- 10 Ekim 2014
- 32.980
- 148.653
- 798
- Konu Sahibi turpdomates
-
Ben de onu diyorum işte.Örnek olarak kendi hayatını göstermemek gerek
Yahu ben sana diyorum ki sen kendinden 8 yaş büyük biriyle evlisin diye 30lu yaşlardaki kadınları da buna layık görüp o yaşlardaki kadınlara 40lı yaşlarda adamlar ilgi gösterir gibi şeyler yazdın.Eşim 32 ben 30 yaşındayım , hatta yeni 30 oldum.Bu yaş takıntın nerden geliyor , elindeki tek iyi şey eşinden yaşça küçük olmak mı? Ne diyeyim sen de bununla avunup mutlu oluyorsan böyle yaşa ama insanlara bunu benimsetmeye çalışman hata.Eşimin fit , yakışıklı , kel veya göbekli olması seni neden ilgilendiriyor? Sizinki öyle galiba diye çocukça laf sokmalarını kişiliğine veriyorum.Başkalarının eşiyle neden bu kadar ilgilisin? Ayrıca eşim lisanslı yüzücü ve gayet yakışıklı bir adamdır.Belirtmeden geçemicem. :))
Allah herkese gönlüne göre bir eş versin.
Senin gibi genelleme yaptım ben de işte , 30lu yaşlardaki erkeklerin kendine bakmayanları öyle diyim o zaman.İşte herkes çevresinden ve kendi yaşantısından örnek veriyor.Zaman değişti , daha da değişicek.Seni kırdıysam affola.Burdaki herkesi seviyorum aslında ama bazı yorumlar rahatsız ediyor , onlara da cevap vermek lazım diye düşünüyorum.Sevgiyle kal.30 yasindan sonra butun adamlarin kel gobekli olacagini kendin yazmistin.
Ordan yazdim. :)
Ayrica kiminle istiyorsaniz onunla evlenin. Kimseyi kolundan tutup ben evlendirmiyorum. İster kabul edin ister etmeyin, kendinden daha kucuk kadinlari tercih eden daha cok erkek var. Sizin cevrenizde farklidir olabilir.
Benim cevreme baktigimda kendinden kucuk kadinla evlenmis veya yasit olanlar var ama daha azlar. Gidin mecbur +40 yasindakiyle evlenin diyen yok. İsteyen oturup beklesin kismetini nedir yani
Hayır önce o başlattı. :) Ben de o yüzden ordan devam ettim.Haksızsın demedim sana ama her doğruyu her yerde söylemek hele de bu şekilde söylemek doğru gelmiyor bana.Sen duyar kasmak dersin ben empati yapmak derim.Seni severim yoksa , sen hayatındaki olumsuzlukları da anlatıyorsun , bir keresinde eşinin gömleğini sinirlenip aşağı atmışsın mesela okurken kahkaha atmıştım.Burda bazı üyeler sürekli kendinden örnek verip kendini övüyor.Onlara gereken cevabı vermek lazım diye düşünüyorum.Çünkü moral bozup insanları ümitsizliğe sürüklüyorlar ve aslında hayatlarında birçok şeyin de anlattıkları gibi olmadığına eminim.
Orayi kacirdim ben o zaman.. aynen belki hep acik sozlulugumden kaybediyorumdurHayır önce o başlattı. :) Ben de o yüzden ordan devam ettim.Haksızsın demedim sana ama her doğruyu her yerde söylemek hele de bu şekilde söylemek doğru gelmiyor bana.Sen duyar kasmak dersin ben empati yapmak derim.Seni severim yoksa , sen hayatındaki olumsuzlukları da anlatıyorsun , bir keresinde eşinin gömleğini sinirlenip aşağı atmışsın mesela okurken kahkaha atmıştım.Burda bazı üyeler sürekli kendinden örnek verip kendini övüyor.Onlara gereken cevabı vermek lazım diye düşünüyorum.Çünkü moral bozup insanları ümitsizliğe sürüklüyorlar ve aslında hayatlarında birçok şeyin de anlattıkları gibi olmadığına eminim.
Kavgasız evlilik olmaz , buraya yazılacak ve akıl almaya değecek bir konu olsa neden yazmamayım? Gülecek bir şey yok neden güleyim? Burda sıkıntısını anlatan her üyeye kendimce yorumlar yazıyorum kırıp dökmeden.Neyse kendimi anlatmama gerek yok.Dediğim gibi seni kırdıysam affola.Şimdi çıkmam lazım.Hepinize iyi akşamlar.Senin canin milletin kavgasini okumak istiyor hosuna gidiyor ama kendin yazmiyorsun neden? Cunku hic kavga etmiyorsunuz. eminim. :) Kavgasini yazmayan herseyi uyduruyor oluyor ama senin soylediklerin dogru???
