Görümcem Evli Bir Adamla Beraber

özel hayat özel hayat
başlarım özel hayata haa
peki o kadının evlilik hayatı?? hiç mi önemli değil??
peki bu olay çirkin biterse tiny ve eşinin hayatı?? hiç mi önemli değil??

bu kız sadece kendi hayatını mahvetmiyor

karşı tarafın ailesinide yerle bir ediyor, kendi ailesinide...

Son düzenleme:

Bu yorumunuza kesinlikle katılıyorum.

Konu sahibinin görümceyle kafayı bozmuş olduğunu düşündüm konuyu görünce.Hiç kimse 2 hafta içinde bırakın görümceyi,kardeşinin bile(aynı evin içinde) herkesten gizlenen ders notlarını ,hemde ilişkisini tesadüfen öğrenemez.Bunun için ciddi bir dedektiflik yapmak gerek.Konu sahibinin iyi niyetine kesinlikle inanmıyorum ve bende görümceye çok acıdım bu açıdan.Hayatı boyunca kendinin açığını arıyacak bir kadın abisiyle evli.

Görümcenin yanlışı kabul edilebilir birşey değil malesef.Yaşı bana göre çocuk sayılır ve bu hatayı kendi kendine anlaası pek mümkün görünmüyor.Ama İYİ KALPLİ!!!!! yengesinin uyarmayı düşündüğü şekilde doğru değil bana göre.Görümcesi yerine kızkardeşi olsaydı yakaladığı kişi abisine söyleyerekmi çözecekti bu işi.Kızkardeşini uyarır,belki adamı tehdit eder bu ilişkinin bitirilmesi için herşeyi yapardı ama asla aileye söylemezdi bu sırrı.

Bu yüzden sevgili konu sahibi iyi niyetli olduğunuzu kesimlikle kabul etmiyorum,bu saatten sonra o çocuğun iyiliğini düşünüyorsanız bari biraz sağduyulu davranın.

Bu konu çözüme kavuştuktan sonrada kendinize görümcenizin hayatını incelemek yerine başka bir meşgale bulun.

evet özel hayat diye bişey var. herkes saygılı olmak zorunda ama bi şekilde olay öğrenilmiş. o kısmına ne kadar yorum yapsak da olan olmuş bitmiş. ortada ALDATILAN arkasından iş çevrilen bi kadın var arkadaşlar...

evet,aklın yolu bir ama tıny ve eşi kim bacım ya???

Hak veriyorum, sizce peki adamın eşini mi bulmalı ona mı söylemeli? Bu da olayı çorba etmek olmaz mı :26:

kesinlikle şu anda şerefsizin eşine söylenmemeli
ama çok kaşınıyorsa adam....kaşımak lazım..

çok doğru tespitler..ve bir söz vardır "haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" diye.bu konuda bir eşe ve çocuğa yapılmış büyük bir haksızlık var ve eğer konu sahibi susarsa buna bir yerde ortak olmuş olacak bana göre

evet,aklın yolu bir ama tıny ve eşi kim bacım ya???

tiny konu sahibesi işte

ister istemez onlarıda etkiler, elalem hemen etiket yapıştırır, bunların kız kardeşi (görümcesi) şöyle böyle derler
bunların yetiştirdiği kızdan ne olur derler oooo derlerde derler
bi kıza sahip çıkamadılar derler

şerefsizin eşinin edeceği beddualarda cabası

Son düzenleme:
Öncelikle belirteyim sayfaları okumadım.

Daha önce de görümcenizin ders notlarını ögrenmiştiniz degil mi?
Yanlış mı hatırlıyorum?

Yanlış hatırlamıyorsam o konuda da abisine yani eşinize söyleyeyim mi gibi bir konuydu.
söylediniz m notlarını?

Sanırım siz görümceye kafayı takmışsınız.
Zira kızın bütün hayatını araştırıyorsunuz.

Neyse, bu size kalmış bir durum.

Olaya gelince daha önce de görümcenizle sizin konuşmanız gerektiğini söylemiştim.
Ancak bu saatten sonra da konuşsanız dahi görümceniz sizi sürekli açıgını arayan yenge olarak tanımlayacak...

