Görümcem Evli Bir Adamla Beraber

ZALİME ZULUM ADALETİN TA KENDİSİDİR.
neden bu kadar anlayışlı olmak zorundaymışız gibi davranıyoruz.
ya bu eş sizin eşiniz olsaydı o kızın okul hayatını düşünürmüydünüz?[/I]

eğer eşin mantıklı ve çok asabi olmayan biriyse onunla konuş önce..o da sanki senin gördüklerini kendisi görmüş gibi kardeşiyle konuşsun..bence kardeşlerin arasına girip kendin konuşmaya kalkıpta kötü olan sen olma..ama tabi eşin anlayışlı bir insansa onunla konuş..gidip kızı dövmeye kalkmak yerine mantıklı bi şekilde oturup konuşabilecekse..çünkü böyle olaylarıda çok görüyoruz etrafta..

hee ayrıca gençtir aklı çelinmiş yalnış yola sapmıştır maillerini okumakla çok iyi yapmışsın!! sizin hiçbirşeyden haberiniz yokken adamın karısı kalkıp gelip kayınvalidenizin evini bassa da herkesin öyle haberi olsa daha mı iyi olur..

o kız onun görümcesi çünkü, kocası da onun abisi çünkü,onlar arasında çıkacak bir huzursuzluk kendi yuvasını bile dağıtabilecek kadar şiddetli olabilir.
kızın okul hayatını düşünmekle iyi yapıyosun,tek yapabileceğin şey kız okurken ailesinin de orda olmasını sağlamak olabilir.yapabilirsen eğer.bu kız tek başına denk duracak bi kıza benzemiyor

su kırmızı yaptğm cümleye pess diorm baska bsey demiorm.. ithamlara bak.. "denk durmak" gidin su evli adamıda annesine sikayet edin azıcık DENK dursun..

o bahsettiğin aile bence koruyucu değil baskıcı bi aile.aynen çocuk yetiştirmek çok zor fakat buradaki konu çok ama çok farklı.tökezleyenler kendini bilmeyenler.

aile ister sıkmasın gevşek bıraksın , ister sıksın içinde var ise yapar.çünkü aile ne olursa olsun her zaman evlatlarının en iyi yerlerde olmasını ve iyi anılmasını ister.

aile hayır demeyi de bilecek her zaman evet dersen o çocuğa yoldan çıkar.her zaman çikolata alınır mı çocuğa ? yada hergün öğün olarak çikolata yer misin ????

bir ay mide dayanır sonra kusarsın.... herkesin bi yaşam biçimi vardır.

buradaki olay da özel yaşam diye bişey yok.yazık değil mi o çocuğa o kadına.

yapman gereken en mantıklı şey gerçeği olduğu gibi kocana anlatmak...o onun abisi sonuçta.hayatta hiç birsey gizli kalmaz yarın öbür gün işler ilerler istenmeyen boyutlara gelirse ve siz bunu bildiğiniz halde sakladığınız ortaya çıkarsa o zaman rahat olucakmısınız illaki bir yerden patlıycak ya karısı şüphelenicek,araştırıcak ona ulaşıp rezil etmek istiycek yada biri görücek bişey olucak.erkekler kızkardeşlerinide eşleri gibi namusum görürler şimdi bir düşün bakalım görümcen kocanı etrafa karşı ne duruma düşürüyor...o evli adam kocan için ne düşünüyordur sence...bunun abisi de ....... tekiymiş kızkardeşi benim koynumda demiyomudur...lütfen kocanıda bu durumdan kurtar

canım doğru söylüyosunda böyle bir durumda anlayış arayamam ben, ha bekar olsa kafasında fırtanalar esiyordur deriz ama yok, evli hadi onuda geçtim adam çocuk sahibi uçkurunun derdine düşmüş, yuva yıkanın yuvası olmaz, bide şu var kız adamın evli olduğunu bilmese bekar sansa tamam o da kabul ama değil işte iki ucu şeyli değnek.
üstelik kadın kızın maillerine baktığı için kızanlar var ama o en son kızılacak şey üstelik iyi ki de bakmış kötü bişeyler olabilirdi hamile kalıyomuş bilmem ne ama kötü bir durum olmadan bu olayı düzeltmeli...

