sedam
börek yap işte makarna salatası yap prş akşamı yapsan böreği dolaba koysan
cuma hemen fırına atarsın zaten daha güzel oluo
makarna salatasına da hazır garnitür al sosis turşu mısırda koy baharatla karıştır işte
başka da pratik aklıma bişi gelmio
gelecek ark bişi yapmaz mı ben geçen yıl eşime yapmıştım süpriz parti ama kurabiye mercimek köftesi mozaik pasta topları flan arkadaşlar yapmıştı yani
o nohutluyu ben bilmioum
ve 5 dakkalık iş o meyve çubukları, ben mutlaka yapıcam onlardan misafir geldiğinde aklımda olsun. :13:meyve çubukları gerçekten çok hoş görünüyorlar:125: ben de enkiyle telde konuşurken aynı şeyi söylemiştim, melek falan fazla ayak altında olmasın, ben istemem diye. aynı kafadan gidiyoruz nekimmm
bitirdin mi bari işlerini zuzum??? sizin diğer eleman kaçtı mı ben yokken yoksa sana düşen işler mi bu kadar yoğun???
kızlar bezelye yemeğinde bezelyeyi havucu haşlıyomusunuz nasıl yapıyosunuz
bak
makarna slatası
börek
kabaklı havuçlu meze
közlenmiş patlıcan,biber salatası
nohutlu dediğimde humus şimdi aklıma geldi ama onu yapamam uzun iş hazır alırım yetmezmiki tatlıda pasta var işte erken gelip yardım edebilirlerse işte cmtsi yapacam daha ii olur yoksa yetişmez.
ben soğan, havuç ve patatesi kavuruyorum, salça ve sonra kıyma ekliyorum, en son bezelye.. sonra da suyunu koyuyorum.kızlar bezelye yemeğinde bezelyeyi havucu haşlıyomusunuz nasıl yapıyosunuz
yaramazbu smile ne iki yüzlü mü
güzel olmuş menu canım, ama tatlı sadece pasta
bisküvi topları da yapılabilir, bisküvi, süt, fındık yada ceviz
güzel olmuş menu canım, ama tatlı sadece pasta
bisküvi topları da yapılabilir, bisküvi, süt, fındık yada ceviz
topları bende dicektim ama vakit alır yani
banada patlıcan ve biber közü gereksiz geldi :26:
hyr cnm ben direkt koyuyorum.
ben soğan, havuç ve patatesi kavuruyorum, salça ve sonra kıyma ekliyorum, en son bezelye.. sonra da suyunu koyuyorum.
yaramaz
bende k.v gözleme yapmış yemeğe ordayım zaten
bende k.v gözleme yapmış yemeğe ordayım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?