- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Yok giderse iletisim sıfir ne yoldayken ne gelince. Sonrasinda da ucretsiz iznim biticek gitmeyi dudunmedigim baska bir ilde memuriyetime devam edicem. Kimseye bel baglamicam.Esinizin aslinda gitmemesi lazim. Sizin bebeğinize yapilan eşinize de yapılmış demektir ama erkekler düz mantık iste. O abla ne kadar cirkef olsa da esiniz hala yegenim ben dayısıyım modunda sevincik olmuş gitme derdinde. Bırakın gitsin ama tek bir sey sormayın etmeyin , hatta eşiniz desin hayırdır ne oldu diye size.Bir sey olmadı bebeğimle bana yapılanı bu kadar çabuk unutabilmene şaşırdım sadece der geçersiniz.
kendini dibe cektide ne oldu 5 ay sonra esin kardasıma gidicme dedi tamam sana böyel dememistir ay iste üstüme düsen yok vazife yok bebegin sucu yok deyip senin analıgındna kadınlıgındna duygusalıgındna faydalanıyoYok yavrum ben sinmis bir insan degilim. Fazlacada kavgaciyimdir. Ama aile iliskilerinde olayi cirkinlestirmek istemefim. O bana o laflari ederken esim beni iceri surukluyidu muatap olma nolur sen iceri gec vs. Ama sonrasinda geri ciktı tekrar bahceye. Sonra tekrar iceri girip sarıldi nolur onun yaptigi bize yansimasin dedi. Ben o lafa yelkenleri indirdim. Yumusak yuzluyum biraz ve olayin ustune o an gitmedim cunki yeterince cirkinlesti camura bulasti. Kendi kendini dibe cekti.
Bunu söyledigin icin tesekkur ederim. Bende mesafeli olabilecegine inanmiyorum. Gozumde kat be kat dusucek esim. Yani bunun mararini verecek koca adam diyorum. Gorucem iste ne olucak ne biticek. Bilmiyorum iste ben mudahale etmeden ne karar vercek gormek istiyorum.
Evet cute. Ben kız kardesimi atamam demis. Komik ya. Abi sana at diyen yok sat diyen yok. Banane. Ben iliskiler ilk gerildiginde dedimki esimde vardi. Bu benim kisisel problemim. Ben gorusmuyorum siz nasil istiyosaniz oyle devam edin. Tamam dedi uzerimdekide. Sonra bi halker bi tavırlar.Aynı apartmanda oturdugun gorumcen de kardesımı ezemem diyip size hayırlı olsuna gelmedi oyle mı? Bu erkeklerin basıretsızlıgı ne dıyeyım
Samdan ama sanki ben bunlari ona anltmak istemiyorum. Cunki bu olaylarda ben cok yiprandim. O kadar uzuldumki hamileyken. Bu onlarin heopsine sahit. Surekli arayi duzrltmeye calisti. Ama bu karsi taraf tarafindan bak kardesimiz bize adim atiyo begonfili cokta takmiyo gibi algilanfi diye dusunuyorum.ben olsam icimdeki firtinayi esime gösterip olacaklarin fragmanini izletir oyle secim yaptirirdim
gidersen biter degil de, gidersen cok sey degisir. bana haksizlik yapilirkenki gorevlerinden muaftin bu zorunlu gorev mi falan diye ben uzun uzun konusurdum ya
sonuçta bi cocugunuz var. erkek gibi dumduz bi canliya yuvanin geleceğini belirleme oylece verilmemeli. esinize ben de geliyim kusluk bitsin deseniz hayir once o bu eve gelip senden özür dileyecek diyemez mesela.
siz de sadece sen bilirsin demeyin lütfen
Yasiyacagim hayal kirikligi fazlaca buyuk olucak.Eşiniz gitmese keşke giderse hayal kırıklığı yaşayacaksınız belli ki..Bence gitme demeyin de en azından kendi çocuğunuzun onun ailesi için ne ifade ettiğini sorgulayın,bakalım ne diyecek.Demissinizya görümcem benim cocugumun yaninda bana bağırdı ve çocuğum korktu diye ,bunu sorun mesela yorumu ne olacak veya diğer görümcenizin kız kardeşini mutlu etmek icin sizin yavrunuzu görmeye gelmemesini ailecek nasıl yorumladıklarını merak ettiginizi söyleyin.Madem esiniz yegeni konusunda bu kadar hassas ve yapıcı biri bunu sadece baskalarinin cocuklari icin ortaya koymasin ayni hassasiyeti sizin ortak cocugunuz konusunda da sergilesin.
Canima degsin de demedim sarisin be. Ya benim esimi hic biri aramadi nasil gidiyo babalik nasıl bebek diyen olmadi. Cok yalnizdi ben vardim. Uxulur diye soramadim bile ablan aradimi diye. Buyuk ablasini hastaneye cagirmis abla gel bu kırgınlik bitsin diye. Gelemem deis kestirmis atmis bu mesajlari aylar sonra gordum. Nasil hazmettin diye cok bagirdim. Degdimi dedim. Anlıcan cok doluyum ben be.
