Görümcem Evli Bir Adamla Beraber

görümcenin bekar bir erkekle, mesela birlikte olduklarını falan yakalasaydın sana ne derdim.

bu durumda diyemiyorum.

görümcen küçük falan da değil ayrıca, hiç kendimizi kandırmayalım. evli adamla birlikteyse onun küçüklüğüne de, cahilliğine de...

ne yazık ki ikisi de birer pislik...

bişeyler yapmalısın ama ne olduğunu bilemiyorum.

düşünceler her yaşta değişir. 3 yaşındaki bir çocukla 5 yaşındaki bir çocugun düşünceleri bile aynı olamazken 19 yaşındaki biriyle 30 yaşındaki birininkinin aynı olması imkansız zaten.

ama 17 yaşındayken bile hayatını etkileyecek kararlar verip meslegini dahi seçebilen bir insana ergen ya da cahil demek çok yanlış geliyor bana.

Fikirleriniz çok değişecek bu konuya dair....Evlenip çocuk sahibi olduğunuzda özellikle...Şu an ne desem kabul etmezsiniz......

Son düzenleyen: Moderatör:

o sizin düşünceniz
ben sevdiğim değer verdiğim insanları korumaya çalışırım sonunda ben kötü olsam bile
yengeyi bu durumda dinler mi dinlemez tabi ki abisi koruyacak kollayacak
kız üniversite için gitmiş ama yaşadığı şeylere bak birisinin bi dur demesi lazım
sizin ki mutlu son ya o da uyuşturucu kullanmaya çalışsaydı bi gün yüksek dozdan ölseydi ( allah korusun )
bi ömür vicdan azabı çekerdiniz
o yüzden bazı durumlarda dinlemek,sakın yapma demek yeterli değildir

bir özel hayata saygı lafıdır gidiyor ama ortada çok çirkin bir durum varken sessiz kalmak doğru mu peki?önce kişiler kendi özel hayatlarına saygı duymalı zaten..ayrıca bu özel hayat masumane olmayan,bir kadın ve çocuğun hayatını etkileyecek çirkinlikler bardındıran bir hayat.bu hayatı yaşayan kız ise daha 19 yaşında..aklı havada,yanlış yapmaya açık..bazen özel hayatın gizliliği durumunu çok abartıyoruz..evet saygı duyulmalı ama saygıdan daha önde gelen şeyler de vardır.

eğer kötü olmaktan korkuyorsanız çaktırmadan abisinin görmesini sağlasanız.mesela sizin gördüğünüz şekilde çaktırmadan abisi görse pc'den vesile olsanız.yoksa bı kız aklı bi karış hava da adam kandırırsa kaçalım diye yada beraber olalım diye aile de daha büyük bi facia ya yol açar.sizde sustuğunuz için vicdan azabı çekersiniz işte o zaman hayatına mal olacak.

hatta çok özür diliyorum birgün size gelip "yengecim bi hata ettim gebe kaldım ne yapacağımı bilmiyorum abim duymasın bana yardım et " şeklinde bi konuşma yaparsa o zaman hepten vicdan azabı çekeceksiniz hemde iki kere günaha ortak olmuş olacaksınız....hiç işin içinden çıkamicaksınız o zaman.

bence kesinlikle bi plan yapın ya kızı doğru yola sevkedin ki zannetmiyorum açıkca konuşun yada çaktırmadan abisine tesadümüş gibi sizin nasıl olduysa o şekilde görmesini sağlayın.

bence 2. şık daha güçlü duruyor.

dip not : radyologg kusura bakma ya senin yazını kopyaladım başlık sahibi nerede bu arada ?

Son düzenleme:

cocuğunu belli bi yastan sonra koruyamayacağını bilsen iyi olur .. hemen bisey anlatayım daha ii anlarsın.. benim ailem rahat bi yapıya sahiptir, yaptğm seylere karısmazlar.. bende allah var daha hiç onları pişman etmedm.. benim yurtta oda arkadasım vardı ailesi asırı korumacı kız gece dsarı dahi cıkmamıs hiç içki,sgara içmemiş hiç sevglisi olmamıs .. çok deil 6 ay sonra kabak çekirdeği gbi açıldı.. sarhos olup onun bunun kucağındn topladğmı bilirim ben.. yapmadğı kalmadı hergün baskasıyla geziyordu o kdar cok sey yaptıki anlayıslı olan ben bile artk kaldıramadm arkadaslğmı kestm en son duyduğum evli bi adamla ilişkisi varms.. hani o korumacı aileye noldu koruyacağına azıcık hayatı yasamasına izin verseydi bunların hiç biri olmazdı..doğruyu yanlısı göstermeyin cocuklarnıza .. doğru yada yanlısı kendisi bulsun!..

