Görümce ,Dogum.

Yok giderse iletisim sıfir ne yoldayken ne gelince. Sonrasinda da ucretsiz iznim biticek gitmeyi dudunmedigim baska bir ilde memuriyetime devam edicem. Kimseye bel baglamicam.

kendini dibe cektide ne oldu 5 ay sonra esin kardasıma gidicme dedi tamam sana böyel dememistir ay iste üstüme düsen yok vazife yok bebegin sucu yok deyip senin analıgındna kadınlıgındna duygusalıgındna faydalanıyo

düsün aynısını senin erkek kardesin yapıcak ve esin susup o evde oturucak yaparmı hayır hatta sana der bundan sonra erkek kardesinle görüsmiceksin diye eee kadınlar neden bunu yapmıyo valla ben yazdım dahada yazmam sakın kararı esine verme sen zaten bastan ta yanlıs yapmıssın

bu olayın üstünü hic kapatmıcaksın sürekli taze tutucaksın ki esin kardesinin cocugu oldugunda sana gidicem cümlesini kuramasın cekinsin senden

ben olsam icimdeki firtinayi esime gösterip olacaklarin fragmanini izletir oyle secim yaptirirdim

gidersen biter degil de, gidersen cok sey degisir. bana haksizlik yapilirkenki gorevlerinden muaftin bu zorunlu gorev mi falan diye ben uzun uzun konusurdum ya

sonuçta bi cocugunuz var. erkek gibi dumduz bi canliya yuvanin geleceğini belirleme oylece verilmemeli. esinize ben de geliyim kusluk bitsin deseniz hayir once o bu eve gelip senden özür dileyecek diyemez mesela.

siz de sadece sen bilirsin demeyin lütfen

Eşiniz gitmese keşke giderse hayal kırıklığı yaşayacaksınız belli ki..Bence gitme demeyin de en azından kendi çocuğunuzun onun ailesi için ne ifade ettiğini sorgulayın,bakalım ne diyecek.Demissinizya görümcem benim cocugumun yaninda bana bağırdı ve çocuğum korktu diye ,bunu sorun mesela yorumu ne olacak veya diğer görümcenizin kız kardeşini mutlu etmek icin sizin yavrunuzu görmeye gelmemesini ailecek nasıl yorumladıklarını merak ettiginizi söyleyin.Madem esiniz yegeni konusunda bu kadar hassas ve yapıcı biri bunu sadece baskalarinin cocuklari icin ortaya koymasin ayni hassasiyeti sizin ortak cocugunuz konusunda da sergilesin.

Aynı apartmanda oturdugun gorumcen de kardesımı ezemem diyip size hayırlı olsuna gelmedi oyle mı? Bu erkeklerin basıretsızlıgı ne dıyeyım
Evet cute. Ben kız kardesimi atamam demis. Komik ya. Abi sana at diyen yok sat diyen yok. Banane. Ben iliskiler ilk gerildiginde dedimki esimde vardi. Bu benim kisisel problemim. Ben gorusmuyorum siz nasil istiyosaniz oyle devam edin. Tamam dedi uzerimdekide. Sonra bi halker bi tavırlar.

Samdan ama sanki ben bunlari ona anltmak istemiyorum. Cunki bu olaylarda ben cok yiprandim. O kadar uzuldumki hamileyken. Bu onlarin heopsine sahit. Surekli arayi duzrltmeye calisti. Ama bu karsi taraf tarafindan bak kardesimiz bize adim atiyo begonfili cokta takmiyo gibi algilanfi diye dusunuyorum.
Anlatmak icin cabalamk istemiyorum.

Yasiyacagim hayal kirikligi fazlaca buyuk olucak.

Terbiyesiz. Bide hala gidicem diyorsa eşin de yanlis yapiyor . Ayni benim babam gibi ya saka
gibi. O gorumceni hatirladim ama bayramda tantana yapan sen iceri gecip esine kahve yapiodun o esnada gelmisti heralde. Sursat . Soyka.
Uzulme canim hic sen mutlu ol sen mutlu ol guzel ol eglenceli ol gerisi muhim degil
Herkes hakettigini yasayacak bu hayatta.

