onu bunu bırak sevgiliyken adam evli miydi değil miydi onu söyle sen
senin için buldum..
İLERİ DÜZEYDE DOĞRU EMPATİ: Danışmanı artık tanıyorsun özellikleri hakkında bilgi sahibisin ve danışanın söylediği bir sorunun özüne net yorum yapıyorsan bu durum ileri düzeyde doğru empatidir. İleri düzeyde doğru empatinin amacı ; danışanın kendini keşfetme aşamasından, kendini anlama aşamasına doğru ilerlemesine yardımcı olmaktır.
kızın sordğu sey evli adamla ilişkim var bunumu değiştirmeliyim deildi zaten acaba ilerde evlendiğimde aklıma gelirmi unutamazmmıyım falandı.. benmde yorumum ona yönelikti..
onu bunu bırak sevgiliyken adam evli miydi değil miydi onu söyle sen
peki teşekkür ederim,öğrenmiş oldum.ama ne buradaki insanlar danışan ne de biz danışmanız değil mi? yani bu konuda insanlardan ileri düzeyde empati beklemek sence doğru mu?
fıstık bile ateşli hatunları çağrıştırdığı için onu bile istemiyorum,adamın aklına düşürmeyelim,fındık ya da leblebi diyorum ben:)
ilave olarak evlenince kilo almamalıyız
bknz ben kilo aldım şimdi vermeye çalışıyorum ya kocam beni beğenmezse diye
ileri düzeyde empatiyi toplum içindede uygulayablrz die düşünüorm.. sncta bu bizi geriye götürecek bsey deil..
Evliydi hatta kiza beni birak demisti. Kizlar bu isin sonu banlanmaya gidiyor.
Maillerini okudu diye suçlamışsınız ama zaten görümcesinin hesabı açıkmış. Yani sırf niyeti mailleri kurcalamak degilmiş ki. Daha öncedende problemleri varmış. Sonucta problemli bir insanın ne yapcagı, kendini nasıl bir uçuruma sürükleyecegi belli olmaz. Tabiki dogru bir davranış degil maillere bakmak ama belkide daha kötü sonuclar dogurcak bir şeyin önüne geçilmiş olcak böylece.
Konu sahibi sakın önce görümcenle konusma, çünkü senden korkabilir. Sonucta eşine de birşeyler söylebilirsin diye senin başında yanabilir. Mail şifresini başkasına vermiş olabilir mi acaba? Önce emin olun görümceniz oldugundan sonra eşinize durumu anlatın ama görümceniz oldugunu söylemeyin. Eşininize ''Bir arkadaşım böyle yapmış sen bu konuda ne düşünüyorsun'' diye onu bir ölçün çok sert degilse ve mantıklı konusursa sonra görümceniz oldugunu paylaşın.
ve size tavsiyem; kendisine acımayana siz acımayın :)
.
Ben kızdım konu sahibine
Geçen haftada ders notlarını saklıyor ama ben birşekilde öğrendim diye konu açmıştı.
Bunun tesadüf olduğuna inanmıyorum.Sürekli görümcesinin açığını aradığını ve kötü niyetli olduğunu düşünüyorum.
Eşim bir anda görürse düşünemiyorum olacakları.
o ders notu olayını eşine söyledi mi acaba? bence bu önemli.ben olsam önce görümcemle konuşurum,eşimin kardeşi benimde kadeşim demektir sonuçta.
Yenge sen ne cesaret benim maillerimi okursun!!! abime seni şikayet edicem. sen de eski erkek arkadaşını faceden takip ediyorsun zaman zaman heh yalan mı!!!
elimde pc çıktıları var, ayrıca 19 yaşında değil 20 yaşımdayım. dün doğum günümdü, aramadım sana kızgınım.
o adamla evlencem engel olma, kıskanma beni.
şaka yptm evt!
Ben kızdım konu sahibine
Geçen haftada ders notlarını saklıyor ama ben birşekilde öğrendim diye konu açmıştı.
Bunun tesadüf olduğuna inanmıyorum.Sürekli görümcesinin açığını aradığını ve kötü niyetli olduğunu düşünüyorum.
ay yok artık,dalga mı geçiyorsun sen?! hatlar mı karıştı nedir?olaya bak,kızlar vukuat var koşun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?