Yok ben tatmin olmadım.
Şahsıma cevap istiyorum :)
Yine soruyorum.
Sence(!)
Kocalarımız genç kızlarla beraber olmasın diye ne yapmak lazım?
Nasıl engelleriz kocalarımızı?
"Başlarda bilmiyorum ama 2 ay sonra falan evde dolaplara bakarken düğün fotolarını buldum ve evli olduğunu öğrendim ama 2 yıldır ayrı yaşadıklarını ve boşanma sürecinde olduklarını bana beni kaybetmekten korktuğu için anlatamadığını söyledi"
psikoloji okuyorsunuz ama daha okuduğunuzu anlamıyorsunuz bu nasıl iş
bi parcayı alıntı yaparak beni haksız cıkarmaya calısmak:) ben smdi o konuyu arayıp bulup sizi haksız cıkarmak gbi olaylara girmicem cok merak eden arkadaslar bakabilir.. adam bosanmıstı .. kız bunun üzerine yazmstı zaten..
niye mesleğini asağılayayım sdce farklı meslkeler ve bize öğretilen sana öretilmemiş olablr.. eğer empati düzeyleri die arastırırsanz bulursunuz ..ama bilimsel makaleler türkçe olmayablr..
ve mum ışığında seksi gecelikler giymek
Yok ben tatmin olmadım.
Yine soruyorum.
Sence(!)
Yok ben tatmin olmadım.
Yine soruyorum.
Sence(!)
Bay bay pembe kız.ben yatmaya gidiyorum kızlar
yarın gelirim
bye byee
kafese kapatarak?
yemeklerine şap katarak?
ya da karakterli insanlarla evlenerek?
son cümleyi fena koydum yanlız,çok anafikirli oldu bence,mesaj verdim alttan alttan,pek levent kırca gördüm kendimi.
bi parcayı alıntı yaparak beni haksız cıkarmaya calısmak:) ben smdi o konuyu arayıp bulup sizi haksız cıkarmak gbi olaylara girmicem cok merak eden arkadaslar bakabilir.. adam bosanmıstı .. kız bunun üzerine yazmstı zaten..
kafese kapatarak?
yemeklerine şap katarak?
son cümleyi fena koydum yanlız,çok anafikirli oldu bence,mesaj verdim alttan alttan,pek levent kırca gördüm kendimi.
demstmki kocalar cok kolay aldatabiliyor..çünkü kaybetme korkuları yok coğunun.. bunuda biz kadınlar veriyoruz ellerine.. yapacak bseymz yok gidecek b yermz yok gbi davranıyoruz.. bunu engellemeliyiz.. kızlar içinde demstmki karsımıza alıp knsalım bu yaptğnın yanlıs oldğnu söyleyelim bu kocamızı aldatan kadınlara yapalım demedm cevremzde arkadasmz olur kardesmz olur böle seyler yasayan tanıdıklarmz için.. ama yaklasımımız çemkirme tarzında asırı elştirel olursa ters teper die düşünüorm..
Boşanmamıştı, davayı açmaya beraber gitmişlerdi!
Kafesin içine de fıstık atılmalı diyorum :)
Ben cevap verebilir miyim?
Her daim dönyanın en gozel garısı gibi görünerek
ve mum ışığında seksi gecelikler giymek
Sandalyeye baglayabilirsin :)
ve pür makyaj dolaşmak
kafese kapatarak?
yemeklerine şap katarak?
" mahkeme işleri bitti haziran sonunda resmen boşandılar." bu cümle yazıyor.. illa bunumu yapmalıydım..
Ek olarak herzaman cilveli işveli olmalıyız.
Her dediğine evet demeliyiz.
Pea yanlız son cümle olmadı arkadaşım,karakterli adamı bunlarla kandıramayız.
empati kavramını Üstün Dökmen'den öğrendim arkadaşım,4 yıl hocam olmuştur kendisi..1 yıl o konu üzerine ders işledik ve kitabını hatim ettik neredeyse.yani neyin ne olduğunu iyi bilirim ve senin o cümlendeki ifadeyi de iyi biliyorum.evet bölümlerimiz çok farklı,haklısın...uzatmıyorum..saygılar.
bu arada baktım ve bulamadım.ben mezun olalı 9 yıl oldu,belki yeni kavramlar oluşmuştur dedim ama bulamadım.neyse,bu konunun empati yapılacak bir tarafı yok bana göre zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?