gizli bütçem yok... ama aileme ait yerlerden almış olduğum kira gelirlerimi ayrı bir hesapta tutuyorum... her ay faiziyle beraber birikiyor orada hiç dokunmuyorum...
Hayır yok...
Arabanın kredisi bitene kadar gizli bütçe oluşturabilecek bir bütçem de yok...
Hele bir şubat gelsin vira bismillah...
Zaten konuda gizli yada aşikar demiştim
Sonuçta kendine ait bi bütçen var
Allah hayırlı harcamalar versin
arkadaslar sahrud arkadasimi anlamadan elestirmeyin o eslerin durumuna tavrina gore gerekirse bayanin gizli para biriktirmesi gerektigini savunuyor ve tamamen katiliyorum ona.Su ornegi vereyim ne demek istedigimizi anlarsiniz;bizim bir komsumuz var kadin ev hanimi calismiyor yani bir birikim falan da yapmamis neyse kadin sigara kullaniyor eside kullaniyor adam kadina sigara aliyor falan ya da para veriyor kendi sigarasini alsin diye sonra adam sigarayi birakiyor ve takkkk kadina para vermeyi kesiyor,neymis efendim sigarayi birakmis kendisi kadinda icmeyecekmis.1 milyon bile birakmiyor giderken kadina zavalli kiz da apartmanda komsulardan aliyor yazik kimseye yuzu de kalmadi ben bazen aaa sana paket aldim falan deyip veriyorum ama kocasinin yaptigina bakin,demem o ki kizlar kendi parasi olsa ya da koseye 3-5 bisi atsaydi bu bayan bu duruma dusmezdi
Kesinlikle ama kesinlikle bir kadının köşede birikimi olmalı evet.
Gizli olmasına gerek yok, açık seçik de olabilir ama olmalı.
Hayatta başımıza ne geleceğini asla bilemeyiz.
Ben boşanırken 5 kuruş param yoktu, ne nafaka ne eşya ne para hiçbir şey almadım bir bavulum hariç.
Her şeye sıfırdan başladım, sürüm sürüm süründüm senelerce, halen kuyruğumu toparlayabilmiş değilim.
Ama onca sene biraz biriktirmiş olsaydım zorlanmazdım bu kadar.
O yüzden bunu bilir bunu söylerim, gizli açık fark etmez ama mutlaka birikim yapın elinizden geldiğince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?