Görümcem Evli Bir Adamla Beraber

Bende kadına üzüldüm. Çocuğu var bide. Of başıma ağrılar giriyor.

Daha 19 yaşında. Bana güvenemeyebilir. Evden kaçabilir. Bu ihtimallerden dolayı konuşmam doğru olmaz.

Evden kaçabilir ne demek bu kadar fevri bir kızsa annesiyle görüşmenizde fayda var direk.Annesi halletsin siz hiç kızla muhatap olup kötü olmayın o zaman bence

koca kadın dediğin 19 yaşında bi kız.

Mail atmadan önce eşimle paylaşsam engel olamamaktan korkuyorum eşime. Kötü şeyler yapabilir.

Sakın adamla muhatap olmayın ortalığı karıştırdığınız gibi eşiniz ve ailesi öğrenirse herkes size cephe alır.Çünkü mantıklı bir davranış değil..

ailesini en iyi siz tanırsınız bence çıktıları alıp annesine ya da abisine (hangisi mantık çerçevesinde hareket etmeye daha yatkınsa) okutun mailleri.
yoksa bu iş sizin de başınızı yakar. madem bulaştınız ya susup sineye çekeceksiniz ya da anneye/abiye söyleyeceksiniz. kızı kenara çekip konuşmak ya da adamı tehdit etmek sizi de suçlu duruma düşürür. bunu yapacaksa annesi yapmalı siz değil.

Evet kişisel sorunalrım var. Çok kıskanıyorum . Ya amacınız ne anlamadım. Kişisel sorunlarımın olduğu birini burada gelip anlatmam. Ne yapacağımı düşünmem. Ne kadar garipsiniz ya. Bence sizin ekdninizle ilgili sorunlarınız var

zaten örtüyor, ulu orta çıkıpta görümcem bunu yaptı şunu yaptı demiyor.
burda kaç kişi tiny yi veya tiny nin görümcesini tanıyorki
gidip komşularamı anlattı, kızcağız kocasına bile anlatmaya çekiniyor..

hem böyle herkes herşeyi saklasa ne olur bu dünyanın hali?

maillerine ne hakla bakarsin diyenleride anlamiyorum
madem gizli sakli is ceviriyor benim bilgisayarimda hesabini acik unutmasaydi o zaman
kim olsa bakar yani

hee konuyu açacaktı, yengesi de, tamam yavrum ama sakın kendini fazla bağlama bir iki gönül eğlendir sonra unutursun diyecekti.

yada şeymi dicekti :

tamam kızım ama sakın kimse duymasın...birbirimizin ayıbını örtelim.

güvenseydi söylerdi bence.
insan güvendigi insanlara neler neler anlatıyor bunu da pekala anlatabilir.

konulara kendi açınızda bakıyorsunuz. ben asla anlatmam diye düşünüyorsunuz ama anlatan ve anlatabilen insanlar var.

Hala başkasının maillerini ne hakla okuyosunuz diyenleri anlamıyorum...

Benimde önüme otomatik açılan bi mail gelse bende okurum..

valla bana burdaki editörler bile şifrelerini verseler veya otomatik açılsa bende hiç affetmem

19 yaşında bir ev geçindiren çolugu çocugu olan kadınlar var. çocuk değil yani.

bence hayır o yasta evlı cocuk cocuk sahıbıde olsa cocuk sayılır...evlenmesı kadın olması brşey ifade etmez cunku yasayamadıgı seyler yasamak istediği fakat ^^evli^^ oldugu için yasayamadıgı seyler var o nedenle o yaşlar COCUK YAŞLAR... 19 yasındakı bır kadının davranıslarını gözlemleyın bakalım olgun ınsan gibi davranabılıyormu evlıde olsa

Son düzenleme:

bu karşındakine ne kadar güvenirsen güven söylenebilecek bir şey değil.

Siz böyle bişey yaşayıp gayet normal bişeymiş gibi anlatabiliyorsanız çevrenize,ozaman size

Benim demek istediğim o değil bence suçun devamı gelmeyecekse örtülmesinden yanayım evet. Ama bu suçun etkilediği çok kişi var bunun örtülmemesinden yanayım yukarıda yazdım zaten.Annesiyle konuşup kızın annesinin durumu halletmesi taraftarıyım.. Yargılamadım ki niye bana cephe aldınız birden:) Söylediklerimin arkasındayım başkasının özel hayatına taşıyamayacağından fazla girmemeli insan , özellikle elime günlük bile geçse okumam mesela o yüzden söyledim bunu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…