Görümcem Evli Bir Adamla Beraber

hee oldu bırde o şeref.z adamın eşı çıksın ortaya
hep beraber kameraya el sallayalım

Kizlar oteki konudan uyari geldi bana, ona gore davranin .

Konu sahibi bunu daha once de yazdim ama arada kaynadi. Buyuklerimiz disarida laf atilsa bile babaniza, abinize soylemeyin diye uyarirdi. Once gorumceni uyarirsin, olmadi annesini. Abisine soylemene gerek yok bence.

Son düzenleme:
Bakin ben sizin eski kinunuza ne yorum yapmistim :

Keske iyilik yapacagim diye gizleyip saklamasaydiniz daha onceki durumu. Artik ailesiyke birseyleri konusmayi dusunuyorsunuzdur umarim.

koruyucu olmak ile baskıcı olmak cok farklı seyler yanlıs yerlere cekmeyın lütfen konuyu...neyin ne oldugunuda biliyorum ben merak etmeyin...

benimde görümcem aynı durumda. benim yetişme tarzıma çok ters böyle şeyler. kaçkere uyardım bak yapma çok güzeelsn böyle şeyler duygularını yıpratır. etrafında kötü tanınırsın kimseyle evlenemzsin hayatın bom boş biter faan fişman. sonra herkes öğrendi bi uzaylı gibi ben kaldım :)).

ama bildiğim bi çok şeyde sustum çünkü çok büyük bi yanlışını eltim uyarmak için eşine söylemiş oda gidip annesine. sonra eltimi yalancı iftiracı yerine koymuşlar. kız hala konuşunca yemin billah ediylio. öle bşi vardı ama kendilerini temize çıkarmak için bana iftiracı dediler diye. yani ne sen görmüş nede duymuş ol. yarın bigün ortaya çıkarsada hiç bilmemiş gibi davran ama hiçbir hatasının sakın ha sakın üstünü örtme. sana gelip açık açık söylerse ozaman da eşine söylemekten sakın ha çekinme yarın bigün sıkışınca yengemde biliyodu der dikkati ikinci bi yöne çekmek için. aman diyim çok uyanık ol.

bazı kişiler karışma söyleme falan yazmış ama bu bir komşu arkadaş falan değilki aileden biri.bu işin sonuçları direk arkadaşı etkiler.neler olabileceğini kim bilebilir.belki birgün bu adamın eşi durumu öğrenecek kapıya dayanacak.binbir türlü rezillik olacak.belki de bir hamilelik durumu başa gelecekböyle öğrenilse arkadaşın eşi o adamın üzerine gidecek başını belaya sokacak.daha böyle durumlar tehlikeli birçok sonuç doğurabilir.canım sen bir an önce bu durumu en az zararla atlatacak şekilde çözmeye çalışmalısın.söyleyen sen olmak istemiyorsan eşinin bu durumu bir şekilde öğrenmesini sağla.ya mailini görmesini sağla veya başka bir yol bul.herşey daha kötü olmadan öğrenmeli eşin

benim yazdıgım konu sahibineydi zaten.
yanlış yerden polemik yaratmaya çalışıyorsunuz.

eğer söyleme kararı alırsanız elinizde bir kanıt olmalı.görümce "aa evet evli bir adamla beraberim ama niye beraberim bi sorun"
demez herhalde.tabii ki inkar edecektir.

O küçük şeytan,
elalemin evli çocuklu kocalarına saracağına, okuluna baksaydı..
Hiç acımam ve pcyi kocamın kucağına atarım, mailler açık vaziyette, bak ne buldum, derim..
Ne acıyacağım, o elalemin çocuğuna acıyormuymuş da ben o küçük kadına acıyacam..
Üniversite onun neyine, gitsin merdiven silsin..
O okumaya gitmemiş, elalemin yuvasını yıkmaya gitmiş..
O adamın çocuğu ne durumlara düşecek böyle haddini bilmezler yüzündn..

Eger o küçük kadına acırsan ve yaptıklarını ortaya çıkarmazsan, yarın birgün seninde yuvana böyle bi kadın göz diker..O zaman o adamın karısını ve çocuğunu çok iyi anlarsın..

Eğer toplumda böylelerine ağır cezalar verilmezse, bana dokunmayan yılan bin yaşasın denirse, o yılanlardan gelir o toplumun bireylerini teker teker sokarrr..
Kaçınılmaz sonun anlamı, terimler sözlüğünde budurr..

Okumasın bunlar, okuyup nolcak, zaten yeterince okuyan var, onlar toplumumuza yeterde artar bile..
Okumasın, bir an önce evlenip elalemin kocalarına sarmakdan uzak dursun..
Gerçi bu yapıdaki kadınlar kocalarınıda aldatır ya, neyse..
Ne de olsa ahlak anlayışı, nikaha saygıyı barındırmıyor..

Son düzenleme:
önce gidip görümceyle konuşmayın bence,sonra mailleri sile r,yengem bana iftara attı der,haklıyken haksız duruma düşersiniz.Kanıtları tutun bir yerde.sonra alın görümceyi karşınıza ve bildiğinizi buna sona son vermezse de abisi ile görüşeceğinizi söyleyin.Susun demek olmaz bence bir genç kızın hayatı kayıp gidebilir.Tabi aldatılan kadın da var ortada

Selam kızlar..

Bir gece uykuda kalıp sahuru ıskalayınca yarın ne de olsa tatil diyerekten nöbet tutma kararı aldım bu gece..

Aklıma gelmişken bu konuya da bir bakayım gelişme var mı dedim..

Evli Adamla mı Beraber ?
Niye Şaşırıyorsunuz ki ?
Moda Canım Moda..

Eğitim Hayatımı Bitiyor ?
Neyi Biterse Bitsin Umrumda Olmaz Biliyor musunuz ?
Kendini Bitirmiş Eğitim Hayatı Bitse Ne Olur ?
Koyar mı Böylesine ?

Bırak Abisini,
Böylelerini İbret-i Alem 7 Mahalleye Duyurmalı..

Son düzenleme:

Burdaki hic kimse aa ne iyi yapmis o kiz demiyor ama hayatini mahvetme konusuna gelince ben boyle bir sorumlulugu alamazdim. Hata hatayi dogurur.

Bu ne kin?????????

Bütün suçu 19 yaşındaki çocuğa atıp,onu hatalarından döndürmek yerine öldürsünler namus cinayeti diye veya sokağa atsınlarda sizin tabirinizle ++++++ mı olsun?

Biliyormusunuz siz o çocuk kandırıldımı? ,ne yaşadı?Çocuk aklıyla yaptığı çok büyük bir hata olabilir ve cezasını çekmeli ama bu ne nefret? .İlişki yaşadığı adam adam olsa zaten karısını aldatmaz ,kızın adamın yuvasına göz diktiğini nerden anladınız?

Bu toplumda zaten sizin gibi kadınlar yüzünden kadınlar aşşağılanıyor,eziyet görüyor.Her şartta her şekilde kocalarınız melek,onu ayartanlar günahkar.

İsterseniz recm uygulaması isteyelim birde??????

al bendende o kadarr
ya editörüm bi müsade etde şu kıza ağzıma geleni söyliyeyim
hadi bu konuda herşey serbest de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…