- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi Deve tabani
-
Sen iyi ol da hiç olmazsa için Vicdanın rahat olur.Konuyu dikkatle okuyorum .konu sahibinin hissettiklerini yasadim yasiyorum. Ya gerçekten bazi insanlar o kadar ama o kadar hadsiz ve yuzsuz ki gitsin gorsun yegeni iyi niyetini bile su istimal ediyolar ve bu kisir döngü gibi surekli tekrarliyor..
Ben de birkaç zamandır bunu diyorum. Bu İnsanlar neden böyle. Neden karakteri bozuk İnsanlar yüzünden benim canım sıkılıyor. Neden birilerinin fikirsizliği yüzünden benim uykum kaçıyor. Neden başkaları mutlu olacak rahat edecek diye ben rahatsız oluyorum diye diye ömrümüzden ömür yiyoruzAnlıyorum canım. Nasıl rahat edecekse için öyle yap tabiki. Ama eğer esin giderse daha çok sinir olup. Temelli kızıp büyümesin diye düşündüm bende. Off of ne diyem Begonfilim zaman galiba gene. İnsanlar niye böyle ya
O kendine yediriyor demek ki. Bilemiyorum,oz kardesim yok,kardes olunca affedebiliyordur belki insanlar. Ben herkesle yuzlesme taraftari olan bir insanim,yani benim kardesim esime ayip etse bana ayip etse agzima geleni soyler once yuzlesirim. Sonrasindaki iliskime de karari verirken oturur konusurum yine. Ama benim bu soyledigimi yapabilen insan ben gormedim.Senin yorumlari biliyorum da konulari bilmiyorum. Ben kendi tavrimın arkasimdayim zaten dark. Yok hukmundeler. Ve beni cok gamsız bilirler muhtemelen suan benim gamsizligima bile sinirlniyorlar.
Benim sıkıntım esimin tavirsizligi. Simdi hayirli oldun demek icin 300 km yol yapmayi uzerine vazife görüyosun da onca kavga da hayidir sen abla bi dur demeyi vazife görmemis mi uzerine.
Ceyrek al git demeyi dusunuyorum bende. Yani icimden ne laflar geciyo ama dilime dökmeye yakıstırmıyorum.
Ustelik ben esim dahil kimseden beklentim olmadığı zamandi .o dönem isleri cok yogundu o da cogu zaman yanimda olamadi. Kimseye sitem etmedim.. ama bu da yuzsuzluk demii...Yegenim hala hastanede mi ne ya. Unutmuyorum unutmicamda. Hazmettiyse buyursun kapi orda.
Iyi akşamlar hanimlar.
Yani sinirliyim üzgünüm bilemiyorum.
Öncelikle cok kısa ozet geceyim kucuk gorumcemle konusmuyoruz bir kac yıldır.
En son kavga gecen bayramda yaşandi. Kp bayranlasin diye bana rica etti ayni masa etrafinda oturuyorduk ve ben bayram gunu vs diyip elimi uzattihimda Edepsizler terbiyesizler burasi benim babamin evi defol gitler havada ucuştu. Ben o dönem lohusa sayilirdim bebegim 2 aylikti. Bebegi ilk defa goruyodu ama benle kavga etmekten yegenini bile gözu görmedi. Ve esim bana begonfil iceri git cevap verme sen iceri gec lutfen tarzinda konusup arkamdan geldi vs. Kendince durumu kurtarmaya calisti ama donupte abla sen hayirdir demedi. Sadece kp oturttu karsisina o ayıp vs dedi.
Gelelim bugune. Gorumce dogum yapti 5 gun oluyor . Bizden 2.5 saatlik uzakta bir sehirde.
Esim biraz önce ne dersim begonfil yarin gitsem diyorum mesafeli bi sekilde hayirli olsun der gelirim uzerime duseni yaparim dedi.
Yani yeni yegeni oldu kizlar bir tarafim gormek istiyodur begonfil buna ne sen ne baskasi engel koyamaz diyorum.
Ama icim cız etti kızlar. Bizim bebegimizi görmek icin yeltenmedi bu ustune diger gorumceyi doldurdu ayni apartmandayiz diger gorumceyle ben kiz kardesimi ezip gidemem falan muhabbetleriyle o da yegenini görmedi. Ya cok karisik anlatiyorum muhtemelen ama kimse bizim cocugumuz icin uzerine duseni yapmadi. Tamamen sevgi maneviyattan bahsediyorum.
