Görümcem Evli Bir Adamla Beraber

pea sen onuda yanlıs anlamıssın ben insan birini sevince bırakmamalı demstm ..

Dogru hatırlıyorsun pea

Ben ceza vermezsiniz demedimki.Belki okulu dondurursunuz,belki şehirden taşınırsınız ve tabiiki insan olmasına çalışırsınız.Hertürlü cezayı kesersiniz akıllansın diye.Ama ben eminimki nekadar ılımlı bir kocanız olursa olsun eşinizin duymasını istemezsiniz.

Kadınca_Fatma sorumu görmedin heralde...

Sence nasıl engellenir?

Son düzenleme:

niye mesleğini asağılayayım sdce farklı meslkeler ve bize öğretilen sana öretilmemiş olablr.. eğer empati düzeyleri die arastırırsanz bulursunuz ..ama bilimsel makaleler türkçe olmayablr..

Buyuklerimiz disarida biri laf atsa bile gelip babaniza , abinize soylemeyin derdi . O yuzden abisine soylemeyi dogru bulmuyorum ilk etapta. Son care olarak ona soylenebilir, yoksa haberi bile olmasin ne gerek var.

Daha önce dediğim gibi eşimle birbirimizden ayrı gizli saklı iş görmeyiz..İkimizin de anlayışı bu yönde.... Eşimin duymasında da herhangi bir sakınca görmem... Çünkü son derecede kınanıcak bir durum bu bizim gözümüzde...Eşim de evladımızı öldürmez sonuç olarak zaten......

pea sen onuda yanlıs anlamıssın ben insan birini sevince bırakmamalı demstm ..

yanlış anladığımı düşünmüyorum:)

Dogru hatırlıyorsun pea

nedense o birileri hep evli adamlar oluyor

o konuda da karşıda ki adam evliydi

Ben sizin bu hafızalara hayranım kızlar.

hayır bosanmıstı

"Başlarda bilmiyorum ama 2 ay sonra falan evde dolaplara bakarken düğün fotolarını buldum ve evli olduğunu öğrendim ama 2 yıldır ayrı yaşadıklarını ve boşanma sürecinde olduklarını bana beni kaybetmekten korktuğu için anlatamadığını söyledi"

psikoloji okuyorsunuz ama daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz bu nasıl iş

sana cevap vermemiş olablrm ama diğer aynı soruları soranlarada cevabımı vermstm ordan okuyablrsn..

Yok ben tatmin olmadım.

Şahsıma cevap istiyorum :)

Yine soruyorum.
Sence(!)
Kocalarımız genç kızlarla beraber olmasın diye ne yapmak lazım?
Nasıl engelleriz kocalarımızı?

Son düzenleme:
niye mesleğini asağılayayım sdce farklı meslkeler ve bize öğretilen sana öretilmemiş olablr.. eğer empati düzeyleri die arastırırsanz bulursunuz ..ama bilimsel makaleler türkçe olmayablr..

İngilizce, Almanca ya da Türkçe farketmez; acilen ahlakı öğren kuzum sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…