hayır, bence kendisiyle konuşmasına gerek yok
böylece bütün delilleri yok eder ve saman altından su yürütür, daha iyi gizlenmeye başlar.
direkt abisi görsün, bilsin ona göre davransın.
vişnelipasta üniversiteye gidip yaptıgının yanlıs oldugunun farkında degılse gerızekalıdır demişsiniz...ne demek oldugunu anlayamadım...üniversiteye giden insanlar hep hayatlarında dogru işlermi yapar hiç yanlış seyler yapmazmı?
cahillikle üniversiteye gitmek biraz karısıyor sanki
bence sadece adamı tehdit et.
yeteri kadar korkar
gerçekten şikayet edersen belki işindende atılır allah bilir..çoluğu çocuğu aç kalır şerefsizin
o da doğru ama bi şans vermek gerekmez mi?
en iyisi yazışmaların yedeğini alıp uyarmak mı acaba??
hayır hayır beni yanlış anladınız
üniversiteye kadar gelebilecek kafa varsa yaptığının yanlış olduğunun farkındadır demek istedim. üniversite okumayanlarla ya da okuyanlarla alakalı bir şey demedim. lütfen yanlış anlamayın
bence sadece adamı tehdit et.
yeteri kadar korkar
gerçekten şikayet edersen belki işindende atılır allah bilir..çoluğu çocuğu aç kalır şerefsizin
Ya ben seni çok seviyorum Carrie..Hem çok çok zekisin,çok dürüstsün hem de vicdan sahibisin..Bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın mantığında değilsin.......
Konuya gelince ben de böyle bir durumda okul hayatını falan düşünmem ,annesine abisine söylerdim açıkçası.........
bi defa yaparsın sonra yengem beni nasıl olsa kolluyor, hatalarımı örtüyor diye iyice gevşer bence. iyice ortak eder seni diye korkuyorum.
ondan sonra öğrenilince yengemde biliyordu demezmi??
dalga gecmiyorum ama bence bu durumu anket yapıp oylamaya sunmaya ne dersın?
ben sizin görümcenizle ilgili kişisel sorunlarınız oldugunu düşünüyorum.
kendisi isteseydi ve size güvenseydi zaten bu konuyu açardı. demek ki ona yeterince güven vermemişsiz. güven vermediğiniz gibi şimdi başka planlar içine girip ortalıgı iyice karıştırmaya çalışıyorsunuz.
evet yaptıgı çok yanlış ama sizi hiç ilgilendirmez. koca kadın size mi hesap vericek? yoksa abisine mi?
insanların hayatlarını kurcalamaya hakkınız yok bence.
belki bir hevestir bir süre sonra geçer. ama siz düşündüklerinizi yapmaya kalkarsanız hayatını karıştırmış olursunuz. konu oldukça uzar. abisiyle arası açılır vs.
herkes hata yapar. yarın öbür gün aynı şeyin sizin başınıza gelmeyeceği ne malum?
bence susup içinize atmalasınız ve biraz empati kurmalısınız.
benim düşüncelerim aynı, ilk ne yazdıysam
söylemesinden yanayım
yengecim ben evli ve çocuklu bir adamla beraberim diye mi konuyu açacaktı??
ben sizin görümcenizle ilgili kişisel sorunlarınız oldugunu düşünüyorum.
kendisi isteseydi ve size güvenseydi zaten bu konuyu açardı. demek ki ona yeterince güven vermemişsiz. güven vermediğiniz gibi şimdi başka planlar içine girip ortalıgı iyice karıştırmaya çalışıyorsunuz.evet yaptıgı çok yanlış ama sizi hiç ilgilendirmez. koca kadın size mi hesap vericek? yoksa abisine mi?
insanların hayatlarını kurcalamaya hakkınız yok bence.
belki bir hevestir bir süre sonra geçer. ama siz düşündüklerinizi yapmaya kalkarsanız hayatını karıştırmış olursunuz. konu oldukça uzar. abisiyle arası açılır vs.
herkes hata yapar. yarın öbür gün aynı şeyin sizin başınıza gelmeyeceği ne malum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?