Yenge sen ne cesaret benim maillerimi okursun!!! abime seni şikayet edicem. sen de eski erkek arkadaşını faceden takip ediyorsun zaman zaman heh yalan mı!!!
elimde pc çıktıları var, ayrıca 19 yaşında değil 20 yaşımdayım. dün doğum günümdü, aramadım sana kızgınım.
o adamla evlencem engel olma, kıskanma beni.
şaka yptm evt!
Olayin bir de su yonu var... O yasta bir kiz kisitli harclik giderleri karsilayamayacak ve yanlis yollara da sapabilir... Ters yapacaksa da yapsin nasil olsa bir sure sonra size hak verecektir. Kaldigi dersleri ogrendigini soyleyin ve bursunun kesilecegini bildiginizi, harclik yollayabilmek icin de bunu abisinin de bilmesi gerektigini soyleyin.
Cok incesiniz ama bazi seyler de direk konusulmali. Iyi niyet gosterriyorsaniz sadece lafta kalmasin arayin konusun ve durumu halletmek istiyorsaniz abisiyle arasinda kopru olun.. Ya da terslemesinden korkuyorsaniz kendi basinin caresine bakmasi icin ortada birakin.. Secim sizin.
cocuğunu belli bi yastan sonra koruyamayacağını bilsen iyi olur .. hemen bisey anlatayım daha ii anlarsın.. benim ailem rahat bi yapıya sahiptir, yaptğm seylere karısmazlar.. bende allah var daha hiç onları pişman etmedm.. benim yurtta oda arkadasım vardı ailesi asırı korumacı kız gece dsarı dahi cıkmamıs hiç içki,sgara içmemiş hiç sevglisi olmamıs .. çok deil 6 ay sonra kabak çekirdeği gbi açıldı.. sarhos olup onun bunun kucağındn topladğmı bilirim ben.. yapmadğı kalmadı hergün baskasıyla geziyordu o kdar cok sey yaptıki anlayıslı olan ben bile artk kaldıramadm arkadaslğmı kestm en son duyduğum evli bi adamla ilişkisi varms.. hani o korumacı aileye noldu koruyacağına azıcık hayatı yasamasına izin verseydi bunların hiç biri olmazdı..doğruyu yanlısı göstermeyin cocuklarnıza .. doğru yada yanlısı kendisi bulsun!..
noluyo burdaaaa
ben burda zar'ın felsefesini yapmıyorum
eğer sevgilisi bekar olsaydı hiç yorum yapmazdık, en azından böle yorum yapmazdık
beni bilen bilir, şu ana kadar hiç bir bayana neden evlilik dışı ilişki yaşadın diye sormadım sormamda.
eleştirdiysem, neden korunmadın da hamile kaldın diye eleştirmişimdir
ikisinin arasında fark var
burda söz konusu olan evli bir adam ve masum eşiyle bebeği!
Evli Adamla mı Beraber ?
Niye Şaşırıyorsunuz ki ?
Moda Canım Moda..
Eğitim Hayatımı Bitiyor ?
Neyi Biterse Bitsin Umrumda Olmaz Biliyor musunuz ?
Kendini Bitirmiş Eğitim Hayatı Bitse Ne Olur ?
Koyar mı Böylesine ?
Bırak Abisini,
Böylelerini İbret-i Alem 7 Mahalleye Duyurmalı..
O küçük *******
elalemin evli çocuklu kocalarına saracağına, okuluna baksaydı..
Hiç acımam ve pcyi kocamın kucağına atarım, mailler açık vaziyette, bak ne buldum, derim..
Ne acıyacağım, o elalemin çocuğuna acıyormuymuş da ben o küçük kadına acıyacam..
Üniversite onun neyine, gitsin merdiven silsin..
O okumaya gitmemiş, elalemin yuvasını yıkmaya gitmiş..
O adamın çocuğu ne durumlara düşecek böyle haddini bilmezler yüzündn..
Eger o küçük kadına acırsan ve yaptıklarını ortaya çıkarmazsan, yarın birgün seninde yuvana böyle bi kadın göz diker..O zaman o adamın karısını ve çocuğunu çok iyi anlarsın..
Eğer toplumda böylelerine ağır cezalar verilmezse, bana dokunmayan yılan bin yaşasın denirse, o yılanlardan gelir o toplumun bireylerini teker teker sokarrr..
Kaçınılmaz sonun anlamı, terimler sözlüğünde budurr..
Burdaki hic kimse aa ne iyi yapmis o kiz demiyor ama hayatini mahvetme konusuna gelince ben boyle bir sorumlulugu alamazdim. Hata hatayi dogurur.
Evli Adamla mı Beraber ?
Niye Şaşırıyorsunuz ki ?
Moda Canım Moda..
Koyar mı Böylesine ?
Bırak Abisini,
Konu Sahibi Ben Değilim..
Evli Adamla mı Beraber ?
Niye Şaşırıyorsunuz ki ?
Moda Canım Moda..
Koyar mı Böylesine ?
Bırak Abisini,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?