Yine de her şeyi göze alıp konuşun.
En azından yaptının yanlış oldugunu söyleyin...

bi genç kız bu kadar mı kör olur anlamadım
insanda haya denilen bi duygu olmalı
evli erkeklerle ne işin var hemde çoçuklu
bence be UTANMAZLIK
sen kopnu sahibi bacım annesine babasına söyle başına bişey gelir sen
vicdan azabı duyarsın dünyanın çıvisi çıkmış
ben senin yerinde olsaydım bi güzel saçını başını yolardım.

eğer bu konuyu o öküzün eşi açsaydı, özel hayat özel hayat diye yırtınan arkadaşlarımız eminim görümceyi yerden yere vururdu şimdi.
ki biz bunuda yapmıyoruz, yerden yerede vurmuyoruz kızı, sadece cahillik etti, toy diyoruz, biri kolundan tutup doğru yola çekmeli dioruz hala iyi niyetle.

su kırmızı yaptğm cümleye pess diorm baska bsey demiorm.. ithamlara bak.. "denk durmak" gidin su evli adamıda annesine sikayet edin azıcık DENK dursun..

evli adamla ilişkisi olan bir üniversite öğrencisine başka ne denir acaba?denk durmuyor tabi...erkek arkadaşı olması normal ama yaşıtları, akranları ne güne duruyor...zamanında evli bir adamla mı birlikteydiniz acaba bu ikinci rastlayışım evli erkeklerle ilişki yaşamış kızları savunmanıza?tesadüf mü?

çok zor ve çok karmaşık bir durum sizinkisi. şu an çok büyük bir yol ayrımındasınız eğer eşinixe söylerseniz konuyu bir anda istenmeyen gelin durumuna düşebilir, görümceyi düşman durumuna çekebilirsiniz. tabii kendiside kayınvalie ve kayınbabanızı kendi cephenize çekecek ve evliliğinize gölge düşüreceklerdir. eşinize söylemezseniz yarın bir gün bu konu su yüzüne çıktığında eşiniz neden bilipte ona söylemediğinizi sorguluyacak, onu koruduğun için kavgalar çıkacaktır. böyle durumlar hiç karışmamak, o maili okumamak çok daha iyi olurdu kanımca.

Bencede sesiz kalma sakin onu bu yanlış yoldan cevirmelisin belkide ne yaptığının ciddiyetinde bile degildir.DAha çok genc ılerde sana dua edecektir.Sİmdi evli erkeklerde yalan söylüyor okuyoruz haberlerde zararın neresinden donerse kardir al karsına arkadas gibi muhabbet et onunla dogru yolu goster fevri davranma sakin ters tepki verebilir

normal ve normal olmayan seyleri senin hayat standartların belirliyor sanırm..ayrıca ben herkese karsı anlayıslı olablrm.. ahkam kesmek çözüm olmuyor çünkü ve benm burda savunduğum sey evli erkekle olan ilişkisi deil.. yorumlarımı düzgün okuyunki eleştirilerinizin bi anlamı olsun bosuna yer kaplamasın..

ben de iyiniyetli olduğunu düşünmüyorum açıkçası ama yine de ailesine üstükapalı şekilde kızlarını yanında okutmaları gerektiğini söyleyebilirsin,değişik örneklerle.çünkü bu kafayla bu kız çok bela açar kendi başına ve ailesinin başına.tepkisiz kalmak da olmaz, kıza yazıktır,hayatını mahvediyor gerizekalı.farketmiyor bile hem de.

evli erkekle birlikte olmayı normal gören zihniyete zaten benim tek kelime lafım olamaz.benim hayat standardım belirlemiyor bunu,genelgeçer doğrudur.insan niçin evlenir tekeşli olmak için,yanına garnitür olarak gerizekalı,sözde saf kızlarla vakit geçirmesi normal değildir herhalde.
herkese karşı anlayışlı olamıyorum malesef,evli erkekle birlikte olan insan e bi zahmet eleştiriyi de kabullensin...

Çok zor bir durum her iki taraf icinde hayatta hersey olabiliyor kinamayin neyi kınarsa insan Allah basa veriyor herkezin evladı var Sen yapmazsın ama evladının basına gelebilir zaman kötü Allah kimseye dert vermesin

Ama yani şimdi suç sadece evli erkekle birlikte olan kadında degil ki.

Adam kimbilir neler vaadetti de kandırdı.
Kanmasaydı herkesin bir aklı mantıgı var ama burada okuyuyoruz konuları ,
karşımızda olmasalar bile ne kadar da inandıklarını görebiliyoruz degil mi?

Üstelik adamın söyledikleri yalannnnnn diye bagırdıgı halde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…