İcin rahatlasin benim de esimle, kaynanayla ilgili konularim vardi, hala olsa aciyorum. Sana denk gelmemis bi daha esimle tartisinca ilk sana yazarim gülersin azcik
Orayi kacirdim ben o zaman.. aynen belki hep acik sozlulugumden kaybediyorumdur
Böyle şeyler için pişman olamam. Onları reddettiysen demek ki içine sinmeyen bir şey olmuş ve istememişsin.
bu şekilde yaşa takılmadan sevip sevilmek ve bunu başarmak çok güzelSeni seven yasina degil kalbine bakar.esimle 36 yasinda evlendim,oda 36 yasindaydi.Arkadasim kendinden 8 yas kucuk bir erkekle evlendi,birbirlerini seviyorlar.Annem babamdan 4 yas buyuk,teyzem esinden on iki yas buyuk.Hala birbirlerini cok seviyorlar
Ben millet oraya odaklansin diye yazmamistim bile..erkekleri yermistim bi yerde aslinda..ama bizim kadinlar yine yanlis yere cektiler.Biyeri kacirmadin. Dogurganlik muhabettini açan ben degilim. Ben sadece senin yazdigi onayladigimi belirttim ve milleti yererek moral bulmayin dedim.
Daha sonra kendisi basladi zaten sen calismiyordun, zaten sen kendinden buyukle evlenmissin, yok kendini ovuyorsun diye. Esimin yasini dahi bilmeden 40 yasinda oldugunu uydurarak yazan...
Gayet kendi baslatti yani.
Valla bana 27lik bebe gelip yazildi yani ben 32yim30lu yaslar gayet guzel bence, 20lik de yaziliyor, 30luk da 40lik da sec begen al
Realistlik bu değil ki.Sen evlenmişsin çocuk da doğurmuşsun ne diye diğer kızların moralini bozucak yorumlar yapıyorsun ki? Doğurganlıkta yaş çok önemli bir etken ama tek etken değil.Bak biraz önce de genç anne olmak daha kolay yazmışsın.Bi' doğurganlık diyorsun bir genç anne olmak diyorsun.Kadınlar neden genç yaşta evlenmeli , tek amaç çocuk doğurmak mı bir kadının hayatında? Okulumda 30 küsür tane kadın öğretmeniz hepsinin ya 1 ya 2 çocuğu var.30a yakın yaşlarda ve 30dan sonra evlenenler de o kadar çok ki içlerinde.Zaten çoğu çocuklarını 30dan sonra kucağına almış.Yani demem o ki kimse eski kadınlar gibi 4 5 çocuk yapmıyor 2 tane yapıyor , 30 yaştan sonra evlenip 2 çocuk doğurmak için de zamanı var kadınların.Hayat şartları değişti artık.
Bana yazilana cevap verdigine gore cevap hakki dogmus oldu. Herkes her zaman pozitif yorum yapiyorda kk da benim mi haberim yok? Ben kadini gommek icin soylemedim onu sizler yanlis anliyorsunuz. Ha buarada burda kac tane konu aciliyor gunde evlenenedim yasim 30 u gecti.. demekki toplumun bi baskisi var.. ee burdaki her kadinda kendisine kalbi icin deger vereni bulamiyorki..gozumuzun onunde oluyor.. adam kadinla beraber oluyor kac yil sonra birden pat ayriliyor citir bi hatunla evleniyor. Bu bir ornek sadece..ha konu sahibine belki agir gelebilir yazdiklarimiz ama herkes ayni seyi yazacaksa konu acmaninda mantigi yok zaten. Halbuki bi msjimdada nasip diye belirttim.Bu kafayı ben de anlamıyorum.
Kadının derdi bu,konu açmış,gelen yorumun içeriği ''yaşı düşük olanların doğurganlığı daha fazla,o yüzden tercih ediliyorlar ve edilecekler''.Eminim konu sahibi çok mutlu olmuştur bu tarz yorumları gördükten sonra,konuyu da bu yorumları görmek için açmış zaten
Bana yazilana cevap verdigine gore cevap hakki dogmus oldu. Herkes her zaman pozitif yorum yapiyorda kk da benim mi haberim yok? Ben kadini gommek icin soylemedim onu sizler yanlis anliyorsunuz. Ha buarada burda kac tane konu aciliyor gunde evlenenedim yasim 30 u gecti.. demekki toplumun bi baskisi var.. ee burdaki her kadinda kendisine kalbi icin deger vereni bulamiyorki..gozumuzun onunde oluyor.. adam kadinla beraber oluyor kac yil sonra birden pat ayriliyor citir bi hatunla evleniyor. Bu bir ornek sadece..ha konu sahibine belki agir gelebilir yazdiklarimiz ama herkes ayni seyi yazacaksa konu acmaninda mantigi yok zaten. Halbuki bi msjimdada nasip diye belirttim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?