cocugum olsa asla seerbest bırakmazdım kız erkek fark etmez yaş 18 oldu dıye özgür bırakayım valla ben üniversiteli bir örümcek kafayım
18 yasında cahıl denbılecek bir yasta ne özel hayatı sorabılırmıyım acaba ....bu devırde ne özgürlüğü en buyuk hatalar bu yasta yapılıyor farkındamısınız..özgür olması evlı ınsanlarla beraber olmasını gerekrıtıyor degıl mı pess
Cahil mi???
Siz ne kadar bilgilisiniz bunu sadece yaşınıza dayanarak mı söylüyorsunuz.30-40 yaşına gelmiş cahillikten ölebilcek insanlar gördüm ben.Üniversite okuyan birisi olarak şunu söyliyeyim aileden ayrı yaşamak insana ayrı bir tecrübe katıyor.19 yaşında olsa bile hayatta tek başına durabilmeyi öğrenmiş bir insan.Öğrenmeye çalışan bir insan.Ve sinsice o insanın maillerini karıştırıp tüm hayatını maffedebilcek şeyler yapmak insanlık dışı.Bu konunun aileye giderse kızı okuldan alıcaklarını söylemişsiniz,bu kızın geleceğini hayatının başındayken karartmak sizi doğru insan yapıyor mu diye bir sorun kendinize?
Olayın iç yüzünü nereden biliyorsunuz?Burada kızılcak insan görümcenizden de ziyade görüştüğü evli olan adam.Bu adam ondan kaç yaş büyük nasıl böyle hata yapabiliyor.Madem akıl yaştaymış bu evli olan adam neden sizin tabirinizle cahil?
Ve olayların içyüzünü bile tam olarak bilmiyorsunuz,okuduğunuz maillere dayanarak böyle bir yargıya varmışsınız.Belki adam eşiyle ayrılmak üzere,ya da çok başka bir şey?Görümcenizi sevdiğinizi söylemişsiniz ama ben halinizden hiç öyle bir şey çıkartamadım.
maalesef ki hala daha başkalarının hayatlarına burnunu sokmayı görev sanıyor insanlar.
özel hayat denen şeyin ne oldugundan bi haber yaşıyorlar.
ve hala daha küçük bir zar parçasının lafını yapıp '' kadın-kız '' ayrımı yapıyorlar.
bu kafadakine birilerine laf anlatmak imkansız maalesef.
görümceniniz yerinde olmadıgıma şükrediyorum şu an.
ayrıca o başlarına gelsin de görelim diyen arkadaşımıza küçük bir hatırlatma,
bedduaya sormuşlar, nereye gidiyorsun diye. "Geldigim yere gidiyorum" demiş..
18 yasında cahıl denbılecek bir yasta ne özel hayatı sorabılırmıyım acaba ....bu devırde ne özgürlüğü en buyuk hatalar bu yasta yapılıyor farkındamısınız..özgür olması evlı ınsanlarla beraber olmasını gerekrıtıyor degıl mı pess
beyni olan ve çocukluktan çıkmış herkesin kendi hayatı vardır bence.
sonra o yetiştirdiğini zannettiğin hani sen koruduğun için hata yapmayan cocuğun var ya bak ona ne oluyor gör:)
Cahil mi???
Siz ne kadar bilgilisiniz bunu sadece yaşınıza dayanarak mı söylüyorsunuz.30-40 yaşına gelmiş cahillikten ölebilcek insanlar gördüm ben.Üniversite okuyan birisi olarak şunu söyliyeyim aileden ayrı yaşamak insana ayrı bir tecrübe katıyor.19 yaşında olsa bile hayatta tek başına durabilmeyi öğrenmiş bir insan.Öğrenmeye çalışan bir insan.Ve sinsice o insanın maillerini karıştırıp tüm hayatını maffedebilcek şeyler yapmak insanlık dışı.Bu konunun aileye giderse kızı okuldan alıcaklarını söylemişsiniz,bu kızın geleceğini hayatının başındayken karartmak sizi doğru insan yapıyor mu diye bir sorun kendinize?
Olayın iç yüzünü nereden biliyorsunuz?Burada kızılcak insan görümcenizden de ziyade görüştüğü evli olan adam.Bu adam ondan kaç yaş büyük nasıl böyle hata yapabiliyor.Madem akıl yaştaymış bu evli olan adam neden sizin tabirinizle cahil?
Ve olayların içyüzünü bile tam olarak bilmiyorsunuz,okuduğunuz maillere dayanarak böyle bir yargıya varmışsınız.Belki adam eşiyle ayrılmak üzere,ya da çok başka bir şey?Görümcenizi sevdiğinizi söylemişsiniz ama ben halinizden hiç öyle bir şey çıkartamadım.
maalesef ki hala daha başkalarının hayatlarına burnunu sokmayı görev sanıyor insanlar.
özel hayat denen şeyin ne oldugundan bi haber yaşıyorlar.
ve hala daha küçük bir zar parçasının lafını yapıp '' kadın-kız '' ayrımı yapıyorlar.
bu kafadakine birilerine laf anlatmak imkansız maalesef.
görümceniniz yerinde olmadıgıma şükrediyorum şu an.
ayrıca o başlarına gelsin de görelim diyen arkadaşımıza küçük bir hatırlatma,
bedduaya sormuşlar, nereye gidiyorsun diye. "Geldigim yere gidiyorum" demiş..
18-19 yaşında insanlar ergenlikten henüz tam anlamıyla çıkmamış oluyorlar..Ben herşeyi çok iyi bilirim,bana akıl vermeyin,hepinizden daha akıllıyım,sizler cahilsiniz edalarındalar genelde... Geçsin bir aradan 15-20 yıl..Düşünceler öyle bir değişiyor ki..................
universite ve sonrasında kendi evimde yaşamaya başladım nasıl amaşuan 24 yaşımdayım...
çocuk değilim yaa, aklımda yerinde mantığımda!..
annem ayda bir yanıma gelir ,,arkadaş gibi oturur muhabbet ederiz .
bana güvenir eğer güvenmeseydi
asıl bu sorun olurdu..
sizin özel hayat dediğiniz şey evli adamlarla birlikte olmaya saygı duymak mı
burada o adamın karısı konu açsa o diğer kızın ne kötülüğü ne çirkefliği kalırdı
şimdi mi özel hayat oldu yapmayın lüften
normal bi flört olsa tamam ama evli bi adamdan bahsediyoruz
ne yapsın yani aman kimle beraber oluyorsa olsun üstüne bide hamile kalsın sonrada aldırsın banane mi demeli
sonra o yetiştirdiğini zannettiğin hani sen koruduğun için hata yapmayan cocuğun var ya bak ona ne oluyor gör:)
sizin özel hayat dediğiniz şey evli adamlarla birlikte olmaya saygı duymak mı
burada o adamın karısı konu açsa o diğer kızın ne kötülüğü ne çirkefliği kalırdı
şimdi mi özel hayat oldu yapmayın lüften
normal bi flört olsa tamam ama evli bi adamdan bahsediyoruz
ne yapsın yani aman kimle beraber oluyorsa olsun üstüne bide hamile kalsın sonrada aldırsın banane mi demeli
gelişim psikoloji dersinde gördüğüm kadarıyla evet kadınlar 22snde falan ergenlikten cıkıyorlar ama ben cok bilirim havalarıda 18 19 yasına kadar sürmüyor .. 2 yıl sonra mesleği neyse onu olacak ve siz ondan hizmet almaya gideceksinz ya.. o kdar kçük bir yas deil ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?