Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

evt kızlar bez stoğu yapmayın aldığnız bez bebişin poposuna uymayabilir yani teni kabul etmeyebilir pişik yapabilir başka marka almak zorunda kalabilirsiniz 1-2 paket alın yeter bence.
size tavsiye arabayıda anakucapıyla takım almayın takım olanların ana kucağı çok küçük ve ağır biz öle yaptık şimdi küçük geliyor artık hafif olanlardan alın..

deneyimli annemizden de bu yorum geldiğine göre, karar verdim bez almak yerine onun parasını kumbaraya atcam. bebişimizin ilk kumbarası olur hem

kızlar fotolarıma baktınızmı baktıysanız sileyim

ayıla bayıla baktım ben canım

annemi aradım
babamda oraya gitmiş k.v oturuolarmış gelcek misin dedi
ee babam gelmiş siz kalkarsınız dedim
evt dedi hıı bende orda kalırsınız babam eve geçmiştir die düşünüodum dedim

annem
hıı biz burdayız die mi gelcektin dedi
k.v arkadan
siz olmasanız gelmicek miymiş dedi gülerekten

bende
anne laf konuşuosun yani dedim kapattım.

ben seni sonra arayım dio...

şimdi eşim aramış gitcez demi
off istemioum yaa gitmek falan hiç biyere ben işe zor gelioum
sanki evdeyim oturup fındık kırıoum da gitmioum ziyarete

annen öle demeseymiş çaktırmasaymış ii olurmuş dilekcim, gidecek misin bi bahane bulabilir misin?

ay güldüm

Annende he, laf veriyo k. Validenin azğına :26:

ayy cnm anneler böle arada benim annemde yapar aynısını sinir olurum oyüzden önce çaktırma derim

bol çaktırma deyince,
benm annem de birine ısrar ediyordu ben bekarken bizde kal diye, kız benle yaşıt, anneme msj attım ısrar etme diye, aa senden bana msj geldi, neye ısrar etmeyim diyo kızın yanında

hepsi süperrr
Bize de nasip olsa inş bu yaz

valla çok güzel gözküyor cnm ii gelmiştir inşallah siz mardan palace damıydınız?

işallah canım sizede daha güzelleri nasip olur.

evet canım çok iyi geldi .1 gece kaldık canım ordan farklı otellerde kaldık.resimlerde yazıyor isimler

bol çaktırma deyince,
benm annem de birine ısrar ediyordu ben bekarken bizde kal diye, kız benle yaşıt, anneme msj attım ısrar etme diye, aa senden bana msj geldi, neye ısrar etmeyim diyo kızın yanında

ay diloş çok güldüm ilahi annene:))

işallah canım sizede daha güzelleri nasip olur.

evet canım çok iyi geldi .1 gece kaldık canım ordan farklı otellerde kaldık.resimlerde yazıyor isimler

adam eve çok süper yaa ama çok pahalı nekadara kaldınız siz?

kızlar eşime doğum gününde parti yapmaya karar verdim başarabilirsem cumaya denk geliyor işyerinde 6 da izin almam gerek ama bakalım başarabilecekmiyim arkadaşlara falan söyliyorum yavaştan haftaya cuma çünkü sizin önerileriniz varmı bana??

nekk çantayı naptın değiştinmi cnm?

Son düzenleme:

evde toplanacaksınız demi canım.neler yapacaksın ya eşininde anlamaması lazım.pasta alırsın .mezeler yaparsın

ooo daha nisan ayında bile bukadar pahalı yani inanmıyorum.

evet canım eşimin merakından gittik ama çok güzel bi yer .otele girdiğin an meleğin yanına geliyor.beyazlar giyinmiş yabancı bir bayan otelden ayrılana kadar herşeyinle o ilgileniyor 24 saat ulaşabiliyosun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…