doğru diyorsun valla
adamın iş numarası sende dimi tiny?
Merhabalar,
Görümcem ile ilgili bir problemim var. (Görümcem'e gamze diyelim.) Gamze, üniversitede okuyor. 2011 yılında başladı. Ben kayınvalidem ile yaşadığım bazı problemelrden dolayı görüşmeme kararı aldım. Aslında Gamze ile de problemlerimiz oluyordu ama annesinin dolduruşlarına geliyor ve yaşından dolayı bide umursamıyordum onunla azda olsa telefonda, yüz yüze görüşüyordum. Şimdi sorunum, Gamze ilk dönemden 2 ikinci dönemden de 4 ders bıraktı. Ama bunu ben biliyorum. Şifresini daha önce vermişti. Bilgisayarıma da otomatik kaydetmiştim. Bize, annesine, babasına ilk dönemden 1 ikinci dönemden de 1 dersinin kaldığını söyledi. Gamze'nin annesi babası ayrı. Başbakanlık bursu alıyordu. Doğal olarak bu bursu kesilecek. Annesi de ona sadece bir ay boyunca yemeğine yetecek kadar para gönderiyor, abisi de arada yolluyor. Başbakanlık bursu ile de aylık yurt ücretini veriyor. Tam denk geliyor. Şimdi, Gamze bu durumda ailesine söylemiyor, ne yapacak? Ona ısrarla sordum akşam. Bak daha afzla dersten kaldıysan söyle diye ama söylemiyor, belki de çekiniyor. Şimdi bu kız aylık gönderilen parayla hem yurt, hem yeme içme, hem kıyafet , hem kişisel ihtiyaçlarını gideremez. Çalışmayı falan düşünüyordur belki? Be yollarım ama eşim fazla para yollama kızar. Annesi babası gönderiyor gerek yok diyor. Çok üzüldüm en çokta yalan söylemesine. Birde geceden beri ne yapacak diye düşünüyorum.
Sizce ne yapmalıyım? Benden soğumasını istemiyorum bu yüzden yanlış birşey söylemekten de korkuyorum.
bencede devir kötü artık evlılerle beraber olmak moda gibi olmuş ve cazip gelıyor allahım colugumuzu cocugumuzu böyle sapık insanlarda koru
adama deki, patronlarınada, müdürlerinede şikayet edicem
mesai saatleri içerisinde küçük kızlarla flört ediyosun, işyerinin sağladığı interneti kötü amaçlarla kullanıyorsun (gerçi bende şu anda tam onu yapıyorum ama neyse)
karınada söylicem de
yada eşin desin...herneyse..
bu daha önceki bir konunuzdan... siz neden sürekli görümcenizin maillerini kurcalıyorsunuz? ayıp değil mi?
Amin canım rabbim evlatlarımızı korusun akıl fikir versin.
Şeytan diyor ki genel mail adresi var çalıştığı şirketin pozisyonunu bilmiyorum adamın ama o mail adresine yaz herşeyi. Sonra uğraşsın dursun
bu daha önceki bir konunuzdan... siz neden sürekli görümcenizin maillerini kurcalıyorsunuz? ayıp değil mi?
öylede olabilir
bi düşünmek lazım bunuda
ya aslında biliyomusun, o adamın karısına çok üzülüyorum
ister istemez oda etkilenicek garibim...
Ayıp değil. Konumda da söylediğim gibi kendisi vermişti şifresini bende kaydettim. Kendisi demişti zaten yenge kaydet bakıp bilgi verirsin aban arada demişti. Ne var bunda.
Mail olayında da şifresini arayıp bulmadım otomatik açıldı.
görümce nizi çok önemsiyorsunuz evli ve çocuklu biri ile birlikte olmayı göze almış , günahların en büyüğünü işliyor her şeyi göze almış demektir kusura bakmayın ama mailleri bilerek açık bıraktığını düşünüyorum onun kafasında planlardönüyordur şimdi yani bu olay ortaya çkarsa şöyle yaparım böyle çıkarım gibi en basiti evde sorunlu birisi ise evden uzaklaşmak için y apabilir daha size birçok örnek ve bilirim bu teoriler ne alaka diye düşüne bilirsiniz ama buna benzer bir olaya şahit oldum diyebilirim afedersiniz ama görümcenizin resmen ar damarı çatlamış zaten okumuyordur bile bırakın söylemeyin diycem ama diğer kadıncağıza yazık ben o kadına üzüldüm
Carrie bide bana sor çocuk 2 yaşında rabbim göstermesin ama başıma gelseydi bunalrı düşündüm hep bir an şok yaşadım. Nasıl cesaret etti ya
sonunda kötü olmayı göze alıp illa üzerime vazife olsun diyorsanız abisine söylemeden ve hayatını karartmadan önce kendisini sakin bir dille uyarıp yaptığının yanlış olduğunu söyleyin ( gerçi üniversiteye gidip de yaptığının yanlış olduğunun farkında değilse gerizekalıdır muhtemelen) yine olmazsa abisine söylersiniz.
sonunda kötü olmayı göze alıp illa üzerime vazife olsun diyorsanız abisine söylemeden ve hayatını karartmadan önce kendisini sakin bir dille uyarıp yaptığının yanlış olduğunu söyleyin ( gerçi üniversiteye gidip de yaptığının yanlış olduğunun farkında değilse gerizekalıdır muhtemelen) yine olmazsa abisine söylersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?