Görümcem Evli Bir Adamla Beraber

hayır, bence kendisiyle konuşmasına gerek yok
böylece bütün delilleri yok eder ve saman altından su yürütür, daha iyi gizlenmeye başlar.

direkt abisi görsün, bilsin ona göre davransın.

o da doğru ama bi şans vermek gerekmez mi?
en iyisi yazışmaların yedeğini alıp uyarmak mı acaba??

herkes hata yapabilir
önemli olan o insana yardım etmekdir, hata yaptığını anlamasını sağlamaktır
kötü yola düşeni elinden tutup çekmektir.bi tekme vurmak değil, veya aman ne hali varsa görsün demek değil..

ne yaparsa yapsın demek, en basit yoldur..

hayır hayır beni yanlış anladınız

üniversiteye kadar gelebilecek kafa varsa yaptığının yanlış olduğunun farkındadır demek istedim. üniversite okumayanlarla ya da okuyanlarla alakalı bir şey demedim. lütfen yanlış anlamayın

bence sadece adamı tehdit et.
yeteri kadar korkar
gerçekten şikayet edersen belki işindende atılır allah bilir..çoluğu çocuğu aç kalır şerefsizin

Ya ben seni çok seviyorum Carrie..Hem çok çok zekisin,çok dürüstsün hem de vicdan sahibisin..Bana dokunmayan yılan 1000 yıl yaşasın mantığında değilsin.......

Konuya gelince ben de böyle bir durumda okul hayatını falan düşünmem ,annesine abisine söylerdim açıkçası.........

Son düzenleyen: Moderatör:
o da doğru ama bi şans vermek gerekmez mi?
en iyisi yazışmaların yedeğini alıp uyarmak mı acaba??

bi defa yaparsın sonra yengem beni nasıl olsa kolluyor, hatalarımı örtüyor diye iyice gevşer bence. iyice ortak eder seni diye korkuyorum.
ondan sonra öğrenilince yengemde biliyordu demezmi??

çok teşekkür ederim canum

bi defa yaparsın sonra yengem beni nasıl olsa kolluyor, hatalarımı örtüyor diye iyice gevşer bence. iyice ortak eder seni diye korkuyorum.
ondan sonra öğrenilince yengemde biliyordu demezmi??

oof evet neden bana söylemedin e gelir konu

ama adamı tehdit edince de aynı yere gelecek.. konu sahibi kendi evliliğin için en iyisi abisiyle bunu paylaşman. abi çok fevri davranır diye korkuyorsan da annesine söylemelisin.

yoksa dönüp dolaşıp senin evliliğini bulabilir.

ben sizin görümcenizle ilgili kişisel sorunlarınız oldugunu düşünüyorum.
kendisi isteseydi ve size güvenseydi zaten bu konuyu açardı. demek ki ona yeterince güven vermemişsiz. güven vermediğiniz gibi şimdi başka planlar içine girip ortalıgı iyice karıştırmaya çalışıyorsunuz.
evet yaptıgı çok yanlış ama sizi hiç ilgilendirmez. koca kadın size mi hesap vericek? yoksa abisine mi?
insanların hayatlarını kurcalamaya hakkınız yok bence.
belki bir hevestir bir süre sonra geçer. ama siz düşündüklerinizi yapmaya kalkarsanız hayatını karıştırmış olursunuz. konu oldukça uzar. abisiyle arası açılır vs.
herkes hata yapar. yarın öbür gün aynı şeyin sizin başınıza gelmeyeceği ne malum?

bence susup içinize atmalasınız ve biraz empati kurmalısınız.

yengecim ben evli ve çocuklu bir adamla beraberim diye mi konuyu açacaktı??

Ay çok kötüüü çok üzüldüm Ama sizin yaptığınızı da doğru bulmuyorum böyle buraya bile yazılmamalı bu tarz kusurlar yanlışlar.Başkasının kusurunu ayıbını örtün ki Allah da sizinkini örtsün anlayışı vardır tasavvufta. İnşallah siz de öyle yaparsınız ya da örtemeyeceğiniz gizli şeyleri öğrenmekten kaçınırsınız.. Görümcenizle kendiniz konuşmayı deneyin çünkü susmak bence yanlışa ortak olmaktır.Eşinize ve ailesine söylemeniz kızın hem mimlenmesine sebep olur hem de okulu riske girebilirmiş siz dedniz.Çekin bir odada başbaşa muhabbet arasında söyleyiverin.

normalde özeline bakılmasını hoş karşılamam ama saana diyeceğim iyiki bakmışsın maillerine
büyük ihtimal ana baba ayrı kız boşlukta ve sanırım baba şefkati arıyo gitti o adamla beraber oldu muhtemel adamın yaşı epey büyüktür kızdan

daha farklı sebeplerdende beraber olabilir pekçok şey olabilir
ilerde kızın başı belaya girebilir veya adamın yuvası yıkılabilir
cahillik edip cinsellik yaşayabilir
kötü şeyler olabiilir yazık o şimdi uçuyo gencim özgürüm havalarında
bence eşinle konuş sakince anlat en iyisi bu bence
yazık adamın iki yşında çocuğu varmış
devam ederse bu ilişki duyulur yuvası yıkılır yıkılmasa bile bidaha o yuvada huzur olmaz
burda hergün okuyoruz aldatılıpta üzülmeyen yıkılmayan hayata küsmeyen varmı
çoğu ayrılıyo ayrılmayanlarınsa o yarası hiçbir zaman kapanmıyo

ben olsam sahsen söylemezdim ama görmesini saglardim bir seyler bahane edip esimin o notebooku acmasini saglardim sonra ispiyoncu durumuna düsmekte var

Kusura bakmayın ama yorumunuza gülesim geldi

Ne diye yengesine konu açacaktı?

Yengecim ben evli ve çocuklu bir adamla beraberim diyemi

Hala başkasının maillerini ne hakla okuyosunuz diyenleri anlamıyorum...

Benimde önüme otomatik açılan bi mail gelse bende okurum..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…