evde toplanacaksınız demi canım.neler yapacaksın ya eşininde anlamaması lazım.pasta alırsın .mezeler yaparsın
değiştim canım, yenisi de çok içime sinmedi çok kokoş ama değiştim diğerinden iyi.kızlar eşime doğum gününde parti yapmaya karar verdim başarabilirsem cumaya denk geliyor işyerinde 6 da izin almam gerek ama bakalım başarabilecekmiyim arkadaşlara falan söyliyorum yavaştan haftaya cuma çünkü sizin önerileriniz varmı bana??
Nekk çantayı naptın değiştinmi cnm?
gecelik 400 küsürdü canım maximumla ödediğimiz içinde fark koyuldu.6 taksit yaptırdık.
Ooo daha nisan ayında bile bukadar pahalı yani inanmıyorum.
değiştim canım, yenisi de çok içime sinmedi çok kokoş ama değiştim diğerinden iyi.
Aklım başka çantalarda kaldı :/ eşim uyuzluk etti, aceleye getirdi
Uff arkadaşlar felan, kalabalık ortam, çok yorulacaksın amaDüşünelim bişiler
çok süper ama çok pahalı o otel yaa, 1 geceye 400 tövbeler olsun
Zuzu nerdeSalı dönüyodu aramıza göyaaaa
annen öle demeseymiş çaktırmasaymış ii olurmuş dilekcim, gidecek misin bi bahane bulabilir misin?
ay güldüm
Annende he, laf veriyo k. Validenin azğına :26:
ya boş bulundu sanırım birden öyle sölediayy cnm anneler böle arada benim annemde yapar aynısını sinir olurum oyüzden önce çaktırma derim
kek yapma zaten yaşpasta var yani makarna salatası yap bolca. poğaça pasta tmm işte benceevt cnm evde yaşpastayı hazır alırım zaten bide eve gidip poğaça yapabilirim yetişirse bide kek diyorum ama mezeyi nasıl yapcam onu bilmiyorum işte bide ne yapabilirimki meze? ya bide okadar uğraşcam hediye alimmi ayrı almam gerek dimi?
değiştim canım, yenisi de çok içime sinmedi çok kokoş ama değiştim diğerinden iyi.
Aklım başka çantalarda kaldı :/ eşim uyuzluk etti, aceleye getirdi
ama sadece kek, poğaça ve bi meze yetmez :26: misafir olacaksaevt cnm evde yaşpastayı hazır alırım zaten bide eve gidip poğaça yapabilirim yetişirse bide kek diyorum ama mezeyi nasıl yapcam onu bilmiyorum işte bide ne yapabilirimki meze? ya bide okadar uğraşcam hediye alimmi ayrı almam gerek dimi?
o meleğin saçını başını yolarım benevet canım eşimin merakından gittik ama çok güzel bi yer .otele girdiğin an meleğin yanına geliyor.beyazlar giyinmiş yabancı bir bayan otelden ayrılana kadar herşeyinle o ilgileniyor 24 saat ulaşabiliyosun .
taam akşam ekliimyenisinin fotosunu göremedik kuzum
o meleğin saçını başını yolarım bendolaşmasın ayak altındai kocişe güler şirinlik yaparsa helee düşünemiyorum, zehir olur o tatil bize.QUOTE]
kuzum öle sarkıntılık falan yapmıyolar bize oteli gezdirdi eşim kenara çekildi zaten ben yan yana eşim arkadan arkadan geldi.kıskançlık huyum yok.işi dolayısıylada bazen toplantıları olur birebir hatunlarla .eşime güvendikten sonra geriside önemli değil
o meleğin saçını başını yolarım bendolaşmasın ayak altında kocişe güler şirinlik yaparsa helee düşünemiyorum, zehir olur o tatil bize.
ama sadece kek, poğaça ve bi meze yetmez :26: misafir olacaksa
abur cubur al bol bol, cipsler felan.. kek yapma bence de..