Samdan ama sanki ben bunlari ona anltmak istemiyorum. Cunki bu olaylarda ben cok yiprandim. O kadar uzuldumki hamileyken. Bu onlarin heopsine sahit. Surekli arayi duzrltmeye calisti. Ama bu karsi taraf tarafindan bak kardesimiz bize adim atiyo begonfili cokta takmiyo gibi algilanfi diye dusunuyorum.
Anlatmak icin cabalamk istemiyorum.
Hee evet ya o mevzu bak :)Terbiyesiz. Bide hala gidicem diyorsa eşin de yanlis yapiyor . Ayni benim babam gibi ya saka
gibi. O gorumceni hatirladim ama bayramda tantana yapan sen iceri gecip esine kahve yapiodun o esnada gelmisti heralde. Sursat . Soyka.
Uzulme canim hic sen mutlu ol sen mutlu ol guzel ol eglenceli ol gerisi muhim degil
Herkes hakettigini yasayacak bu hayatta.
Bakalim me diyecek bekliyirum napicak. Uzun suredir bileniyorum.Evet oyle düşünmüştür karşı taraf bencede terbiyesiz sinir oldum
Yorumlarin icin tesekkurler limoncu.kendini dibe cektide ne oldu 5 ay sonra esin kardasıma gidicme dedi tamam sana böyel dememistir ay iste üstüme düsen yok vazife yok bebegin sucu yok deyip senin analıgındna kadınlıgındna duygusalıgındna faydalanıyo
düsün aynısını senin erkek kardesin yapıcak ve esin susup o evde oturucak yaparmı hayır hatta sana der bundan sonra erkek kardesinle görüsmiceksin diye eee kadınlar neden bunu yapmıyo valla ben yazdım dahada yazmam sakın kararı esine verme sen zaten bastan ta yanlıs yapmıssın
bu olayın üstünü hic kapatmıcaksın sürekli taze tutucaksın ki esin kardesinin cocugu oldugunda sana gidicem cümlesini kuramasın cekinsin senden
Bakalim. Esin ne zaman icin gidicem diyor yarin mi gidicekBakalim me diyecek bekliyirum napicak. Uzun suredir bileniyorum.
Samdan ama sanki ben bunlari ona anltmak istemiyorum. Cunki bu olaylarda ben cok yiprandim. O kadar uzuldumki hamileyken. Bu onlarin heopsine sahit. Surekli arayi duzrltmeye calisti. Ama bu karsi taraf tarafindan bak kardesimiz bize adim atiyo begonfili cokta takmiyo gibi algilanfi diye dusunuyorum.
Anlatmak icin cabalamk istemiyorum.
Yok giderse iletisim sıfir ne yoldayken ne gelince. Sonrasinda da ucretsiz iznim biticek gitmeyi dudunmedigim baska bir ilde memuriyetime devam edicem. Kimseye bel baglamicam.
Erkekler bize kindar ve hiçbir şeyi unutmaz der ama aileleri söz konusu olunca milattan önceki konuları pat pat ısıtıp kokuyorlar önümüze. O yüzden diyorum çok müdahale etme diye. Ama baktın aman yeğenim canım yeğenim moduna giriyor işte o zaman konuşursın. Bide Aynı şeyi sen yaşasan ve eşin evden kovulan kişi olsa sana ne derdi gitmek istediğin zaman bilmiyorum. İstemezdi Eminim. Bunu da ona söyleyebilirsinBunu söyledigin icin tesekkur ederim. Bende mesafeli olabilecegine inanmiyorum. Gozumde kat be kat dusucek esim. Yani bunun mararini verecek koca adam diyorum. Gorucem iste ne olucak ne biticek. Bilmiyorum iste ben mudahale etmeden ne karar vercek gormek istiyorum.
Iyi akşamlar hanimlar.
Yani sinirliyim üzgünüm bilemiyorum.
Öncelikle cok kısa ozet geceyim kucuk gorumcemle konusmuyoruz bir kac yıldır.
En son kavga gecen bayramda yaşandi. Kp bayranlasin diye bana rica etti ayni masa etrafinda oturuyorduk ve ben bayram gunu vs diyip elimi uzattihimda Edepsizler terbiyesizler burasi benim babamin evi defol gitler havada ucuştu. Ben o dönem lohusa sayilirdim bebegim 2 aylikti. Bebegi ilk defa goruyodu ama benle kavga etmekten yegenini bile gözu görmedi. Ve esim bana begonfil iceri git cevap verme sen iceri gec lutfen tarzinda konusup arkamdan geldi vs. Kendince durumu kurtarmaya calisti ama donupte abla sen hayirdir demedi. Sadece kp oturttu karsisina o ayıp vs dedi.
Gelelim bugune. Gorumce dogum yapti 5 gun oluyor . Bizden 2.5 saatlik uzakta bir sehirde.