Evet oyle düşünmüştür karşı taraf bencede terbiyesiz sinir oldum

Hee evet ya o mevzu bak :)

Yorumlarin icin tesekkurler limoncu.

ama o erkek ne kadar gorse de senin ne kirilip yiprandigini tam algilayamaz. algilasa bu durum olusmazdi zaten.

evliligimde yaptigim tek dogru bisey varsa o da acik yureklilikle kizdigim uzuldugum bekledigim seyleri sakince anlatmakti.

ya bunlar bu kadar akilli olsa 90 dk lik macin 3 saatlik yorumunu izler mi dunya kurtulacakmiscasina

bide erkekler senin ailenle olan iliskine karismiyorum deyince seni de zorla icine sokmaya calisiyolar, mecbur gibi dusunuyolar falan.

gercekten gorse de sen ne kadar yiprandin uzuldun algilayamamsitir uzerinden zaman gecti hafifledu unuttun bile saniyodur

karsisina gec icindekileri anlat sonra kendi secsin gidip gitmemeyi yine

ama icinde bi keske kalmasin, bak insan ne anne babayla ne cocukla ayni yatagi paylasiyo

her gece birlikte yatiyosak bu butun dunydunyada boyleyse bunun bi anlami onemi olmali, o senin hayat arkadasin. icinde tutma duygularini, kavga et de demiyorum ama anlat lutfen

Yok giderse iletisim sıfir ne yoldayken ne gelince. Sonrasinda da ucretsiz iznim biticek gitmeyi dudunmedigim baska bir ilde memuriyetime devam edicem. Kimseye bel baglamicam.

Aynen kendi haline bırakın bakalim sizden bağımsız hala kardesim yigenim modunda mi olacak. Ama uzucu olan giderse kardesi diyecek ki ben o kadar laf ettim kardesim yine de geldi . İcten içe sevinecek o uyuz görümceniz. Esinizin bunu düşünüp gitmemesi lazim da iste laf anlatmak ayrı dert.

Doğru düşünüyorsun. Sen Haklısın ama bence eşinle olan ilişkisine karışmamalısın. Görmek istiyorsa sen gitme o Görsün yeğenini.

Erkekler bize kindar ve hiçbir şeyi unutmaz der ama aileleri söz konusu olunca milattan önceki konuları pat pat ısıtıp kokuyorlar önümüze. O yüzden diyorum çok müdahale etme diye. Ama baktın aman yeğenim canım yeğenim moduna giriyor işte o zaman konuşursın. Bide Aynı şeyi sen yaşasan ve eşin evden kovulan kişi olsa sana ne derdi gitmek istediğin zaman bilmiyorum. İstemezdi Eminim. Bunu da ona söyleyebilirsin

Yasadiklarina benzeer seyler yasadim cnm. Aslinda anlatsam roman olurda ..
Bebegim 30 haftalik dogdu ki. O kadar zor gunlerdi ki .. bebegim 20 gun kuvezde kaldi. Gorumcemin beni hic birzaman sevmediğini ztn biliyordum. Ama butun zor zamanlarinda ilk ben yanindaydim. Sonuc olarak dogum yaptigim gun harici hic iletisimimiz olmadi. 15. Gunde bir mesaj atmis yegenim hala hastanede mi diye. Ztn ben de bu mesaja kizdim. Kimseden teselli beklemedim o donem ama dalga gecer gibi hala hastanede mi mesaji komsularim bile en azindan arayip soruyorlardi.
Yinede soylemedim bisey gorumceme. Kayinvalidemler kizim hastaneden cikinca geldiler. Esim sadece laf arasinda ablamda bizi arayip sormuyor dedi . Vayy efendimm onun derdi basindan askinmis. Kizi ilkokula baslamis okula gitmicem diye agliyormus. Neler cekiyormus.
Ozmna kadar basit bir kirginlik olan sey o an gozumde devlesti iste...
Esimde o sira haklisin ama bosver diye sozde yanimdaydi. Ama zaman gectikce sen uzatıyorsuna dondu is. Cok uzattim kusura bakma...
Ama seni cok iyi anlıyorum. Sende yeni dogum yapmis bir anneydin bebeginde o (kendi gorumcem aklima geliyor ve kufur etmemek icin zor tutuyorum kendimi)
Kadinin yegeniydi. Iyi niyetli biri olsaydi ztn aklina o siraladigi cumleler gelmezdi. Yegenini sevmekten.
Sen esinin bu olaya boyle bakmamasina kiriliyorsun. Evet yegeni gormek hakki ama bu seferde ben ne yapsam hep hosgoruluyorum rahatligi oluyor bu insanlarda..
Bende isin icinden cikamiyorum. Bazen bosver ya unut gitsin diyorum. Bazende bu insan hep ayni bugun bunu unutsam yarin yine sacmalicak, biri haddini bildirsin istiyorum...

Yegenim hala hastanede mi ne ya. Unutmuyorum unutmicamda. Hazmettiyse buyursun kapi orda.

Doğru düşünüyorsun. Sen Haklısın ama bence eşinle olan ilişkisine karışmamalısın. Görmek istiyorsa sen gitme o Görsün yeğenini.

Konuyu dikkatle okuyorum .konu sahibinin hissettiklerini yasadim yasiyorum. Ya gerçekten bazi insanlar o kadar ama o kadar hadsiz ve yuzsuz ki gitsin gorsun yegeni iyi niyetini bile su istimal ediyolar ve bu kisir döngü gibi surekli tekrarliyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…