duymaman yazık olmus:) pdr cisin sanrm o yüzdendir..
bu ay ramazan ayı diyosun da canım ne içiyosun allahaşkına sen,harbi neyin kafası bu
kocamın bi kızla alakası olacak mesela kızı ikna etmeye mi uğraşcam ben?
geçen senin mesajın değilmiydi,evli bir adamla ilgili, o kişiyi bulduktan sonra elden kaçırmak enayilik diyodun?yanlışmı hatırlıyorum?
bu ay ramazan ayı diyosun da canım ne içiyosun allahaşkına sen,harbi neyin kafası bu
geçen senin mesajın değilmiydi,evli bir adamla ilgili, o kişiyi bulduktan sonra elden kaçırmak enayilik diyodun?yanlışmı hatırlıyorum?
Valla ben de böyle bir durumda okul mokul düşünmem..Gerekirse okuldan da alırım..Aklı başına gelince aftan yararlanıp tekrar devam eder okuluna...Aman okuluna devam etsin de ne olursa olsun diye düşünemem..Benim önceliğime göre önce insan olması önemli..Gerekirse kaydını dondururum bir süre için.. Evli çocuklu bir adamla bile isteye sevgili oluyor ve bunu sürdürüyor,az şey değil bu....
Engellemek derken?
Sizce nasıl engellenir?
Ya da şöyle sorayım.
Biz kadınların görevi kocalarımızı her daim başkasına gitmesin diye engellemek midir?
Yahu arkadaş, bir bayanın bunları yazabilecegine inanmak istemiyorum diyorum,
görüyorum ki kk da ara sıra rastlıyorum böyle yorumlara.
Bir Kadın olarak kahroluyorum!
pea sen onuda yanlıs anlamıssın ben insan birini sevince bırakmamalı demstm ..
istersen o sınıflamalara gimeyelim ne dersin? ille bir mesleği aşağılamaya çalışacağım diyorsan yanlış kişiye çattın.evet pdr ciyim.daha da yazmak isterim ama konuyu dağıtmayalım.empati kavramını ortaya ilk atan kimdir? bilerek konuş,bilmiyorsan susmayı tercih et!
çıktı, anesiyle babasının evlilik yıldönümü varmış, geç saattede eşiyle konuşacaktı
artık yarın gelir
hayır bosanmıstınedense o birileri hep evli adamlar oluyor
o konuda da karşıda ki adam evliydi
Ben ceza vermezsiniz demedimki.Belki okulu dondurursunuz,belki şehirden taşınırsınız ve tabiiki insan olmasına çalışırsınız.Hertürlü cezayı kesersiniz akıllansın diye.Ama ben eminimki nekadar ılımlı bir kocanız olursa olsun eşinizin duymasını istemezsiniz.
niye ikinci kadın olasınki ya .. resmiyette bseyler var diye ikinci kadınmı oldun smdi..bu cok sacma insanlar kağıt üzerindeki seylere fazla takılır olmuş.. nie unutamıcakmıssın bence sen kendi içinde fazla abartmıssın bu konuyu .. annene babana evlilik yaptılar diceksin buna karsı cıkablrler benim ailem cıkardı mesela.. o zamanda arayı bulmaya calısırsın.. bunlar halledilir seyler asıl olan sey gercekten sevip asık olabilmek.. o kişiyi bulabilmek..bulduktan sonra kaçırmak enayilik..
pea sen onuda yanlıs anlamıssın ben insan birini sevince bırakmamalı demstm ..
Kadınca_Fatma sorumu görmedin heralde...
Sence nasıl engellenir?
Kadınca_Fatma sorumu görmedin heralde...
Sence nasıl engellenir?
Yapma be. Umarım eşiyle değilde kayınvalidesiyle konuşur.Artık yarın benden çekeceği var.
Dogru hatırlıyorsun pea
nedense o birileri hep evli adamlar oluyor
o konuda da karşıda ki adam evliydi
hayır bosanmıstı
Ben cevap verebilir miyim?
Her daim dönyanın en gozel garısı gibi görünerek
sana cevap vermemiş olablrm ama diğer aynı soruları soranlarada cevabımı vermstm ordan okuyablrsn..
niye mesleğini asağılayayım sdce farklı meslkeler ve bize öğretilen sana öretilmemiş olablr.. eğer empati düzeyleri die arastırırsanz bulursunuz ..ama bilimsel makaleler türkçe olmayablr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?