Görümcem Evli Bir Adamla Beraber

bu daha önceki bir konunuzdan... siz neden sürekli görümcenizin maillerini kurcalıyorsunuz? ayıp değil mi?

Son düzenleme:
bencede devir kötü artık evlılerle beraber olmak moda gibi olmuş ve cazip gelıyor allahım colugumuzu cocugumuzu böyle sapık insanlarda koru

Amin canım rabbim evlatlarımızı korusun akıl fikir versin.

Şeytan diyor ki genel mail adresi var çalıştığı şirketin pozisyonunu bilmiyorum adamın ama o mail adresine yaz herşeyi. Sonra uğraşsın dursun

Burada aldatılan kadınlar konu açtığında aldatmaya nesne olan kadın için her şey söyleniyor, beddualar ediliyor, şimdi konu sahibinin görümcesi diye mi böyle anlayışlı olundu birden? Anlamak zor valla sizleri. Evli adamla ilişkisi olan görümcenin özel hayatı yok bence, çünkü kendisi gitmiş birilerinin çok özel olan evlilik hayatına nane olmuş. Çocuğu olan bir adamın hem de!

Görümcenizin üniversiteyi kazanacak aklı varsa yaptığının iğrençliğini görecek aklı da vardır emin olun. O yüzden acıyacak bir durum yok, ortalığı ayağa kaldıracak biri de değilsiniz. Sakince abisine söyleyeceksiniz. Yapacak bir şey yok, yapan düşünseydi. Ayrıca siz onun maillerini arayıp bulmamışsınız Allah'tan gelen bir durumla önünüze açılmış, çok da iyi olmuş. Bu kız daha ileri gitseydi, Allah esirgesin bu adamdan hamile kalsaydı mesela ve böyle olay açığa çıksaydı, neler olurdu? Açığa çıktığı, öğrendiğiniz çok iyi olmuş. Benim yakınım böyle bir şey yapsa ve eşim benden gizlese ben affetmezdim eşimi. Bu açıdan bakın olaya.

Bu ne cüretmişmiş, yok artık!

koskoca kız olmuş. bence bu konu sizi hiiiç ilgilendirmez, her koyun kendi bacağından asılır. hem karışırsanız sonunda kötü olan siz olursunuz o yüzden bence sizi alakadar etmeyen işlere karışmayın ve görümcenizin maillerini, şifrelerini ve özel hayatını da kurcalamayın.

bu daha önceki bir konunuzdan... siz neden sürekli görümcenizin maillerini kurcalıyorsunuz? ayıp değil mi?

Bakın kendisi bana üniversitede ki öğrenci otomasyonundan bilgi alabilmem için şifresini vermişti bende otomatik kaydettim. Bu mail şifresini de ben almadım. Bilgisayar benimdi kendi kaydetmiş. Otomatik açıldı.

Burada aldatılan kadınlar konu açtığında aldatmaya nesne olan kadın için her şey söyleniyor, beddualar ediliyor, şimdi konu sahibinin görümcesi diye mi böyle anlayışlı olundu birden? Anlamak zor valla sizleri. Evli adamla ilişkisi olan görümcenin özel hayatı yok bence, çünkü kendisi gitmiş birilerinin çok özel olan evlilik hayatına nane olmuş. Çocuğu olan bir adamın hem de!

Görümcenizin üniversiteyi kazanacak aklı varsa yaptığının iğrençliğini görecek aklı da vardır emin olun. O yüzden acıyacak bir durum yok, ortalığı ayağa kaldıracak biri de değilsiniz. Sakince abisine söyleyeceksiniz. Yapacak bir şey yok, yapan düşünseydi. Ayrıca siz onun maillerini arayıp bulmamışsınız Allah'tan gelen bir durumla önünüze açılmış, çok da iyi olmuş. Bu kız daha ileri gitseydi, Allah esirgesin bu adamdan hamile kalsaydı mesela ve böyle olay açığa çıksaydı, neler olurdu? Açığa çıktığı, öğrendiğiniz çok iyi olmuş. Benim yakınım böyle bir şey yapsa ve eşim benden gizlese ben affetmezdim eşimi. Bu açıdan bakın olaya.