Esim biraz önce ne dersim begonfil yarin gitsem diyorum mesafeli bi sekilde hayirli olsun der gelirim uzerime duseni yaparim dedi.
Yani yeni yegeni oldu kizlar bir tarafim gormek istiyodur begonfil buna ne sen ne baskasi engel koyamaz diyorum.
Ama icim cız etti kızlar. Bizim bebegimizi görmek icin yeltenmedi bu ustune diger gorumceyi doldurdu ayni apartmandayiz diger gorumceyle ben kiz kardesimi ezip gidemem falan muhabbetleriyle o da yegenini görmedi. Ya cok karisik anlatiyorum muhtemelen ama kimse bizim cocugumuz icin uzerine duseni yapmadi. Tamamen sevgi maneviyattan bahsediyorum.
Bizim cocugumuz o kadar yok sayılırken onun bunu dusunmesi bilmiyorum uzuldum sanki.
Yanlis anlasilmaktan da korkuyorum ben o laflarin uzerine bile esime dedim ki ablandir konus gorus ama benim icin bitti hep bu edepsizlikleriyle yüz göz oluyorum dahada yeter dedim.
Yani bize yapilanlar esim icin vız geldi tıris gitti gibi hissediyorum. Cocugum 9 aylik suan. O kadin bir kere gördü. Ve tek kare fotosunu istememis kardesinden. Yani bilmiyorum anlatamiyorum kucucuk bir bebek kızgınlıgimi kırgınlıgimi bu bebek uzerinden ifade etmek istemiyorum ama o kadar cok edepsizlik yaptıki hangi birini anlatsam. Yani kör öldü badem gözlü oldu derler ya dogum yaptı diye bilmiyorum işte.
Yani beni ezip geciyo gibi sen kösede kırıl begonfil bizim cocuklar önemsenmesin begonfil ama ben uzerime duseni yapayim. Abi düsmesin üzerine ya düsmesin artik.
Onca lafı hakareti unutup hazmedip gidebiliyosan tabiki git ben sana git de diyemem gitmede diyemem canım dedim sakin bir sekilde. Tamam degerlendirelim bi dedi ama istekli yani. Yegeni sonucta. Oraya gidip lohusa kadina suratta yapmasin ama abi bende lohusaydim be o bagirirken yavrum korkmustu. Yani beni yok sayıyo gibi hissediyorum. Of bilmiyorum .
Yanlıs dusunuyorsam lutfen duzeltin.
Yegenim hala hastanede mi ne ya. Unutmuyorum unutmicamda. Hazmettiyse buyursun kapi orda.Yasadiklarina benzeer seyler yasadim cnm. Aslinda anlatsam roman olurda ..
Bebegim 30 haftalik dogdu ki. O kadar zor gunlerdi ki .. bebegim 20 gun kuvezde kaldi. Gorumcemin beni hic birzaman sevmediğini ztn biliyordum. Ama butun zor zamanlarinda ilk ben yanindaydim. Sonuc olarak dogum yaptigim gun harici hic iletisimimiz olmadi. 15. Gunde bir mesaj atmis yegenim hala hastanede mi diye. Ztn ben de bu mesaja kizdim. Kimseden teselli beklemedim o donem ama dalga gecer gibi hala hastanede mi mesaji komsularim bile en azindan arayip soruyorlardi.
Yinede soylemedim bisey gorumceme. Kayinvalidemler kizim hastaneden cikinca geldiler. Esim sadece laf arasinda ablamda bizi arayip sormuyor dedi . Vayy efendimm onun derdi basindan askinmis. Kizi ilkokula baslamis okula gitmicem diye agliyormus. Neler cekiyormus.
Ozmna kadar basit bir kirginlik olan sey o an gozumde devlesti iste...
Esimde o sira haklisin ama bosver diye sozde yanimdaydi. Ama zaman gectikce sen uzatıyorsuna dondu is. Cok uzattim kusura bakma...
Ama seni cok iyi anlıyorum. Sende yeni dogum yapmis bir anneydin bebeginde o (kendi gorumcem aklima geliyor ve kufur etmemek icin zor tutuyorum kendimi)
Kadinin yegeniydi. Iyi niyetli biri olsaydi ztn aklina o siraladigi cumleler gelmezdi. Yegenini sevmekten.
Sen esinin bu olaya boyle bakmamasina kiriliyorsun. Evet yegeni gormek hakki ama bu seferde ben ne yapsam hep hosgoruluyorum rahatligi oluyor bu insanlarda..
Bende isin icinden cikamiyorum. Bazen bosver ya unut gitsin diyorum. Bazende bu insan hep ayni bugun bunu unutsam yarin yine sacmalicak, biri haddini bildirsin istiyorum...
Doğru düşünüyorsun. Sen Haklısın ama bence eşinle olan ilişkisine karışmamalısın. Görmek istiyorsa sen gitme o Görsün yeğenini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?