Görümcem Evli Bir Adamla Beraber

hatırlatayım dedim...

sizin tabirinizle 'o küçük şeytan' tek başına bir ilişki yaşamıyor.
bütün günahı tek başına da taşıyamaz. bütün bunlara sebep olan başka biri daha var.

fuhuş bile yapmış olsa bu söylediklerinizin hiç birini haketmiyor bence.
uslubunuz çok ama çok yanlış!

Parkoncum arkadaşın yazdıklarını desteklemiyorum ama 19 yaşındaki biri çocuk değildir artık..hele de ünv.tede okuyan ve günümü şartlarında yetişen biri hiç çocuk olamaz..
kandırılmış dahi olsa adamın evli ve çocuklu olduğunu biliyor.bu bile yeter bence.

adam zaten iğrenç pisliğin teki!!

Son düzenleme:
Ben de konu sahibi degilim.
Peki O Zaman Neden Benim Yorumumu Alıntı Yaptınız ki..?:44:
Ben Size Değil Konuya Yorum Yapmıştım..
al bendende o kadarr
ya editörüm bi müsade etde şu kıza ağzıma geleni söyliyeyim
hadi bu konuda herşey serbest de

Kazen'e Bir Danış İstersen..
Mune'de Buralarda Yapışmasın Ensene..

Evet çocuk degil.
Ancak daha hayatının baharında, tecrübesiz...
Zaten öyle olmasa bu hataya düşmez.

O yaşlarda hangimiz pek çok olayın sonunun çok farklı boyutlara ulaşacagını hesap edebilirdik...
Belli ki adam kandırmış,
Biliyor ama belki de boşanacagım dedi. Kim bilebilir ki...

Benim için çocuklar hala canım.Belki yaşımdan dolayı,belki mesleğimden dolayı 22 yaşına kadar ben hepsini çocuk olarak görüyorum.Belki duygusal davranıyorum ama öyle hissediyorum.O yaşlarda alınan kararların hiçbirini sağlıklı bulmadığım gibi yapılan hatalarında çok olduğunu görüyorum.

ben bu konuda bu kadar iyimser düşünemiyorum maalesef..peki o yaşlarda hangimiz evli adamlarla birikte oluyorduk?

Son düzenleme:
Bana da çok acımasız geldi bazı yorumlar.

19 yaşında bir gençkızdan sözediliyor.
19 yaş,kavak yelleri esen,dünyanın kendi ekseninde döndüğü sanılan ve aşkın herşeyden önemli olduğu bir yaş.
Kız bir yanlışa kapılmış,sürükleniyor işte.

Benim görümcem olsa,konuşup uyarmayı denerdim.Baktım ki olmuyor,o zaman eşime söylerdim.

Bazı yorumlarda neden maillere baktınız deniyor,bunu diyenler sanki benzer durumda bakmayacaklar,biraz dürüst olalım lütfen

bu toplumda da sizin gibi kadınlar yüzünden, kk da 'kocam beni aldatıyor' konuları bitmezz..

19 yaş küçük ama elalemin kocasını ayartmaya gelince, kokun üzerime sindi demeye gelince pekde küçük değil MAŞALLAH..
Kimbilir neler yaşadıki kokusu üzerine sinmiş, bu çocuk?
hah hah güldürmeyin insanları..

Herhalde burda '3 çocugum var, kocam beni bekar bi kızla aldatıyor' konularından çok zevk alıyorsunuz, yorumunuzdan bu anlaşılıyor, baksanıza sosyologluğa soyunmuşsunuz..

Ne bu ayrımcılık !!!!

Ben nasıl karıstırırsın, nasıl yaparsın demiyorum otomatik acılmıs ve sizi icinizdeki his buna itmis, hem iyiki de okumussunuz görümcenizin yanlıs bir yolda oldugunu gördünüz, belki onu bu yoldan döndürebilirsiniz, ama kesinlikle abisine, anasına, babasına konuyu acmayın, isler daha kötü olur. Yani bir bayan nasıl evli bir adamla iliski yasayabilir, ya nasıl sevebilir anlamıyorum? Adam her aksam karısının koynunda, onları birbirlerine baglayan kücük bir cocuk! Nasıl bir mide oluyor böyle insanlarda anlayamıyorum...!!!

ben hayata biraz erken atıldım,ilkokula çok erken gidince 19-20 yaşında öğretmen olmuştum bile.ve kendimi hatırlıyorum o yaşlarda böyle şeyler aklımın ucundan geçmezdi.evli erkekler abiden öteye gidemezdi benim için..belki o yüzden tepkim böyledir,bilemiyorum.o yaştayken çocuk değildim ben..

Ben de sizin konuyla olan yorumunuza yorum yapmistim. Siz neden benim yorumumu alinti yaptiniz ki? Amacim polemik degil, sadece ben bu kadar acimasiz davranamazdim. Neyse...
Yapacak Bir Şey Yok..
Bu Benim Düşüncem, Bu Benim Doğrum..
Benim de Hoşuma Gitmeyen Bazı Konularda Çok Saçma Yorumlar Var Ama İnsanlara Olan Saygımdan Dolayı,
Yoruma Yorum Değil, Konuya Yorum Yapıyorum..

Mutlaka Bir Yerde Çakışıyor Düşünceler..

Güzel Paylaşımlar..

Katılıyorum.

İşve cilve yapacak kapasitesi varsa,evli bir adamın peşine düşmeyecek kadar da aklı olmalıydı.

Yani her insanin olgunluk yasi farklidir. Bir sans daha verilir, daha da akillanmiyorsa zaten gereken yapilir.

Ben de aynen böyle dedim.
Konu sahibi daha önceki not konusunda da söylemedi sanırım.
Ve aralarında o samimiyet yok bence.
Çünkü görümce de onu açıgını arayan yenge olarak görüyor,
o nedenle konu sahibi kendisi konuşmak yerine direkt eşine söyleyecek...

ben bu konuda bu kadar iyimser düşünemiyorum maalesef..peki o yaşlarda hangimiz evli adamlarla birikte oluyorduk?

Olmadık tabi ki, ama şimdiki zaman çok kötü.
Şimdiki gençlik ile bizim gençliğimiz bir degil malesef

Neden kocam beni aldatıyor konuları bitmez biliyormusunuz?sizin gibi düşünen kadınlar aldatıldığında kocam beni seviyor ama 18 lik kadın onu ayarttı bende affettim dedikleri için.Erkek yapar kadın ahlaksız dedikleri için.Birdahaki sefere kocaları 20 lik bir kızı kandırır sonra toplumumuzun ahlaksız kadınları olur.Kocalarınız melek çünkü.

Maillere bakmak konusunda aynen böyle düşünüyorum.

Maili görene kadar,görümcenin sorunuymuş.Maili gördükten itibaren konu sahibinin sorunu oldu.

Müdahale şansımız veya hakkımız olduğu kişilerin mailine bakabiliriz.Çocuğumuz,eşimiz gibi...

Ancak görümceymiş,enişteymiş,patronmuş,hatta babanın mailine bile bakmak,bu anlamda sakıncalı bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…