Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

evde toplanacaksınız demi canım.neler yapacaksın ya eşininde anlamaması lazım.pasta alırsın .mezeler yaparsın

evt cnm evde yaşpastayı hazır alırım zaten bide eve gidip poğaça yapabilirim yetişirse bide kek diyorum ama mezeyi nasıl yapcam onu bilmiyorum işte bide ne yapabilirimki meze? ya bide okadar uğraşcam hediye alimmi ayrı almam gerek dimi?

Son düzenleme:
değiştim canım, yenisi de çok içime sinmedi çok kokoş ama değiştim diğerinden iyi.
Aklım başka çantalarda kaldı :/ eşim uyuzluk etti, aceleye getirdi

Uff arkadaşlar felan, kalabalık ortam, çok yorulacaksın ama Düşünelim bişiler

gecelik 400 küsürdü canım maximumla ödediğimiz içinde fark koyuldu.6 taksit yaptırdık.

Ooo daha nisan ayında bile bukadar pahalı yani inanmıyorum.

çok süper ama çok pahalı o otel yaa, 1 geceye 400 tövbeler olsun

Zuzu nerde Salı dönüyodu aramıza göyaaaa

evt cnm bende düşünüyorum ya cmtsi yapsam olmazmı?

annen öle demeseymiş çaktırmasaymış ii olurmuş dilekcim, gidecek misin bi bahane bulabilir misin?

ay güldüm

Annende he, laf veriyo k. Validenin azğına :26:
ayy cnm anneler böle arada benim annemde yapar aynısını sinir olurum oyüzden önce çaktırma derim
ya boş bulundu sanırım birden öyle söledi
şimdi de aramış :102: biz eve geldik dio bende gitcem artık napim yaa

kek yapma zaten yaşpasta var yani makarna salatası yap bolca. poğaça pasta tmm işte bence
almalısın tabii bence küçükte olsa bi hediye

değiştim canım, yenisi de çok içime sinmedi çok kokoş ama değiştim diğerinden iyi.
Aklım başka çantalarda kaldı :/ eşim uyuzluk etti, aceleye getirdi

yenisinin fotosunu göremedik kuzum

bolcuğum cumarteside yapabilirsin senin için daha iyi olur.cuma günü 6 da çıkıp nasıl yetiştireceksin ki .yada annenin sana gelip hazırlık yapması yardım etmeis lazım.hazır garnitürler var onla amerikan salatası yapabilrsin kısır yapabilrsin.

hediyede seni çok zorlamayacak ihtiyacı olan bişe alabilrsin

ama sadece kek, poğaça ve bi meze yetmez :26: misafir olacaksa
abur cubur al bol bol, cipsler felan.. kek yapma bence de..
bak şu meyve şişleri çok hoşuma gitti benim, çilek, muz ve üzüm alsan yeter
ve bu minik kumpirler harika görünüyo, çok uğraştırmaz ki, patates ve üzerine ne istersen.. değişik ve kolay..
poğaçadan bin kat kolay, ama poğaça da lazım yada börek.. :26:

evet canım eşimin merakından gittik ama çok güzel bi yer .otele girdiğin an meleğin yanına geliyor.beyazlar giyinmiş yabancı bir bayan otelden ayrılana kadar herşeyinle o ilgileniyor 24 saat ulaşabiliyosun .
o meleğin saçını başını yolarım ben dolaşmasın ayak altında kocişe güler şirinlik yaparsa helee düşünemiyorum, zehir olur o tatil bize.

yenisinin fotosunu göremedik kuzum
taam akşam ekliim

Son düzenleme:

o meleğin saçını başını yolarım ben dolaşmasın ayak altında kocişe güler şirinlik yaparsa helee düşünemiyorum, zehir olur o tatil bize.

ayy kızlar muhabbetin ortasından daldım ama bende yolarım o meleği nektara katılıyorum kıskanç değilim ama şimdi sülün gibi bembeyaz yanımızda süzülecek yok yok olmaz bana göre değil

hımm ben ozman cmtsi yapmalıyım hiçbişe yetişmez nek bu patates nasıl yapılmışki püre değil heralde börek daha kolay aslında poğaçadan ama hiç meze bilmiyorum dileğin dediği gibi makarna salatası yapim bi başka ne meze eşim nohutlu vardı ya meze onu çok sevr neydi adı ondan yapmam gerek yada hazırmı alsam off çok iş var yaa

meyve çubukları gerçekten çok hoş görünüyorlar:125: ben de enkiyle telde konuşurken aynı şeyi söylemiştim, melek falan fazla ayak altında olmasın, ben istemem diye. aynı kafadan gidiyoruz nekimmm

Uff koştur koştur yoruldum (

bitirdin mi bari işlerini zuzum??? sizin diğer eleman kaçtı mı ben yokken yoksa sana düşen işler mi bu kadar yoğun???

kabuğuyla birlikte pişirilmiştir o fırında (ben mikrodalgada yapıyorum bunu)
sonra da kabuğu soyulup tereyağ ve kaşarla ezilmiştir, üstüne de garnitür, ketçap mayonez.. Bu çok kolay

[ındent][/ındent]

kulakların mı çınladı nek sana sayıodu en son
ispiyoncuuu

ayy kızlar muhabbetin ortasından daldım ama bende yolarım o meleği nektara katılıyorum Kıskanç değilim ama şimdi sülün gibi bembeyaz yanımızda süzülecek yok yok olmaz bana göre değil

sedam
börek yap işte makarna salatası yap prş akşamı yapsan böreği dolaba koysan
cuma hemen fırına atarsın zaten daha güzel oluo

makarna salatasına da hazır garnitür al sosis turşu mısırda koy baharatla karıştır işte

başka da pratik aklıma bişi gelmio

gelecek ark bişi yapmaz mı ben geçen yıl eşime yapmıştım süpriz parti ama kurabiye mercimek köftesi mozaik pasta topları flan arkadaşlar yapmıştı yani

o nohutluyu ben bilmioum

notuhlu meze humusumu diyorsun canım.haşlayıp eziliyor üzreine zeytin yağı turşuyla süslüyosun

evet bencede iyi fikir , arkadaşlarında yardım ederse çok süper olur.

ben meleğimizi girişte gördüm sadece oteli gezdirdi odaya çıkarttı.

siz ozaman akşam maskeli parti vardı barda bizde indik.orda 4 tane hatun dans ediyordu barın üstünde .eşimden çok ben gözlerimi alamadım hatunlardan eşim bana bakıyo ben onlara

Ne meleği, o kim :26:

[ındent][/ındent]

kulakların mı çınladı nek sana sayıodu en son

Nedennn
okumadım geçmişi

bitirdin mi bari işlerini zuzum??? Sizin diğer eleman kaçtı mı ben yokken yoksa sana düşen işler mi bu kadar yoğun???

Kaçmadı...

Bugün benim gitmem gereken kurumlar vardı oyüzden çok yoruldum

ve 5 dakkalık iş o meyve çubukları, ben mutlaka yapıcam onlardan misafir geldiğinde aklımda olsun. :13:

humus galiba nohutlu meze evet :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…