Bizim cocugumuz o kadar yok sayılırken onun bunu dusunmesi bilmiyorum uzuldum sanki.
Yanlis anlasilmaktan da korkuyorum ben o laflarin uzerine bile esime dedim ki ablandir konus gorus ama benim icin bitti hep bu edepsizlikleriyle yüz göz oluyorum dahada yeter dedim.
Yani bize yapilanlar esim icin vız geldi tıris gitti gibi hissediyorum. Cocugum 9 aylik suan. O kadin bir kere gördü. Ve tek kare fotosunu istememis kardesinden. Yani bilmiyorum anlatamiyorum kucucuk bir bebek kızgınlıgimi kırgınlıgimi bu bebek uzerinden ifade etmek istemiyorum ama o kadar cok edepsizlik yaptıki hangi birini anlatsam. Yani kör öldü badem gözlü oldu derler ya dogum yaptı diye bilmiyorum işte.
Yani beni ezip geciyo gibi sen kösede kırıl begonfil bizim cocuklar önemsenmesin begonfil ama ben uzerime duseni yapayim. Abi düsmesin üzerine ya düsmesin artik.
Onca lafı hakareti unutup hazmedip gidebiliyosan tabiki git ben sana git de diyemem gitmede diyemem canım dedim sakin bir sekilde. Tamam degerlendirelim bi dedi ama istekli yani. Yegeni sonucta. Oraya gidip lohusa kadina suratta yapmasin ama abi bende lohusaydim be o bagirirken yavrum korkmustu. Yani beni yok sayıyo gibi hissediyorum. Of bilmiyorum .
Yanlıs dusunuyorsam lutfen du
Çok iyi demişsin. Sonuna kadar haklısın, kırgınlığını ve kızgınlığını çok iyi anlıyorum ama eşin aklına koymuş gidecek. Buna engel olmasan bile görümcenin yaptıklarının üzerinin örtülmesine izin verme.Onca lafı hakareti unutup hazmedip gidebiliyosan tabiki git ben sana git de diyemem gitmede diyemem canım dedim
Yok ne munasebet. Adını bile almam agzima o edepsizin.Eşinizin gitmesine karışmayın içinden ne gelirse onu yapsın ama ben gitmezdim sonuçta doğum güzel bir olay allah analı babalı büyütsün ama yaptıklarınıda unutacak değilim kimse kusura bakmasın
Ben sana demistimin o kadar cok yeri geldiki. Evet taviz tavizi dogurur. Esimin bu ben uzerime duseni yapim durumu bizi degersizlestiriyo. Onemsiziz yani biz. Bunu soyleyincede ya canim yok oyle nerden cikartiyosun. Ohooo diyo. Ohoo derken yerlestircem bi şaplak.İnsanlar niye boyle pislik yapiyor anlamiyorum, selamin aleykum aleykum selam diyip, iki cay kahve icip evlere dagilmak varken, neden kavga dovus icin bir araya geliyorlar, huzur bozmaktan zevk aliyorlar? Suan bu gorumcenin tavri kac kisiyi birden uzuyor, etkiliyor.
Anliyorum cunku bende de var. Defalarca baristim sirf dedesi ananesi cok uzuluyor diye. Cunku bu beyinsizler buyukleri uzduklerini de idrak edemezler.
O yegenini ezip gecmis bence esin gitmemeli. Taviz tavizi dogurur. Ama esin gitse bile o kadin onu gittigine pisman eder emin ol buna. Esin bosu bosuna gittigiyle kalir, pisman olur... O zaman ben sana demistim dersin. Ama her sekilde kafana takma, sen gorusmuyorsan gerisini salla. Ne halleri varsa gorsunler. Birbirlerini uzsunler cok meraklilarsa.
Aynen bu. Karismiyorum ama gitmemesi tercihim.Bende olsam onca şeyden sonra eşimin gidicem demesine uzulurdum.Sanirim karışmazdim ama gitmemesini tercih ederdim.
bizimki de ben onlara benzemeyeyim, ben insanlik yapayim, onlar gibi davranirsam onlardan ne.farkim kalir tarzinda konusur.Ben sana demistimin o kadar cok yeri geldiki. Evet taviz tavizi dogurur. Esimin bu ben uzerime duseni yapim durumu bizi degersizlestiriyo. Onemsiziz yani biz. Bunu soyleyincede ya canim yok oyle nerden cikartiyosun. Ohooo diyo. Ohoo derken yerlestircem bi şaplak.
kiskanclik kokusu var kuzum senin tarafta degil onun tarfinda inss ben yaniliyorm umarim aranz duzelirIyi akşamlar hanimlar.
