19 ile 24 yaş aynı değildir.
bir özel hayata saygı lafıdır gidiyor ama ortada çok çirkin bir durum varken sessiz kalmak doğru mu peki?önce kişiler kendi özel hayatlarına saygı duymalı zaten..ayrıca bu özel hayat masumane olmayan,bir kadın ve çocuğun hayatını etkileyecek çirkinlikler bardındıran bir hayat.bu hayatı yaşayan kız ise daha 19 yaşında..aklı havada,yanlış yapmaya açık..bazen özel hayatın gizliliği durumunu çok abartıyoruz..evet saygı duyulmalı ama saygıdan daha önde gelen şeyler de vardır.
maalesef ki hala daha başkalarının hayatlarına burnunu sokmayı görev sanıyor insanlar.
özel hayat denen şeyin ne oldugundan bi haber yaşıyorlar.
ve hala daha küçük bir zar parçasının lafını yapıp '' kadın-kız '' ayrımı yapıyorlar.
bu kafadakine birilerine laf anlatmak imkansız maalesef.
görümceniniz yerinde olmadıgıma şükrediyorum şu an.
ayrıca o başlarına gelsin de görelim diyen arkadaşımıza küçük bir hatırlatma,
bedduaya sormuşlar, nereye gidiyorsun diye. "Geldigim yere gidiyorum" demiş..
özel hayat özel hayat
başlarım özel hayata haa
peki o kadının evlilik hayatı?? Hiç mi önemli değil??
Peki bu olay çirkin biterse tiny ve eşinin hayatı?? Hiç mi önemli değil??
Bu kız sadece kendi hayatını mahvetmiyor
karşı tarafın ailesinide yerle bir ediyor, kendi ailesinide...
Hak veriyorum, sizce peki adamın eşini mi bulmalı ona mı söylemeli? Bu da olayı çorba etmek olmaz mı :26:
kendi kardeşlerinin başına gelse ne yapacaklardı merak ediyorum
özel hayata saygı diye mi düşüneceklerdi
yada kardeşim yanlış yoldasın deyip bi daha ilgilenmeyecekler miydi
yoksa her insan kendi bacağından asılır diyerek hiç mi bulaşmayacaklardı
şimdi kimse benim kardeşim böyle birşey yapmaz demesin
insanın başına ne geliceğini kimse bilemez
evet,aklın yolu bir ama tıny ve eşi kim bacım ya???
bi genç kız bu kadar mı kör olur anlamadım
insanda haya denilen bi duygu olmalı
evli erkeklerle ne işin var hemde çoçuklu
bence be UTANMAZLIK
sen kopnu sahibi bacım annesine babasına söyle başına bişey gelir sen
vicdan azabı duyarsın dünyanın çıvisi çıkmış
ben senin yerinde olsaydım bi güzel saçını başını yolardım.
su kırmızı yaptğm cümleye pess diorm baska bsey demiorm.. ithamlara bak.. "denk durmak" gidin su evli adamıda annesine sikayet edin azıcık DENK dursun..
evli adamla ilişkisi olan bir üniversite öğrencisine başka ne denir acaba?denk durmuyor tabi...erkek arkadaşı olması normal ama yaşıtları, akranları ne güne duruyor...zamanında evli bir adamla mı birlikteydiniz acaba bu ikinci rastlayışım evli erkeklerle ilişki yaşamış kızları savunmanıza?tesadüf mü?
Merhabalar,
Şuan şoklardayım. Yakın zamanda görümcemin okulu ile ilgili olan problemini anlatan bir konu açmıştım. Ben onu sorun ederken bir yolunu bulmaya çalışırken gizli saklı görümcemin evli bir adamla ilişkisi olduğunu öğrendim. kendimi toparlayamıyorum, gördüklerim karşısında şok oldum bunu nasıl yapar.
Bize ait olan kullanmadığımız bir notebookumuz vardı. Görümceme üniversiteye giderken vermiştik. Eşim 2 gün önce geri aldı. (Eşim memleketine gitmişti.) Bugün işim vardı yaklaşık 1 senedir kullanmamıştık biz. Maillerimi açacaktım. G maili açtığımda otomatik açıldı. Baktım onun mail adresi ve bir adam hep maillerde. Açmayacaktım ama bu okul mevzusu ve davranışları beni üzüyordu. İçimde de kötü bir his vardı. Açtım adam telefonda eşinden dolayı görüşemediğini mailleşmelerinin daha mantıklı olacağını söylüyordu. Ve iş yerinin numarasını vermişti görümceme. Her mesajı adamın aşk dolu sözlerle dolu. Görümceminde öyle. Bir de çocuğu varmış adamın benim akıllı görümcemde çocuğu için çok tatlı sana benziyor falan gibisinden yorumlar yapmış. Üstelik 5-6 aydır da mailleşiyorlar ve ne cesaretse bizim ki maillerini silmiyor bile. Bu kız beni delirtecek. Bunu ne eşime nede annesine söyleyemem. Eğitim hayatı son bulur. Mantıklı düşünmeye çalışıyorum elimde değil. O daha çok küçük. Nasıl bir cahillik, çocukluktur bu. Hiç korkusu bile yok başına geleceklerden habersiz.. Ben napım şimdi. Kaç kere buluşmuşlar, birbirleirnin kokusu falan üstünden silinememiş falan filan.
normal ve normal olmayan seyleri senin hayat standartların belirliyor sanırm..ayrıca ben herkese karsı anlayıslı olablrm.. ahkam kesmek çözüm olmuyor çünkü ve benm burda savunduğum sey evli erkekle olan ilişkisi deil.. yorumlarımı düzgün okuyunki eleştirilerinizin bi anlamı olsun bosuna yer kaplamasın..
evli erkekle birlikte olmayı normal gören zihniyete zaten benim tek kelime lafım olamaz.benim hayat standardım belirlemiyor bunu,genelgeçer doğrudur.insan niçin evlenir tekeşli olmak için,yanına garnitür olarak gerizekalı,sözde saf kızlarla vakit geçirmesi normal değildir herhalde.
herkese karşı anlayışlı olamıyorum malesef,evli erkekle birlikte olan insan e bi zahmet eleştiriyi de kabullensin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?