öylede olabilir
bi düşünmek lazım bunuda

ya aslında biliyomusun, o adamın karısına çok üzülüyorum
ister istemez oda etkilenicek garibim...

siz söyleyip kötü olmayın eşinizin o mailleri okumasını sağlayın. kesinlikle bilinmesi gerekiyor. sonradan daha büyük işler açılır bu sefer görümcem evli adama kaçtı diye konu açarsınız bende 19 yaşındayım ve aklım mantığım almıyo bu yaşta birinin evli bir adamla olmasını.
okumakla iyi etmişsiniz belki okumasaydınız daha kötü sonuçlar doğuracaktı. ama kesıinlikle bilinsin eger görümcenzn bu adamla ilişkisini bitirmek istiyosanız bilinsin. okul hayatı biter demişsiniz okul hayatını pek te taktığı söylenemez taksa bile ortada bir yuva var o yuva bozulmaması için o adamın çocuğun sonra daha kötü olmamamsı için bunu eşinize gösterin. burda aldatılan eşler konu açtığında 3. kişiye edilen küfürlerin görümcenize gelmesini istiyosanız bitireceksiniz bu ilişkiyi. bu ahlaksızlığa sessiz kalmamanızı umuyorum hoşçakalın.

Ayıp değil. Konumda da söylediğim gibi kendisi vermişti şifresini bende kaydettim. Kendisi demişti zaten yenge kaydet bakıp bilgi verirsin aban arada demişti. Ne var bunda.

Mail olayında da şifresini arayıp bulmadım otomatik açıldı.

görümce nizi çok önemsiyorsunuz evli ve çocuklu biri ile birlikte olmayı göze almış , günahların en büyüğünü işliyor her şeyi göze almış demektir kusura bakmayın ama mailleri bilerek açık bıraktığını düşünüyorum onun kafasında planlar dönüyordur şimdi yani bu olay ortaya çkarsa şöyle yaparım böyle çıkarım gibi en basiti evde sorunlu birisi ise evden uzaklaşmak için yapabilir daha size birçok örnek ve bilirim bu teoriler ne alaka diye düşüne bilirsiniz ama buna benzer bir olaya şahit oldum diyebilirim afedersiniz ama görümcenizin resmen ar damarı çatlamış zaten okumuyordur bile bırakın söylemeyin diycem ama diğer kadıncağıza yazık ben o kadına üzüldüm

öylede olabilir
bi düşünmek lazım bunuda

ya aslında biliyomusun, o adamın karısına çok üzülüyorum
ister istemez oda etkilenicek garibim...

Carrie bide bana sor çocuk 2 yaşında rabbim göstermesin ama başıma gelseydi bunalrı düşündüm hep bir an şok yaşadım. Nasıl cesaret etti ya

bencede ayıp değil
bana şifresini veren kişinin mailini kurcalarım
benden birşey saklamak isteseydi zaten şifresini vermezdi yada o mailleri silerdi.

Yok bilerek yapmamıştır görümcem. Unutmuştur silineceğini düşünmüştür. Daha çok genç ar damarı falan demeyin öyle şeyler cahilliğine veriyorum ben çok kızıyorum ama o benimde kızım olabilirdi. Önemli olan bundan sonrası. En kolay şekilde atlatabilmek

Carrie bide bana sor çocuk 2 yaşında rabbim göstermesin ama başıma gelseydi bunalrı düşündüm hep bir an şok yaşadım. Nasıl cesaret etti ya

bence sadece adamı tehdit et.
yeteri kadar korkar
gerçekten şikayet edersen belki işindende atılır allah bilir..çoluğu çocuğu aç kalır şerefsizin

sonunda kötü olmayı göze alıp illa üzerime vazife olsun diyorsanız abisine söylemeden ve hayatını karartmadan önce kendisini sakin bir dille uyarıp yaptığının yanlış olduğunu söyleyin ( gerçi üniversiteye gidip de yaptığının yanlış olduğunun farkında değilse gerizekalıdır muhtemelen) yine olmazsa abisine söylersiniz.

bence kimseye bişey söylemeyin kızla konuşursanız sadece aranızda kalırsa ilerde bir sorun çıkıp herşey ortaya çıkarsa yengemde biliyordu der
konuyu saptırmak için tabiki , eşinizle aranız açılır ...
bence unutun gitsin....
yada bişekilde bilmeden olmuş gibi mailleri açıp bırakın eşinizin görmesini felan sağlayın ...
zor bir durum ...:26:

hayır, bence kendisiyle konuşmasına gerek yok
böylece bütün delilleri yok eder ve saman altından su yürütür, daha iyi gizlenmeye başlar.

direkt abisi görsün, bilsin ona göre davransın.

Ben olsam hiç karışmam banane kendı düşen ağlamaz ne hali varsa görsün...

vişnelipasta üniversiteye gidip yaptıgının yanlıs oldugunun farkında degılse gerızekalıdır demişsiniz...ne demek oldugunu anlayamadım...üniversiteye giden insanlar hep hayatlarında dogru işlermi yapar hiç yanlış seyler yapmazmı?

cahillikle üniversiteye gitmek biraz karısıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…