Görümcem Evli Bir Adamla Beraber

Cahil mi???
Siz ne kadar bilgilisiniz bunu sadece yaşınıza dayanarak mı söylüyorsunuz.30-40 yaşına gelmiş cahillikten ölebilcek insanlar gördüm ben.Üniversite okuyan birisi olarak şunu söyliyeyim aileden ayrı yaşamak insana ayrı bir tecrübe katıyor.19 yaşında olsa bile hayatta tek başına durabilmeyi öğrenmiş bir insan.Öğrenmeye çalışan bir insan.Ve sinsice o insanın maillerini karıştırıp tüm hayatını maffedebilcek şeyler yapmak insanlık dışı.Bu konunun aileye giderse kızı okuldan alıcaklarını söylemişsiniz,bu kızın geleceğini hayatının başındayken karartmak sizi doğru insan yapıyor mu diye bir sorun kendinize?

Olayın iç yüzünü nereden biliyorsunuz?Burada kızılcak insan görümcenizden de ziyade görüştüğü evli olan adam.Bu adam ondan kaç yaş büyük nasıl böyle hata yapabiliyor.Madem akıl yaştaymış bu evli olan adam neden sizin tabirinizle cahil?
Ve olayların içyüzünü bile tam olarak bilmiyorsunuz,okuduğunuz maillere dayanarak böyle bir yargıya varmışsınız.Belki adam eşiyle ayrılmak üzere,ya da çok başka bir şey?Görümcenizi sevdiğinizi söylemişsiniz ama ben halinizden hiç öyle bir şey çıkartamadım.

görümcenizle o adam arasında cinsel beraberlik yaşanmış mı????
umarım yoktur yazışmada geçiyor mu böyle bir konu

maalesef ki hala daha başkalarının hayatlarına burnunu sokmayı görev sanıyor insanlar.
özel hayat denen şeyin ne oldugundan bi haber yaşıyorlar.
ve hala daha küçük bir zar parçasının lafını yapıp '' kadın-kız '' ayrımı yapıyorlar.
bu kafadakine birilerine laf anlatmak imkansız maalesef.

görümceniniz yerinde olmadıgıma şükrediyorum şu an.

ayrıca o başlarına gelsin de görelim diyen arkadaşımıza küçük bir hatırlatma,

bedduaya sormuşlar, nereye gidiyorsun diye. "Geldigim yere gidiyorum" demiş..

Ayrıca siz çok bilgilisiniz madem önce yazdıklarımı anlayarak okuyun.Ben görümcenizin yaptığına hak vermiş miyim geri dönüp yazdığım yorumları bir okuyun.

Çok doğru yazmışsın ya beddua edenlere verdiğin cevap da süper
Aynı şekilde ben de böyle bir insanın görümcesi olmadığıma dua ediyorum,Allah korusun böylelerinden.

universite ve sonrasında kendi evimde yaşamaya başladım nasıl ama şuan 24 yaşımdayım...
çocuk değilim yaa, aklımda yerinde mantığımda!..

annem ayda bir yanıma gelir ,,arkadaş gibi oturur muhabbet ederiz .

bana güvenir eğer güvenmeseydi
asıl bu sorun olurdu..

başıma gelmesinden çok korktuğum şeylerden biri bu işte..çünkü insan ne yapacağını bilemez ortada kalır.söylesen bir dert söylemesen ayrı.vicdan ve mantığın arasında git-gel artık...19 yaşında bir genç kız,ne yaptığının eminim fakındadır.cahil falan değil üstelik.eğer bişeyler yaşıyorsa ileride bunun cezasını çekmeye de razı olacak.bence eğer yapabiliyorsanız görümcenizle konuşun.

beyni olan ve çocukluktan çıkmış herkesin kendi hayatı vardır bence.

18-19 yaşında insanlar ergenlikten henüz tam anlamıyla çıkmamış oluyorlar..Ben herşeyi çok iyi bilirim,bana akıl vermeyin,hepinizden daha akıllıyım,sizler cahilsiniz edalarındalar genelde... Geçsin bir aradan 15-20 yıl..Düşünceler öyle bir değişiyor ki..................

sonra o yetiştirdiğini zannettiğin hani sen koruduğun için hata yapmayan cocuğun var ya bak ona ne oluyor gör:)

neden böyle birşey söylediniz saygı duyacagım seyler var duymayacagım seyler var öyle degıl mı ben bu konu ustunden yorumumu yapıyorum derslerı kötüyse bununla ılgılı sorun yasıyorsak ben o cocugu takıp ederım bu kadar basit.... arkadaslarını nerde ne yaaptıgını bılırım bılmelıyım ....

yanlıs alıntı yaptın sanırım konu sahıbı ben degılım

sizin özel hayat dediğiniz şey evli adamlarla birlikte olmaya saygı duymak mı

burada o adamın karısı konu açsa o diğer kızın ne kötülüğü ne çirkefliği kalırdı

şimdi mi özel hayat oldu yapmayın lüften

normal bi flört olsa tamam ama evli bi adamdan bahsediyoruz

ne yapsın yani aman kimle beraber oluyorsa olsun üstüne bide hamile kalsın sonrada aldırsın banane mi demeli

gelişim psikoloji dersinde gördüğüm kadarıyla evet kadınlar 22snde falan ergenlikten cıkıyorlar ama ben cok bilirim havalarıda 18 19 yasına kadar sürmüyor .. 2 yıl sonra mesleği neyse onu olacak ve siz ondan hizmet almaya gideceksinz ya.. o kdar kçük bir yas deil ..

