- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
Çok zor bir durum her iki taraf icinde hayatta hersey olabiliyor kinamayin neyi kınarsa insan Allah basa veriyor herkezin evladı var Sen yapmazsın ama evladının basına gelebilir zaman kötü Allah kimseye dert vermesin
Ama yani şimdi suç sadece evli erkekle birlikte olan kadında degil ki.
Adam kimbilir neler vaadetti de kandırdı.
Kanmasaydı herkesin bir aklı mantıgı var ama burada okuyuyoruz konuları ,
karşımızda olmasalar bile ne kadar da inandıklarını görebiliyoruz degil mi?
Üstelik adamın söyledikleri yalannnnnn diye bagırdıgı halde...
evli erkekle birlikte olmayı normal gören zihniyete zaten benim tek kelime lafım olamaz.benim hayat standardım belirlemiyor bunu,genelgeçer doğrudur.insan niçin evlenir tekeşli olmak için,yanına garnitür olarak gerizekalı,sözde saf kızlarla vakit geçirmesi normal değildir herhalde.
herkese karşı anlayışlı olamıyorum malesef,evli erkekle birlikte olan insan e bi zahmet eleştiriyi de kabullensin...
Ama yani şimdi suç sadece evli erkekle birlikte olan kadında degil ki.
Adam kimbilir neler vaadetti de kandırdı.
Kanmasaydı herkesin bir aklı mantıgı var ama burada okuyuyoruz konuları ,
karşımızda olmasalar bile ne kadar da inandıklarını görebiliyoruz degil mi?
Üstelik adamın söyledikleri yalannnnnn diye bagırdıgı halde...
Ya ben eski yengemle kiz kardes gibiydim. Hatta ablamdan daha cok guvenirim ona hala. Nasil iliskiler bunlar anlamiyorum. Karsina alip dogruyu anlatacak kadar anlasamiyorsan gorumcenin hic birseyiyle ilgilenme o zaman.
evli erkekle birlikte olmayı anormal görerek bu sorunu çözebildinizmi bari?szin sorunlara yaklasımınızın yanlıs zaten bastan fiyasko.. sövün sayın durun o kızlar yine kocalarınızla beraber olacak.. toplum olarak normal sayalım demiorm ama tavrımızı değiştirmemiz gerektiği kesin zira böle bi yere varamamısz belliki ..
Evladım böyle bir şey yapsa benden ve babasından gereken tepkiyi alır..Aferin yavrum ne güzel yapmışsın diyerek sırtını sıvazlamam..........
Konuya ilk yorumumda söyledim.
Konu sahibi daha önce de görümcenin ders notlarını vs. incelemişti.
Belli ki görümce de farkında yengesinin sürekli onun açıgını aradıgının.
Yoksa yenge ne diye burada konu açıp fikir alsın.
Direkt gider kendisi konuşur.
Şahsen ben öyle yapardım.
Verdiği tepkiye göre de ya aramızda kalırdı,
ya da eşime söylerdim...
Tavır mı degiştirelim?
Oldu canım hatta ellerimizle gidip buluşturalım!
Siz ne dediğinizn farkında mısınız?
evli erkekle birlikte olmayı anormal görerek bu sorunu çözebildinizmi bari?szin sorunlara yaklasımınızın yanlıs zaten bastan fiyasko.. sövün sayın durun o kızlar yine kocalarınızla beraber olacak.. toplum olarak normal sayalım demiorm ama tavrımızı değiştirmemiz gerektiği kesin zira böle bi yere varamamısz belliki ..
Tavır mı degiştirelim?
Tavır mı degiştirelim?
:)) cok güldüm yoruma.. sölediğim seyler onların beraber olmasına izin vermek deildi.. yani böle azarlayarak ahkam keserek suclayarak toplumdan dıslayarak çözemiyoruz demiştm..hepimiz kadınız birbirimizi üzen yine biz oluyoruz.. ileri düzeyde emptai her iki tarafında işini kolaylaştırır..
dalgaya alarakta bi yere varamayız sanırım ama ben ynede ciddiye alarak cevaplıyorum sonucta kendmi topluma sorumlu hisseden bir bireyim.. kocalarımızın böyle seylere yönelmesini engelleyebiliriz mesela coğu erkek karısını kaybetme korkusu yasamadğı için kolayca aldatabilior.. sonra bu tarz kızlarıda eğer yakınımızıda varsa eğer oturup knsablrz .. bak arkadasım dostum kardeşim neyse artık.. bu yaptğn yanlıs sonucta o adam evli ve karısı var bi gün sende evleneceksin onun yerine kendni koy v.s. yaklasım tamamen empatik olmalıdır eğer eleştirel olursa hc bi işi yaramaz..tamam canım gel otur konuşalım,evli erkekle birlikte olmayı normal görüyorum varsay,peki böyle hangi sorunu çözebiliriz? tavrımızı değiştirip ne yapalım yani,mesela kocası (ahmet mesela)tarafından bekar bir kızla aldatılan bir kadın olduğumu varsayın,o kızı anlamaya mı çalışayım?
-gel tatlım,ahmetle birlikte olduğuna göre anlaşılan ikimiz de aynı tip adamlardan hoşlanıyoruz,ne çok ortak yönümüz vardır kimbilir? ahmetle favori pozisyonunuz ne?o şunu çok sever.burcun neydi senin bu arada?
tarzı sohbetler mi yapalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?