Görümce ,Dogum.

Sen iyi ol da hiç olmazsa için Vicdanın rahat olur.
Çünkü herkes kendi davranışından sorumludur.

Ben de birkaç zamandır bunu diyorum. Bu İnsanlar neden böyle. Neden karakteri bozuk İnsanlar yüzünden benim canım sıkılıyor. Neden birilerinin fikirsizliği yüzünden benim uykum kaçıyor. Neden başkaları mutlu olacak rahat edecek diye ben rahatsız oluyorum diye diye ömrümüzden ömür yiyoruz

O kendine yediriyor demek ki. Bilemiyorum,oz kardesim yok,kardes olunca affedebiliyordur belki insanlar. Ben herkesle yuzlesme taraftari olan bir insanim,yani benim kardesim esime ayip etse bana ayip etse agzima geleni soyler once yuzlesirim. Sonrasindaki iliskime de karari verirken oturur konusurum yine. Ama benim bu soyledigimi yapabilen insan ben gormedim.

Ama dedigim gibi,onlar kan ile baglilar. Bizler yabanciyiz. Bir arada ne nane isterlerse yiyebilirler, onlari baglar. Degil 300 km 30000 km de gitse kendi problemi. Salla gitsin,aslinda kafana takmana bile degmez inan

Yegenim hala hastanede mi ne ya. Unutmuyorum unutmicamda. Hazmettiyse buyursun kapi orda.
Ustelik ben esim dahil kimseden beklentim olmadığı zamandi .o dönem isleri cok yogundu o da cogu zaman yanimda olamadi. Kimseye sitem etmedim.. ama bu da yuzsuzluk demii...

Ustelik ben kirilddim gorumceme diye, kayinvalidem bana dusman kesildi nerdeyse.. simdi bayramlasmasam annesini doldurup uzerime saliyor.. bu kadar ilkokul cocugu gibi davranisa bir Allahin kuluda yeter cnm artik sacmalama demiyor. Ve bu beni gun gectikce ona karsi daha kindar yapiyor..

Bu biraz karakter meselesi. Böyle bir durumda ben olsam, eşime beni saymayan insanı sen sayarsan bende seni saymam derim net. Giderse de benim olduğum eve zor gelir. Kimisine doğru kimisine yanlis ha insani boyutunu sorarsan iki günlük dünya bosverr büyüklük sende kalsın derim ama ben olsam kesinlikle boyle görümceye ve eş kişisine tavrımı net koyar duracağı yeri bir guzel gösteririm.

Canım her konuda haklısın. Senin açından anlayıslı olup gidip gitmemesine karışmaman daha mantıklı olur. Her ınsan kotu huyu zamanla gorur. Kıymetini anlasın onların yaptıklarını senın yapmadıgını gorsun. Bunu da belırtmıssın zaten bebeğine önem bile verılmemıs bu asıl kardeslerıne deger vermemek olmus. Tabı sen onlarla mesafenı koru yüz verme. Üzmelerine musade etme artık.

Gayet olgun bir yaklaşım. Sizi zorlamıyor kendi üzerime düşeni yapayım diyor. Benim düşüncemde aynı eşiniz gibidir. Üzerime düşeni yapayım onların ne yaptığı kendine. Sizi zorlasa yok sayıyor düşüncenize katılıyor olabilirdim. Size akıl danışmış sizin fikrinizi rızanızı önemsiyor. Herkes yaptığının karşılığını alıyor. Siz sadece yapmanız gerekeni yapın gerisine karışmayın zamana bırakın. Kafanızı yastığa rahatmı koyuyorsunuz o en önemlisi.

Bılemıyorum aynı seylerı yasamıs olsaydım esıme gıtme derdim galiba onlarınki bebekte bızımkı neydi derdım

Ayrıca dıger gorumcenınde tavır alıp gelmemesi cok garıp kardesının bebegı hıc mı merak etmezsın..

Kızkardesım gelınımızle kotu olsa bu onların kendi aralarındakı sorun der hıcte tavır almam ayy ne sacma insanlar var

Herseyden önce bebegıne yapılmış bır haksızlık var konuyu takıpteyım

Onca lafı hakareti unutup hazmedip gidebiliyosan tabiki git ben sana git de diyemem gitmede diyemem canım dedim
Çok iyi demişsin. Sonuna kadar haklısın, kırgınlığını ve kızgınlığını çok iyi anlıyorum ama eşin aklına koymuş gidecek. Buna engel olmasan bile görümcenin yaptıklarının üzerinin örtülmesine izin verme.

