ama bu ''kadın'' kendini geçindiremiyor şu anda.hala talebe.nasıl olacak bu iş?
Ay çok kötüüü çok üzüldümAma sizin yaptığınızı da doğru bulmuyorum böyle buraya bile yazılmamalı bu tarz kusurlar yanlışlar.Başkasının kusurunu ayıbını örtün ki Allah da sizinkini örtsün anlayışı vardır tasavvufta. İnşallah siz de öyle yaparsınız ya da örtemeyeceğiniz gizli şeyleri öğrenmekten kaçınırsınız.. Görümcenizle kendiniz konuşmayı deneyin çünkü susmak bence yanlışa ortak olmaktır.Eşinize ve ailesine söylemeniz kızın hem mimlenmesine sebep olur hem de okulu riske girebilirmiş siz dedniz.Çekin bir odada başbaşa muhabbet arasında söyleyiverin.
beyni olan ve çocukluktan çıkmış herkesin kendi hayatı vardır bence.
hadi bee
ben kadın değilim
kızım kızz, hemide el değmemiş
öğrenci olması aklının, mantıgının ve vicdanın olmamasını gerektiren bir durum mu?
ben yaptıgını onaylamıyorum ayrıca.
sadece karışılmaması gerektigini, kendi özel hayatı oldugunu söylüyorum.
neyse. bu benim düşüncem.
sizce bu üzeri örtülmesi gereken bir kusurmu??
burada aldatilmmis bir kadin konu actiginda o adamada kadinada lanet yagdirmiyormuyuz eee bu kizin yaptigi ne peki
yarin öbür gün bu adam bu kizdan faydalansa hamile kalsa vsvsvs
belliki kizin akli bir karis havada 19 yasinda olabilir ama dogruyu yanlisi ayird edebilecek kapasite yok
olsun küçük kadınsın sende ...tıpta öyle ama tabı normal hayatta kullanıyormuyuz hayır kan tahlılı falan yaptırdıgında parametlerde kız degıl kadın yazar
anladum..
ben küçük kadınım bu görümcede mini minnacık kadın.
Ya yorumların bazılarını okudukça hayretler içinde kalıyorum,kızıyorumKız kocamanmış,kendi bacağından asılırmış,mış mış... Bir insan hakkında dedikodular başladığı anda ailesinin etkilenmediği nerede görülmüş acaba? Kardeşimin namusuna laf gelecek ama ama benim çevrem "o kendi bacağından asılır"diyecek öyle mi?Hangi toplumda yaşıyorsunuz acaba?Türkiyenin kaçta kaçı istanbul kültürüne sahip? Basit bir örnek vereceğim.Benim görümcem 35 yaşında 100000l borç yapmış annesiyle ailedeki erkeklerden habersiz.Biz borç onun borcu diyebildik mi?Ben,eşim,abisi,kendi anne babası para yüzünden mahvolduk.Neyse ki bu sadece para,ödenir biter.Ya namusuna söz gelseydi.Yolda yürürken biri eşimin arkasından "bunun kızkardeşi de ......." deseydi.Biz etkilenmeyecek miydik bundan?
bir 10 sene önceye gittim ben 18 -19 yaşlarında ne yapıyordum dye valla kapıda ip atlayıp seksek oynardık yada bisiklet sürerdik...sevgili falan bilmezdik cocuktum yanı
güvenseydi söylerdi bence.
insan güvendigi insanlara neler neler anlatıyor bunu da pekala anlatabilir.
konulara kendi açınızda bakıyorsunuz. ben asla anlatmam diye düşünüyorsunuz ama anlatan ve anlatabilen insanlar var.
Ya yorumların bazılarını okudukça hayretler içinde kalıyorum,kızıyorumKız kocamanmış,kendi bacağından asılırmış,mış mış... Bir insan hakkında dedikodular başladığı anda ailesinin etkilenmediği nerede görülmüş acaba? Kardeşimin namusuna laf gelecek ama ama benim çevrem "o kendi bacağından asılır"diyecek öyle mi?Hangi toplumda yaşıyorsunuz acaba?Türkiyenin kaçta kaçı istanbul kültürüne sahip? Basit bir örnek vereceğim.Benim görümcem 35 yaşında 100000l borç yapmış annesiyle ailedeki erkeklerden habersiz.Biz borç onun borcu diyebildik mi?Ben,eşim,abisi,kendi anne babası para yüzünden mahvolduk.Neyse ki bu sadece para,ödenir biter.Ya namusuna söz gelseydi.Yolda yürürken biri eşimin arkasından "bunun kızkardeşi de ......." deseydi.Biz etkilenmeyecek miydik bundan?
mesai bitti
ben kaçtım kızlar
görüşürüzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?