Genç, Evli, Bazıları Çocuklu, Bazen Mutlu Bazen Huysuzuz Biz Kim miyiz 2010 GELİNLERİ

bak
makarna slatası
börek
kabaklı havuçlu meze
közlenmiş patlıcan,biber salatası
nohutlu dediğimde humus şimdi aklıma geldi ama onu yapamam uzun iş hazır alırım yetmezmiki tatlıda pasta var işte erken gelip yardım edebilirlerse işte cmtsi yapacam daha ii olur yoksa yetişmez.

ve 5 dakkalık iş o meyve çubukları, ben mutlaka yapıcam onlardan misafir geldiğinde aklımda olsun. :13:

humus galiba nohutlu meze evet :26:

kızlar kaçıyorum ben. eşimin biraz işi var, ona yardım edeyim. öptüm herkesi iyi akşamlar

güzel olmuş menu canım, ama tatlı sadece pasta
bisküvi topları da yapılabilir, bisküvi, süt, fındık yada ceviz

Son düzenleme:
güzel olmuş menu canım, ama tatlı sadece pasta
bisküvi topları da yapılabilir, bisküvi, süt, fındık yada ceviz

topları bende dicektim ama vakit alır yani
banada patlıcan ve biber közü gereksiz geldi :26:

hımm bi düşünim ozman olmazsa patlıcanı çıkarırım listeden biraz daha düşünim ben..

hyr cnm ben direkt koyuyorum.

ben soğan, havuç ve patatesi kavuruyorum, salça ve sonra kıyma ekliyorum, en son bezelye.. sonra da suyunu koyuyorum.

yaramaz

koydum ateşe soğan ve havucu kavurdum sonra salçayı koydum sonra patatesi koydum en son bezelyeyi sonrada suyunu koydum bakalım nasıl olacak .ilk defa yapıcam çalışırken yemekten bıkmış ve yemeyi bırakmıştım.

eve geldimm.
dün köfteyi yapamamıştım az önce yaptım iki tanesini pişirip yedim yarına kalcak gerisi eşim çalışıo bugün.bi de makarnam ve şehriye çorbam vardı azcık yedim o arada da geçmişi okudum

dileeek o nekin eklediği avatarı yaaaaap ben çoooooooook beğendimm

ben hiç evde bezelye pişirmedim eşim sevmio die oysa ben severim kiii ((

Bizim plan değişti görümcemde taze fasulye ve börek yapmış kekte yapmış. siz bize gelin dedi. onun fasulyesi azmış bizdekinide alıp evinin son halini görmeye gidicez. eşimle görümcemin eşi yeni eve gidip kornişleri takacaklarmış.

offf oturma odamı toplamam lazım eşimin kuzeni gelcek derse...

hala oturma odasında yatıoz biz, yatak yorgan dağılmış durumda,çamaşır sepetim de beni beklio katlancaklar falan....

hiç bişey yapasım yok..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…