İnsanın okuyunca öfkeyle sakin gönderme kocanı diyesi geliyor ama en doğrusu gitmesi sanırım.
Öyle dediği gibi gercekten mesafeli olsun, gitmek için gitmiş olsun hakikaten. Benim anlamadığım , gorumce hastaneye gelmiyor, yeğeni ile ilgilenmiyor , sorup foto dahi istemiyor . Bunların üzerine eşiniz nasıl gitmek istiyor. Kendine yapılanın farkında mı değil bu adam. Görümcenkn düşmanlığı sadece sana degil, en büyük ayıbı kardeşine yapıyor.
Bence annesi esini arayıp git diye zorluyor yoksa kimse bunca şeyi yutamaz.

Eşinizin gitmesine karışmayın içinden ne gelirse onu yapsın ama ben gitmezdim sonuçta doğum güzel bir olay allah analı babalı büyütsün ama yaptıklarınıda unutacak değilim kimse kusura bakmasın

İnsanlar niye boyle pislik yapiyor anlamiyorum, selamin aleykum aleykum selam diyip, iki cay kahve icip evlere dagilmak varken, neden kavga dovus icin bir araya geliyorlar, huzur bozmaktan zevk aliyorlar? Suan bu gorumcenin tavri kac kisiyi birden uzuyor, etkiliyor.

Anliyorum cunku bende de var. Defalarca baristim sirf dedesi ananesi cok uzuluyor diye. Cunku bu beyinsizler buyukleri uzduklerini de idrak edemezler.

O yegenini ezip gecmis bence esin gitmemeli. Taviz tavizi dogurur. Ama esin gitse bile o kadin onu gittigine pisman eder emin ol buna. Esin bosu bosuna gittigiyle kalir, pisman olur... O zaman ben sana demistim dersin. Ama her sekilde kafana takma, sen gorusmuyorsan gerisini salla. Ne halleri varsa gorsunler. Birbirlerini uzsunler cok meraklilarsa.

Ben sana demistimin o kadar cok yeri geldiki. Evet taviz tavizi dogurur. Esimin bu ben uzerime duseni yapim durumu bizi degersizlestiriyo. Onemsiziz yani biz. Bunu soyleyincede ya canim yok oyle nerden cikartiyosun. Ohooo diyo. Ohoo derken yerlestircem bi şaplak.

Bende olsam onca şeyden sonra eşimin gidicem demesine uzulurdum.Sanirim karışmazdim ama gitmemesini tercih ederdim.

bizimki de ben onlara benzemeyeyim, ben insanlik yapayim, onlar gibi davranirsam onlardan ne.farkim kalir tarzinda konusur.

İnsanligi bunlar kurtaracak. He man'ler...

Insan cok takiyo boyle durumlari kafasina ayni durumu ben de biraz yasadim tartisma falan olmadi ama esimin ailesi kizima benim istedigim ozeni gostermedi hala 2 tane gorumcem corap almamistir mesela kizima. Abisinin kizi da ayni sekilde bi kere dogumda geldi simdi kendisi hamile esim kizimin esyalarindan vermek istiyo hayir diyorum o bana ne yapti ki ben ona esyami vericem..ister istemez kinleniyo insan ben kisasa kisas yapmayan kisiyim şu an tam o kafadayim. Ne kadar ekmek o kadar kofte. Kizinizi gelip gormemis bi fotografini bile istememis insan ne kadar degersiz hissediyo dimi oysa ki aile boyle midir ya arkadas ölümlü dunya yarin bana bisey olsa siz boyle mi bakacaksiniz cocuguma... ters donerim valla yattigim yerde gaza getirmek gibi olmasin seni ama cook iyi anliyorum seni

kiskanclik kokusu var kuzum senin tarafta degil onun tarfinda inss ben yaniliyorm umarim aranz duzelir

Eşiniz gidip görsün istediği gibi görüşsün buna karışmayın bence yorum dahi yapmayın.Eşim kardeşinden bahsedince hiç sesimi çıkarmam konuşur biter başka birşey söylerim duymamış gibi çünkü hazetmiyorum doğum yaptı gitmedim çocuğunuda sevmedim annesini gram sevmiyorken çocuk için ölüp bitmem saçma olurdu eşim sevsin onun yeğeni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…