O küçük şeytan,
elalemin evli çocuklu kocalarına saracağına, okuluna baksaydı..
Hiç acımam ve pcyi kocamın kucağına atarım, mailler açık vaziyette, bak ne buldum, derim..
Ne acıyacağım, o elalemin çocuğuna acıyormuymuş da ben o küçük kadına acıyacam..
Üniversite onun neyine, gitsin merdiven silsin..
O okumaya gitmemiş, elalemin yuvasını yıkmaya gitmiş..
O adamın çocuğu ne durumlara düşecek böyle haddini bilmezler yüzündn..
Eger o küçük kadına acırsan ve yaptıklarını ortaya çıkarmazsan, yarın birgün seninde yuvana böyle bi kadın göz diker..O zaman o adamın karısını ve çocuğunu çok iyi anlarsın..
Eğer toplumda böylelerine ağır cezalar verilmezse, bana dokunmayan yılan bin yaşasın denirse, o yılanlardan gelir o toplumun bireylerini teker teker sokarrr..
Kaçınılmaz sonun anlamı, terimler sözlüğünde budurr..
Okumasın bunlar, okuyup nolcak, zaten yeterince okuyan var, onlar toplumumuza yeterde artar bile..
Okumasın, bir an önce evlenip elalemin kocalarına sarmakdan uzak dursun..
Gerçi bu yapıdaki kadınlar kocalarınıda aldatır ya, neyse..
Ne de olsa ahlak anlayışı, nikaha saygıyı barındırmıyor..
İsterseniz recm uygulaması isteyelim birde??????
Peki O Zaman Neden Benim Yorumumu Alıntı Yaptınız ki..?:44:Ben de konu sahibi degilim.
al bendende o kadarr
ya editörüm bi müsade etde şu kıza ağzıma geleni söyliyeyim
hadi bu konuda herşey serbest de
Parkoncum arkadaşın yazdıklarını desteklemiyorum ama 19 yaşındaki biri çocuk değildir artık..hele de ünv.tede okuyan ve günümü şartlarında yetişen biri hiç çocuk olamaz..
kandırılmış dahi olsa adamın evli ve çocuklu olduğunu biliyor.bu bile yeter bence.
Peki O Zaman Neden Benim Yorumumu Alıntı Yaptınız ki..?:44:
Ben Size Değil Konuya Yorum Yapmıştım..
Kazen'e Bir Danış İstersen..
Mune'de Buralarda Yapışmasın Ensene..
Parkoncum arkadaşın yazdıklarını desteklemiyorum ama 19 yaşındaki biri çocuk değildir artık..hele de ünv.tede okuyan ve günümü şartlarında yetişen biri hiç çocuk olamaz..
kandırılmış dahi olsa adamın evli ve çocuklu olduğunu biliyor.bu bile yeter bence.
Evet çocuk degil.
Ancak daha hayatının baharında, tecrübesiz...
Zaten öyle olmasa bu hataya düşmez.
O yaşlarda hangimiz pek çok olayın sonunun çok farklı boyutlara ulaşacagını hesap edebilirdik...
Belli ki adam kandırmış,
Biliyor ama belki de boşanacagım dedi. Kim bilebilir ki...
Bu ne kin?????????
Bütün suçu 19 yaşındaki çocuğa atıp,onu hatalarından döndürmek yerine öldürsünler namus cinayeti diye veya sokağa atsınlarda sizin tabirinizle ++++++ mı olsun?
Biliyormusunuz siz o çocuk kandırıldımı? ,ne yaşadı?Çocuk aklıyla yaptığı çok büyük bir hata olabilir ve cezasını çekmeli ama bu ne nefret? .İlişki yaşadığı adam adam olsa zaten karısını aldatmaz ,kızın adamın yuvasına göz diktiğini nerden anladınız?
Bu toplumda zaten sizin gibi kadınlar yüzünden kadınlar aşşağılanıyor,eziyet görüyor.Her şartta her şekilde kocalarınız melek,onu ayartanlar günahkar.
Peki O Zaman Neden Benim Yorumumu Alıntı Yaptınız ki..?:44:
Ben Size Değil Konuya Yorum Yapmıştım..
Benim için çocuklar hala canım.Belki yaşımdan dolayı,belki mesleğimden dolayı 22 yaşına kadar ben hepsini çocuk olarak görüyorum.Belki duygusal davranıyorum ama öyle hissediyorum.O yaşlarda alınan kararların hiçbirini sağlıklı bulmadığım gibi yapılan hatalarında çok olduğunu görüyorum.
Yapacak Bir Şey Yok..Ben de sizin konuyla olan yorumunuza yorum yapmistim. Siz neden benim yorumumu alinti yaptiniz ki? Amacim polemik degil, sadece ben bu kadar acimasiz davranamazdim. Neyse...
ben hayata biraz erken atıldım,ilkokula çok erken gidince 19-20 yaşında öğretmen olmuştum bile.ve kendimi hatırlıyorum o yaşlarda böyle şeyler aklımın ucundan geçmezdi.evli erkekler abiden öteye gidemezdi benim için..belki o yüzden tepkim böyledir,bilemiyorum.o yaştayken çocuk değildim ben..
Benim için çocuklar hala canım.Belki yaşımdan dolayı,belki mesleğimden dolayı 22 yaşına kadar ben hepsini çocuk olarak görüyorum.Belki duygusal davranıyorum ama öyle hissediyorum.O yaşlarda alınan kararların hiçbirini sağlıklı bulmadığım gibi yapılan hatalarında çok olduğunu görüyorum.
Bana da çok acımasız geldi bazı yorumlar.
19 yaşında bir gençkızdan sözediliyor.
19 yaş,kavak yelleri esen,dünyanın kendi ekseninde döndüğü sanılan ve aşkın herşeyden önemli olduğu bir yaş.
Kız bir yanlışa kapılmış,sürükleniyor işte.
Benim görümcem olsa,konuşup uyarmayı denerdim.Baktım ki olmuyor,o zaman eşime söylerdim.
ben bu konuda bu kadar iyimser düşünemiyorum maalesef..peki o yaşlarda hangimiz evli adamlarla birikte oluyorduk?
bu toplumda da sizin gibi kadınlar yüzünden, kk da 'kocam beni aldatıyor' konuları bitmezz..
19 yaş küçük ama elalemin kocasını ayartmaya gelince, kokun üzerime sindi demeye gelince pekde küçük değil MAŞALLAH..
Kimbilir neler yaşadıki kokusu üzerine sinmiş, bu çocuk?
hah hah güldürmeyin insanları..
Herhalde burda '3 çocugum var, kocam beni bekar bi kızla aldatıyor' konularından çok zevk alıyorsunuz, yorumunuzdan bu anlaşılıyor, baksanıza sosyologluğa soyunmuşsunuz..
Ne bu ayrımcılık !!!!
Görümcenizin yaptığı kesinlikle çok yanlış bir şey fakat sizin görümcenizin maillilerini okumanız da pek doğru bir davranış değil.
Bir kere bulaşmışsınız bu işe,bilmiyormuş gibi davranamazsınız.(Ne demişler merak kediyi öldürürmüş...)
Eşinize ya da ailesine söylerseniz görümcenizin eğitim hayatının biteceğini söylemişsiniz,o halde karşınıza alıp konuşmalısınız,yok ben konuşamam diyorsanız da hiçbir şey bilmiyormuş gibi içiniz içinizi yiyerek oturmaya,olanlara şahit olmaya devam edeceksiniz
İnsanın başına ne gelirse meraktan gelirmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?