- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
Bende kadına üzüldüm. Çocuğu var bide. Of başıma ağrılar giriyor.
Daha 19 yaşında. Bana güvenemeyebilir. Evden kaçabilir. Bu ihtimallerden dolayı konuşmam doğru olmaz.
ben sizin görümcenizle ilgili kişisel sorunlarınız oldugunu düşünüyorum.
kendisi isteseydi ve size güvenseydi zaten bu konuyu açardı. demek ki ona yeterince güven vermemişsiz. güven vermediğiniz gibi şimdi başka planlar içine girip ortalıgı iyice karıştırmaya çalışıyorsunuz.
evet yaptıgı çok yanlış ama sizi hiç ilgilendirmez. koca kadın size mi hesap vericek? yoksa abisine mi?
insanların hayatlarını kurcalamaya hakkınız yok bence.
belki bir hevestir bir süre sonra geçer. ama siz düşündüklerinizi yapmaya kalkarsanız hayatını karıştırmış olursunuz. konu oldukça uzar. abisiyle arası açılır vs.
herkes hata yapar. yarın öbür gün aynı şeyin sizin başınıza gelmeyeceği ne malum?
bence susup içinize atmalasınız ve biraz empati kurmalısınız.
Mail atmadan önce eşimle paylaşsam engel olamamaktan korkuyorum eşime. Kötü şeyler yapabilir.
koca kadın dediğin 19 yaşında bi kız.
koca kadın dediğin 19 yaşında bi kız.
ben sizin görümcenizle ilgili kişisel sorunlarınız oldugunu düşünüyorum.
kendisi isteseydi ve size güvenseydi zaten bu konuyu açardı. demek ki ona yeterince güven vermemişsiz. güven vermediğiniz gibi şimdi başka planlar içine girip ortalıgı iyice karıştırmaya çalışıyorsunuz.
evet yaptıgı çok yanlış ama sizi hiç ilgilendirmez. koca kadın size mi hesap vericek? yoksa abisine mi?
insanların hayatlarını kurcalamaya hakkınız yok bence.
belki bir hevestir bir süre sonra geçer. ama siz düşündüklerinizi yapmaya kalkarsanız hayatını karıştırmış olursunuz. konu oldukça uzar. abisiyle arası açılır vs.
herkes hata yapar. yarın öbür gün aynı şeyin sizin başınıza gelmeyeceği ne malum?
bence susup içinize atmalasınız ve biraz empati kurmalısınız.
Ay çok kötüüü çok üzüldümAma sizin yaptığınızı da doğru bulmuyorum böyle buraya bile yazılmamalı bu tarz kusurlar yanlışlar.Başkasının kusurunu ayıbını örtün ki Allah da sizinkini örtsün anlayışı vardır tasavvufta. İnşallah siz de öyle yaparsınız ya da örtemeyeceğiniz gizli şeyleri öğrenmekten kaçınırsınız.. Görümcenizle kendiniz konuşmayı deneyin çünkü susmak bence yanlışa ortak olmaktır.Eşinize ve ailesine söylemeniz kızın hem mimlenmesine sebep olur hem de okulu riske girebilirmiş siz dedniz.Çekin bir odada başbaşa muhabbet arasında söyleyiverin.
hee konuyu açacaktı, yengesi de, tamam yavrum ama sakın kendini fazla bağlama bir iki gönül eğlendir sonra unutursun diyecekti.
Kusura bakmayın ama yorumunuza gülesim geldi
Ne diye yengesine konu açacaktı?
Yengecim ben evli ve çocuklu bir adamla beraberim diyemi
Hala başkasının maillerini ne hakla okuyosunuz diyenleri anlamıyorum...
Benimde önüme otomatik açılan bi mail gelse bende okurum..
Hala başkasının maillerini ne hakla okuyosunuz diyenleri anlamıyorum...
Benimde önüme otomatik açılan bi mail gelse bende okurum..
19 yaşında bir ev geçindiren çolugu çocugu olan kadınlar var. çocuk değil yani.
güvenseydi söylerdi bence.
insan güvendigi insanlara neler neler anlatıyor bunu da pekala anlatabilir.
konulara kendi açınızda bakıyorsunuz. ben asla anlatmam diye düşünüyorsunuz ama anlatan ve anlatabilen insanlar var.
Kendi hayatını kuruncaya dek çocuktur şahsi kanaatimce.........
Siz böyle bişey yaşayıp gayet normal bişeymiş gibi anlatabiliyorsanız çevrenize,ozaman sizegüvenseydi söylerdi bence.
insan güvendigi insanlara neler neler anlatıyor bunu da pekala anlatabilir.
konulara kendi açınızda bakıyorsunuz. ben asla anlatmam diye düşünüyorsunuz ama anlatan ve anlatabilen insanlar var.
zaten örtüyor, ulu orta çıkıpta görümcem bunu yaptı şunu yaptı demiyor.
burda kaç kişi tiny yi veya tiny nin görümcesini tanıyorki
gidip komşularamı anlattı, kızcağız kocasına bile anlatmaya çekiniyor..
hem böyle herkes herşeyi saklasa ne olur bu dünyanın hali?
tıpta kız kadın kavramı yok carrie her doğan dişi cocukluktan cıkınca kadın olarak adlandırılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?