Peki O Zaman Neden Benim Yorumumu Alıntı Yaptınız ki..?:44:
Ben Size Değil Konuya Yorum Yapmıştım..
Kazen'e Bir Danış İstersen..
Mune'de Buralarda Yapışmasın Ensene..
bu toplumda da sizin gibi kadınlar yüzünden, kk da 'kocam beni aldatıyor' konuları bitmezz..
19 yaş küçük ama elalemin kocasını ayartmaya gelince, kokun üzerime sindi demeye gelince pekde küçük değil MAŞALLAH..
Kimbilir neler yaşadıki kokusu üzerine sinmiş, bu çocuk?
hah hah güldürmeyin insanları..
Herhalde burda '3 çocugum var, kocam beni bekar bi kızla aldatıyor' konularından çok zevk alıyorsunuz, yorumunuzdan bu anlaşılıyor, baksanıza sosyologluğa soyunmuşsunuz..
Ne bu ayrımcılık !!!!
Maillere bakmak konusunda aynen böyle düşünüyorum.
Maili görene kadar,görümcenin sorunuymuş.Maili gördükten itibaren konu sahibinin sorunu oldu.
Müdahale şansımız veya hakkımız olduğu kişilerin mailine bakabiliriz.Çocuğumuz,eşimiz gibi...
Ancak görümceymiş,enişteymiş,patronmuş,hatta babanın mailine bile bakmak,bu anlamda sakıncalı bence.
Yoruma değil konuya yorum yapınız, diğer kurallarıysa hatırlatmaya gerek olmadığını düşünüyorum zira hepiniz kuralları bilen zeki kadınlarsınız...
Neden kocam beni aldatıyor konuları bitmez biliyormusunuz?sizin gibi düşünen kadınlar aldatıldığında kocam beni seviyor ama 18 lik kadın onu ayarttı bende affettim dedikleri için.Erkek yapar kadın ahlaksız dedikleri için.Birdahaki sefere kocaları 20 lik bir kızı kandırır sonra toplumumuzun ahlaksız kadınları olur.Kocalarınız melek çünkü.
ben hayata biraz erken atıldım,ilkokula çok erken gidince 19-20 yaşında öğretmen olmuştum bile.ve kendimi hatırlıyorum o yaşlarda böyle şeyler aklımın ucundan geçmezdi.evli erkekler abiden öteye gidemezdi benim için..belki o yüzden tepkim böyledir,bilemiyorum.o yaştayken çocuk değildim ben..
Ayrımcılıgı yapan sizlersiniz.
Tabi ne de olsa burda tek suçlu o kızcagız.
Adamın hiç suçu yok degil mi?
Farkında mısınız?
Biz olayı iki taraflı degerlendiriyoruz.
Siz sadece kıza suç buluyorsunuz...
Evet çocuk degil.
Ancak daha hayatının baharında, tecrübesiz...
Zaten öyle olmasa bu hataya düşmez.
O yaşlarda hangimiz pek çok olayın sonunun çok farklı boyutlara ulaşacagını hesap edebilirdik...
Belli ki adam kandırmış,
Biliyor ama belki de boşanacagım dedi. Kim bilebilir ki...
evet o yaslarda bızlerde hata yapmısızdır ama,okadar uzun boylu degıl!
kanmasın efendım adama nıye kanıyor10 13 yasında degılkı bu kız
evlı ve cocuklu bır erkekle ılıskı yasıcak kadar buyumus bence
sorarım sıze bu konu( gorumcem evlı bır adamla beraber) degılde
(esım benı 19yasındakı bır kızla aldatıyor )yazısmalarını okudum ustelık kız
esımın evlı ve cocuklu oldugunuda bılıyor olsaydı,gene aynı seylerımı dusunurdunuz?
19yasındakı bır ınsan dogruyu yanlısı ayırt edecek bır yastadır,en azından evlı bır erkekle
ılıskı yasamanın ahlaksızlık oldugunu bılıyordur...kımbılır o kadıncagız duysa neler olacak?
yuvaları yıkılacak,cocuk babasız kalacako cocuk dıye nıtelendırdıgınız hanımefendı yuzunden...
bız nıye kanmadık efendım evlı barklı adamlara bızde cocuk oldukherseye akılları yetıyoda,erkeklere gelıncemı yetmıyo?
Arkadaş bizde 19 yaşında olduk. Ama hiç bir zaman evliye göz dikmedik. Bırakın evliyi 5 yaş büyük olsa olmaz derdik. Şimdi bu kız nasıl kızcağız oluyor???? Bizimde başımızda kavak yelleri vardı ergendik vs ama bu pisliği yapacak karakterler değildik. O kızın karakteri bozuk. Kimse demesin;
19 yaşında kızcağız
19 yaşında ergen kızcağız
19 yaşında cahil kızcağız
Hepimiz 19 olduk hanımlar ama kimsenin yuvasında gözümüz olmadı çok şükür!
Konu sahibi o kadının yerine kendinizi koyarak bu iğrenç duruma bir şekilde son verin. Abiye mi dersiniz abiye demeden anneye mi dersiniz adamı mı ararsınız bilmiyorum ama müdahale edin o çocuklara yazık. Onlarda çocukcağız!
evet o yaslarda bızlerde hata yapmısızdır ama,okadar uzun boylu degıl!
kanmasın efendım adama nıye kanıyor10 13 yasında degılkı bu kız
evlı ve cocuklu bır erkekle ılıskı yasıcak kadar buyumus bence
sorarım sıze bu konu( gorumcem evlı bır adamla beraber) degılde
(esım benı 19yasındakı bır kızla aldatıyor )yazısmalarını okudum ustelık kız
esımın evlı ve cocuklu oldugunuda bılıyor olsaydı,gene aynı seylerımı dusunurdunuz?
19yasındakı bır ınsan dogruyu yanlısı ayırt edecek bır yastadır,en azından evlı bır erkekle
ılıskı yasamanın ahlaksızlık oldugunu bılıyordur...kımbılır o kadıncagız duysa neler olacak?
yuvaları yıkılacak,cocuk babasız kalacako cocuk dıye nıtelendırdıgınız hanımefendı yuzunden...
bız nıye kanmadık efendım evlı barklı adamlara bızde cocuk oldukherseye akılları yetıyoda,erkeklere gelıncemı yetmıyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?