özel hayata saygı lütfen benım kızım kardesım evlı adamlarla görüşsün bende diyim ki eee özgür irade ....yemişim öyle iradeyi adamda sonuna kadar suc var ama adamla irtıbat kurulması daha sıkıntı oldugu ıcın görümceyı toparlamak lazım

19 yaşında üniversite okuyan aklı bi karış havada olan bi kız diğer tarafta bu kızın cahilliğinden faydalanmaya çalışan bi adam.
kız ileride çok değil 3-5 sene sonra pişman olucak haberi yok.o adamın eşine söylemek lazım yada başlık sahibi tehdit etsin seni eşine söylicem ne demekmiş küçük kızlarla arkadaşlık kurmak görsün.görümceyi de öyle tehdit etsin aklı başına gelsin.niyeti eğlenmekse bi yuva dağılacak haberi yok.

hiç bir hata tek taraflı olmaz ....

Son düzenleme:
sonra o yetiştirdiğini zannettiğin hani sen koruduğun için hata yapmayan cocuğun var ya bak ona ne oluyor gör:)

ayrıca elımden geldıgı kadar korumaya calısırım tabıkı ...hayatının her anında yanında olamam belkı ama oldugum surelerde korurum...ben hiç hata yapmasın demedım zaten hata elbet yapacak ama hayatına mal olacak kadar degıl !!

zamanında lise 1 mi neydi arkadaşlarla gitmemem gereken bi yere gitmiştim

anlattım tabi yengeme şöyle böyle diye hop akşam abim bitti yanımda

söylemiş meğersem yengem iyi ki de söylemiş abim bi güzel uyarı çekmişti bi daha o oldu

sizin dediğiniz gibi yengeme düşman filanda olmadım o an kızmıştım ama abim benimle konuştuktan sonra hak vermiştim

beni sevdiği için korumaya çalışmıştı o kadar

mantıgınız çok yanlış.
ben tekrar ediyorum yaptıgının dogru oldugunu savunmuyorum.
sadece dogru düzgün bir şeyler paylaşmadıgı yengesinin ortalık karıştırmaya çalışmasını yanlış buluyorum.
insanların kararları kendilerine aittir. benimde bir arkadaşım vardı uyuşturucu kullanan biriyle birlikteydi. bana her gün kurtulmak istiyorum ondan ama çok seviyorum derdi. ben hiç bir zaman yargılamadım onu. seni ailene söylerim falan demedim. unutmaya çalış canım dedim hep. ki öylede oldu. unuttu gitti şimdi başkasıyla beraber.
ben annesine, babasına söyleseydim neler olurdu? kızınız uyuşturucu kullanan biriyle beraber deseydim? olabilecekleri bir düşünün lütfen. böyle önemli konular büyük yıkımlara neden olur çünkü. evet o an o kız ayrılır belki o adamdan ama o aile bir ömür unutmaz bunu. hep bir duvar kalır aralarında.

bana göre konu sahibinin yapması gereken görümceyle konuşup yaptıgından vazgeçmesini söylemekten başka bir şey değil.
fazlası çok gereksiz ve anlamsız.

çok zor bir durum.görümcenizin başında kavak yelleri esiyor olabilir ama karşısındaki koskoca adam.malesefki burda sizin yapabileceğiniz fazla bişey yok.annsi babası olsanız yanlışını gördüğünde çeker alırsınız.dünyayı ayağa kaldırırsınız ama sizin yapabileceğiniz fazla bişey yok.anca laf arasında insanların hatalarını hatalarından pişman olableceğini zararın neresinden dönerlerse kar olduğunu,herkesin dengiyle birlikte olması gerektiğini genel anlamda söylerseniz belki bi nebze.zor durum sussanız içinizi kemirecek konuşsanız hayatına müdahele sayılacak.hakkında hayırlısı olsun görümcenizin

Aldatılan arkadaşlarımızın burada paylaştıklarını, diğer bayanın ne konumda olduğunu, ne kadar üzüldüklerini gösteren yazılardan bi kaç tanesini okusa, ne yaptığının farkına varabilir mi acaba? Bunu sağlayabilir misiniz?

Sürüyor................ O kadar çok gördüm ve rastladım ki.....Hatta kimin ergenliğinin bitmesi daha uzun yıllar alabiliyor.... Ayrıca hayatta herşey kitabındakine uymayabiliyor çoğu zaman........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…