 paket diyorum.
bende bebek arabasını doğumdan sonra alıcam. şimdilik sadece kıyafet ve mobilyası alınacak. ama bez stoğunu çok önermiyorlar. bebeğin kilosuna bağlı değişiyor. Normal zamanında doğar ama zayıf olur yada çok küçük olur belki prematüre almak gerekir. sonra çabuk büyüyorlar bez numarasını arttırmak gerekir küçükler elinde kalabilir.
canım ya bi odam var orda yada bahcede die düşünmüştükDilek bu titiz halinle köpekmi beslicektin. evde zor olmazmıydı?
dileğim ayşem alıştım artık valla kaynanama. bide daha 47 yaşına yeni girdi yaş itibariylede çok yaşlı değil. işyerinde harıl harıl çalışıyor bi kaç kere şahit oldum bu benim kaynanam olamaz dedim kendi kendime. ama eve gelince nede olsa yapan var diye mi düşünüyor anlamıyorum ki.
antidepresanlarını içmiyor yine başa sarmış renklileri makineye attım bugün yıkarım diye. baktı hepsini bir mi attın dedi. evet dedim kotlar varmış makinede trikosu vardı onu çıkaracakmış hepsi bir yıkanmazmış daha önce yıkıyordum ama. triko ile kotlar neden bir arada yıkanmasın ki. iş çıkarıyor bide bana. sabahta baktım namazlığı çıkarmış makineden. ne yapmak istediğini anlamadım ki.
benimde annem öyle der melek girmez eve der Eki Görüntüle 398770ay çok üzüldüm köpişe yaaaa
ben de çok istiyorum köpek ama eşim almaz, köpek olan eve melekler girmiyomuş diyo ikidebir.. köpeklere bayılıyorum yaa Eki Görüntüle 398727
bu 2. köpek vakam zaten kısmet diil işte büyüyünce k.valideme götürürdüm bahçede bakılırdı ama küçüklüğünü bile göremedimdileğim köpeğe üzüldümdemekki nasip değilmiş.evde bakman zor olurdu.
tamam canım değişiyim bu zaten mirayın moralini bozuoDilek şu kız çok tatlı, avatar yapsanaEki Görüntüle 398738
ayy inş:18: daha da yavru k.v nefes bile zor alıodu yapışık burnuyla ben darlanıodum ama gitti işte die üzülüomuş oysa hiç sevmez.dilekkk ben köpeklere hastayım resmen ama mümkün değil evde düşünmem. anneme aldırmıştık biz bekarken. günde 3 kere halıları sıyırıyorduk resmen. çok çok büyük sorumluluk, bahçen yoksa eziyet oluyor köpek bakmak. kaçtığına çok üzüldüm, inşallah kötü insanların eline geçmez köpecik.
---
az önce annem aradı. dün akşam gelmişti kendi evine, ablamlardan çıkıp. bugün akşam yine dönecek büyük ihtimalle. bana enginar yemeği yapmışenginar yemeğine bayılırım ama yapmayı hiç denemedim bugüne kadar. sen eşine başka bir yemek ayarla, bunu alın sizde babanla falan yersiniz dedi. canım ya, güya evine dinlenmeye geldi, benim için yemek yapmış üşünmeyip
evt alishiada kullanıodu sanırım ben bi bakiyim bende bal kullanıoum oda harika yapıo ama uzama olmuo naptıysam kk portalda okudum havuçla yumurta uzatıomuş ama yorumlar çok yok birde uğramıoum pratik şeyler olmalı yani benim içinargan yağını duydunmu bak ben aldım saçıma çok iyi geldi hem yatıştıryo saçı mis gibi doğal kullanyosun saçıı hemde besliyor uzar hızla çok besliyor saçı...argan yağı al başkada bişi kullanma banyodan sonra ıslakken uyguluyorum ipek gibi oluyor saçlar valla çok memnun kalırsın faslı kadınların arap kadınların güzellik sırrı ordan gelio ben sürüyom saçlarımaa iyi geldii 69 TL ye aldım ama vardır fiyat fiyat heryerde değişyo....saç için olanı alıcan...
laa paris için nasıl yatışrımak buuu avatarınn bana zaten paris dioo
eşini tebrik etmek lazım iyi denge kuruoEşimin kendisini asla bırakmayacağını biliyor. eşim annesine düşkündür ama benide asla ezdirmez. kaynanamda bilir bunu.
ayy inanmıyorum ya nem kadar yüzsüzmüş kız bide normal konuşmanı bekliyor dengesiz
ay cnm saol ama merak etme o an gelince sende öle olursun zaten aniden olduğu için sen bile anlamıyosun neolduğunu..
oo nekadar pahalıymış eşimde diyoki onlara yıkatmasaydın gönderirdik yıkamacıya niye dedm gelmişken yapsınlar boşa para verecem senin mutlaka kadın bulman gerek zaten yapmayı düşünme çok yorucu olur ve hazırlıklara başla sıcaklarda hiçbişe yapamazsın cnm..kayınvalidene söylicek söz yok zaten pis kadın nolcak..
göbek düşmesi ne kianlamadım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?