Görümcem Evli Bir Adamla Beraber

bi parcayı alıntı yaparak beni haksız cıkarmaya calısmak:) ben smdi o konuyu arayıp bulup sizi haksız cıkarmak gbi olaylara girmicem cok merak eden arkadaslar bakabilir.. adam bosanmıstı .. kız bunun üzerine yazmstı zaten..

Boşanmamıştı, davayı açmaya beraber gitmişlerdi!

niye mesleğini asağılayayım sdce farklı meslkeler ve bize öğretilen sana öretilmemiş olablr.. eğer empati düzeyleri die arastırırsanz bulursunuz ..ama bilimsel makaleler türkçe olmayablr..

empati kavramını Üstün Dökmen'den öğrendim arkadaşım,4 yıl hocam olmuştur kendisi..1 yıl o konu üzerine ders işledik ve kitabını hatim ettik neredeyse.yani neyin ne olduğunu iyi bilirim ve senin o cümlendeki ifadeyi de iyi biliyorum.evet bölümlerimiz çok farklı,haklısın...uzatmıyorum..saygılar.

bu arada baktım ve bulamadım.ben mezun olalı 9 yıl oldu,belki yeni kavramlar oluşmuştur dedim ama bulamadım.neyse,bu konunun empati yapılacak bir tarafı yok bana göre zaten.

Son düzenleme:
Yok ben tatmin olmadım.

Şahsıma cevap istiyorum :)

Yine soruyorum.
Sence(!)
Kocalarımız genç kızlarla beraber olmasın diye ne yapmak lazım?
Nasıl engelleriz kocalarımızı?

kafese kapatarak?
yemeklerine şap katarak?
ya da karakterli insanlarla evlenerek?

son cümleyi fena koydum yanlız,çok anafikirli oldu bence,mesaj verdim alttan alttan,pek levent kırca gördüm kendimi.

Yok ben tatmin olmadım.

Şahsıma cevap istiyorum :)

Yine soruyorum.
Sence(!)
Kocalarımız genç kızlarla beraber olmasın diye ne yapmak lazım?
Nasıl engelleriz kocalarımızı?

demstmki kocalar cok kolay aldatabiliyor..çünkü kaybetme korkuları yok coğunun.. bunuda biz kadınlar veriyoruz ellerine.. yapacak bseymz yok gidecek b yermz yok gbi davranıyoruz.. bunu engellemeliyiz.. kızlar içinde demstmki karsımıza alıp knsalım bu yaptğnın yanlıs oldğnu söyleyelim bu kocamızı aldatan kadınlara yapalım demedm cevremzde arkadasmz olur kardesmz olur böle seyler yasayan tanıdıklarmz için.. ama yaklasımımız çemkirme tarzında asırı elştirel olursa ters teper die düşünüorm..

kafese kapatarak?
yemeklerine şap katarak?

son cümleyi fena koydum yanlız,çok anafikirli oldu bence,mesaj verdim alttan alttan,pek levent kırca gördüm kendimi.

Tatmin olmuyorum ben :)

Fatma'nın cevabını bekliyorum.
Gerçi nicki bile cevabı söylüyor ya neyse :)

boşanmanın zamanı önemlidir benim için

adamla 2 aylık sevgiliyken adam evliydi ve bu gerçeği değiştirmiyor

yoksa eski karısının mı suçu vardı kocasını eve bağlayamadığı için

ben size ne söylesem sizin evli erkekle olunabilir gerçeğini değiştirmeyecek

o yüzden çokta uzatmamak gerekiyor

kafese kapatarak?
yemeklerine şap katarak?

Kafesin içine de fıstık atılmalı diyorum :)

Sırf kaybetme korkusu yok diye adamın aldatmasını haklı mı çıkaralım şimdi?

Yani adam karım bir yere gidemez ne de olsa diye her gün başka biriyle aldatsın öyle mi?

yani sözün özü siz diyorsunuz ki böyle bir yere gidemeyecek kadınlar aldatılmaya mahkumdur.sizce (!)

Son düzenleme:
Ben cevap verebilir miyim?

Her daim dönyanın en gozel garısı gibi görünerek

ve mum ışığında seksi gecelikler giymek

Sandalyeye baglayabilirsin :)

ve pür makyaj dolaşmak

kafese kapatarak?
yemeklerine şap katarak?

Ek olarak herzaman cilveli işveli olmalıyız.

Her dediğine evet demeliyiz.

Pea yanlız son cümle olmadı arkadaşım,karakterli adamı bunlarla kandıramayız.

Ek olarak herzaman cilveli işveli olmalıyız.

Her dediğine evet demeliyiz.

Pea yanlız son cümle olmadı arkadaşım,karakterli adamı bunlarla kandıramayız.

ilave olarak evlenince kilo almamalıyız

bknz ben kilo aldım şimdi vermeye çalışıyorum ya kocam beni beğenmezse diye

senin için buldum..
İLERİ DÜZEYDE DOĞRU EMPATİ: Danışmanı artık tanıyorsun özellikleri hakkında bilgi sahibisin ve danışanın söylediği bir sorunun özüne net yorum yapıyorsan bu durum ileri düzeyde doğru empatidir. İleri düzeyde doğru empatinin amacı ; danışanın kendini keşfetme aşamasından, kendini anlama aşamasına doğru ilerlemesine yardımcı olmaktır.

her daim gönlünü hoş tutmalıyız,evde seksi gecelikler giyerek dolaşmalı,hep buğulu bir sesle konuşmalıyız.gözü dışarıya kaymasın diye de siyah bir bant ile kapatabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…