En son kavga gecen bayramda yaşandi. Kp bayranlasin diye bana rica etti ayni masa etrafinda oturuyorduk ve ben bayram gunu vs diyip elimi uzattihimda Edepsizler terbiyesizler burasi benim babamin evi defol gitler havada ucuştu. Ben o dönem lohusa sayilirdim bebegim 2 aylikti. Bebegi ilk defa goruyodu ama benle kavga etmekten yegenini bile gözu görmedi. Ve esim bana begonfil iceri git cevap verme sen iceri gec lutfen tarzinda konusup arkamdan geldi vs. Kendince durumu kurtarmaya calisti ama donupte abla sen hayirdir demedi. Sadece kp oturttu karsisina o ayıp vs dedi.
Gelelim bugune. Gorumce dogum yapti 5 gun oluyor . Bizden 2.5 saatlik uzakta bir sehirde.
Esim biraz önce ne dersim begonfil yarin gitsem diyorum mesafeli bi sekilde hayirli olsun der gelirim uzerime duseni yaparim dedi.
Yani yeni yegeni oldu kizlar bir tarafim gormek istiyodur begonfil buna ne sen ne baskasi engel koyamaz diyorum.
Ama icim cız etti kızlar. Bizim bebegimizi görmek icin yeltenmedi bu ustune diger gorumceyi doldurdu ayni apartmandayiz diger gorumceyle ben kiz kardesimi ezip gidemem falan muhabbetleriyle o da yegenini görmedi. Ya cok karisik anlatiyorum muhtemelen ama kimse bizim cocugumuz icin uzerine duseni yapmadi. Tamamen sevgi maneviyattan bahsediyorum.
Bizim cocugumuz o kadar yok sayılırken onun bunu dusunmesi bilmiyorum uzuldum sanki.
Yanlis anlasilmaktan da korkuyorum ben o laflarin uzerine bile esime dedim ki ablandir konus gorus ama benim icin bitti hep bu edepsizlikleriyle yüz göz oluyorum dahada yeter dedim.
Yani bize yapilanlar esim icin vız geldi tıris gitti gibi hissediyorum. Cocugum 9 aylik suan. O kadin bir kere gördü. Ve tek kare fotosunu istememis kardesinden. Yani bilmiyorum anlatamiyorum kucucuk bir bebek kızgınlıgimi kırgınlıgimi bu bebek uzerinden ifade etmek istemiyorum ama o kadar cok edepsizlik yaptıki hangi birini anlatsam. Yani kör öldü badem gözlü oldu derler ya dogum yaptı diye bilmiyorum işte.
Yani beni ezip geciyo gibi sen kösede kırıl begonfil bizim cocuklar önemsenmesin begonfil ama ben uzerime duseni yapayim. Abi düsmesin üzerine ya düsmesin artik.
Onca lafı hakareti unutup hazmedip gidebiliyosan tabiki git ben sana git de diyemem gitmede diyemem canım dedim sakin bir sekilde. Tamam degerlendirelim bi dedi ama istekli yani. Yegeni sonucta. Oraya gidip lohusa kadina suratta yapmasin ama abi bende lohusaydim be o bagirirken yavrum korkmustu. Yani beni yok sayıyo gibi hissediyorum. Of bilmiyorum .
Yanlıs dusunuyorsam lutfen duzeltin.
Eşiniz gidip görsün istediği gibi görüşsün buna karışmayın bence yorum dahi yapmayın.Eşim kardeşinden bahsedince hiç sesimi çıkarmam konuşur biter başka birşey söylerim duymamış gibi çünkü hazetmiyorum doğum yaptı gitmedim çocuğunuda sevmedim annesini gram sevmiyorken çocuk için ölüp bitmem saçma olurdu eşim sevsin onun yeğeni...Iyi akşamlar hanimlar.
Yanlıs dusunuyorsam lutfen duzeltin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?