Görümcem Evli Bir Adamla Beraber

ben psikoloji okuyorum.. akademik konusmamaya calısıyorum ama biraz öle olmus sanırım..

İleri düzeyde empati yapalım,
yapılmış bu kızcagız daha hayatının baharında henüz çok cahil,

Ama ya yaşını başını almış olanlar?

Kusura bakmayın ben onlara empati yapamıyorum.
Zira zihnim almıyor....

Evladım böyle bir şey yapsa benden ve babasından gereken tepkiyi alır..Aferin yavrum ne güzel yapmışsın diyerek sırtını sıvazlamam..........

Tabii ki kimse sırtını sıvazlamaz.Ama eminim kimse evledının okul hayatına mal olacak bir hamlede yapmaz.Evli bir erkekle ilişki yaşamışsın baban veya abin bu konuyu öğrenecek cezayı onlar kessin mi dersiniz yavrunuza?Olayı kendiniz çözer,cezayı kendiniz kesersiniz.Konu sahibide gerçekten iyi niyetliyse olayı kayınvalideyle paylaşır,eşiyle değil bana göre.

senin evli erkek meselen yoksa ben de pea değilim,bu kadar da kesin konuşuyorum,yanılmam:)
neyse topluma sorumlu hisseden birey,böyle bir konuda kocamı elde tutmaya çalışacak kadar onursuz değilim...kızın vazgeçmeye niyeti yoksa,lafla vazgeçebileceğini de düşünmüyorum,bulunduğu halin iğrenç bir hal olduğunun farkına varıp tövbe ediyorsa amenna, ama artı yaptırımlar lazım.mesela bu bahsedilen kız yanlız bir yerde okumamalı,çünkü belli hangi yola doğru gittiği.ailesi birlikte gitmeli yoksa, hayatlarını mahveder.
empatiden ziyade aşırı disiplin lazım bu durumlarda,gözünü açtırmayacaksın böylesi kızın.

kimse kimseyi dışlamıyor
sadece akıllansın, bu hatadan dönsün istiyoruz.

ona bakarsan hukuki yönden suç işleyenleride hapse atmıyalim... ''dışlamıyalım''....

bu arada bende hukuk okdum, araya bunuda sıkıştırayım hava atayım biraz

bu devirde evli adamla ilişki yasayıpta mutlu olan genc kız varmıdır? bu mümkün deil zaten varolan düzenin üzerine bsey kurulamaz sdce insanların bunu görmesini sağlamak yeterli..

Ben eşimden ayrı iş çevirmem açıkçası..Babalar en son duyar olayı olmaz bizde......

Engellemek derken?

Sizce nasıl engellenir?

Ya da şöyle sorayım.
Biz kadınların görevi kocalarımızı her daim başkasına gitmesin diye engellemek midir?

Yahu arkadaş, bir bayanın bunları yazabilecegine inanmak istemiyorum diyorum,
görüyorum ki kk da ara sıra rastlıyorum böyle yorumlara.

Bir Kadın olarak kahroluyorum!

Son düzenleme:

feodel yaklasımlarla bu sorunları çözebileceğini zannetmiyorum ama dene bakalım pea.. evli erkekle meselem yok demstm daha öncede .. olsada bu seni ilgilendirmezdi zaten .. ve yanılmam demssn ya .. yukarda Allah var.. bu ramazan ayında günah alman hiç hoş deil yaptğn ağır bi itham.. kocanı elde tutmaya calıs demedm hangi yazdğmı düzgün okuyorsunki anlamadım.. kocalar kadınları kaybetmekten korkmuyor dedim bunu önlemeli dedim.. her insan lafla ikna edilebilir.. atasözünü hatrlatrm.. tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır..

Ben eşimden ayrı iş çevirmem açıkçası..Babalar en son duyar olayı olmaz bizde......

O zaman çok ılımlı bir eşiniz var sanırım.Benim tanıdığım hiçbir erkek kızının veya kızkardeşinin evli bir erkekle ilişkisi olduğunu duyarsa normal tepkiler vermez.Verecekleri en hafif ceza okuldan almak olur.

Valla ben de böyle bir durumda okul mokul düşünmem..Gerekirse okuldan da alırım..Aklı başına gelince aftan yararlanıp tekrar devam eder okuluna...Aman okuluna devam etsin de ne olursa olsun diye düşünemem..Benim önceliğime göre önce ahlaklı insan olması önemli..Gerekirse kaydını dondururum bir süre için.. Evli çocuklu bir adamla bile isteye sevgili oluyor ve bunu sürdürüyor,az şey değil bu....

Son düzenleyen: Moderatör:
Nerde bu konu sahibesi yaw?

Edecek birkaç kelamım var,bekliyorum gelmiyor.

bu ay ramazan ayı diyosun da canım ne içiyosun allahaşkına sen,harbi neyin kafası bu
kocamın bi kızla alakası olacak mesela kızı ikna etmeye mi uğraşcam ben?
geçen senin mesajın değilmiydi,evli bir adamla ilgili, o kişiyi bulduktan sonra elden kaçırmak enayilik diyodun?yanlışmı hatırlıyorum?

duymaman yazık olmus:) pdr cisin sanrm o yüzdendir..

istersen o sınıflamalara gimeyelim ne dersin? ille bir mesleği aşağılamaya çalışacağım diyorsan yanlış kişiye çattın.evet pdr ciyim.daha da yazmak isterim ama konuyu dağıtmayalım.empati kavramını ortaya ilk atan kimdir? bilerek konuş,bilmiyorsan susmayı tercih et!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…