Görümcem Evli Bir Adamla Beraber

Peki O Zaman Neden Benim Yorumumu Alıntı Yaptınız ki..?:44:
Ben Size Değil Konuya Yorum Yapmıştım..

Kazen'e Bir Danış İstersen..
Mune'de Buralarda Yapışmasın Ensene..

oow nooo
kazen mune seviyorum sizi :))

aman muneye hiç bulaşmayayım, kuyruğumdan tuttuğu gibi fırlatır beni taa Amerikalara gadenn

Ayrımcılıgı yapan sizlersiniz.

Tabi ne de olsa burda tek suçlu o kızcagız.
Adamın hiç suçu yok degil mi?

Farkında mısınız?
Biz olayı iki taraflı degerlendiriyoruz.
Siz sadece kıza suç buluyorsunuz...

Son düzenleme:

sadece onun mu sorunu oldu :)) baksana saat kaç hala buradayız

Yoruma değil konuya yorum yapınız, diğer kurallarıysa hatırlatmaya gerek olmadığını düşünüyorum zira hepiniz kuralları bilen zeki kadınlarsınız...

Yoruma değil konuya yorum yapınız, diğer kurallarıysa hatırlatmaya gerek olmadığını düşünüyorum zira hepiniz kuralları bilen zeki kadınlarsınız...

takdir ettim

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim AİLE HAYATIMI ""bir daha"" ağzınıza almayın, sizi men ederim..

Ve benden bir daha alıntı yapmayın, aynı paralelde değiliz..

ÖNCE DÜŞÜNCEYE SAYGILI OLMAYI ÖĞRENİN..SONRA BÜYÜRSÜNÜZ ZATEN..

ŞİMDİ HİÇBİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ KONU SAHİBİNE YORUMUNUZU YAPINIZ..

Bazı insanlar erken olgunlaşıyor canım,bazıları geç.Ama o yaşlarda gerçekten çok büyük hatalar yapabiliyor gençler.Benimde ilk erkek arkadaşım bile 20 yaşında oldu ama 19 yaşında hayatımla ilgili verdiğim kararların hiçbirini doğru bulmuyorum şuan.Genel izlenimim 22 yaşına kadar gençlerin çabuk etkilendiği ve biryerlere savrulmaya daha müsait oldukları.

insanlar her yaşta hata yapabilir,önemli olan hatayı anlayıp,ondan dönebilmek...

malesef yaşı ister 19,ister 39 olsun aşk bazı insanların başını döndürüp,gerçekleri görmesine engel olabiliyor.evli biriyle beraber olmak başlı başına çok yanlış bir durum.

insanların özeline karışılmasına karşıyım evet.iyi ya da kötü herkes seçtiği yoldan gider.bazıları bu yolda yürürken takdir toplar,bazılarıysa negatif eleştiri...yakını olduğumuz ve sevdiğimiz insanların yanlışları karşısında tabiki sessiz kalmamalıyız.ama bunu sırf kötülükleri engellemek adına şikayet eder gibi değilde,direkt kendisine tavsiyelerde bulunarak yapmalıyız bence..aksi halde iyiliğini düşündüğünüz kişiye zarar verebilme ihtimali doğmuş olur.

eğer bu durumu direkt eşinize anlatırsanız sizinde söylediğiniz gibi görümcenizin okul hayatı bitebilir.zaten görümceniz sadece onun iyiliği için verdiğiniz tavsiyelere burun kıvıracak yapıdaysa,ailesi eve de kapasa o yine yapacağını yapar..

kişileri eve kapatarak,elindeki hakları alarak ne hizaya getirebiliriz, ne de doğruyu öğretebiliriz.

görümcenizle ilgili yazdıklarınızda gerçekten samimi iseniz,olayı öğrenme şeklinizden ve düşündüklerinizden kendisine açık açık bahsetmeniz gerekir.sonrasında onun bir büyüğü olarak,hissetiklerini anladığınızı ama böyle bir ilişkinin çok yanlış olduğunu.yine de önceliğinizin kendisi olduğu için,onun için endişelendiğinizi söylemeniz,görümcenizin size yakınlaşmasını ve uyarınızı art niyetle yapmadığınızı anlamasını sağlayacaktır.akabinde detayları öğrenip etraflıca konuşursunuz zaten..

tüm bunlara rağmen yanlışından dönmemeyi seçerse de kendi bileceği iş,yapabileceğiniz pek de bir şey yok bence...

unutmayın, herzaman sessiz kalmak kabullenmek değildir,dile getirmek de karşı durmak değildir..

