Görümcem Evli Bir Adamla Beraber

öğrenci olması aklının, mantıgının ve vicdanın olmamasını gerektiren bir durum mu?
ben yaptıgını onaylamıyorum ayrıca.
sadece karışılmaması gerektigini, kendi özel hayatı oldugunu söylüyorum.

neyse. bu benim düşüncem.

ama bu ''kadın'' kendini geçindiremiyor şu anda.hala talebe.nasıl olacak bu iş?

sizce bu üzeri örtülmesi gereken bir kusurmu??
burada aldatilmmis bir kadin konu actiginda o adamada kadinada lanet yagdirmiyormuyuz eee bu kizin yaptigi ne peki
yarin öbür gün bu adam bu kizdan faydalansa hamile kalsa vsvsvs
belliki kizin akli bir karis havada 19 yasinda olabilir ama dogruyu yanlisi ayird edebilecek kapasite yok

kesinlikle karsilikli konusmalisin
hadi karsi taraf bekar olur tamamda
ne demek evli yaaaa
iyikide okumussun
yarin bigun hata yapar kimse akil vermedi diye vurmasin kafsini taslara
bu zamanda bi insan kolya okutulmuyor
yaa bu kislarin akillari nerede....

aklı var ama kişiliği tam oturmamış
o yüzden bu yaşlardaki bayanlar bu tür evli erkeklere kolay malzeme oluyorlar.

Ah aah tekrar mı açıklama yapmam gerekiyor Anlatamadım galiba bu durum elbette değil demek istediğim örtemeyeceğiniz kusurları görüp de üstünüze yük almayın..Mesela başkasının özelini okuyup kendisine dert almış arkadaş,bence hiç açıp da okumaması gerekirdi.Yoksa şu anda yapması gereken asla örtmek değil çünkü bu kusur başkalarını etkiliyor ve kişi bunu örterse bence suça ortak olur.Yapması gereken durumu kızın annesiyle paylaşmak bence.Lütfen yanlış bir şey değil aslında söylediğim ama yanlış anlıyorsunuz

Görümcenizin yaptığı tabi ki yanlış savunmuyorum.Ama bunun derdi bence size düşmez.Zaten fazla samimi değiliz demişsiniz.Bu konuda konuşmamalısınız bence.Konuşursanız da eşinizin ailesi bir şekilde kızlarını affeder suçlu siz olursunuz.Kimse evladının ayıplarıyla yüzleşmek istemez,günah keçisi aramak daha kolaydır.

Ve bu arada ne olursa olsun görümcenizin maillerini okumanız çok yanlış.

olsun küçük kadınsın sende ... tıpta öyle ama tabı normal hayatta kullanıyormuyuz hayır kan tahlılı falan yaptırdıgında parametlerde kız degıl kadın yazar

anladum..

ben küçük kadınım bu görümcede mini minnacık kadın.

Ya yorumların bazılarını okudukça hayretler içinde kalıyorum,kızıyorumKız kocamanmış,kendi bacağından asılırmış,mış mış... Bir insan hakkında dedikodular başladığı anda ailesinin etkilenmediği nerede görülmüş acaba? Kardeşimin namusuna laf gelecek ama ama benim çevrem "o kendi bacağından asılır"diyecek öyle mi?Hangi toplumda yaşıyorsunuz acaba?Türkiyenin kaçta kaçı istanbul kültürüne sahip? Basit bir örnek vereceğim.Benim görümcem 35 yaşında 100000l borç yapmış annesiyle ailedeki erkeklerden habersiz.Biz borç onun borcu diyebildik mi?Ben,eşim,abisi,kendi anne babası para yüzünden mahvolduk.Neyse ki bu sadece para,ödenir biter.Ya namusuna söz gelseydi.Yolda yürürken biri eşimin arkasından "bunun kızkardeşi de ......." deseydi.Biz etkilenmeyecek miydik bundan?

canım okudunmu neden okudun yanlı yapmışsın demenin zamanı geçmiş
aslında okumakla belkide kızın hayatını düzene sokmuş olacaksın onu bu içinden çıkılmaz durumdan kurtarmak için bişeyler yapman lazım
evde mantıklı düşünebilen fevri davranmayacak kim varsa bahset ve bir çözüm yolu bulun bence

görümce veya yabancı değilde işin içinde kendi öz kız kardeşleri veya kızları olsaydı emin ol öyle demezlerdi...

Gerçektende yapılan yorumları anlayamıyorum. Görümcem 19 yaşına. Cahil. Üniversite de okuyor akıllı bir kız evet. Ama hataları var. Çünkü genç o. Hatalarıyla olgunlaşacak. Yaptığını desteklemediğim için buraya konu açtım. Düşünemedim ne yapabileceğimi. Ama öyle garipsendim ki insan görümcesini sevip koruyamaz ama değil mi? Evli bir adamla beraber olmakta olağan birşey zaten. Tek yanlış maillerini görmem. Siz olsaydınız eminim bakmazdınız. Ben baktım. Çünkü genç bir kızdı. Hata yapmasından korktum. Çünkü seviyorum onu. Kardeşim gibi görüyorum. Kızsam da bağırsam da öyle.

söylese söylese yakın arkadaşına der o kadarda geniş biri değildir heralde
yaptığı çok normalmiş gibi gidip ona buna anlatsın
yengesine hele hiç söylermi abisi filan duyar snuçta diye
ayrıca yaptığı sıradan bir gençlik hatası değil evli çocuklu adamla beraber
duyulursa o ailenin neler yaşayacağını düşünmek bile istemiyorum zaten burda hergün gözü yaşlı anneleri okuyoruz eşim beni aldattı diye
ya yeter artık valla yazık günah
dünyada birsürü bekar erkek var gidin onlarla aşk yaşayın bu ne ya

kesinlikle katiliyorum
ailede bir kisinin dedikodusu cikmasi tüm aileyi etkiler ve biz böyle bir kültüle yetismedik 18 yasini doldurdu istedigini yapmakta özgür yok öyle bisey bunlar hayal dünyasi
eger müdahale edilmezse sonu ya bunalim yada neyseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…