- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Gerçektende yapılan yorumları anlayamıyorum. Görümcem 19 yaşına. Cahil. Üniversite de okuyor akıllı bir kız evet. Ama hataları var. Çünkü genç o. Hatalarıyla olgunlaşacak. Yaptığını desteklemediğim için buraya konu açtım. Düşünemedim ne yapabileceğimi. Ama öyle garipsendim ki insan görümcesini sevip koruyamaz ama değil mi? Evli bir adamla beraber olmakta olağan birşey zaten. Tek yanlış maillerini görmem. Siz olsaydınız eminim bakmazdınız. Ben baktım. Çünkü genç bir kızdı. Hata yapmasından korktum. Çünkü seviyorum onu. Kardeşim gibi görüyorum. Kızsam da bağırsam da öyle.
bir 10 sene önceye gittim ben 18 -19 yaşlarında ne yapıyordum dye valla kapıda ip atlayıp seksek oynardık yada bisiklet sürerdik...sevgili falan bilmezdik cocuktum yanı
kesinlikle katiliyorum
ailede bir kisinin dedikodusu cikmasi tüm aileyi etkiler ve biz böyle bir kültüle yetismedik 18 yasini doldurdu istedigini yapmakta özgür yok öyle bisey bunlar hayal dünyasi
eger müdahale edilmezse sonu ya bunalim yada neyseee
18 19 yaşında mı?? sek sek
hadi canim o kadarda degildir
bizde gizli gizli sigara icerdik
ya arkadaşım sen nasıl yapmak istiyorsan öyle yap az cok fikir edindin zaten....milletcek empati yapamayıp birde bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın modundayız o nedenle ben yine söylüyorum ya eşine sen söyle ya da görmesini sağla .....
maillerini okuman hata falan diyen arkadaslarda ınsallah kendılerı bu duruma dusmez ,inşallah yakınlarının ÖZEL HAYATINA SAYGI duyar
Aynen benim görümcem evli bir adamla nasıl diim ben şimdi kendi yaptı banane diye. Vicdanen nasıl rahat olabilirm. Ben böyle düşünen insanalrı anlayamıyorum. Çok mu geri kafalıyım. Evet öyleyim . Benim için aile önemlidir. Onun canı acısa beni bulacak her zaman karşısında. Bir abla yada yange olarak
Aynen benim görümcem evli bir adamla nasıl diim ben şimdi kendi yaptı banane diye. Vicdanen nasıl rahat olabilirm. Ben böyle düşünen insanalrı anlayamıyorum. Çok mu geri kafalıyım. Evet öyleyim . Benim için aile önemlidir. Onun canı acısa beni bulacak her zaman karşısında. Bir abla yada yange olarak
dedigim gibi mailleri esinizin görmesini saglayin
aynen katılıyorum
öyle görümce görmeyeyim ömrümce muhabbetini de anlamam
allah korusun ona birşey olsa eşi kahrolmayacak mı
böyle birşey nasıl saklanır nasıl ortak olunur
aile bu yarın öbür gün kendi kardeşlerinin başına gelse pervane olurlar
görümce olunca mı aman ne hali varsa gör olmalı
kötü alışlanlık yapmaktan sevgili peşinde koşmaktan iyiydi seksek yakan top vs vs ne oyun varsa ama ben 20 yasından sonra bozuldum sigara falanve hala devam
kötü alışlanlık yapmaktan sevgili peşinde koşmaktan iyiydi seksek yakan top vs vs ne oyun varsa
aynen katılıyorum
öyle görümce görmeyeyim ömrümce muhabbetini de anlamam
allah korusun ona birşey olsa eşi kahrolmayacak mı
böyle birşey nasıl saklanır nasıl ortak olunur
aile bu yarın öbür gün kendi kardeşlerinin başına gelse pervane olurlar
görümce olunca mı aman ne hali varsa gör olmalı
cigarayi icmesine iciyordukta icime cekemiyordum havaya üfle maksat macera icime cektigim ilk gün ölücem sanmistim daha yeni nisanliydim düsünün artik
Ben konu sahibinin görümcesini savunmuyorum.Ama ne zamandan beri başkalarının özel hayatına izinsiz burun sokmak insanların en doğal hakkı oldu.Bir de inşallah bu duruma düşer anlarsınız demişsiniz.Nasıl bir zihin yapısı bu.Ben ailemden böyle görmedim.Lise yıllarımda günlüklerimde neler yazardım bir kez bile ailem bunları okumadı.Kilitli bile değillerdi,masamın üzerinde dururlardı.
Sizin ki o insanı korumak değil hiç kusura bakmayın.19 yaşında bir insandan bahsediyorsunuz,üniversite okuyan bir insan.Siz ona göre daha tecrübeli olsanız bile onun da aklı fikri var.Kendince düşünüp doğrusunu bulacaktır.Kişilerin yanlış yapma özgürlüğü diye bir şey var.Onun hayatı bu,sizin hayatınız değil.Ve yanlış yapmadan insan doğruları bulamaz.
Bu kadar korumacı kesilmişsiniz ama keşke en baştan samimi,yakın arkadaş olabilseydiniz,o zaman kendisi zaten anlatmış olurdu bu durumu,size güvenebilseydi.
Konu sahibine gelince,kendi adıma konuşursam ben o mailleri okumazdım.Ben sevgilimin bile maillerini,mesajlarını okumayan birisiyim.Özel hayata saygı lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?