Yine de bu kişi annesi değil, onun özelini karıştırma hakkı yok.Annesi olsa hadi bir nebze derim.Çünkü annelik başka.Ama bir yengenin karıştırması özeli bence doğru değil Kardeşim gibi görüyorum diyor ama düşünün şimdi Allah korusun eşinden boşansa görümceyle görüşmeye devam mı edecek,tabiki hayır kardeşlik de bir yere kadar. Onu seviyor olabilir ama bence hiç kişiliğine saygı duymuyor..

Ama bu kesnlikle ve kesinlikle demek değil ki ailesine söylemesin bence artık suça ortak olur o yüzden susmamalı annesine söylemeli kızın..

Son düzenleme:
herkes takmış nasıl mailleri izinsiz gizli gizli okursun diye PEEHHHHHH!!!

konu sahibi araştırıp da bulmamış sayfa kendi açılmış

haa okumadan kapatabilirdi de ama demek ki bazı hal ve hareketlerini

doğru bulmadı ve onu koruma amaçlı nelerle ilgilendiği hakkında şöyle bi bakayım diye düşündüğünü sanıyorum

burda ben dahil bir çoğumuz aynı şeyi yapardık başımıza gelse

peki karşıdaki adamın eşinin ve oğlunun özel hayatına kim saygı gösterecek?saygı beklerken saygı duymayı bilemliyiz önce..

peki karşıdaki adamın eşinin ve oğlunun özel hayatına kim saygı gösterecek?saygı beklerken saygı duymayı bilemliyiz önce..

Hak veriyorum, sizce peki adamın eşini mi bulmalı ona mı söylemeli? Bu da olayı çorba etmek olmaz mı :26:

ne yapacağın konusuna da gelince

ben olsam k.v ye söylerdim ilk etapta birlikte bir çözüm bulmaya çalışırdım

sakladığın takdirde ileride duyulduğunda senin canın yanar

haa bi de söylediğinde muhtemelen inkar edecektir seni yalancı konumuna düşürecektir

işte bu durumla karşı karşıya gelmemek için maillerin çıktısını al elinde bulunsun

Canım ne de olsa eşinin kardeşi. Eşinin üzülmesini istemezsin heralde. Hem o daha çocuk dediğin gibi. Çek bir köşeye yargılar gibi değil, akıllı bir yenge gibi konuş. Evli bir insanla yapamayacağını hissettir. Karşısındaki bir fırsatçı olduğunu anlatmaya çalış.

canım kusura bakma ama çok doğru söylüyorsun da ağaç yaşken eğilir derler.bazı kişiler senin gibi olmayabilir.senin içinde varmış düzgün yaşamak.ama hayatında ufacık bir yanlışın olmuştur seninde ama sana doğru gelen birşeydir.herkesin yaşayış biçimi tarzı farklı.

ama bazıları da senin tabirinle kabak çekirdeği gibi açılır.kandırılmaya müsaittir.

bende örnek vereyim.işyerimde bi arkadaş vardı bayramda ne yapacaksın diye sordu.bende aile büyüklerine gidilir büyük bi ihtimalle dedim.şaşırdı.bende sen ne yapacaksın dedim.
biz otele gidiyoruz bayram eğlencesi yapıyoruz.bizde yok öyle dedi.

beni o kadar şaşırtmıştı ki aldığım cevap benim verdiğim cevabın onu şaşırttığı gibi.

buda başka bi pencereden bakış.

bu arada baya bi karıştı olaylar konular yaa çorba oldu ....

evet tbiki daha müsaittir.. ama kafeste tuttuğmz cocuklar okul için iş için yuvadan uctuklarında o kadar tökezliyorlarki.. o zaman küçüklüğünde izin vermediğinz kçük hataları hayatına mal olacak hatalara dönüşüyor.. cocuk büyütmek o kadar zorki.. ne salıvericeksn ne de sıkacaksın..

kendi kardeşlerinin başına gelse ne yapacaklardı merak ediyorum

özel hayata saygı diye mi düşüneceklerdi

yada kardeşim yanlış yoldasın deyip bi daha ilgilenmeyecekler miydi

yoksa her insan kendi bacağından asılır diyerek hiç mi bulaşmayacaklardı

şimdi kimse benim kardeşim böyle birşey yapmaz demesin

insanın başına ne geliceğini kimse bilemez

Benim basima boyle bir olay gelse once gorumcemle konusurdum. Mantikli cevap alamazsam annesiyle , sonra da esimle. Sonucta ogrenilmis birsey, adam evli olmasa karisma derdim ama adam evli ve kiz 19 yasinda.

Çok yaşayın siz.Tercüman oldunuz düşüncelerime.

Katılıyorum.Kanıt olmadan söylesen de bir,söylemesen de.

Aaaaa lütfen,özel hayata(!) saygılı olalım.

adamın eşi ile değil ama görümce ile konuşulmalı..yaptığının farkına varır belki o zaman!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…