Görümcem Evli Bir Adamla Beraber

ya arkadaşım sen nasıl yapmak istiyorsan öyle yap az cok fikir edindin zaten....milletcek empati yapamayıp birde bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın modundayız o nedenle ben yine söylüyorum ya eşine sen söyle ya da görmesini sağla .....

maillerini okuman hata falan diyen arkadaslarda ınsallah kendılerı bu duruma dusmez ,inşallah yakınlarının ÖZEL HAYATINA SAYGI duyar

Aynen benim görümcem evli bir adamla nasıl diim ben şimdi kendi yaptı banane diye. Vicdanen nasıl rahat olabilirm. Ben böyle düşünen insanalrı anlayamıyorum. Çok mu geri kafalıyım. Evet öyleyim . Benim için aile önemlidir. Onun canı acısa beni bulacak her zaman karşısında. Bir abla yada yange olarak

Son düzenleme:
diğer konundan da hatırlıyorum gerçekten onun iyiliği için çabalıyorsun

direkt söylemesem bile bi şekilde anlamasını sağlardım eşimin

18 19 yaşında her istediğini yaparım olayı yok öyle

burada okuyoruz 19 yaşında evlenmiş ama hala mantıklı karar alamıyor birisine ihtiyacı var

görümceniz sonuçta 7 kat yabancı gözüyle bakmıyorum uyarılmaya ihtiyacı var ve bunu yapacak olan ise abisi

tabi eşinin de karekterine bağlı asarım keserim bi tip değilse söyle bence

Buradan asıp kesmek ne kolay sanki kötü bir şey söyledik söylüyoruz...

Son düzenleme:

Yok cnm eşimle konuşcam ben rahat bir insan değilim. O görümcem değil de komşumun kızı da olsa napocağımı düşünürdüm. Ben böyleyim çünkü.

İnşallah düşmezler. Ama onlar saygılı, ben saygısızım...

dedigim gibi mailleri esinizin görmesini saglayin

aynen katılıyorum

öyle görümce görmeyeyim ömrümce muhabbetini de anlamam

allah korusun ona birşey olsa eşi kahrolmayacak mı

böyle birşey nasıl saklanır nasıl ortak olunur

aile bu yarın öbür gün kendi kardeşlerinin başına gelse pervane olurlar

görümce olunca mı aman ne hali varsa gör olmalı

valla bende görümce adayıyım ıstemem böyle düşünsün kardesımın eşi bak gelınde demıyorum oda benım kardesım

kız üniversitede okuyor sonucta .. 19 yasında cahil diyip durmussun.. tamam toy ama hayatı bilemeyecek kadarda deil.. üniversite okumak ailenden ayrı okumak cok büyük bi sorumluluk.. dersleride o kdar kötü deil bölümünü bilmiyorum ama bende üniversite okuyorum ve bazen gercekten cok çalısmama rağmen yapamıyorum .. basbakanlık bursu konusunada yorum yapayım basbakanlık bursu öğrenim kredisine dönüştürülüyor.. yine o parayı alabilir ama mezun oldğnda ödemesi sartıyla.. ne cok takımıssın görümcenin hayatına ya .. bırak doğruyu yanlısı görür kendiside..evli bi adamla mutlu olamayacağını anlayacağı günlerde gelir.. maillerini falan okumussun ne büyük ayıp.. görümcen seni sikayet etse yeridir.. özel yasama saygı biraz.. o gelir anlatr sana o zaman akıl verirsn ama böle bi durumda susmalısın.. konusman sdce ortalğı karıstırır..

Ben eve gidiyorum. Bugün annemle babamın evlilik yıl dönümü. Kardeşimin doğum günü. Geç saatlerde eşimle paylaşıcam. Yarın görüşürüz. Yardımcı olmaya çalışan tğm bayanlara teşekkürler. Mantıklı düşünemiyordum. Yardımlarınız için çok çok teşekkürler...

kötü alışlanlık yapmaktan sevgili peşinde koşmaktan iyiydi seksek yakan top vs vs ne oyun varsa ama ben 20 yasından sonra bozuldum sigara falan ve hala devam

cigarayi icmesine iciyordukta icime cekemiyordum havaya üfle maksat macera icime cektigim ilk gün ölücem sanmistim daha yeni nisanliydim düsünün artik

kötü alışlanlık yapmaktan sevgili peşinde koşmaktan iyiydi seksek yakan top vs vs ne oyun varsa

tatlım abarttın sandım
ama gerçekmiş..

ayrıca insan o yaşlarda şuan ki gibi aşırı bilinçli olmuyor..

yaşın neyi gerektirise onu yaparsın yani..

en deli zamanlar, sevgilin olur, arkadaş ortamına girersin üniv okuyorsan sosyal ortamın vs vs işte...

Ben konu sahibinin görümcesini savunmuyorum.Ama ne zamandan beri başkalarının özel hayatına izinsiz burun sokmak insanların en doğal hakkı oldu.Bir de inşallah bu duruma düşer anlarsınız demişsiniz.Nasıl bir zihin yapısı bu.Ben ailemden böyle görmedim.Lise yıllarımda günlüklerimde neler yazardım bir kez bile ailem bunları okumadı.Kilitli bile değillerdi,masamın üzerinde dururlardı.

Sizin ki o insanı korumak değil hiç kusura bakmayın.19 yaşında bir insandan bahsediyorsunuz,üniversite okuyan bir insan.Siz ona göre daha tecrübeli olsanız bile onun da aklı fikri var.Kendince düşünüp doğrusunu bulacaktır.Kişilerin yanlış yapma özgürlüğü diye bir şey var.Onun hayatı bu,sizin hayatınız değil.Ve yanlış yapmadan insan doğruları bulamaz.

Bu kadar korumacı kesilmişsiniz ama keşke en baştan samimi,yakın arkadaş olabilseydiniz,o zaman kendisi zaten anlatmış olurdu bu durumu,size güvenebilseydi.

Konu sahibine gelince,kendi adıma konuşursam ben o mailleri okumazdım.Ben sevgilimin bile maillerini,mesajlarını okumayan birisiyim.Özel hayata saygı lütfen.

Bende anlamıyorum cnm. Çocuk sonuçta cahil...

cigarayi icmesine iciyordukta icime cekemiyordum havaya üfle maksat macera icime cektigim ilk gün ölücem sanmistim daha yeni nisanliydim düsünün artik

nişanlıydın birde abooow ..ben 20 yasında ünivde başladım bu arkadas ortamları yokmu gercı benımde hevesım varmıs ki baslamısım annem yakaladı bir gün evin içinde köşe kapmaca oynadık elınde terlık ne gunlerdı yaaa

18 yasında cahıl denbılecek bir yasta ne özel hayatı sorabılırmıyım acaba ....bu devırde ne özgürlüğü en buyuk hatalar bu yasta yapılıyor farkındamısınız..özgür olması evlı ınsanlarla beraber olmasını gerekrıtıyor degıl mı pess

cocugum olsa asla seerbest bırakmazdım kız erkek fark etmez yaş 18 oldu dıye özgür bırakayım valla ben üniversiteli bir örümcek kafayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…