Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

elfiş senin o kayınvalidende hiç vicdan falan yok bence ya. hem öyle benim günahım varmış falan deme, bence bu dünyadaki sınavın senin kayınvaliden. hepimiz bilmeden sınavlardan geçiyoruz, öbür dünyada yerimizi kazanmak için. öyle düşün.

dilekkk ben köpeklere hastayım resmen ama mümkün değil evde düşünmem. anneme aldırmıştık biz bekarken. günde 3 kere halıları sıyırıyorduk resmen. çok çok büyük sorumluluk, bahçen yoksa eziyet oluyor köpek bakmak. kaçtığına çok üzüldüm, inşallah kötü insanların eline geçmez köpecik.

dilşadcım psikoloğu çok iyi düşünmüşsün tatlım. eminim faydası olacaktır. zaten sen çok bilinçli ve inançlı bir insansın. Allah başka acı yaşatmasın canım.

enkim geçmiş olsun canım.

az önce annem aradı. dün akşam gelmişti kendi evine, ablamlardan çıkıp. bugün akşam yine dönecek büyük ihtimalle. bana enginar yemeği yapmış enginar yemeğine bayılırım ama yapmayı hiç denemedim bugüne kadar. sen eşine başka bir yemek ayarla, bunu alın sizde babanla falan yersiniz dedi. canım ya, güya evine dinlenmeye geldi, benim için yemek yapmış üşünmeyip

:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

yaws deme korkuyom zatiii

argan yağını duydunmu bak ben aldım saçıma çok iyi geldi hem yatıştıryo saçı mis gibi doğal kullanyosun saçıı hemde besliyor uzar hızla çok besliyor saçı...argan yağı al başkada bişi kullanma banyodan sonra ıslakken uyguluyorum ipek gibi oluyor saçlar valla çok memnun kalırsın faslı kadınların arap kadınların güzellik sırrı ordan gelio ben sürüyom saçlarımaa iyi geldii 69 TL ye aldım ama vardır fiyat fiyat heryerde değişyo....saç için olanı alıcan...

laa paris için nasıl yatışrımak buuu avatarınn bana zaten paris dioo

Eşimin kendisini asla bırakmayacağını biliyor. eşim annesine düşkündür ama benide asla ezdirmez. kaynanamda bilir bunu.

:26::26::26::26::26::26::26::26::26:

yaws deme korkuyom zatiii

canım benim özür dilerim ya korkutmak istememiştim ablam daha öncekinde normal doğum yaptığı için bu seferki ağır gelmiş olabilir canım. bak sonuçta dilşad ve bol memnunlar hallerinden. Allah'tan hayırlısını dile, bol bol dua et canım.

sevindim iyi olmana

teşekkür ederim canım .

annelik bu işte canım .bir taraftan ablan yeni doğum yapmış.bir taraftan sen hamilesin çalışıyosun.her iki tarafa yetişmeye çalışıyor.

ayy inanmıyorum ya nem kadar yüzsüzmüş kız bide normal konuşmanı bekliyor dengesiz

zati sende güçlü kadın tipi var bide bana bakkk fıssss anammm

neyse ben korkak ceylan gibi beklicem günü işte allahım yardım etsin

ay cnm saol ama merak etme o an gelince sende öle olursun zaten aniden olduğu için sen bile anlamıyosun neolduğunu..

oo nekadar pahalıymış eşimde diyoki onlara yıkatmasaydın gönderirdik yıkamacıya niye dedm gelmişken yapsınlar boşa para verecem senin mutlaka kadın bulman gerek zaten yapmayı düşünme çok yorucu olur ve hazırlıklara başla sıcaklarda hiçbişe yapamazsın cnm..kayınvalidene söylicek söz yok zaten pis kadın nolcak..

dilşatcım psikolog ii gelir inşallah cnm..

Son düzenleme:

göbek düşmesi ne ki anlamadım ben.

ben çok memnunum gerçekten evet normal doğum sonrasında sıkıntısız bir süreç o anda geçiyor ama benm 7 saatte çektiğim sancı resmen ölüp ölüp dirilmekti. normal doğumda kişiye göre değişir, ağrı eşiği düşük ya da yüksekse acı da ona göre hissedilir. gerçi benm kaslarım doğuma hazır değildi. herkes o acıyla doğum yapmaz, bazıları yarım saat sancı çeker doğurur bazıları günlerce çeker.
ben doğum masasında sancı çekerken, ebe dikkat et, bazıları oturur oturmaz bebek fırlıyor demişti.Allah herkese öyle kolay doğum nasip etsin. bana spinalden sonra 1 hafta şiddetli baş ağrıların olabilir dediler, hiç olmadı.

evet dua ediyorum hep bol bol öyle böyle acıyacak ama en az hasarla atlatırım inşallah ...
senin nasıl gidio hamişşlik alıştınmı cinsiyet bellimi?

ben bir daha hamile kaldığımda hayırlısıyla, hiç bişe almıcam hiç bi hazırlık yapmıcam, para koycaz kenara sürekli, doğumdan sonra gidip alcaz ne lazımsa topluca. dün eşimle bu kararı aldık.

ben bir daha hamile kaldığımda hayırlısıyla, hiç bişe almıcam hiç bi hazırlık yapmıcam, para koycaz kenara sürekli, doğumdan sonra gidip alcaz ne lazımsa topluca. dün eşimle bu kararı aldık.