bak şu meyve şişleri çok hoşuma gitti benim, çilek, muz ve üzüm alsan yeter
ve bu minik kumpirler harika görünüyo, çok uğraştırmaz ki, patates ve üzerine ne istersen.. değişik ve kolay..
poğaçadan bin kat kolay, ama poğaça da lazım yada börek.. :26:
Eki Görüntüle 398925 Eki Görüntüle 398926
o meleğin saçını başını yolarım bendolaşmasın ayak altında kocişe güler şirinlik yaparsa helee düşünemiyorum, zehir olur o tatil bize.
taam akşam ekliim
Uff koştur koştur yoruldum(
ama sadece kek, poğaça ve bi meze yetmez :26: misafir olacaksa
abur cubur al bol bol, cipsler felan.. kek yapma bence de..
bak şu meyve şişleri çok hoşuma gitti benim, çilek, muz ve üzüm alsan yeter
ve bu minik kumpirler harika görünüyo, çok uğraştırmaz ki, patates ve üzerine ne istersen.. değişik ve kolay..
poğaçadan bin kat kolay, ama poğaça da lazım yada börek.. :26:
Eki Görüntüle 398925 Eki Görüntüle 398926
taam akşam ekliim
Uff koştur koştur yoruldum(
kabuğuyla birlikte pişirilmiştir o fırında (ben mikrodalgada yapıyorum bunu)hımm ben ozman cmtsi yapmalıyım hiçbişe yetişmez nek bu patates nasıl yapılmışki püre değil heralde börek daha kolay aslında poğaçadan ama hiç meze bilmiyorum dileğin dediği gibi makarna salatası yapim bi başka ne meze eşim nohutlu vardı ya meze onu çok sevr neydi adı ondan yapmam gerek yada hazırmı alsam off çok iş var yaa
ispiyoncuuu[ındent][/ındent]
kulakların mı çınladı nek sana sayıodu en son
ayy kızlar muhabbetin ortasından daldım ama bende yolarım o meleği nektara katılıyorumKıskanç değilim ama şimdi sülün gibi bembeyaz yanımızda süzülecek yok yok olmaz bana göre değil
hımm ben ozman cmtsi yapmalıyım hiçbişe yetişmez nek bu patates nasıl yapılmışki püre değil heralde börek daha kolay aslında poğaçadan ama hiç meze bilmiyorum dileğin dediği gibi makarna salatası yapim bi başka ne meze eşim nohutlu vardı ya meze onu çok sevr neydi adı ondan yapmam gerek yada hazırmı alsam off çok iş var yaa
sedam
börek yap işte makarna salatası yap prş akşamı yapsan böreği dolaba koysan
cuma hemen fırına atarsın zaten daha güzel oluo
makarna salatasına da hazır garnitür al sosis turşu mısırda koy baharatla karıştır işte
başka da pratik aklıma bişi gelmio
gelecek ark bişi yapmaz mı ben geçen yıl eşime yapmıştım süpriz parti ama kurabiye mercimek köftesi mozaik pasta topları flan arkadaşlar yapmıştı yani
o nohutluyu ben bilmioum
[ındent][/ındent]
kulakların mı çınladı nek sana sayıodu en son
bitirdin mi bari işlerini zuzum??? Sizin diğer eleman kaçtı mı ben yokken yoksa sana düşen işler mi bu kadar yoğun???
ve 5 dakkalık iş o meyve çubukları, ben mutlaka yapıcam onlardan misafir geldiğinde aklımda olsun. :13:meyve çubukları gerçekten çok hoş görünüyorlar:125: ben de enkiyle telde konuşurken aynı şeyi söylemiştim, melek falan fazla ayak altında olmasın, ben istemem diye. aynı kafadan gidiyoruz nekimmm
bitirdin mi bari işlerini zuzum??? sizin diğer eleman kaçtı mı ben yokken yoksa sana düşen işler mi bu kadar yoğun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?