ZALİME ZULUM ADALETİN TA KENDİSİDİR.
neden bu kadar anlayışlı olmak zorundaymışız gibi davranıyoruz.
ya bu eş sizin eşiniz olsaydı o kızın okul hayatını düşünürmüydünüz?[/I]
o kız onun görümcesi çünkü, kocası da onun abisi çünkü,onlar arasında çıkacak bir huzursuzluk kendi yuvasını bile dağıtabilecek kadar şiddetli olabilir.
kızın okul hayatını düşünmekle iyi yapıyosun,tek yapabileceğin şey kız okurken ailesinin de orda olmasını sağlamak olabilir.yapabilirsen eğer.bu kız tek başına denk duracak bi kıza benzemiyor
evet tbiki daha müsaittir.. ama kafeste tuttuğmz cocuklar okul için iş için yuvadan uctuklarında o kadar tökezliyorlarki.. o zaman küçüklüğünde izin vermediğinz kçük hataları hayatına mal olacak hatalara dönüşüyor.. cocuk büyütmek o kadar zorki.. ne salıvericeksn ne de sıkacaksın..
eğer eşin mantıklı ve çok asabi olmayan biriyse onunla konuş önce..o da sanki senin gördüklerini kendisi görmüş gibi kardeşiyle konuşsun..bence kardeşlerin arasına girip kendin konuşmaya kalkıpta kötü olan sen olma..ama tabi eşin anlayışlı bir insansa onunla konuş..gidip kızı dövmeye kalkmak yerine mantıklı bi şekilde oturup konuşabilecekse..çünkü böyle olaylarıda çok görüyoruz etrafta..
canım doğru söylüyosunda böyle bir durumda anlayış arayamam ben, ha bekar olsa kafasında fırtanalar esiyordur deriz ama yok, evli hadi onuda geçtim adam çocuk sahibi uçkurunun derdine düşmüş, yuva yıkanın yuvası olmaz, bide şu var kız adamın evli olduğunu bilmese bekar sansa tamam o da kabul ama değil işte iki ucu şeyli değnek.
üstelik kadın kızın maillerine baktığı için kızanlar var ama o en son kızılacak şey üstelik iyi ki de bakmış kötü bişeyler olabilirdi hamile kalıyomuş bilmem ne ama kötü bir durum olmadan bu olayı düzeltmeli...
sana katılıyorum maillerine bakmakla bencede iyi yapmış daha 19 yaşında genç bir kız..ve haklısın anlayış düşünülcek durum değil ama o kız açısındanda düşünmek gerekir..baskıyla adamda ayrırılarsa daha cazip gelir adam..o yüzden ilerde olabilecekleri anlatmaları mantıklı bi şekilde konuşmaları lazım..
merak edip okursan sonuçları böyle olur işte!..okumasaydın haberin olmayacaktı ve durduk yere dert edınmeyecektın kendıne..
sonuçta görümcen sana herşeyini anlatmıyor..
görende çocuk sanır , koskoca kız yaa..
üniv öğrencisi değil mi görümcen??
Cahil mi???
Siz ne kadar bilgilisiniz bunu sadece yaşınıza dayanarak mı söylüyorsunuz.30-40 yaşına gelmiş cahillikten ölebilcek insanlar gördüm ben.Üniversite okuyan birisi olarak şunu söyliyeyim aileden ayrı yaşamak insana ayrı bir tecrübe katıyor.19 yaşında olsa bile hayatta tek başına durabilmeyi öğrenmiş bir insan.Öğrenmeye çalışan bir insan.Ve sinsice o insanın maillerini karıştırıp tüm hayatını maffedebilcek şeyler yapmak insanlık dışı.Bu konunun aileye giderse kızı okuldan alıcaklarını söylemişsiniz,bu kızın geleceğini hayatının başındayken karartmak sizi doğru insan yapıyor mu diye bir sorun kendinize?
Olayın iç yüzünü nereden biliyorsunuz?Burada kızılcak insan görümcenizden de ziyade görüştüğü evli olan adam.Bu adam ondan kaç yaş büyük nasıl böyle hata yapabiliyor.Madem akıl yaştaymış bu evli olan adam neden sizin tabirinizle cahil?
Ve olayların içyüzünü bile tam olarak bilmiyorsunuz,okuduğunuz maillere dayanarak böyle bir yargıya varmışsınız.Belki adam eşiyle ayrılmak üzere,ya da çok başka bir şey?Görümcenizi sevdiğinizi söylemişsiniz ama ben halinizden hiç öyle bir şey çıkartamadım.
cigarayi icmesine iciyordukta icime cekemiyordum havaya üfle maksat macera icime cektigim ilk gün ölücem sanmistim daha yeni nisanliydim düsünün artik
nekadar saçma bir düşünce yapısı bu ya.
bakmasaymış öğrenmemzmiş dertlenmezmiş de mişmiş
çok SAÇMA!
gözünü kapayınca sen görmeyince haberleri izlemeyince
dünyada herşey yolunca mı gidiyor
bu kafayla herkes ruhsuz oldu zaten.
koskoca dediğin 19 bilemedin 20
aklı iki karış havada
aşka bırakmış kendini gidiyor umrunda değil dünya!
onu birinin toplaması lazım
asıl saçmalık senin saçma bulmanda ...
senin düşüncen o yöndeyse, benimki de bu yönde..
senin düşüncelerini tatmin etmek zorunda değilim!..
hem herkes birilerinin g....toplamak zorunda değil..
yarın iyi olduklarında kötü olan gelin olur..
18 yasında cahıl denbılecek bir yasta ne özel hayatı sorabılırmıyım acaba ....bu devırde ne özgürlüğü en buyuk hatalar bu yasta yapılıyor farkındamısınız..özgür olması evlı ınsanlarla beraber olmasını gerekrıtıyor degıl mı pess
Cahil mi???
Siz ne kadar bilgilisiniz bunu sadece yaşınıza dayanarak mı söylüyorsunuz.30-40 yaşına gelmiş cahillikten ölebilcek insanlar gördüm ben.Üniversite okuyan birisi olarak şunu söyliyeyim aileden ayrı yaşamak insana ayrı bir tecrübe katıyor.
maalesef ki hala daha başkalarının hayatlarına burnunu sokmayı görev sanıyor insanlar.
özel hayat denen şeyin ne oldugundan bi haber yaşıyorlar.
ve hala daha küçük bir zar parçasının lafını yapıp '' kadın-kız '' ayrımı yapıyorlar.
bu kafadakine birilerine laf anlatmak imkansız maalesef.
görümceniniz yerinde olmadıgıma şükrediyorum şu an.
ayrıca o başlarına gelsin de görelim diyen arkadaşımıza küçük bir hatırlatma,
bedduaya sormuşlar, nereye gidiyorsun diye. "Geldigim yere gidiyorum" demiş..
universite ve sonrasında kendi evimde yaşamaya başladım nasıl amaşuan 24 yaşımdayım...
çocuk değilim yaa, aklımda yerinde mantığımda!..
annem ayda bir yanıma gelir ,,arkadaş gibi oturur muhabbet ederiz .
bana güvenir eğer güvenmeseydi
asıl bu sorun olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?