Ne açıdan böyle karar verdiğin ortada ama bunu yenmen lazım. başına bi kere geldi diye aynı şeyleri tekrar yaşayacağını düşünme. her anne adayı gibi sende yaparsın hazırlığını allahın izniyle.

evet dua ediyorum hep bol bol öyle böyle acıyacak ama en az hasarla atlatırım inşallah ...
senin nasıl gidio hamişşlik alıştınmı cinsiyet bellimi?

inşallah herşey yolunda gider, tüm bu korkularını unutursun tatlım. şükür alıştım canım, rahat devrelerine geldik. şuan tadını çıkartıyorum ve mümkün olduğunca iyi beslenmeye çalışıyorum. yemek konusunda biraz problemliyim de ben. o yüzden işe başladım en azından düzenli, saatli yemek yerim. herşey bebiş için

aslında en doğrusu bu bence de. ama kenara para atmak daha zor oluyor bizde. zaten benim ablamdan bebiş için çok şey gelecek. ben yatak ve bebek arabalarına bakıyorum daha çok. onlar için de zaten 7. ayı beklerim büyük ihtimalle. öncesinde birşey almayı ben de düşünmüyorum. sadece bez alayım her ay 1-2 paket diyorum.

bende bebek arabasını doğumdan sonra alıcam. şimdilik sadece kıyafet ve mobilyası alınacak. ama bez stoğunu çok önermiyorlar. bebeğin kilosuna bağlı değişiyor. Normal zamanında doğar ama zayıf olur yada çok küçük olur belki prematüre almak gerekir. sonra çabuk büyüyorlar bez numarasını arttırmak gerekir küçükler elinde kalabilir.

benm beşik yatak nevresim takımları uyku seti, battaniyeler, pikeler, hastane çıkışı, biberon, zıbınlar, kıyafetler, çamaşır, çorap, biberonlar emzikler ayakkabılar her şey var zaten. sadece onları çeşitlendircem nasip olursa.
o iş de doğduktan sonra olsun.

bebek arabamızı da annem alacaktı kartın dönemi dönünce, 17 şubatta. ama hamileyken aldırmam. doğumdan sonra aldırırım taşıma koltuğum var çünkü ilk günlerde yeter o bize.

Son düzenleme:

canım orası da doğru ama her ay indirimde bulduğum boydan alayım diyorum. sadece yenidoğan değil yani. zaten öyle her ay 5 paket falan almam. her boydan 2 şer paket olsa elimde doğuma kadar, yeter gibi geliyor bana.

canım ya bi odam var orda yada bahcede die düşünmüştük
alışıodur insan napcan ki yoksa hep hırgür olur yani
inadından yapıodur işte sana iyice yük olmak için

ay çok üzüldüm köpişe yaaaa
ben de çok istiyorum köpek ama eşim almaz, köpek olan eve melekler girmiyomuş diyo ikidebir.. köpeklere bayılıyorum yaa Eki Görüntüle 398727
benimde annem öyle der melek girmez eve der Eki Görüntüle 398770

dileğim köpeğe üzüldüm demekki nasip değilmiş.evde bakman zor olurdu.
bu 2. köpek vakam zaten kısmet diil işte büyüyünce k.valideme götürürdüm bahçede bakılırdı ama küçüklüğünü bile göremedim
Dilek şu kız çok tatlı, avatar yapsanaEki Görüntüle 398738
tamam canım değişiyim bu zaten mirayın moralini bozuo

ayy inş:18: daha da yavru k.v nefes bile zor alıodu yapışık burnuyla ben darlanıodum ama gitti işte die üzülüomuş oysa hiç sevmez.
---
anne işte kıyamıo ohh afiyetle ye kuzucum bende severim

evt alishiada kullanıodu sanırım ben bi bakiyim bende bal kullanıoum oda harika yapıo ama uzama olmuo naptıysam kk portalda okudum havuçla yumurta uzatıomuş ama yorumlar çok yok birde uğramıoum pratik şeyler olmalı yani benim için

Eşimin kendisini asla bırakmayacağını biliyor. eşim annesine düşkündür ama benide asla ezdirmez. kaynanamda bilir bunu.
eşini tebrik etmek lazım iyi denge kuruo

bunu da ilk defa duydum nem kadar yüzsüz ama beğendim
ben geçen yıl antre ve mutfak halısını verdim 2si 20 tlydi salon odalar shaggy ve araları simli örgülü falan oldugu için çok pahalı tutar
ama bizim burdaki temizlikçilerde zaten pahalıya gelio bende araştırcam ya canımı sokakta mı buldum heba edioum kendimi valla

göbek düşmesi ne ki anlamadım ben.

göbek düşmesi ağır bişe kaldırdığında veya bir yerlerden atlayıp hopladığın zaman oluyor.belirtileride şiddetli nide ağrısı ishal kusma halzislik.
bende bunların aynısı vardı dün.tatilde aspendosa gittiğimizde inerken atladıp biraz yüksekti araları daha öncede olmuştu.sabunla faland abişele ryapıyolar ben tekim diye okutturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…