sana katılıyorum maillerine bakmakla bencede iyi yapmış daha 19 yaşında genç bir kız..ve haklısın anlayış düşünülcek durum değil ama o kız açısındanda düşünmek gerekir..baskıyla adamda ayrırılarsa daha cazip gelir adam..o yüzden ilerde olabilecekleri anlatmaları mantıklı bi şekilde konuşmaları lazım..

kocanla konuş durumu anlat ama kızkardeşinin daha çok cahil toy olduğunu yaptığı yanlışın farkında olmadığını onu güzelce uyarmanız gerektiğini söyle.eşinin huyunu bilmiyorum ama eğer görümcen seni dinlemeyecek biriyse mutlaka eşinle bu durumu paylaş.kız çok büyük bir yanlışın içinde daha kötü durumlarda yaşanabilir şimdiden önleminizi alın

evet sende doğrusun kız açısından da düşünmek lazım ama düşünemiyorumki evli bir adam, baskı ve korkuyla ayrılırsa cazip gelebilir bide onun gözünde rezil oldum diye kin de tutabilir abisine ama yengesini yani konu sahibinin renk vermemesi gerekiyo tüm olanlardan haberi yokmuş gibi davranmalı... konu sahibi kocasına durumu anlatır anlatmasına ama adam deliye döner, döver,söver okuldan alır gibime geliyor benim tahminim.....
Bide bu kız o adamdan ne bekliyomuş anlamadım açıkcası, karısını boşayıp onla evleneceğinimi sanıyor, gönül eğlendiriyor burası kesin ama keşke bekarlarla eğlendirseydi.. Evli adamın yuvasına karışmasaydı...

nekadar saçma bir düşünce yapısı bu ya.
bakmasaymış öğrenmemzmiş dertlenmezmiş de mişmiş
çok SAÇMA!
gözünü kapayınca sen görmeyince haberleri izlemeyince
dünyada herşey yolunca mı gidiyor
bu kafayla herkes ruhsuz oldu zaten.
koskoca dediğin 19 bilemedin 20
aklı iki karış havada
aşka bırakmış kendini gidiyor umrunda değil dünya!
onu birinin toplaması lazım

konu sahibi bence eşine söylemeli durumu sylemyi bırakıp mailleri göstermeli
okul hayatı derseniz olmadı dondurur ailenin güvenini kazanınca gene başlar
siz yön verebilecekseniz eşinize akıl verin sakin olun
cahillik etmiş ama onunde koca bir hayat var kardeşinin bir hatası yüzünden silmeyin okuma hayatını diyin
ama bu sizin sırtınızda taşıyacağınız bir yük değil
evli bir adam cinsel olarak birşeyler almadan bırakmaz birini 18 lik sevgili değil bunlar!1
görümceniz hamile kalabilir başına işler gelebilir
saklamak asla çözüm değil
en matıklısı konuşmanız
umarım en az yara ile bu olay kapanır

yorumunu alkışlıyorum
ailesinden ayrı okuyan tüm genç kızlar neyin ne olduğunun farkındadır, davranışlarının nasıl sonuçlanacagınında farkındadır. ayrıce evet aile özgür bırakmaz onları, ama özgürdürler, mesela şu an biliyormusunuz ne yaptığını?? evde olması gerekn belli bir saat yok, erkek arkadaşının yanında bile olsa annesi aradığında yurttayım diyecektir nerden bilsin kadıncaz nerde oldugunu?? eşini aldatan o adamda ve bu kızda aynı oranda suçlu cahillik fln yok ortada ki bu kızın başka bir yerde ilk senesi değil bile bile lades diyor yani.

Son düzenleme:

özgürlük diğer bireylerin haklarını ciğnemeye başlandığı anda biter.

üni hukuk 1.ci sınıf'ta 1'ci derste bunu öğremiştik.

heee
bide evli adamla ilişki yaşasın, buda bi tecrübe olur dimi??
yuva yıkarak...

Son düzenleme:

ben burda zar'ın felsefesini yapmıyorum
eğer sevgilisi bekar olsaydı hiç yorum yapmazdık, en azından böle yorum yapmazdık
beni bilen bilir, şu ana kadar hiç bir bayana neden evlilik dışı ilişki yaşadın diye sormadım sormamda.
eleştirdiysem, neden korunmadın da hamile kaldın diye eleştirmişimdir

ikisinin arasında fark var
burda söz konusu olan evli bir adam ve masum eşiyle bebeği!

19 ile 24 yaş aynı değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…