Son düzenleme:
Evet o kadar farklı ki düşünce yapılarımız,tartışmanın anlamı yok.

Zira benim anlattıklarım o kadar uzakki size.

Arkadaş bizde 19 yaşında olduk. Ama hiç bir zaman evliye göz dikmedik. Bırakın evliyi 5 yaş büyük olsa olmaz derdik. Şimdi bu kız nasıl kızcağız oluyor???? Bizimde başımızda kavak yelleri vardı ergendik vs ama bu pisliği yapacak karakterler değildik. O kızın karakteri bozuk. Kimse demesin;
19 yaşında kızcağız
19 yaşında ergen kızcağız
19 yaşında cahil kızcağız

Hepimiz 19 olduk hanımlar ama kimsenin yuvasında gözümüz olmadı çok şükür!

Konu sahibi o kadının yerine kendinizi koyarak bu iğrenç duruma bir şekilde son verin. Abiye mi dersiniz abiye demeden anneye mi dersiniz adamı mı ararsınız bilmiyorum ama müdahale edin o çocuklara yazık. Onlarda çocukcağız!

Son düzenleme:

Burda konu, konu sahibinin görümcesi,
eğer konu adam olsaydı, onunda nasibi çok güzel olurdu merak etmeyin..

Adamın karısı konu açsaydı, dediklerinizde haklı olabilirdiniz ama konu görümce, dimi?
biraz dikkatli okuyalım konuları !!!

evet o yaslarda bızlerde hata yapmısızdır ama,okadar uzun boylu degıl!
kanmasın efendım adama nıye kanıyor10 13 yasında degılkı bu kız
evlı ve cocuklu bır erkekle ılıskı yasıcak kadar buyumus bence
sorarım sıze bu konu( gorumcem evlı bır adamla beraber) degılde
(esım benı 19yasındakı bır kızla aldatıyor )yazısmalarını okudum ustelık kız
esımın evlı ve cocuklu oldugunuda bılıyor olsaydı,gene aynı seylerımı dusunurdunuz?
19yasındakı bır ınsan dogruyu yanlısı ayırt edecek bır yastadır,en azından evlı bır erkekle
ılıskı yasamanın ahlaksızlık oldugunu bılıyordur...kımbılır o kadıncagız duysa neler olacak?
yuvaları yıkılacak,cocuk babasız kalacak o cocuk dıye nıtelendırdıgınız hanımefendı yuzunden...
bız nıye kanmadık efendım evlı barklı adamlara bızde cocuk oldukherseye akılları yetıyoda,erkeklere gelıncemı yetmıyo?

bence kımsyı kınamayın arkadaslar Allah korusun başınıza gelır

mesaj tekrarı.........

mesaj tekrarı.......

mesaj tekrarı...........

18-19 yaşında bir kız bence daha çocuktur,verdiği kararlarda pişman olma,yanılma payı yüksek olabilir ama evli bir erkekle olmanın doğru olmadığını da bilecek durumdadır... O şerefsiz adam zaten adi pisliğin teki..Aşikar onun ne halt olduğu....

Birde şu düşüncenizden vazgeçin eşime söylemem şöyle olur annesine diyemem böyle olur. Yani ben karışmam aman ucu bana değmesin düşüncesinden sıyrılın. Sizinde başınıza bu durum gelebilirdi. İstermiydiniz o kadın gibi aptal yerine konmayı?

Vicdanınız inşallah sizi uyutmaz yatağınıza yattığınızda. Buna göz yumarak peşkeş çekmeyin o 2 karaktersize. Bile bile susarsanız benim için farkınız yoktur onlardan.

Konu öyle bir yere geldiki görümcenin yaptığını savunuyoruz izlenimi doğdu heralde sizde.

Görümcenin hatası büyük ve cezasını çekmeli konusunda hepimiz hemfikiriz.Yanlızca bu kadar yerden yere vurulacak kişinin önce evli adam olduğunu söylüyoruz.

bız nıye kanmadık efendım evlı barklı adamlara bızde cocuk oldukherseye akılları yetıyoda,erkeklere gelıncemı yetmıyo?

Yasemin,mantık olarak doğru söylüyorsun ama biz niye yapmadık,yapmasınlar efendim demek çok düz mantık oluyor.
O zaman uyuşturucu kullanan çok genç var mesela.İçmesinler efendim,biz içtik mi ?
E onlar yapmış veya içmiş işte.
Demek bir yerde bir eksik nokta var.
Herkes her durumu aynı güçte karşılayamıyor maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…